Overleg gebruiker:Haarajot

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Archief tot en met 31-12-2006

Haarajot.gif
 
Om een nieuw onderwerp te maken in mijn gebruikersoverleg kun je hier klikken.
Click to create a new item
 
Vragen die mij op deze pagina gesteld worden, beantwoord ik ook hier. Wil je vragen die ik op jouw overlegpagina stel, ook daar beantwoorden? Dank je wel!

2007[bewerken]

Ik doe het niet bij iedereen, alleen bij een aantal personen waar ik recentelijk een goed gevoel bij hem. Jij hebt mij bij met name het Beleg van 's-Hertogenbosch goed geholpen. Ik wil je bij deze bedanken voor de fijne samenwerking van 2006 en hoop dat we deze in 2007 voort kunnen zetten. Tegelijkertijd wil ik je een kei goed 2007 toe wensen. Hsf-toshiba 1 jan 2007 02:07 (CET)

Graag gedaan.[bewerken]

Graag gedaan hoor, 't is trouwens Wolluk, niet Wollek. En nog een gelukkig 2007 gewenst! LeeGer 2 jan 2007 02:54 (CET)

Handtekening[bewerken]

Zou je eens willen kijken naar je Gebruiker:Haarajot/Sjabloon:Handtekening; je naam komt op een nieuwe regel en zorgt er voor dat de lay-out van bijdragen onder jouw handtekening niet meer klopt... Puck 2 jan 2007 20:29 (CET)

Ja, dat is een goeie, ik heb er zelf ook al naar gekeken, maar ik kwam er niet uit. Ik zal 'm 'ns in de groep, de Helpdesk, gooien. --Haarajot 2 jan 2007 21:27 (CET)

Flatley[bewerken]

Beste Haarajot, ik heb wiu op de pagina geplaatst - wellicht is dat er door latere bewerkingen weer vanaf gehaald. Groeten F23 2 jan 2007 22:41 (CET)

Sorry F23, je hebt gelijk. Ik heb teruggebladerd door de geschiedenis. Gebruiker:Puckly heeft de wiu teruggedraaid. Ik zal Puckly hier ook even over informeren. Dank je wel. --Haarajot 2 jan 2007 22:47 (CET)

Overleg Pagina Leeghalen Mag[bewerken]

Dat staat in de Wikiquette

 1. Het leeghalen of archiveren van je eigen overlegpagina is normaal gebruik na verloop van enige tijd.

4 tildes 6 jan 2007 21:16 (CET)

Precies daarboven staat 8(
 • Ook het zomaar verwijderen van andermans bijdragen op een overlegpagina wordt niet op prijs gesteld.
Dit geldt in het bijzonder voor handelingen die als vandalisme worden aangemerkt. Enige tijd is natuurlijk een rekbaar begrip. Over het algemeen is dat wel wat langer dan krap anderhalve maand. Maar je hoeft je helemaal niet zo druk te maken, denk ik. Als jij, of degene(n) die hetzelfde ip adres gebruiken in het kader van Voel je vrij en ga je gang leuke en zinnige bijdragen leveren aan Wikipedia is er niemand die boos naar dat ip adres kijkt. Succes ermee, --Haarajot Overleg? 6 jan 2007 21:24 (CET)
 • Als jij nou eens gewoon erbij zet dat het niet meer relevant is, dan kan op dat ip een nieuwe lege overleg-pagina worden begonnen.
 • Jij krijgt daar geen problemen mee en ik ook niet.
 • Akkoord? 4 tildes 6 jan 2007 22:25 (CET)
Ik stel voor dat je dit regelt met een moderator. Ik heb er geen zin meer in met je te overleggen. Kost me te veel tijd en lost niets op. Regel het ajb met een moderator. --Haarajot Overleg? 6 jan 2007 22:36 (CET)

Hoi Haarajot, Kijk maar ff op: Overleg_gebruiker:MoiraMoira#Trol.3F. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 7 jan 2007 09:33 (CET)

Linkspam?[bewerken]

'Edoderoo' en ook 'Haarajot" hebben, naar mijn mening ten onrechte, de vrijheid genomen om relevante links naar een tv-serie over de cultuurhistorie van HOLLAND, bij de onderwerpen, waar de informatie in deze serie een prachtige aanvulling is op het betreffende lemma, te verwijderen onder het motief ';'link-spam'. Dit is geheel ten onrechte. Graag fundamenteel overleg op de overlegpagina van Edoderoo [1], want deze links waren geen 'link-spam' maar voldeden precies aan het Wikipediacriterium voor een link: " Externe links moeten de kers op de slagroom zijn, het artikel zelf de taart." Oordeel zelf: [2]Theo10 6 jan 2007 23:56 (CET)

Ook ik ben van mening dat het hier overduidelijk linkspam betreft. Christoffel 7 jan 2007 00:31 (CET)

Gebruiker:Hsf-toshiba/Portaal:'s-Hertogenbosch[bewerken]

Bedankt voor het meedenken. Zal je hulp waarschijnlijk ook wel nodig hebben. Hsf-toshiba 8 jan 2007 00:12 (CET)

Je roept maar 8) --Haarajot Overleg? 8 jan 2007 13:18 (CET)
Denk je dat ie al live kan? Het is nu een kwestie van copy and pasten dan. Hsf-toshiba 9 jan 2007 22:35 (CET)
Alleen kopje 9 nog aanpassen, en dan kan hij live, wat mij betreft, maar zoals ik al zei, ik weet niet wat we daar willen.... Zal daar eens wat links neerzetten. Hsf-toshiba 10 jan 2007 00:17 (CET)
Ja, doe dat maar, zodra daar wat staat kan het portaal wat mij betreft ook live. Zet daar dan een link neer naar iets over Engelen / Bokhoven, anders hangen die er zo bij. --Haarajot Overleg? 10 jan 2007 00:42 (CET)
2 dingen. Zoals kopje 9 er nu uitziet, was mijn bedoeling, eventueel de tekst eronder weg. Is zomaar een stukje, kan eigenlijk oook wel als extra info blijven staan. Zou jij kunnen kijken, of dat DP-gedeelte versmald kan worden, en dat daar rechts nog een foto van de maand kan staan? Hsf-toshiba 10 jan 2007 00:45 (CET)
Nee, dan was de oude indeling toch mooier. Of, we kunnen daar kopje 9 voor gebruiken, of een kopje 10 maken. (is mooier rond getal, 10. 7 en 8 zijn gegroepeerd, zo kunnen 9 en 10 ook gegroepeerd worden, wat denk jij? Hsf-toshiba 10 jan 2007 00:51 (CET)
Sorry, twee keer alles kwijt door verkeerde muisbeweging. Last van Explorer 7. Nieuwe poging. Ik begrijp niet goed wat je bedoelt, dus ik ga even nummeren:
 • 1. header
 • 2. welkom
 • 3. uitgelicht
 • 4. dp
 • 5. nieuws
 • 6. nieuwe + gewenste artikelen
 • 7. beginnetjes + werk in uitvoering - hier ben ik niet tevreden over, kun je hier geen foto in zetten?
 • 8. lijst van categoriën
 • 9. wat maakt 's-Hertogenbosch speciaal? + etalageartikel
 • 10. overige informatie - vind ik heel leuk geworden, alleen de omliggende gemeenten vallen uit de toon qua lay out, vind ik best wel storend

Laten we er maar weer een nachtje over slapen, ik wil eigenlijk stoppen, maar ik heb nog wat dingen open staan die ik ook nog moet afronden. --Haarajot Overleg? 10 jan 2007 01:16 (CET)

Ik begrijp je punt wat betreft de begjes, maar moet een portaal daar niet naar verwijzen? Je wil dus zeggen, dat dat kopje overbodig is? Hsf-toshiba 10 jan 2007 11:58 (CET)

Klaar?[bewerken]

Wat mij betreft is ie nu klaar. Alleen mogen de achtergrondkleuren ofzo nog aangepast worden, maar ik weet niet hoe dat moet. Kun jij dat misschien doen? Dan kan hij snel live. Hsf-toshiba 10 jan 2007 19:27 (CET)

Ik zal in de loop van de avond even kijken, ik moet nu nog koken en eten.
 • Wil je soms overal kaders om, zoals bij Noorwegen?
 • Eventuele beginnetjes en uit te breiden artikelen, kunnen wat mij betreft in vak 6.
 • Het nieuws ziet er goed uit zo. Vind je het een idee om het laatste nieuws bovenaan te zetten, dus even die twee items omwisselen? --Haarajot Overleg? 10 jan 2007 20:29 (CET)

Dank je.[bewerken]

Je hebt me wel op weg geholpen. Zou je nog eens kunnen kijken naar Gebruiker:Hsf-toshiba/Portaal:'s-Hertogenbosch-test Hsf-toshiba 9 jan 2007 20:23 (CET)

Bijzonder in 's-Hertogenbosch.[bewerken]

Moet daar ook een sjabje komen, of weet je wat daar kan komen? Hsf-toshiba 9 jan 2007 21:52 (CET)

Waarom hebt u mijn bijdrage verwijderd?[bewerken]

U geeft aan dat ik ana het expirementeren bent en heeft mijn bijdrage weggehaald. Volgens mij was mijn bijdrage een juiste vermelding met een juiste verwijzing. Graag uw onderbouwing waarom u mijn bijdrage verwijderd heeft. Groet Joop Camminga

Experimenteren is in dit geval een vriendelijke manier om te zeggen dat u een niet toegestane externe link toevoegt. Wikipedia is een encyclopedie en geen medium om sites te promoten. Als u vindt dat mevrouw van Vliet het waard is om opgenomen te worden in een encyclopedie kunt u daar een artikel over schrijven en haar daarna met een interne link opnemen in de lijst. Of het artikel zoals we dat noemen wikiwaardig (is het onderwerp encyclopedisch en is het goed geschreven) is wordt beoordeeld als u het artikel hebt aangemaakt. --Haarajot Overleg? 12 jan 2007 02:06 (CET)

Categorieboom 's-Hertogenbosch`[bewerken]

[3] Moet je eens kijken, hoe groot die dan wordt. Lijkt me niet echt wenselijk, dan liever zoals het nu is en dan ergens kijken, of we een categorie van de maand kunnen doen ofzo. Hsf-toshiba 12 jan 2007 19:33 (CET)

Ja je hebt gelijk, dat zijn er erg veel. Is het mogelijk om een overzicht te maken op een aparte pagina en daar naar toe te verwijzen op het portaal? Je zou dan in het vak categoriën inderdaad iedere maand een categorie uit kunnen lichten en in dat vak tegelijkertijd verwijzen naar het overzicht van alle categoriën binnen 's-Hertogenbosch. --Haarajot Overleg? 12 jan 2007 19:42 (CET)
Ik denk dat een pagina met daarop de categorieboom niet echt veel toevoegt, die zal denk ik ook wel snel verwijderd worden. Hsf-toshiba 12 jan 2007 19:50 (CET)
Maar hoe krijg je dan snel een overzicht van alle categoriën, het zijn er nog al wat. Hoewel er op het portaal Rotterdam ook wel een aantal staan. Is het mogelijk om op het portaal de categoriën uitklapbaar de maken, zodat ze zichtbaar worden of is dat erg moeilijk? (Ik zou het in ieder geval niet kunnen maken. Het zou in Java moeten denk ik, toch?) --Haarajot Overleg? 12 jan 2007 19:54 (CET)
Tjemie, daar heb ik ook geen kaas van gegeten. Ik denk dat je dan een uitklapsjabloon moet gebruiken. In ieder geval, de belangrijkste cats staan op het portaal. Hsf-toshiba 12 jan 2007 20:15 (CET)
Zoals je misschien al gezien hebt, heb ik de vraag inmiddels doorgespeeld naar WoutervD op de overlegpagina van het testportaal. --Haarajot Overleg? 12 jan 2007 20:17 (CET)
Ik zag het. Hsf-toshiba 12 jan 2007 20:18 (CET)

Heilige Encratia Foto Verzoek[bewerken]

Hoi! This is in response to your request for a photo of Saint Engracia. Unfortunately, I am very rarely in the Princeton area. During my visits to New Jersey, I tend to be situated more within the southern portion or in the Long Beach Island area (along the coastline). Should I ever be in Princeton, though, I will be sure to keep this in mind! Good luck with your search! --Thisisbossi 13 jan 2007 00:25 (CET)

Artikelen 's-Hertogenbosch[bewerken]

Met het portaal in mijn achterhoofd, vind ik het ineens leuker om artikelen te gaan schrijven mbt 's-Hertogenbosch. Hsf-toshiba 13 jan 2007 23:51 (CET)

Ja, ik begrijp het, het portaal geeft meer samenhang en je kunt beter zien wat je gedaan hebt. Ik ben aan het zoeken naar bronnen over de heerlijkheid Engelen. Dat valt nog erg tegen. Bij de bieb hier heb ik nog niets kunnen vinden. Daarvoor moet je toch bij een archief ter plaatse zijn, denk ik. Wat betreft de etalageartikelen. Ik vind Sporen van het Beleg van 's-Hertogenbosch en Circumvallatielinie ('s-Hertogenbosch) ook erg goed. --Haarajot Overleg? 14 jan 2007 00:30 (CET)
Ja, de sporen-artikel is eigenlijk wel mijn trots, eigenlijk de hele categorie over het Beleg. Het geheel zorgt er voor, dat geen enkel artikel buiten de boot valt. Zitten nog een aantal rode links, maar dat houd je altijd. Hsf-toshiba 14 jan 2007 03:01 (CET)
Waar woon jij dan? Hsf-toshiba 14 jan 2007 03:02 (CET)
Arnhem. Van mijn 5e tot mijn 16e woonde ik in Tilburg, ik zat op school in Waalwijk en ik had een vriendin in den Bosch. Ik kom niet vaak meer in den Bosch, maar het staat met stip op 1 op mijn lijstje van favo steden. De Sint Jan vind ik de mooiste kerk van Nederland. --Haarajot Overleg? 14 jan 2007 03:06 (CET)
Nou, dan lijkt het me wel eens leuk om eenw wikimeet te houden in 's-Hertogenbosch. Hsf-toshiba 14 jan 2007 03:10 (CET)
Als ik kan, kom ik beslist. (Soms werk ik op zaterdag.) --Haarajot Overleg? 14 jan 2007 03:15 (CET)
Doe maar een voorstel, voorlopig, nu ik (helaas) single ben, heb ik op zaterdag wel tijd. Overigens is de Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara wel een mooiere kerk. Maar ik ga nu slapen. Spreek je nog. Cya, Geert. Hsf-toshiba 14 jan 2007 03:17 (CET)

Nieuwsberichten.[bewerken]

Hoeveel nieuwsberichten moeten er op het portaal komen te staan? Maximaal 3, Maximaal 5? Hsf-toshiba 14 jan 2007 11:56 (CET)

Ik denk dat we dat moeten laten afhangen, van het relevante nieuws wat er is. Daarom had ik expres de datumvolgorde omgewisseld, zodat het laatste nieuws bovenaan staat. --Haarajot Overleg? 14 jan 2007 16:59 (CET)
Aha, dan ga ik eens kijken, of ik weer een nieuwsberichtje kan vinden. Hsf-toshiba 14 jan 2007 17:08 (CET)

Tuinhuis Connection[bewerken]

Warom vindt u dat deze pagina verwijderd moet worden ? svdvelden5

Hallo SvdVelden. Deze pagina vind ik NE = niet encyclopedisch. Wat er in staat vind ik dus niet van voldoende belang. Als jij vindt dat dat wel zo is, dan kun je dat in het artikel beschrijven. Ik heb ook gelezen bij de tegenweggers dat de TC zoveel heeft gedaan voor de Venlose/Blerickse cultuur. Dat moet dan uit het artikel blijken, nu lees ik dat er niet uit.
Vanaf het moment dat een pagina op de lijst met te verwijderen pagina's wordt gezet heb je nog twee weken om wat aan het artikel te doen. Succes ermee!
Zoals je ziet heb ik je bericht onderaan de pagina gezet. Het is gebruikelijk om nieuwe berichten onderaan toe te voegen.
Wil je in het vervolg in plaats van met je naam ondertekenen met ~~~~. Als je dan op Toon bewerking ter controle of op Pagina opslaan klikt, verschijnen je gebruikersnaam en datum en tijd. --Haarajot Overleg? 15 jan 2007 21:49 (CET) svdvelden5 bedankt.

Categorie:Carnaval in 's-Hertogenbosch[bewerken]

Ik probeer de komende tijd deze cat uit te breiden. In ieder geval met de artikelen over de personages in Oeteldonk en wellicht ook die in Zandhazendurp. Hsf-toshiba 18 jan 2007 23:46 (CET)

Ik heb gezien dat je al een eind bent. Ik had weinig tijd deze week, maar ik heb al wel een paar artikelen gelezen. Heb je gedacht aan de Hots Knots rit? Of is dat NE? 8-) --Haarajot Overleg? 19 jan 2007 00:19 (CET)
Dat weet ik niet. De Reutemeteutrit in Rosmalen komt ook nog wel. Hsf-toshiba 19 jan 2007 08:58 (CET)

Nieuws.[bewerken]

Ik heb helaas weinig tijd vandaag. Maar zou je kunnen kijken, of je wat nieuws uit de gemeente 's-Hertogenbosch kan vinden? Wellicht ook leuk om een archiefpagina aanmaken voor het nieuws? Portaal:'s-Hertogenbosch/Nieuws/Archief 2007. Hsf-toshiba 20 jan 2007 11:22 (CET)

Slotgat[bewerken]

hmmm... weinig informatie dus ik kan er helaas geen artikel over maken. Na ja, dan ga ik maar Oetelhoazendam maken. Hsf-toshiba 22 jan 2007 21:11 (CET)

Ik zag het. Ik heb ook nog even gezocht, maar ik kon ook niets vinden. Maar je hebt al heel veel Carnavalsartikelen. Misschien hebben de Slotgatters 11-11 hun website af 8-)) --Haarajot Overleg? 22 jan 2007 21:44 (CET)

Antwoord gegeven op je vraag.[bewerken]

Hoi Haarajot. Je had een aantal dagen geleden een vraag gesteld op het overleg van 's-Hertogenbosch zie deze link. Ik heb een antwoord gegeven. Hsf-toshiba 27 jan 2007 12:40 (CET)

Hallo Haarajot, zie Overleg gebruiker:84.27.82.168. Maar idd, misschien is deze link nu net wel relevant. mvg, --EdwinB 28 jan 2007 09:32 (CET)

Mijn trots.[bewerken]

Hoi Haarajot. Mijn nieuwe trots. Heeft deze keer niets te maken met 's-Hertogenbosch te maken, maar heeft een hele andere genre. De geschiedenis van het artikel zal wel duidelijk maken waarom. Junyo Maru. Mvg, Geert, aka Hsf-toshiba 28 jan 2007 23:44 (CET)

Hallo Geert, Goed stuk, mijn complimenten! Ik houd van zulke stukken. Ik heb zelf een poos terug daarom Jan van Hoof herschreven. Ik vind het belangrijk dat zulke zaken goed op Wikipedia staan. --Haarajot Overleg? 30 jan 2007 00:07 (CET)
Ach ja... Ik vond het eigenlijk diep triest dat de Junyo Maru nog niet beschreven was op wikipedia. Juist doordat er zo veel doden zijn gevallen, onder andere mijn opa. Wel leuk dat er wellicht naar aanleiding van mijn artikelen ook andere artikelen zijn gekomen: HMS Tradewind, Scheepsramp en de door mij gestarte Pekanbaru-spoorweg. Hsf-toshiba 30 jan 2007 23:25 (CET)

Wikipedia:Arbitragecommissie/Stemlokaal/Verkiezing februari 2007[bewerken]

Hoi Haarajot,

Lijkt het je wat? Iets voor jou? Hsf-toshiba 6 feb 2007 22:28 (CET)

Sporen van het Beleg van 's-Hertogenbosch[bewerken]

Hoi Haarajot, Zie Sporen van het Beleg van 's-Hertogenbosch. Heb er een nieuw kopje bijgemaakt. Wat vind je ervan? Hsf-toshiba 28 feb 2007 18:59 (CET)

Dames Jolink[bewerken]

Hi Haarajot, Ik vond de Dames Jolink paginas in Wikipedia, en een link naar Harmina Jolink zojuist toegevoegd aan http://www.jolink.org/ladiesjolink.html. Andersom wil ik natuurlijk niet zelf beoordelen of een link naar mijn pagina gepast is. De Frederika Wilhelmina Jolink pagina heb ik niet toegevoegd, omdat zij niet één van de Dames Jolink is. De Dames Jolink zijn Harmina Jolink en Gerritdina Jolink. Frederika Wilhelmina Jolink is een jong overleden zus. Ik zie dat jij je over deze pagina's ontfermt hebt. Ik denk dat mijn Dames Jolink pagina de meeste vragen, zoals geboorte- en sterfdata, en behoefte aan een bron wel beantwoorden. Zo niet, dan kun je me natuurlijk emailen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Jolink (overleg · bijdragen) 24 mrt 2007 16:22

Johan Maelwael[bewerken]

Beste Haarajot, ik wilde de rode link Johan Maelwael in gaan vullen en vond bij toeval uw opzet over hem Gebruiker:Haarajot/Johan Maelwael. Deze zag er eigenlijk al prima uit dus ik vroeg me af of u die misschien al wilde plaatsen. mvg, Agora 3 mrt 2009 14:15 (CET)

Hallo Agora, Inmiddels is er al een lemma Johan Maelwael, ik zal deze artikelen binnenkort integreren. (Binnenkort is binnen nu en drie weken, ik heb namelijk niet zoveel tijd meer, en ik ben er lang uitgeweest, dus ik moet ook even kijken hoe het allemaal weer werkt.) Bedankt, groeten, --Haarajot Overleg? 20 jul 2009 22:52 (CEST)

De Majoor[bewerken]

Dag,

ik zag dat je recent enkele edits aan Majoor Bosshardt had gedaan. Ik moet je zeggen dat ik die edits geen verbetering vind. Daar komt bij dat de meeste dingen die je verandert, in het (recente) verleden expliciet door andere editors zijn aangebracht. Mag ik je vragen om nog eens heel kritisch naar je bijdrage te kijken? Groet, Dick Bos 22 jul 2009 18:59 (CEST)

Iets voor jou? Achter de schermen bij Koninklijke Bibliotheek en Nationaal Archief 8 juni[bewerken]

Beste Haarajot,

Als wikipediaan en geschiedenisliefhebber ben je misschien geïnteresseerd in http://nl.wikimedia.org/wiki/Ontmoeten http://nl.wikimedia.org/wiki/Backstage_event_KB_%26_NA_8-6-2013 in Den Haag op 8 juni, intekenen vooralsnog tot en met morgen zaterdag 1 juni. De Vereniging Wikimedia NL wil deze dag combineren met een http://nl.wikimedia.org/wiki/WikiZaterdag. Wie weet tot ziens op 8 juni!

Vriendelijke groet, http://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:Hansmuller, bestuurslid WMNL