Overleg gebruiker:Hartenhof

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Welkom op de overlegpagina van Hartenhof. Laat hier een nieuw bericht achter.
Klik hier voor de gearchiveerde overlegjes

Plaatjes[bewerken]

Hallo, mijn beste wensen voor 2018. Ik heb het lemma over de Braziliaanse fotograaf Sebastiao Salgado aanzienlijk uitgebreid. Het resultaat hiervan staat nog even in mijn kladblok, maar ik zet het morgen on-line. Het artikel zou ik eigenlijk willen verluchtigen met een paar van de prachtfoto's die Salgado heeft gemaakt, maar in Wiki Commons vind ik eigenlijk niks. Jij bent toch een liefhebber van mooie plaatjes. Weet jij een truc om er een paar rechtenvrije foto's van Salgado bij te zetten? Met dank en groet, Hamnico (overleg) 6 jan 2018 09:03 (CET)

Hallo Hamnico, lang niet gezien! Ook voor jou de beste wensen. Dit lijkt me heel lastig, want Salgado's foto zijn nog lang niet rechtenvrij en een fair use regel kennen we in Nederland niet. In elk geval heb ik geen trukendoos op dit gebied. Misschien dat Vysotsky, altijd in de weer met het zoeken naar afbeeldingen, er iets op weet? Hartenhof (overleg) 6 jan 2018 09:48 (CET)
Foto's van Salgado? Voor Wiki onmogelijk, lijkt me. Ik kijk dit weekend nog even, maar de kans lijkt me minder dan 1%. Vysotsky (overleg) 6 jan 2018 09:59 (CET)