Overleg gebruiker:Henkspreeuwenberg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen en hiermee een persoonspromotieartikel plaatsen en herplaatsen en dit door dubbel te verzoeken dit te behouden op de beoordelingspagina zijn de volgende accounts, zoals vastgesteld in dit checkuser-verzoek voor onbepaalde tijd buiten gebruik gesteld en is het oningelogd bewerken geblokkeerd.

Gebruiker kan indien gewenst als deze belangeloos wil gaan bijdragen aan de encyclopedie eenmalig gebruik maken van de ontsnappingsclausule. Het account Theartisteddy heeft daartoe een niet geblokkeerde overlegpagina en mailfunctie. Hoe dit kan staat hier te lezen. Het is niet de bedoeling om met de ongewenste activiteiten door te gaan.

Eddy Scurovskis[brontekst bewerken]

Hallo Henkspreeuwenberg, ik zag dat u een artikel hebt geschreven over Eddy Scurovskis. Ik vind dat dit artikel niet of nog niet geschikt is voor Wikipedia. Op de beoordelingslijst kunt u een omschrijving vinden van mijn bezwaren en daar ook op reageren. De komende twee weken kan iedereen, ook uzelf, zijn of haar mening geven over dit artikel. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst of het artikel op Wikipedia blijft staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. - groeten, vis →  )°///<  ← overleg 25 feb 2018 15:39 (CET)[reageer]

  • Hallo Henkspreeuwenberg, Een encyclopedie is ervoor om daarin iets op te zoeken waarover men meer wil weten. Dat is bij Eddy nog niet het geval, bijv. omdat hij nog studeert en nog niet heeft opgetreden. Nu is het artikel er meer op gericht Eddy bekendheid te geven. Dat is reclame en dat niet toegestaan. - groeten, vis →  )°///<  ← overleg 25 feb 2018 21:01 (CET)[reageer]
    • Hallo Vis. Nogmaals vind ik dat hij studeert geen goed tegen argument. Leeftijd en/of situatie maakt niet iemand succes kleiner. Ik ben er niet van op de hoogte of hij tot op de dag van vandaag opgetreden heeft. Wel weet ik dat hij fans heeft die hem volgen, covers maken en zich als hem verkleden. Buiten dat trekt zijn werk de aandacht van nieuws.