Overleg gebruiker:Hans Plantinga

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Hans Plantinga, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.058.827 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 1 nov 2010 14:23 (CET)

Verwijderingsnominatie Stichting Barátok România[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Stichting Barátok România dat is genomineerd door Jploegstra. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20101105 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 6 nov 2010 01:11 (CET)

Biod[bron bewerken]

Leuk om te zien dat naast Jacques, de starter van dit artikel, Lex en mijn persoontje ook anderen bescheiden wijzigingen aanbrengen. Vooral als correct Nederlands nog wordt verbeterd, gaat mij hart sneller kloppen. Verder mogen we constateren dat het artikel belangstelling geniet.

Bogdand[bron bewerken]

Beste Hans. Heb jij bronnen voor de hoogte en voor het aantal inwoners op dit artikel. Dit wijkt namelijk af van anderstalige Wikipedia's. (zie evt: Wikipedia:Bronvermelding) Met vriendelijke groet, - Richardkw 11 nov 2010 12:15 (CET)

Beste Richard,
Ik heb in het Franse artikel gekeken, mijn bron voor de gemiddelde hoogte. Als hoogte wordt daar eveneens 171m vermeld. Ik mei 2011 ben ik een paar dagen in Hodod, de gemeente oostelijk van Bogdand. Ik zal een en ander dan eens navragen. Ik ga er overigens ook op zoek naar Wikipedians en interesse voor de zichtbaarheid van Hodod op internet. Zichtbaarheid op internet is mijn inziens in het belang van de economie van de streek. Opvallend is dat de Franse Wikipedia alle gemeenten in het district Satu Mare uitvoerig beschrijft.

Met vriendelijke groet,
Hans Plantinga (overleg)

Welkom[bron bewerken]

Hallo, welkom op Wikipedia. Leuk dat je meedoet. Op Lijst van gemeenten in Satu Mare ‎ heb je allemaal rode links neergezet doordat je de constructie gemeentenaam, district gebruikt. dat zou moeten worden aangepast in gemeentenaam wanneer het artikel niet in een ander district voorkomt of gemeentenaam (district) indien de naam vaker voorkomt. Dus geen komma maar haakjes. mvg Michiel1972 10 nov 2010 20:48 (CET)

Verwijderingsnominatie IAJGS[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om IAJGS dat is genomineerd door 87lieven. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110404 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 5 apr 2011 02:09 (CEST)

Investeringsbegroting[bron bewerken]

Jammer dat het lemma Investeringsbegroting is verwijderd. Bij het herschrijven medio september is de onzin verwjiderd en het artikel herschreven. Het was inderdaad, ook na het herschrijven, een summier artikel, een oproep om uit te breiden stond op de overlegpagina. Het gaat om een term die regelmatig genoemd wordt. Ook in Wikipedia-artikelen wordt er naar verwezen. Wat meer geduld bij het effectueren van de verwijderingsnominatie was op zijn plaats geweest.

Hans Plantinga (overleg) 19 sep 2011 13:20 (CEST)

Verwijderingsnominatie Cecilia Cuțescu-Storck[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Cecilia Cuțescu-Storck dat is genomineerd door DeGilian. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20120622 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 24 jun 2012 16:52 (CEST)

Verwijderingsnominatie Lijst van Poolse kunstenaars[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van Poolse kunstenaars dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20120902 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 3 sep 2012 02:04 (CEST)

Alphonse Maureau[bron bewerken]

Hallo Hans Plantinga, ik heb je artikel Alphonse Maureau ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Kleuske (overleg) 25 apr 2013 12:52 (CEST)

Hodod[bron bewerken]

Ben toevallig je artikel van Hodod tegengekomen. Vond het wel leuk om nog een gebruiker die bezig is/was met Roemeense comună's in kaart te brengen tegen te komen :) Ycleymans (overleg) 9 mei 2013 13:44 (CEST)

Nieuw foto- en schrijfproject: het Europees Parlement[bron bewerken]

Hallo Hans Plantinga, Ik zie dat je wel eens artikelen geschreven hebt over politici. Wellicht heb je daarom ook hierin interesse. In samenwerking met verschillende andere (Europese) taalversies van Wikipedia is er een project gestart om foto's te maken van leden van het Europees Parlement. Tevens is het de bedoeling dat de ontbrekende onderwerpen een artikel gaan krijgen. Gisteren heb ik een eerste inventarisatie gemaakt en daarbij bleek ook dat een aantal politieke partijen nog geen artikel hebben. Als je interesse hebt: wees welkom! De projectpagina van dit foto- en schrijfproject is te vinden op Wikipedia:Wikiproject/Europees Parlement. Wees welkom! Groetjes - Romaine (overleg) 18 jan 2014 06:49 (CET)

Strava[bron bewerken]

Hallo Hans Plantinga, ik heb je artikel Strava ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Reeds eerder bij sessie (28-08-2014) verwijderd als relevant voor opname in een encyclopedie en nu in andere vorm opnieuw aangemaakt. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken je bericht met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! Mbch331 (Overleg) 18 okt 2014 12:40 (CEST)

Nando Boers[bron bewerken]

Hallo Hans Plantinga, ik heb je artikel Nando Boers ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Alles behalve de bibliografie is bijna een letterlijke kopie van zijn profiel bij de uitgever. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken je bericht met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! Iooryz (overleg) 6 nov 2014 20:42 (CET)

Beoordelingsnominatie Endomondo[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Endomondo dat is genomineerd door Kattenkruid. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20141217 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 18 dec 2014 01:02 (CET)

Strava en Endomondo[bron bewerken]

Hallo Hans Plantinga, ik heb je artikels Strava en Endomondo ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken je bericht met vier tildes (~~~~). Kattenkruid (overleg) 28 dec 2014 03:24 (CET)

Bedankt![bron bewerken]

Bedankt voor je bijdrage!

Dankjewel voor jouw bijdrage aan het gendergap project. Samen werken we er op Wikipedia, maar ook op Wikimedia Commons en Wikidata, aan om vrouwen en vrouwgerelateerde onderwerpen een groter aandeel te laten krijgen.

Te schrijven artikelen en resultaten
Sinds begin 2015 zijn er door de mensen die bijdragen al 366 nieuwe artikelen geregistreerd op de resultatenlijst. Daarnaast zijn er 29 artikelen aangevuld en met behulp van Wikidata is een lijst met zelfportretten van vrouwen gerealiseerd. Help jij ons mee om in 2016 de resultatenlijst op minimaal 500 artikelen te krijgen?

Doe mee - schrijf mee
De resultaten zijn een prachtig begin en we zijn erg gemotiveerd om de resultatenlijst nog langer te maken. Doe je met ons mee op de projectpagina op Wikipedia geeft je tips en links ter inspiratie. Daarnaast is er een actieve facebookgroep, waar altijd wel iemand online is om mee te overleggen.

Doe mee - deel je ideeën met ons
Wij zijn heel benieuwd naar jouw suggesties om de gendergap verder aan te pakken. Stuur je ideeën in! Ook horen we graag jouw verhaal. Waarom schrijf je op Wikipedia, aan welke onderwerpen, heb je iets meegemaakt dat je wilt delen? Jouw feedback wordt vertrouwelijk behandeld door de gendergap werkgroep en zal puur ten behoeve van evaluatie van ons project worden gebruikt. Mail jouw reactie naar Denise Jansen via jansen-at-wikimedia.nl.

Doe mee - aan een schrijfsessie in het land
We organiseren eens per maand een bijeenkomst op locatie (Gendergap WikiZaterdag), dan werken we samen verder. Dat is vooral heel gezellig en handig, overleg gaat dan nog makkelijker. Wanneer en waar deze dagen gepland zijn, kun je zien in de agenda.

Nogmaals dank en op naar de 500 artikelen!

Hartelijke groet, de Gendergap werkgroep.

Bouwwerkinformatiemodel[bron bewerken]

Beste Hans Plantinga,

U heeft drie maanden terug een zevental bronvragen geplaatst op bouwwerkinformatiemodel; ik heb deze beantwoord op de bijbehorende overlegpagina en/of in behandeling genomen. Zou u eventueel hiernaar willen kijken?

Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet, BlueKnight 9 sep 2017 21:11 (CEST)

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[bron bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bron bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:32 (CEST)

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[bron bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:41 (CEST)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bron bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

Beoordelingsnominatie Senna Maatoug[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Senna Maatoug dat is genomineerd door Dajasj.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20210308#Senna Maatoug en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 8 mrt 2021 23:56 (CET)