Overleg gebruiker:Hoebele

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Hoebele, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.951.845 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

--Nuvola apps bug.pngalgont overleg 3 feb 2008 19:40 (CET)

Verwijderingsnominatie Kamerschieten[bewerken]

Beste Hoebele, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Kamerschieten. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080930 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 1 okt 2008 02:06 (CEST)

Aanvullingen op artikelen[bewerken]

Wilt u zo vriendelijk zijn, om in het vervolg eerst alle wijzigingen in een artikel door te voeren, vervolgens "Toon bewerking ter controle" te gebruiken en DAN pas uw versie op te slaan ? U bezorgt ons nu onnodig extra werk, daar wij alle aanvullingen moeten markeren als gecontroleerd. Daarnaast wordt, ook als u maar een komma toevoegt, iedere keer een volledig nieuwe versie van het desbetreffende artikel opgeslagen. Dit vreet ruimte op de servers en kost WIKI onnodig geld. Vriendelijke groeten & dank voor uw bijdragen, Maasje 13 feb 2009 17:12 (CET)

Beoordelingsnominatie van o.a. Demi de Jong[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Demi de Jong door EvilFreD, Thalita de Jong door EvilFreD. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20151109 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 10 nov 2015 01:02 (CET)

Joëlle Numainville[bewerken]

Joëlle Numainville bestond al als Joelle Numainville. Zou je deze twee artikelen kunnen samenvoegen, want twee losse artikelen is ongewenst. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Edoderoo (overleg · bijdragen) 28 apr 2016 om 09:49

(

De Wikimedia Foundation zoekt een Directeur Enquête-oproep voor de Vrijwilligersgemeenschap[bewerken]

De Raad van Bestuur van de Wikimedia Foundation heeft een commissie ingesteld die verantwoordelijk is voor het vinden van een nieuwe directeur. Een van de eerste taken van de commissie is het opstellen van een functieomschrijving voor de directeur, waarvoor we de Wikimedia-gemeenschap graag om input willen vragen. We zouden het op prijs stellen als je de tijd kunt nemen om deze enquête in te vullen. Het helpt ons inzicht te krijgen in wat de vrijwilligersgemeenschap en de betaalde medewerkers verwachten van de directeur van de Wikimedia Foundation.

Bij voorbaat dank,

De commissie verantwoordelijk voor de zoektocht naar een nieuwe directeur voor de Wikimedia Foundation via MediaWiki message delivery (overleg) 1 jun 2016 23:52 (CEST)

Wielrensters[bewerken]

Beste Hoebele, ik heb jouw bijdragen over wilerensters genoteerd bij Wikipedia:Wikiproject/Gendergap/Resultaten, mvg KroySquare.jpgDirkVE overleg 19 sep 2016 19:35 (CEST)

Beste Dirk, bedankt. Het afgelopen jaar heb ik tal van pagina's aangemaakt/aangevuld m.b.t. het vrouwenwielrennen (rensters, ploegen, wedstrijden etc). Ik weet niet in hoeverre deze vermeld kunnen/hoeven worden. Hoebele (overleg) 19 sep 2016 22:27 (CEST)
Het is altijd interessant als je de nieuw aangemaakte pagina's zou toevoegen op de projectpagina. KroySquare.jpgDirkVE overleg 21 sep 2016 10:16 (CEST)

Wereldkampioenschap wielrennen 2017[bewerken]

Dag Hoebele,

ik heb je genoemd op de Te Beoordelen Pagina's van 15 april deel 1: **** Als de aanmaker nou ArjanH was geweest of Hoebele, zou het van mij niet weg hoeven. Heeft aanmaker overleg gehad met deze personen? Dat was misschien correcter geweest. Maar of dat nou een argument voor verwijderen is... betwijfel ik zelf ook. Koos van den beukel (overleg) 15 apr 2017 17:18 (CEST)

Ronde van Drenthe 2017[bewerken]

Hoi Hoebele, mogelijkerwijs is het aan je aandacht ontsnapt, maar op Ronde van Drenthe 2017 is de uitslag bij de mannen nog niet ingevuld (staat nu nog "onzichtbaar" leeg). Ik neem aan dat je als aanmaker van dit artikel dit zo compleet mogelijk wil hebben en alsnog wil invullen. Vandaar dit berichtje. Mvg, Pucky (overleg) 29 apr 2017 10:42 (CEST)

Goed dat je het zegt. Ik ging er vanuit dat iemand het ondertussen wel had aangevuld. Is bij deze gebeurd! Hoebele (overleg) 29 apr 2017 15:10 (CEST)

Wikidata ;)[bewerken]

Hoi Hoebele, dank u wel voor je werk voor vrouwen wielersport en de veel fotos ;).

Ok, I can't really speak "nederlands", het spijt mij. So, I am very happy to have your many pictures from Amstel Gold Race, Flèche wallonne or Liège-Bastogne-Liège. Wonderful work! I just wanted to notice that you can put the images of the riders directly in wikidata and don't need to edit all languages. For instance see on [Nicole Hanselmann], so you can save time. Psemdel (overleg) 1 mei 2018 23:00 (CEST)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)