Overleg gebruiker:Hateka53

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Hateka53, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.993.060 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. U kunt hier uw opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot (overleg) 4 feb 2013 18:26 (CET)

Eeuwige ranglijst PUC voor Competitieranking[bewerken]

Ik zag het artikel Eeuwige ranglijst PUC voor Competitieranking dat je had aangemaakt. Ik heb daar nog wel wat opmerkingen over, zie daarvoor de beoordelingslijst. Het artikel moet naar mijn smaak nog wat meer eeuwigheidswaarde krijgen, voordat het in een encyclopedie past, momenteel is het vooral een lijstje dat is overgetypt met de ranking van vandaag. Ook het massaal "naar dit lijstje toelinken" zonder enige context of meerwaarde is naar mijn mening niet de bedoeling. En de links op de lijst van alle voetbalclubs, die komen in zo'n beetje de helft van de gevallen niet bij de voetbalclub uit, maar wel heel vaak op een doorverwijspagina. Ajax, om maar iets te noemen, komt niet uit bij de voetbalclub. Je zult iedere link moeten bezoeken om te zien waar je uitkomt. Edoderoo (overleg) 4 sep 2019 09:27 (CEST)

Hallo Edoderoo. Deze lijst komt uit mijn eigen database EC-Voetbal en is niet ergens van overgetypt. De doorverwijzingen zijn overigens ondertussen allemaal aangepast (stond nog op de to-do lijst). De term "eeuwige"wordt in voetballand wel vaker gebruikt om een ranglijst samen te stellen vanaf het ontstaan (zie eredivisiestats.nl; voetbalarchieven.nl; transfermarkt.nl;voetbalflitsen.nl enz). Ik heb op de pagina ondertussen de term Ranglijst aller tijden gebruikt. Er zijn door de jaren heen veel voetbaldatabases op internet verschenen waar je vrij snel iets in kunt opzoeken. De kracht van Wikipedia is echter nog steeds dat bepaalde informatie in één oogopslag wordt weergegeven. Die nieuwe databases kennen ook wel ranglijsten per EC I, EC II enz maar nergesn vindt je de gecombineerde lijst die ik hier weergeef. Het idee is overigens ontstaan nadat ik afgelopen jaar de lijsten met uitslagen van Europese wedstrijden heb bijgewerkt. Zo'n 60% was al jaren niet bijgehouden!! Ik ben die lijsten overigens nog aan het verfijnen omdat de Nederlandse wikipedia in het algemeen alleen uitslagen weergeeft (uit en thuis, 1e of 2e wedstrijd door elkaar heen gebruikt).

Community Insights Survey[bewerken]

RMaung (WMF) 7 sep 2019 03:00 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[bewerken]

RMaung (WMF) 20 sep 2019 21:07 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[bewerken]

RMaung (WMF) 4 okt 2019 18:58 (CEST)

Vraagje[bewerken]

Moi Hateka53, met deze bewerking heb je bewust of onbewust weggehaald dat Galway United de thuiswedstrijd tegen FC Groningen in Carraroe heeft gespeeld en niet in het eigen stadion (nou ja stadion is wel een erg weids begrip voor Terryland, maar dat terzijde). Ik schat in dat ik dat ooit heb toegevoegd, kun je aangeven waarom jij het hebt verwijderd? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Peter b (overleg · bijdragen)

Sorry dat is onbewust gebeurd. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Hateka53 (overleg · bijdragen)