Overleg gebruiker:Hartenhof

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
1rightarrow blue.svg Gearchiveerd overleg

De vrouwen die je nooit hebt ontmoet[bewerken]

La mujer que nunca conociste logo 2017.jpg

Op 8 maart zal voor de tweede maal de #100wikiwoman-challenge eindigen, maar niet gevreesd want er komt meteen een tweede uitdaging aan. Vanaf 5 maart tot 9 april 2018 loopt de schrijfwedstrijd "De vrouwen die je nooit hebt ontmoet". Dit initiatief vindt plaats tijdens Women's History Month en wordt ondersteund door Iberocoop. Deze wedstrijd werd voor het eerst in 2015 georganiseerd op de Engelstalige Wikipedia en vanaf 2017 internationaal. De Nederlandse Wikipedia zal voor de tweede maal deelnemen. Tot nu toe resulteerde dit in 3500 nieuwe of bewerkte artikelen. Het doel is het verbeteren van Wikipedia's artikelen over vrouwen. We bedoelen hiermee ook alle artikelen gerelateerd aan vrouwenorganisaties en feministische bewegingen. Dit kan door bestaande vrouwgerelateerde artikelen zo neutraal mogelijk te maken of nieuwe artikelen te schrijven op een zo genderneutraal mogelijke wijze. Er zijn enkele mooie prijzen te winnen, ter beschikking gesteld door Wikimedia Argentinië en Wikimedia Nederland.

Alle informatie en het wedstrijdreglement is te vinden op De vrouwen die je nooit hebt ontmoet. KroySquare.jpgDirkVE overleg 1 mrt 2018 14:39 (CET)

Aan wedstrijden doe ik nooit mee. Hartenhof (overleg) 2 mrt 2018 23:32 (CET)

Kindertotenlieder[bewerken]

Beste Hartenhof, je bedenkingen bij dit deel ik. Bij Winterreise idem dito (verwijderd door De Wikischim), bij Wesendonck-Lieder eveneens (alvast verwijderd door mij). Leuk dat iemand aan deze belangrijke werken aandacht wil besteden, maar ik denk niet dat die lappen liederenteksten de bedoeling zijn op Wikipedia. Met vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 23 mrt 2018 04:04 (CET) ...en nu naar bed. ;-)

Ben je al wakker? Ik zie dat het nu weg is uit het artikel. Dank aan jou en De Wikischim. Hartenhof (overleg) 23 mrt 2018 23:42 (CET)
 :) Ja, ik was al wakker. - Bedankt voor het reageren. ErikvanB (overleg) 24 mrt 2018 01:22 (CET)