Overleg gebruiker:Halandinh/juni 2008 - april 2009

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

archief

Mail-send-receive.svg Laatste bericht van RomaineBot
 
Als je in de kar blijft zitten, komt de kar niet vooruit. Als je de kar trekt, kun je vies worden. Maar de kar die je moet duwen is onbestuurbaar.
Mocht je een vraag hebben, of je wil me iets zeggen, klik dan hier. Het mag over van alles gaan, over mijn gebruikerspagina's, maar ook over mijn edits elders. Wanneer je hier klikt, maak je een nieuwe opmerking in mijn gebruikersoverleg.
 
Dit is een gebruikerspagina van Gebruiker:Halandinh. Klik hier, om mijn persoonlijke categorie te bekijken : Categorie:Wikipedia:Gebruikers/Halandinh
Draaihek.jpg

Overlegbijdragen die ik wel lees, maar niet op reageer, verwijder ik weer, voor het overzicht. Alles is en blijft zichtbaar in de geschiedenis.

 
Archieven

Archief 1 (februari/maart 2006) | Archief 2 (april/mei 2006) | navigatie spoorlijnen | Archier 3 (juni/november 2006) | Archief 4 (december 2006) | Archief 5 (januari 2007) | Archief 6 (februari - half april 2007) | Archief 7 (half april - juli 2007) Overleg 8 (augustus 2007) | Overleg 9 (augustus 2007 - april 2008) juni 2008 - april 2009 | mei 2009 - juni 2010 augustus 2010 - 2011 - april 2012

Inhoudsopgave

Inhoud

Geklieder?[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Lekker kliederen.

Beste Toshiba HSF,

Ik krijg melding van geklieder, terwijl er gewoon een nette aanpassing wordt gemaakt. Dit is niet nodig. Rosmalsen ligt tevens niet in de stad 's-Hertogenbosch dus hoeft het ook niet op die pagina te staan. Gelieve niet meer zomaar geklieder-meldingen uit te delen. Dit kan lijden tot eventuele maatregelen.

Vriendelijke Groet, KilledKenny

Lekker boeiend. Hsf-toshiba 30 jun 2008 12:45 (CEST)

U kunt ook normaal een antwoord geven. Dit is echt uw laatste waarschuwing, totdat mijn steun uw account kan schorsen voor 1 dag.

Oh? Ik weet niet eens waar bovenstaande op slaat, dus voor mij is het lekker boeiend. Maar zolang er geen ws-sjabloon op mijn OP staat, maakik me geen zorgen. Ik houd niet zo van dreigementjes. Hsf-toshiba 30 jun 2008 23:06 (CEST)

Vertrek?[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Vertrek.

Kom op Toshiba.... Je laat jezelf toch niet zo op de kast jagen? Ik zou graag willen, dat er meer mensen waren zoals jij, mensen die hart hebben voor hun regio. Moet je eens kijken hoeveel artikelen je hebt geschreven over Den Bosch en over mijn dorp Baarle-Nassau. Waren er maar mensen zoals jij, die meer over plaatsen in hun regio gingen schrijven. Kom op Toshiba..... laat je niet kisten en verlaat Wikipedia niet. Slaap er een paar daagjes over en ga weer wat schrijven over Den Bosch, want je hebt laten zien dat je het kan. Een tegenslag kan altijd, maar daar moet je je niks van aantrekken. Jij weet wel beter toch? Baal 3 jun 2008 01:01 (CEST)

Om je te laten verjagen door een gebruiker met de archaïsche gebruikersnaam 'Lempkesfabriek', die kennelijk met enig succes jou op de kast weet te krijgen, lijkt me inderdaad niet in jouw belang!! Groet, Bob.v.R 3 jun 2008 01:09 (CEST)
Ik geloof er geen bal van dat HSF-toshiba vertrokken is, hij doet nog dagelijks veel edits. Aandachttrekkerij en een poging om een andere gebruiker in diskrediet te brengen. Waait wel weer over. Jacob overleg 3 jun 2008 08:57 (CEST)
Nou, mensen, wees blij dat hij nog gewoon zijn kennis deelt met de wereld. Goed werk, Hsf! Blijf zo doorgaan! Rubietje88 3 jun 2008 08:59 (CEST)
Helaas neemt dit soort gebruikers net zo vaak afscheid als dat ze met hun ogen knipperen. Misschien dat hij zich nu wél een keer aan zijn woord houdt en voorgoed weg is. Gebruikers die andere gebruikers uitschelden (ook al hebben ze een archaïsche gebruikersnaam) is natuurlijk volstrekt onacceptabel. Buiten dat denkt deze gebruiker dat wikipedia van hem is, voert hij foutieve wijzigingen toe, start edit-wars, liegt, mijdt bij voorkeur het overleg, etc, etc. Nee, deze gebruiker zullen niet veel wikipedianen missen. --Lempkesfabriek 3 jun 2008 10:18 (CEST)
Lekker natrappen, erg vriendelijk van je hoor Lempkesfabriek. PatrickVanM / overleg 3 jun 2008 10:22 (CEST)
Tamelijk onfris dit soort stekeligheden van Lempkesfabriek richting een goedwillende gebruiker, als we daarnaast nog eens dit bekijken. Bob.v.R 4 jun 2008 21:47 (CEST)
Ik heb het eerder vandaag allemaal bekeken. Toshiba gaat ook niet helemaal vrijuit. Wellicht een beetje uitgelokt door Lempkesfabriek. Hij moet daar wel bovenstaan, heeft ie niet gedaan en trekt nu de verkeerde conclusie. Toshiba heeft goede dingen gedaan, jammer dat het zo moet gaan. Maar moet zich ook wel kunnen neerleggen bij de wens van de community. Ik doel dan op de links naar redirects en het samenvoegen van Eindhoven. Baal 4 jun 2008 22:06 (CEST)
Zie je wel, zijn "voorgoed vertrokken" blijkt nog niet eens een week te behelzen. Jacob overleg 8 jun 2008 14:48 (CEST)

Portaal:voetbal[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
EK 2008 voetbal

Nu het EK er aan komt, zou je in het Wikipedia:Portaal van de week/Stemlokaal|stemlokaal van het portaal van de week]] op portaal voetbal willen stemmen? dan is het PvdW als het EK begint. Groeten, Mig de Jong 5 jun 2008 13:31 (CEST)

Verwijderingsnominatie Boschlogie[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Verwijderingsnominatie.

Beste Hsf-toshiba, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Boschlogie. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080607 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 8 jun 2008 02:06 (CEST)

Bekende Bosschenaren[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
's-Hertogenbosch

Hee Tosh, wat doe je nou? Dit is toch helemaal niet nodig, heb het maar weer teruggezet, staat prima, elke stad heeft een lijst bekende inwoners en op deze manier kondig je de aparte lijst uitstekend aan. Groeten, Ilonamay 8 jun 2008 10:52 (CEST)

Het hoort niet bij de stad, maar bij de gemeente. Zie het overleg van de stad. Daar staat het namelijk. Als je in Rosmalen bent geboren, ben je ook een Bosschenaar. Hsf-toshiba 8 jun 2008 10:53 (CEST)
OK, sorry, dacht dat je geflipt was van al dat gedoe de laatste tijd ;-) Ilonamay 8 jun 2008 11:00 (CEST)
Beetje.... Terugkomst is nog niet definitief, wil een beetje overleggen, maar het komt niet van de grond. Hsf-toshiba 8 jun 2008 11:01 (CEST)

Aron of Aaron?[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.

Weet je dit wel heel zeker? Alankomaat 9 jun 2008 20:36 (CEST)

Ja. Ook al zal je heel veel bronnen met ene A vinden, maar het is echt waar, met 2 a's. Hsf-toshiba 9 jun 2008 20:42 (CEST)
Inderdaad, alle andere wiki's schrijven Aron en ook zijn huidige werkgever doet dat... Alankomaat 9 jun 2008 21:44 (CEST)
Search google.... Hsf-toshiba 9 jun 2008 22:01 (CEST)
Die hielp niet zoveel, omdat ik bij zoeken op 'Aaron' ook resultaten met 'Aron' te zien kreeg. Of bedoelde je niet de scores in google, maar een specifieke pagina? Alankomaat 9 jun 2008 23:20 (CEST)
Klopt... maar goed, zo heet hij nou eenmaal. Hsf-toshiba 9 jun 2008 23:33 (CEST)
Zo werkt het nu eenmaal niet op wikipedia. Zolang zijn werkgever Aron schrijft, en er op google meer te vinden valt over Aron dan Aaron Winter gaan we hier niet de naam wijzigen. Kon maar met bronvermelding als je wilt wijzigen. Ik heb je gerevert. Jacob overleg 10 jun 2008 00:06 (CEST)
Je weet net zo goed als ik dat de werkgever natuurlijk niet geldt. Al noemt zijn werkgever hem Poepchinees Winter, dan gaat het artikel nog niet Poepchinees Winter heten. Je weet net zo goed als ik, dat de Burgelijke stand geldt. Helaas, ik werk niet bij de gemeente, dus ik kan het niet bewijzen. Hsf-toshiba 10 jun 2008 00:09 (CEST)
Op Wikipedia wordt de meest gebruikelijke naam als lemmatitel gebruikt. In de introductiezin wordt de volledige (en echte) naam opgenomen. Het zou best mogelijk kunnen zijn dat dat laatste Aaron moet zijn, maar de vraag die hier geldt is: wanneer je dat zeker weet dan moet je daarvoor toch ook een bron hebben? Die bron is in dit geval extra wenselijk omdat zoekresultaten bij google (waar je zelf naar verwijst) juist doet vermoeden dat Aron juist is ipv Aaron. Chris(CE) 10 jun 2008 00:15 (CEST)
Ik ben me er van bewust dat er vaak de meest gangbare naam gebruikt moet worden. Gelukkig is dat niet altijd zo, maar goed, dat is weer een andere discussie. Verder ben ik van mening, dat bij personen de officiele voornaam en achternaam gebruikt moet worden. Dus: Diego Maradona en niet Diego Armando Maradona. Maar kom op, niet zo zeiken, ik dacht dat het een spelfout was..... Hsf-toshiba 10 jun 2008 00:22 (CEST)
Als je voortaan éérst nadenkt, dan feiten checkt en dan weer nadenkt en dan pas wijzigt, scheelt dat een hoop fouten van jou op wikipedia. --Lempkesfabriek 10 jun 2008 00:26 (CEST)
En wat is je doel? Denk je nou echt dat ik dit niet had gecheckt? Ik denk dat ik dat eigenlijk ook voor jou kan zeggen. Hsf-toshiba 10 jun 2008 00:28 (CEST)
(na bwc)Zeiken? Waar komt dat idee nou weer vandaan? Heb je het over Alankomaat, JacobH, mij of over jezelf? De vraag om iets met een bron te onderbouwen valt toch niet onder het door jou gebezigde begrip? Chris(CE) 10 jun 2008 00:31 (CEST)
Nou, met zijn 3en een persoon aanvallen over een iets, dat vind ik zeiken ja. Alankomaat en ik waren in overleg, en er kwamen er ineens anderen bij. Stalken? Aanvallen? Het overleg ontspoorde toch niet? Als het nou een discussie wordt die ontspoort, zeg ik ja. Maar op het moment dat we nog vredig in overleg zijn, dan voel ik me wel een beetje aangevallen ja. Misschien was mijn edit van 23:33 niet helemaal jofel, had ik beter moeten aanpakken. Hsf-toshiba 10 jun 2008 00:35 (CEST)
Waarom overleg je niet eerst? Dat predik je bij anderen namelijk ook! klik --Lempkesfabriek 10 jun 2008 01:01 (CEST)
Dus jij herstelt nooit een typfoutje zonder te overleggen? Hsf-toshiba 10 jun 2008 01:06 (CEST)
Best wel lullig om typefoutje te typen als "typfoutje". Het tekent je accuratesse. --Lempkesfabriek 10 jun 2008 01:38 (CEST)
Zie hier. Vraag: is het mogelijk dat Lempkesfabriek iets nuttigs gaat doen, in plaats van zeuren en treiteren? Ik geef de mogelijkheid gaarne in overweging. Groet, Bob.v.R 10 jun 2008 01:51 (CEST)
Bob, zie ik nou goed bij jouw link dat de spelling in het groene boekje "typefout" is? En wat is de spelling die op wikipedia gehanteerd dient te worden? Juist! Daarom is het ook zo jammer dat er gebruikers zijn die het niet zo nauw nemen met de feiten en hun eigen regels hanteren, dat doet afbreuk aan het niveau van wikipedia. --Lempkesfabriek 10 jun 2008 15:17 (CEST)
"Nou, met zijn 3en een persoon aanvallen over een iets, dat vind ik zeiken ja." In welk van mijn woorden lees jij een aanval? Chris(CE) 10 jun 2008 19:10 (CEST)
Nergens, maar ik reageerde vanuit mijn gevoel. Hsf-toshiba 10 jun 2008 19:12 (CEST)

Welkom terug! Bob.v.R 10 jun 2008 01:34 (CEST)

Overleg {{catweg}}[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.

thumb|right|100px|Overleg. Zie Overleg_sjabloon:Categorieweg. Groet, Alankomaat 11 jun 2008 17:16 (CEST)

Geschiedenis van Noord-Brabant e.d.[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
De mooie provincie Noord-Brabant

Zeg Hsf-toshiba, ik vroeg me af of je zin hebt om vaker samen te werken aan artikels over de geschiedenis van Noord-Brabant, deelgebieden en steden. Ik heb gezien dat je er veel verstand van hebt (blijkens je artikelen zoals het Beleg van 's-Hertogenbosch), en wellicht kunnen we elkaars hulp nog goed gebruiken. Weet jij bijvoorbeeld meer over de beleggen van Bergen op Zoom (1588 en 1622), of het Schermersoproer? En van jouw kant kun je mij vragen over onderwerpen waar jij minder van weet. Goed plan? Nederlandse Leeuw 11 jun 2008 21:49 (CEST)

Ik vind het heel goed plan. Maar mijn interesse richt zich voornamelijk op 's-Hertogenbosch. Tsja, ik woon in de gemeente. Je zal misschien ook veel zien van mijn in Breda, omdat daar mijn ex-vriendin woonde. Maar dat is nu ook een beetje verleden tijd.... Al wil ik Breda niet links laten liggen. Ik zal mezelf er toe moeten zetten, om meer uit te zoeken over BopZ... maar de interesse is er wel, maar weet er weinig van af. Zal het dus op moeten zoeken.... Hsf-toshiba 11 jun 2008 21:53 (CEST)

Verwijderingsnominatie Zilveren Narrenkap[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Verwijderingsnominatie.

Beste Hsf-toshiba, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Zilveren Narrenkap. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080611 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 12 jun 2008 02:12 (CEST)

Wenceslas[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Vraag.

Hoi,m

Ik weet niet zo goed wat ik verkeerd gedaan heb hoor, twee dingen genomineerd. En krijg scheld emailtje ervoor terug. Volgens mijn een trol in wording?

Groetjes, SterkeBakoverleg 12 jun 2008 21:24 (CEST)

Laat het maar onderzoeken dan.Hsf-toshiba 12 jun 2008 21:26 (CEST)

Jérémie Bréchet[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Een voetballer die bij PSV gaat spelen.

Jij dacht 'ik maak hem vast aan zodat ik straks alleen nog even toe hoef te voegen dat ie voor PSV speelt' ? :p Toth 13 jun 2008 15:08 (CEST)

Ja, precies ;) Hsf-toshiba 13 jun 2008 15:09 (CEST)
Hij's fijn :) Klein schrijftipje: je kunt het onderwerp van een zin het beste zoveel mogelijk zelf laten doen, ipv het iets te laten overkomen. Dat is wat korter en leest wat makkelijker (dus bijvoorbeeld 'hij speelde twee seizoenen voor x' ipv 'hij heeft twee seizoenen voor x gespeeld'). Doe er mee wat je wilt. Als je het onnodige bemoeienis vindt, mag je je melden in het topic 'schoolmeesteren' op mijn OP :p Toth 13 jun 2008 15:28 (CEST)
Tsja... Ligt een beetje aan de context. Het ging me nu een beetje om het aanmaken an sich. Heb nu geen zin/tijd om veel tijd aan een artikel te wijden. Ik zit op mijn werk en het moet dus snel snel snel gebeuren. Moet niet al te veel tijd kwijt zijn aan het uitzoeken. Dus nu beperk ik me veelal aan de feiten in plaats van de stijl. Daar ga ik mijn weekend voor gebruiken. En wellicht zal het artikel dan anders worden. Echter.... Wat vind je van de Pettelaarse schans en Fort Sint-Anthonie? Hsf-toshiba 13 jun 2008 15:48 (CEST)
Ik heb net naar de Pettelaarse schans gekeken. Ik heb wat kleine dingetjes veranderd, wellicht heb je er wat aan. Let op met niet-concrete tijdsbepalingen. Als je 'nu' of 'tegenwoordig' schrijft bijvoorbeeld, dan weet een lezer niet of je dat gisteren schreef of drie jaar geleden. Ik zal ook nog even naar FSA kijken. Groet, Toth 13 jun 2008 16:49 (CEST)
Eveneens gedaan. Voor hulp met Brabants gebeuren ben ik overigens altijd wel te porren. Geef maar een gil indien gewenst. Groet Toth 13 jun 2008 16:55 (CEST)

Antwoord[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
EK 2008 voetbal

Beste Halandinh,

U heeft nieuwe berichten op de overlegpagina van Gebruiker:Rubietje88. Rubietje88 23 oktober 2018 16:12

Halandinh mag deze sectie te allen tijde verwijderen.

En nu nog een keer...

En nogmaals...

Poule des Doods[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
EK 2008 voetbal

Hoi. Is het mogelijk, dat je voor deze bewerking een bron aangeeft? Volgens mij is het een Nederlands verzinsel. Hsf-toshiba 15 jun 2008 21:13 (CEST)

Hallo, naar aanleiding van wat je hierboven tegen mij zij, wil ik je erop wijzen dat de uitdrukking 'poule des doods' ook internationaal, en dan met name het Engels wordt gebruikt, 'Group of death', zie hiervoor de Engelse versie van EK 2008/Groep C. Maar toch bedankt dat je het nog even opmerkte. 15 juni 2008 22:15

Jammer dat je hier reageert en niet op Overleg:Europees kampioenschap voetbal 2008/Groep C, want dan zie je dat het al opgelost is ;) Hsf-toshiba 15 jun 2008 22:22 (CEST)

Links in lemma Haaften[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Neerijnen

Hallo Hsf-Toshiba,

Ik hoop dat ik de link-gewoonten op WP goed begrepen heb als ik stel dat elk begrip per artikel maar 1x gelinkt wordt. Onder het kopje ligging heb ik links naar bijvoorbeeld Utrecht verwijderd omdat daarnaar in de inleiding al gelinkt werd. Vergis ik me in deze weergave van de wiki-gewoontes of is er iets anders aan de hand? Bertux 16 jun 2008 11:52 (CEST)

Je hebt helemaal gelijk, maar in aparte kopjes is het niet erg om ze nog eens te linken, zo ervaar ik het tenmisnte. Hsf-toshiba 16 jun 2008 11:57 (CEST)
Linkbeperking geldt om een onrustig tekstbeeld te vermijden, maar bij opsommingen geeft het ook een soort onrust als het ene wel en het andere niet gelinkt is, dus voor je ingreep is best wat te zeggen. We kijken wel wat het beste bevalt. In elk geval fijn om antwoord te krijgen, dat is helaas volstrekt ongebruikelijk bij dit lemma, zoals je op de overlegpagina kunt zien. Bedankt, Bertux 17 jun 2008 08:12 (CEST)
Graag gedaan. Zodra ik meer tijd heb, zal ik ook daar naar kijken. Of ik iets zinnigs kan zeggen, dat is een tweede. Hsf-toshiba 17 jun 2008 10:11 (CEST)

Box voor EK-2008 wedstrijden[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
EK 2008 voetbal

Hee Hsf-toshiba,

moet er in de box met wedstrijden niet nog een "troostfinale" worden toegevoegd? Tenminste, als die wordt gespeeld. Groeten, Celloman 23 jun 2008 14:01 (CEST)

Nee, die is er niet. Dus niet nodig. Dat is alleen op het WK (nog) zo. Hsf-toshiba 23 jun 2008 14:07 (CEST)

Teennagelartikels[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Teennagelartikelen.

Hey Hsf-toshiba, zou je op de verwijderlijst willen reageren. Met name op de Lijst van Nederlandse voetballers die in cyprus voetballen. Mvg Teennagel 23 jun 2008 21:00 (CEST).

Uitgevoerd Uitgevoerd wat is het nut van al die beginnetjes over zangers die hooguit 1 week in de top 100 hebben gestaan? Hsf-toshiba 23 jun 2008 21:07 (CEST)
Als iemand info over ze op wil zoeken! ik snap niet waarom je ze niet relevant vindt. toegegeven het zijn geen lemma's van hoogstaand niveau. Maar als onbewoonde eilanden en pokemons E zijn, snap ik niet waarom deze zangers/zangeressen niet E zijn volgens jou. Mvg Teennagel 23 jun 2008 21:16 (CEST)
Dat is een hele andere discussie. Pokemonfiguurtjes... Tsja, ik ga me er niet meer in mengen, zelfde geldt voor gesneuvelde militairen in Afghanistan of waar dan ook. Maar aan eendagsvliegen die een zeer bescheiden hitje hebben gehad, dat moet je niet willen, vind ik. Hsf-toshiba 23 jun 2008 21:18 (CEST)
Nog ff een vraagje waarom nomineer je Lijst van Nederlandse voetballers die in Cyprus hebben gevoetbald‎ voor verwijdering terwijl je Lijst van Nederlandse bondscoaches in het buitenland‎ beter maakt. Deze artikelen komen op hetzelfde neer. Lijst van Nederlandse bondscoaches in het buitenland‎ is ook onderhousgevoelig. Ik wil ook graag artikelen maken voor andere landen zoals Lijst van Nederlandse voetballers die in Azié hebben gevoetbald‎. Heb deze lijsten liggen. Dus kan ze zo in wiki-taal plaatsen. Artikelen als Lijst van Nederlandse voetballers en Lijst van Israëlische voetballers zijn ook onvolledig en zullen ook nooit compleet worden. Een een artikel als Lijst van populairste sporten per land is ook moeilijk te achterhalen, net als jou voorbeeld waarbij een voetbaler van Deurne in de cypriotische amateurcompetie gaat spelen. Ik hoop dat je er nog een keer over wilt nadenken. iK zou het erg jammer vinden als hij uiteindelijk verwijderd werd. Teennagel 24 jun 2008 17:44 (CEST)
Omdat die wat minder vandalisme gevoelig is, omdat het makkelijker te controleren is. Een amateurvoetballer kan zich niet per ongeluk op wiki zetten/linken. Hsf-toshiba 24 jun 2008 18:59 (CEST)

Afbeelding:Plaatsnaambord Rosmalen.JPG[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Plaatsnaambord Rosmalen

Hoi,

Ik zag net je foto's langskomen en ik zag dat er twee onder de {{GFDL}} licentie vallen en deze bovenstaande in het publiek domein. Heb je foutje gemaakt of klopt dit?

Groetjes,

SterkeBakoverleg 25 jun 2008 20:25 (CEST)

Huuuh. Iedereen mag ze gewoon gebruiken, ben geen commercieel ofzo. Selecteer altijd zelgemaakte media, dus kan zijn, dat ik niet goed heb opgelet. Maar wat is het verschil? Hsf-toshiba 25 jun 2008 20:37 (CEST)
Het grote verschil is dat mensen de foto nu mogen gebruiken zonder jouw naam te vermelden dat mag anders niet. SterkeBakoverleg 25 jun 2008 20:39 (CEST)
De echte mooie foto's die ik heb, load ik natuurlijk niet op. Maar als ze daar hun plezier in hebben, vind ik het goed. Als ze er maar wikipedia op zetten, vind ik het goed. Hsf-toshiba 25 jun 2008 20:41 (CEST)
Ik zal hem even omzetten. Bij publiek domein hoeft namelijk niks vermeld te staan. SterkeBakoverleg 25 jun 2008 20:42 (CEST)

Uitgevoerd UitgevoerdSterkeBakoverleg 25 jun 2008 20:43 (CEST)

Wat moet ik de volgende keer gebruiken? Hsf-toshiba 25 jun 2008 20:44 (CEST)
De echte mooie foto's die ik heb, load ik natuurlijk niet op - huh? Wil je alleen je mindere foto's met ons delen??? (Overigens heeft Sterkebak je licentie -PD, die prima was- zelfstandig aangepast..) Michiel1972 25 jun 2008 20:48 (CEST)
Ehm ja..... Foto's om in te lijsten bedoel ik dus ;) Maar die zijn dan ook meestal niet encyclopedisch. Denk dan aan een detail van een bank op het station. Al is het draaihek er een uitzondering van. Zie Gebruiker:Hsf-toshiba/Geüploade foto's. Hsf-toshiba 25 jun 2008 20:51 (CEST)
Ik gebruik altijd de CC-BY naamsvermelding verreist. Maar GFDL is ook perfect. SterkeBakoverleg 25 jun 2008 20:50 (CEST)
Dank je. Hsf-toshiba 25 jun 2008 20:51 (CEST)
Michiel ik heb het niet zelfstandig gedaan. HSF Toshiba geeft aan dat hij de link naar wikipedia vermeld wilt hebben en dat hoeft niet met pd dus is netjes in overleg gebeurd. SterkeBakoverleg 25 jun 2008 20:55 (CEST)
Achteraf licenties aanpakken naar een meer beperkende is not done cq niet toegestaan, ook niet door de oorspronkelijke uploader. Wie weet wie de foto al heeft gebruikt voor (commerciele) publicaties omdat deze beschikbaar was onder PD. Nu maak jij er GFDL van, wat het gebruik van de foto achteraf beperkt en tegenstrijdig is met het afbeeldingenbeleid hier en op commons. Michiel1972 25 jun 2008 21:01 (CEST)
Michiel het veranderen gebeurde bijna direct na het uploaden. SterkeBakoverleg 25 jun 2008 21:02 (CEST)
Al zouden de foto's gebruikt worden, dan zou ik het een eer vinden. Ik zal geen protest aantekenen.

Voorstel[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
De hoofdstad van deze mooie provincie Noord-Brabant

Beste Hsf-toshiba, de discussie of de gemeente dan wel de stad als provinciehoofdstad gerekend moet worden, sleept nu onnodig lang door. Inmiddels zijn er diverse pagina's gevonden die de gemeente als provinciehoofdstad beschouwen. Een goede definitie van een provinciehoofdstad blijkt echter moeilijk te vinden. Ik stel daarom voor dat we in het artikel niet specificeren of de stad danwel de gemeente de provinciehoofdstad is en dat we de discussie opschorten. Een zelfde berichtje plaats ik op de overlegpagina van Lempkesfabriek. Vriendelijke groet, Josq 26 jun 2008 11:09 (CEST)

Hmm, Lempkesfabriek gaat niet akkoord. Dan roep ik je op eventuele verdere discussie te vervolgen op de overlegpagina van Lempkesfabriek. Josq 26 jun 2008 11:20 (CEST)
Als hij niet akkoord gaat, dan zegt het volgens mij meer over hem. Hsf-toshiba 26 jun 2008 11:21 (CEST)

Verwijderingsnominatie van o.a. IJzeren Bos[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Verwijderingsnominatie

Beste Hsf-toshiba, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om IJzeren Bos, IJzeren Kind en Waterplas (Rosmalen). De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080626 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 27 jun 2008 02:10 (CEST)

Artikelen[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Teennagelartikelen

Beste Hsf-toshiba, wil je nog even toelichten wat er precies wiu is aan de Lijst van Nederlandse voetballers die in Cyprus hebben gevoetbald‎. Ik snap dat het onderhoudsgevoelig is, maar valt dat onder wiu? Tevens hoop ik dat je ook nog even zou willen reageren op Overleg:Duo Onbekend. Groetjes Teennagel 28 jun 2008 17:46 (CEST)

Over de artiesten ben ik eigenlik klaar met praten. Ik houd me totaal niet bezig met muziek. Dus ik denk dat je voor wat dat betreft het beste met meerdere van deze personen contact op kan nemen. Gezien de laatste opmerking, ik kan helaas/gelukkig * niks bijdragen. Ik hoop dat ik je nu in ieder geval wel een beetje op de goede weg heb geholpen. Voor wat betreft de voetballers.... wellicht is ne een betere optie. Wel is het encyclopedisch, als het echt goed bijgehouden wordt, met bronnen. Je zou onderhand voor elke voetballer een bron neer moeten zetten. Is dat wat je wil? Lijkt mij niet, want dat gaat je veels te veel tijd kosten. Hsf-toshiba 28 jun 2008 17:57 (CEST)

* streep door wat niet van toepassing is.

Gewenste foto's[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Onderwijsboulevard

Op je gewenste foto's-pagina staat nog dat je op zoek bent naar foto's van het Onderwijsboulevard en het Koning Willem I College, ik heb enkele foto's enige tijd geleden al erop geplaatst. Het is maar dat je het weet ;). Cro-Cop 29 jun 2008 01:41 (CEST)

Haha... bedankt... Die pagina had ik aangemaakt, voordat ik er achter kwam dat er een sjabloon was voor gewenste foto's. Even kijken wat ik er mee ga doen. Misschien omdopen als Project. Hsf-toshiba 29 jun 2008 01:55 (CEST)

Categorie:Valkenburg (Limburg)[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Valkenburg

Hallo Hsf-toshiba, misschien zou je je tegenstem bij de verwijdernominatie van Categorie:Valkenburg (Limburg) willen herzien, rekening houdend met het feit dat de naam van de gemeente vrijwel dezelfde is (Valkenburg aan de Geul), de inhoud van de huidige categorie niet specifiek voor de plaats is en je het zoeken naar artikelen daarom nodeloos ingewikkelder maakt met een extra subcat. De gemeentecategorie zit bovendien niet dusdanig vol dat het problemen veroorzaakt. Ik neem aan dat je ook geen voorstander zou zijn van een 'categorie Maastricht (gemeente)' en een 'categorie Maastricht (plaats)', want dat is ongeveer waar dit op neerkomt. Als je het niet met me eens bent, ook geen probleem. Ik wil er geen lange discussie over gaan voeren in elk geval. Groet, Alankomaat 29 jun 2008 10:08 (CEST)

Als ik je verwijs naar Categorie:Sittard, Categorie:Geleen en Categorie:Rosmalen.... Denk je er dan ook nog zo over? Hsf-toshiba 29 jun 2008 11:57 (CEST)
Ja, want dat ligt toch anders. Deze categorieën mogen wat mij betreft blijven omdat Sittard en Geleen twee grote plaatsen zijn die samengevoegd zijn en Rosmalen kan blijven omdat er ruim voldoende inhoud is en het de vindbaarheid van artikelen vergroot. Bij Valkenburg vind ik dat zoals gezegd niet het geval om de redenen die ik al aangaf. Alankomaat 29 jun 2008 13:35 (CEST)
Ja, daar geef ik je gelijk in.... Maar wacht eens even...... Valkenburg is de hoofdplaats van de gemeente, in de zin als 's-Hertogenbosch de hoofdplaats is van de gemeente toch? Hsf-toshiba 29 jun 2008 13:44 (CEST)
Lijkt me correct die vergelijking inderdaad, al is het wel natuurlijk een vele malen kleinere plaats. Alankomaat 29 jun 2008 15:13 (CEST)
Met andere woorden, het wordt pas zinvol, als de andere cats uitgebreid worden. Hsf-toshiba 29 jun 2008 15:30 (CEST)
Je bedoelt als de andere subcats van Valkenburg a/d Geul meer inhoud hebben? Die logica volg ik niet helemaal. En hoe bedoel je die vergelijking met 's-Hertogenbosch? De categorie van die gemeente heeft toch ook geen subcat voor de (hoofd)plaats? Alankomaat 29 jun 2008 17:15 (CEST)
Ja, maar bij 's-Hertogenbosch de stad heeft dezelfde naam als de gemeente...... Maar ik zie al een x-aantal artikelen die te maken hebben met Berg en Terblijt. Dus ja..... Ik weet te weinig af van die gemeente, dus ik kan er niet goed over oordelen, maar ik heb sterk de indruk, dat daar alles op een grote hoop wordt gegooid. Niet dat het mij veel uitmaakt, ik waak wel over Rosmalen, dat het niet gaat gebeuren. Hsf-toshiba 29 jun 2008 17:21 (CEST)
Valkenburg en Valkenburg a/d Geul zijn nagenoeg hetzelfde en dat is mijn voornaamste reden om de categorie liever verwijderd te zien. Aan Rosmalen wil ik ook verder niet tornen, dus maak je daar niet 'ongerust' over ;-) Alankomaat 29 jun 2008 18:59 (CEST)
Als er Categorie:Geografie van Valkenburg aan de Geul aangemaakt wordt, denk ik dat je een heel hoop zaken oplost. Zie bijvoorbeeld de categoriestructuur van Noord-Brabant. Hsf-toshiba 29 jun 2008 19:02 (CEST)
Ik zie dat je die nu inderdaad hebt aangemaakt. Ik weet eerlijk gezegd nog niet wat ik er van moet vinden. Enerzijds lijkt het me een onnodige tussenstap, anderzijds is het in feite wel logisch en is het misschien een kwestie van wennen. Mijn vraag is alleen: wil je de categorie "Valkenburg (Limburg)" nu nog steeds gehandhaafd zien, ook nu een groot deel van de inhoud verplaatst is naar de nieuwe geografie-cat? Alankomaat 29 jun 2008 19:46 (CEST)
Ik sta er nu neutraal over...... Maar ga nu ook wel even kijken, of ik de rest van de normale structuur aan kan maken. Hsf-toshiba 29 jun 2008 19:48 (CEST)
Ok, vraag reeds beantwoord dus. Kreeg je bericht op mijn OP nadat ik bovenstaande had geplaatst. Bedankt! Alankomaat 29 jun 2008 19:50 (CEST)
Wil je meehelpen met de nieuwe structuur? Kan ik weer artikelen vertalen uit het Vietnamees ;) - Hsf-toshiba 29 jun 2008 19:51 (CEST)
Laat maar...... volgens mij zijn we wel klaar. Hooguit zou er nog een Categorie:Cultuur in Valkenburg aan de Geul moeten komen... Maar dan hebben we volgens mij alles al gehad. Hsf-toshiba 29 jun 2008 19:57 (CEST)
Ok, maar ik heb het momenteel helaas ook te druk om echt met wikipedia bezig te zijn (dus vandaar de aanduiding "wikibreak" op mijn OP en GP). Ik volg dus alleen de lopende zaken een beetje en doe zo nu en dan een kleine bijdrage. Ga zometeen uiteraard de EK-finale bekijken en komende dagen zal er ook niet veel van wikiwerkzaamheden komen. Rest mij dus niks anders dan je te bedanken voor de reeds gedane werkzaamheden aan de categorieën van Valkenburg. En sorry dat ik geen steentje kan bijdragen momenteel! Alankomaat 29 jun 2008 20:00 (CEST)
Kan ik me nou niks bij voorstellen, dat mensen de finale van het EK bekijken.... A) Nederland doet niet mee. B) geen enkel voetbalteam is belangrijk er dan de voetbalploeg die ik supporter. Zelfs het Nederlands voetbalelftal niet. En dat meen ik echt...... Maar graag gedaan hoor. Ongetwijfeld zul je mij ook nog wel eens kunnen helpen. Hsf-toshiba 29 jun 2008 20:03 (CEST)
Nog eentje...... Maar ik ga geen categorie opstarten voor 1 artikel : Gerlachus van Houthem. Hsf-toshiba 29 jun 2008 20:09 (CEST)

Nuweg weghalen[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Boos.

Het is verboden een NUWEG sjabloon weg te halen. overigens is je redirect behoorlijk fout. JaiMe` 29 jun 2008 17:48 (CEST)

Verboden? Wat is de sanctie? Het is misschien eerst even te vragen wat het probleem is, voordat je iets gaat zeggen. Maakte een foutje in de naam. is dat nou zo erg? Hsf-toshiba 29 jun 2008 17:50 (CEST)
Ja een nuweg weghalen mag niet. En anders zou je hem weg moeten laten halen en erbij melden dat het verkeerd was, maar absoluut geen redirect plaatsen want een gewone artikel naam zou niet naar het sjabloon redirected moeten zijn. JaiMe` 29 jun 2008 18:13 (CEST)
Van wie mag dat niet? Ik raad je aan, om goed op je woordkeuze te letten. Het mag volgens de wet Nederlandse wet namelijk wel. Dat het voor wiki niet gewenst is, dat weet ik. Maar ik herstelde mijn fout toch ook? Het artikel Trảng Bom bestond namelijk al, wilde alleen een navigatie maken. ;) Hsf-toshiba 29 jun 2008 18:37 (CEST)
Ja dat snap ik dat je alleen het sjaboon aan wou maken, alleen was in dit geval de redirect fout en had die weggemoeten ipv geredirect. JaiMe` 30 jun 2008 12:39 (CEST)
Als je nou eerst even had gewacht.... Want ook de redirect is mijns inziens te snel verwijderd. Waarom redirect je hem dan niet naar Trảng Bom? Ik vind persoonlijk dat je te snel hebt gehandeld. Arikel was nog niet eens 1 minuut oud of er stond al een sjabloon op. Had je niet even op mijn OP een vraag kunnen stellen ofzo? Ik kon mijn fout niet eens herstellen om de redirect goed te laten verwijzen, of het was al weg. 10 minuten geduld zit er blijkbaar niet in. Hsf-toshiba 30 jun 2008 12:43 (CEST)

Persoonlijk sjabloon[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Vraag.

Hallo Hsf-toshiba, enige tijd geleden heb je in het sjabloon Sjabloon:Hsf-toshiba aangemaakt in de sjabloonnaamruimte. De sjabloonnaamruimte is niet bedoeld voor de persoonlijke sjablonen van gebruikers en ik heb daarom het sjabloon verplaatst naar: Gebruiker:Hsf-toshiba/sjabloon. Als je deze pagina wilt invoegen kun je {{Gebruiker:Hsf-toshiba/sjabloon}} plaatsen op de desbetreffende pagina. (Bij vragen, laat het me dan weten op mijn overlegpagina.) Groetjes - Romaine 4 jul 2008 11:28 (CEST)

Romaine, Had ik jou niet al eerder op mijn overleg vermeld dat de mods hier geen problemen mee maakte? JaiMe` 4 jul 2008 11:44 (CEST)
Je hebt de reactie gekregen van 1 moderator die zich niet bezig houdt met sjablonen en daarbij ben ik diegene die de sjabloonnaamruimte al enige tijd onderhoudt. Heb je nog niet begrepen dat ik er wél problemen van maak, en moderatoren die zich bezighouden met sjablonen het hier mee eens zijn? Romaine 4 jul 2008 17:06 (CEST)
Tsjonge jonge... Zoveel moeite doen, over iets wat al van zo lang geleden is. Ik was me er toen niet van bewust, dat het niet wenselijk was. Zie ook Overleg gebruiker:Hsf-toshiba/Archief april-mei 2006#Sjabloon:Toshibaoverleg. Het sjabloon had al twee jaar geleden weg moeten zijn, maar ik was het toen of vergeten, of wist het niet meer, en nu was ik het echt vergeten. Hulde aan Romaine. Hsf-toshiba 4 jul 2008 18:43 (CEST)

Sjabloon[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Vraag
  • Beste Hsf-toshiba,

Ik zou graag informatie willen over sjablonen. Ik wil graag een sjabloon maken, zou ik dat van jou mogen bewerken en overnemen?

Alvast bedankt! Jermaine Ellenkamp 8 jul 2008 10:47 (CEST)

Hoe bedoel je? Zou het zelf een eer vinden. Misschien heb je hier wat aan. Gebruiker:Hsf-toshiba/Sjabs Hsf-toshiba 8 jul 2008 10:49 (CEST)

Antwoord (2)[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.

Beste Halandinh,

U heeft nieuwe berichten op de overlegpagina van Gebruiker:Rubietje88. Rubietje88 23 oktober 2018 16:12

Halandinh mag deze sectie te allen tijde verwijderen.

Groot Eindhoven[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Eindhoven

Zie Geschiedenis_van_Eindhoven#1920-1940 en Groot Eindhoven. Groet, Wammes Waggel 11 jul 2008 16:44 (CEST)

Dan moet er een Groot Eindhoven (voormalige gemeente) komen. Hsf-toshiba 11 jul 2008 17:16 (CEST)
Nee. Er was gemeente Eindhoven (tot 1920 erg klein) en in de tijden rond de annexatie van de omliggende gemeenten kwam voor de nieuwe, veel grotere gemeente Eindhoven de term "Groot Eindhoven" in zwang. Dat is dus de huidige gemeente Eindhoven. Vóór die annexatie was Eindhoven veel kleiner, maar ook dat was de gemeente Eindhoven. Een apart artikel is dus niet nodig. Overigens had je je met even zoeken naar "Groot Eindhoven" op deze wikipedia de moeite van het terugdraaien van de wijziging van Lempkesfabriek kunnen besparen. En met wat meer vertrouwen ook. Groet, Wammes Waggel 11 jul 2008 18:00 (CEST)
Staats-Brabant, Bataafs-Brabant en Noord-Brabant zijn ook aparte artikelen. I rest my case. En op je laatste, daar ga ik niet op in. Hsf-toshiba 11 jul 2008 18:14 (CEST)
H'm, dan zou er een artikel moeten komen over de "oude" gemeente Eindhoven, vóór de annexatie van 1920. Alles zit nu bij elkaar. Is geen gek idee. En wat dat laatste betreft, sorry, ik zie inmiddels dat jullie het *kuch* soms niet helemaal eens zijn, ja. In voorkomende gevallen kun je me een seintje geven, dan zal ik zien wat ik doen kan. Groet, Wammes Waggel 11 jul 2008 18:59 (CEST)
Yep, er zouden inderdaad ook nog artikelen moeten komen voor de gemeente Eindhoven van vóór 1920. Zie bijvoorbeeld ook Koninkrijk Frankrijk. Of Batavia en Jakarta. Of Prey Nokor, Saigon en Ho Chi Minhstad. En zo kan ik wel even doorgaan. Soms niet helemaal eens.... Dat is een beetje zacht uitgedrukt, maar een van ons twee zal vroeg of laat tegen de lamp lopen. Dat weet ik ook wel. Daar ik me bezig houd met de Vietnamese wiki weet ik ook wel wie dat zal doen. Hsf-toshiba 12 jul 2008 01:13 (CEST)

Verwijderingsnominatie van o.a. Watertuinen (Den Bosch)[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Verwijderingsnominatie.

Beste Hsf-toshiba, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Watertuinen (Den Bosch) en Heistraat (buurtschap). De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080712 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 13 jul 2008 02:04 (CEST)

Wapen[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Gemeentewapen.

Sorry dat jij er tussenin zit, eigenlijk gaat het over jou noch over je afbeelding... - Erik Baas 13 jul 2008 21:44 (CEST)

Tsja... ik ben verbaasd.. Hoe wil je nou een auteur vinden van een gemeentewapen, uit de 19e eeuw? Hsf-toshiba 13 jul 2008 21:47 (CEST)

Verwijderingsnominatie van o.a. Afbeelding:Wapen Gestel en Blaarthem.gif[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Verwijderingsnominatie

Beste Hsf-toshiba, u hebt een versie van één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Wapen Gestel en Blaarthem.gif, Afbeelding:Wapen van Gestel en Blaarthem.gif en Afbeelding:Wapen van Gestel en Blaarthem.jpg. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20080713 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 14 jul 2008 03:00 (CEST)

Vietnamese toponiemen[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Viet Nam.

Hallo Hsf-toshiba. Ik heb gezien dat jij je met Vietnam-gerelateerde onderwerpen bent gaan bezighouden. Dat is in elk geval al heel positief, aangezien er zeker heel wat werk te doen is en er anders maar weinig volk op zit (ikzelf heb helaas amper nog tijd, tegenwoordig). Ik zou zeggen: doe zeker zo voort!

Ik heb wel gezien dat je hier en daar de diakritische tekens van het quốc ngữ aan het toevoegen bent. Indertijd zijn Waerth en ik (het volledig Vietnam-corps van toen) overeengekomen die weg te laten, met eventueel een vermelding van de volledige naam erna (zoals: quoc ngu (Vietnamees: quốc ngữ). Dit ten eerste omdat redelijk wat mensen nog oudere browsers gebruiken die last hebben met ingewikkelde karakters (en ik moet zeggen dat mijn eigen up-to-date browser ook af en toe nogal wat vierkantjes toont, in het Amharisch en het Glagolitisch en zo). En ten tweede omdat slechts weinig mensen er iets aan hebben. Hier is de officiële richtlijn die we toen hebben uitgedacht. Indien je een paar verpletterende tegenargumenten hebt en je protest wil aantekenen, kun je dat altijd ginder doen, of anders is er hier een pagina om over Vietnam zelf te discussiëren.

Groeten en verder nog veel succes. David Da Vit 18 jul 2008 10:21 (CEST)

Ik neem aan, dat je zoiets bedoelt als Đồng Nai, of Áo bà ba. Ik ben van mening, dat een artikel de correcte naam moet hebben. Zeker als er in het Nederlands geen naam voor handen is. En voor Geografische namen is het al helemaal makkelijk. Staat het niet in de lijst met Geografische namen, dan moeten wij het zeker niet gaan vertalen. Maar dat is mijn mening. En daarom zal ik ook consequent de namen van [1] overnemen. Eventueel plus het aanmaken van de redirect. Hsf-toshiba 18 jul 2008 10:28 (CEST)

Inderdaad, dat is waar ik op doelde. Een "correcte" naam, echter, is goed voor dingen zoals Île-d'Aix, wat een herkenbaar iets is, maar niet voor dingen zoals 武汉, waar niemand iets mee is. Het Vietnamees zit een beetje tussen beide extremen, aangezien het het Latijnse alfabet wel gebruikt, maar zodanig gemodificeerd dat geen Nederlandstalige er nog iets mee is. Vandaar... Er is in elk geval al een redelijke meerderheid aan artikelen die de diakritische tekens weglaten, zodat je alles zou moeten veranderen of 't wordt een totale soep. David Da Vit 18 jul 2008 10:36 (CEST)

Tsja...Ik ben dan ook wel van mening, dat je de ouderwetse gebruikers niet moet blijven betuttelen. Bekijk het met de verkoop van Casettebandjes, LP's of de VCD. Op een gegeven moment worden die niet meer gebruikt. Binnenkort zal niemand meer IE 3.0 gebruiken, tegenwoordig hebben we al IE 7.0. Op mijn Firefox en IE zijn die letters gewoon en goed zichtbaar en ik denk dat dat eigenlijk wel overal is. Op een gegeven moment moet men gewoon vooruit. Dat is nou eenmaal zo. Gezien het feit, dat zij het normale schrift hebben én wiki die (soms dubbele) accenten ondersteunt, zie ik geen probleem met het gebruik van de accenten in de namen van de lemma's. Zeker als het gaat om de geografische namen. Hsf-toshiba 18 jul 2008 10:48 (CEST)
Om me er even tegenaan te bemoeien. Natuurlijk moet je gewoon accenten in namen gebruiken, ook in de titel, als het zo nou eenmaal geschreven wordt. De 'vindbaarheid' kun je vervolgens heel makkelijk oplossen door van de volledig accentloze versie van de naam een redirect te maken. Dat met die vierkantjes, tsja. Moet je dingen bewust verkeerd weergeven voor de meerderheid omdat een enkeling zijn computer er anders niet bij kan ... Toth 18 jul 2008 15:28 (CEST)
Dank je Toth..... Hsf-toshiba 18 jul 2008 15:49 (CEST)
Als iedereen het erover eens is dat de oude browsers voldoende de wereld uitzijn, is het goed voor mij het te doen zoals Hsf tegenwoordig bezig is. Er moet dan wel heel wat worden verbeterd. Ik heb bijvoorbeeld gezien dat iemand op provincies van Vietnam sommige diakrieten heeft toegevoegd, maar dan ook weer niet allemaal, en voor sommige van de provincies bestaan er redirects naar de pagina zonder diakrieten, bij anderen niet. Het is nu een hele soep en ik ben helaas veel te druk bezig met Yang-Millstheorie om er mij serieus mee bezig te houden. David Da Vit 30 jul 2008 17:08 (CEST)
Die wijzigingen waar je op doelt, kunnen best wel eens van mijn hand zijn. Maar je moet niet alles ineens aan willen pakken, je moet de links aanpassen, die aangepast moeten worden. Er is nog veel werk te doen, dat klopt. Laten we het dan gewoon langzaam, maar goed doen, in plaats van snel en overhaast en dan fouten maken. Hsf-toshiba 30 jul 2008 18:46 (CEST)

Bruno Fornaroli[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Voetbal.

Ik wist alweer wie hier achter zat, voor ik naar de aanmaker keek :) Ben benieuwd of hij komt en wat hij dan voorstelt. Zijn statistieken zijn wel aardig, voor zover dat wat zegt. Toth 18 jul 2008 15:28 (CEST)

Ik beschouw het als een compliment..... ;) Maar er is een bot neergelegd, die te goed is om te weerleggen. De clubs zijn er nog niet uit, dus hij is nog geen PSV-er. Maar idd... Bij Brechet was ik ook zo snel. Overigens, NOS-Journaal van 1300 uur meldde dat het contract van Aissati getekend zou zijn, maar dat wordt nog niet bevestigd... Afwachten hoe die zaken gaan lopen. Hsf-toshiba 18 jul 2008 15:48 (CEST)
Voor zover mij bekend, is de enige unieke bron omtrent 'Fornaroli naar PSV' die uit zijn eigen land, dus voorlopig ga ik er vanuit dat er niets van waar is tot PSV het zelf bekend maakt. Vorig jaar was Guardado ook 'zeker' ... Toth 18 jul 2008 15:54 (CEST)
Klopt, maar omdat hij toch E is, kan een artikel geen kwaad. Maar het zou wel mooi zijn, dat hij nu bijvoorbeeld toch naar een andere club gaat, dan staat er wel een referentie naar een artikel dat vermeldt dat hij naar PSV zou gaan, haha... Stiekem hoop ik daar eigenlijk wel op. Dan zie je dat het blad van meneer Snor toch een beetje een blad begint te worden als de Weekend.... Hsf-toshiba 18 jul 2008 15:58 (CEST)
Tsja, meneer Snor ... Ik ken mensen die om hem lachen en bij een hen inmiddels bekend gerucht al weten dat zijn blad het twee dagen later zonder meer info brengt als 'exclusief nieuws' ... Toth 19 jul 2008 02:53 (CEST)

Link verwijderd Jappenkamp[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Jappenkanmp.
Hi.. waarom heb je een link verwijderd op de pagina:Jappenkamp

De link ging naar een verhaal over jappenkampen op de Molukken.. 1000 van Amahei Mogen linken in de tekst alleen maar interne linken zijn ofzo ? Indisch4ever 19 jul 2008 03:15 (CEST)

Het is inderdaad zo, dat er in de tekst alleen intern gelinkt wordt en dat links naar websites in een apart kopje staat. Daar staat de link overigens nu ook. Hsf-toshiba 19 jul 2008 11:11 (CEST)

Ismaïl Aissati[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Issy.

Beste,

In het artikel Ismaïl Aissati heb je, voordat het contract ondertekend, werd een wijziging aangebracht dat deze bij Ajax voetbalde. Dit is echter nog niet zo, morgen wordt pas een contract ondertekend (Bewijs!). Dus zou je volgende keer willen wachten totdat een contract ondertekend is?

Mvg, TheJermaineoverleg 20 jul 2008 21:01 (CEST)

GelezenGelezen Ik ga hier verder niet op reageren. Halandinh (overleg)

's-Hertogenbosch[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Sint-Jan.

Beste, zou het dan niet eens tijd worden om de titel van 's-Hertogenbosch ook daadwerkelijk hierin te wijzigen? --EdwinB 21 jul 2008 11:49 (CEST)

Mijn idee.... Dat probeer ik al een hele tijd erdoorheen te krijgen. Hsf-toshiba 21 jul 2008 11:50 (CEST)

Afb Beleg 's-Hertogenbosch[bewerken]

Ik heb nog een schilderij gevonden van het beleg en upgeload, maar misschien wordt het allemaal te veel van het goede nu :). Jij mag beslissen.

Pieter Snayers - The battle of Honnecourt 1642.jpg

Groeten, kweniston 23 jul 2008 12:00 (CEST)

Als je er nog een paar kan vinden, is het misschien iets voor een gallery aan de onderkant... .maar wat vind je van de bronnen? Heeft het artikel genoeg bronnen? Hsf-toshiba 23 jul 2008 21:14 (CEST)
Hoi Toshiba. Misschien ken je hem al, maar ik heb een goede bron voor bronnen gevonden voor je. Ik ben er ook net pas mee bezig voor het Beleg van Grol. Sinds april dit jaar heeft het instintuut voor Nederlandse geschiedenis alle besluiten van de Staten Generaal van 1576-1630 online staan. Zie hier: [2], en voor Den Bosch 1625-1630: [3]. Ik hoop dat je er wat aan hebt. Succes en groeten. kweniston 27 aug 2008 20:24 (CEST)
Nee, die kende ik nog niet, zal hem eens gaan uitpluizen...... Hsf-toshiba 27 aug 2008 20:33 (CEST)

Nog een bron voor je met kaartmateriaal: Het Zweedse Krigsarkivet: http://www.statensarkiv.se/default.aspx?id=7762, Den Bosch staat er ook bij. Ik weet niet precies wat je al hebt, moet je maar zien. Groeten. kweniston 2 sep 2008 12:52 (CEST)

Ik heb niks. Maar het artikel is niet van mij hoor. Het is van de gemeenschap waar jij ook een onderdeel van bent. Als jij een betere afbeelding vindt, dan staat het je natuurlijk vrij, om een afbeelding te vervangen of toe te voegen. Ik hoop alleen dat het geen plaatjesshow wordt. Het is een encyclopedie en geen opstel/werkstuk voor op school. Hsf-toshiba 2 sep 2008 14:36 (CEST)
Ik weet dat jij er veel mee bezig bent en beter kunt beoordelen of er waardevolle informatie staat. Ik heb er geen tijd voor om dat te beoordelen. De plaatjes hoeven niet op de pagina, ze kunnen ook via een commons link. Zie maar wat je er mee doet, maakt mij niet uit hoor, ik geef alleen maar aan. kweniston 2 sep 2008 15:52 (CEST)
Ja, dat is zo... ik heb ook zeker veel interesse in het onderwerp. Momenteel is het alleen een beetje stil, vanwege twee belangrijke redenen. Ik ben bezig met het zoeken aar nog meer informatie om er nog wat dieper op in te gaan. Maar als je er te lang mee bezig blijt, dan raak je ook de interesse kwijt. Daarom zijn de Categorie:Bastion in 's-Hertogenbosch ook relatief laat aangemaakt. Hsf-toshiba 2 sep 2008 16:00 (CEST)

adjudant[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Oeteldonk.

er zijn adjudanten in limburg brabant ben in bijna heel belgie mij is gevraagd dit meer neutraler te maken carnaval bestaat niet alleen in oeteldonk

Leuk... heel goed plan. Maar dan moet je dus niet Adjudant (Oeteldonk) pakken, daar is Adjudant (carnavalesk persoon) bedoeld voor. Het artikel wat er nu staat, heeft expliciet te maken over de Oeteldonkse traditie. Hsf-toshiba 23 jul 2008 21:04 (CEST)

Meesterklasse[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Schaken.

Ziet er leuk uit. Is wel een stukje van waaruit je verder kunt bouwen naar andere links lijkt mij. Succes. Toth 25 jul 2008 23:58 (CEST)

Dank je... Het is nu ook de bedoeling, dat ik nu in eerste instantie de verschillende competities ga beschrijven en van daaruit de verenigingen. Hsf-toshiba 26 jul 2008 00:00 (CEST)

Verwijderingsnominatie Anne Haast[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Verwijderingsnominatie

Beste Hsf-toshiba, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Anne Haast. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080726 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 27 jul 2008 02:07 (CEST)

Meesterklasse[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Schaken.

Beste Halandinh, ik wou u er even op wijzen, dat in uw artikel Meesterklasse 2007/08 dezelfde speeldata staan, als in het artikel Meesterklasse 2008/09. Aangezien er een jaartal achter de speeldata staat, denk ik dat u perongeluk de verkeerde speeldate in het artikel Meesterklasse 2007/08 heeft gezet. Met vriendelijke groet, WDV 28 jul 2008 22:21 (CEST)

I know I know.... Maar ik was nog bezig met het editen van het artikel.... Intussen is het seizoen 2007/08 nu wel helemaal af. Hsf-toshiba 28 jul 2008 22:35 (CEST)
Oke Knipoog, ik dacht ik zeg het maar even voor de zekerheid. Met vriendelijke groet, WDV 28 jul 2008 23:23 (CEST)
Oh, is geen probleem hoor. Het is maar goed, dat er zulke oplettende personen zijn. Maar het is alleen maar voetbal wat de trom slaat, wil ook een andere sport in de schijnwerpers zetten. Hsf-toshiba 28 jul 2008 23:31 (CEST)

Wat heeft-'ie nou gedaan[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Een vraag.

Met dit argument stem je voor de verwijdering van Arnol Kox. Ik neem aan dat je met hetzelfde argument een nominatie voor de artikelen Paris Hilton en Kevin Federline zou ondersteunen? Steinbach Wat heb jij op je nachtkastje? 31 jul 2008 12:02 (CEST)

Welk argument? Hsf-toshiba 31 jul 2008 12:07 (CEST)

Verwijderingsnominatie Froukje Schuitmaker en Marianne Roza[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Verwijderingsnominatie

Beste Hsf-toshiba, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Froukje Schuitmaker en Marianne Roza. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080802 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 3 aug 2008 02:15 (CEST)

Verzoek[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Een vraag.

Zijn er nu ook al regels voor het invullen van een overlegpagina, als dat zo is, graag een linkje. Pjetter 3 aug 2008 22:16 (CEST)

Het zou oneerlijk zijn, tegenover de artikelen die juist in de hotlist staan. We zijn daar bezig met een spelletje, om de artikelen te maken. Je kan je verzoek plaatsen, zodra er een link vrij is. Remedie... maak een rode link uit de hotlist blauw. Het is oneerlijk tegenover de normale artikelen die na een maand verwijderd mogen worden, terwijl jouw wens daar voor altijd mag en kan blijven staan. Daarom zeg ik.... daar is desbetreffende OP niet voor bedoeld. Hsf-toshiba 3 aug 2008 22:19 (CEST)
Daar vroeg ik niet om, jouw mening is een van vele. Ik vroeg om een link naar een voorschrift die de inhoud van een overlegpagina bepaalt. Pjetter 3 aug 2008 22:22 (CEST)

Recente sterfgevallen[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Doodskist

Dag Hsf-toshiba, even reageren op je reactie op sjaboon:recente sterfgevallen. Het zou natuurlijk best kunnen dat iemand in een andere tijdzone al overlijdt als het daar al 'morgen' is! Groet Daka 4 aug 2008 00:03 (CEST)

Klopt.... maar gezien het Moskoutijd was, tijdstip op nu.nl was 23.00 uur (zie [4] lijkt mij de kans erg klein, dat hij daadwerkelijk op 4 augustus gestorven is. Volgens mij kan dat helemaal niet, want op het moment dat het werd uitgebracht op nu.nl was het daar precies 00:00. Hsf-toshiba 4 aug 2008 00:06 (CEST)
Nee, nee, ik trek dat ook niet in twijfel, maar ik dacht laat ik het toch ff zeggen! Groet, Daka 4 aug 2008 00:11 (CEST)
Oh, op die fiets.... Ik begrijp je volkomen, maar meestal houd ik me ook niet zo bezig met dat soort zaken. Toevallig kwam ik het nu even tegen, maar wil me de komende tijd toch meer bezighouden met het beschrijven van schaakgerelateerde artikelen. De toernooien, de competities en de verenigingen. Hsf-toshiba 4 aug 2008 00:14 (CEST)

Floor Garst[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Doodskist

maar het artikel "De moord op Floor Garst" bestaat niet eens.. ? http://nl.wikipedia.org/wiki/Floor_Garst --Sabbrabells 4 aug 2008 01:34 (CEST)

Als je nog wakker bent...[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Slaap je al?

...kom dan nog heel even voor overleg naar IRC. Thanks. Tom Ordelman - þ|Thor NLLEG OVER 11 aug 2008 03:54 (CEST)

Geblokkeerd[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Je bent geblokkeerd.

Geachte Hsf-toshiba, ter informatie: u bent ter afkoeling voor 12 uur geblokkeerd. De redenen daarvoor vindt u hier. Met vriendelijke groet, Wutsje 11 aug 2008 04:35 (CEST)

Verwijderingsnominatie GTI SUEZ[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Verwijderingsnominatie

Beste Hsf-toshiba, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om GTI SUEZ. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080810 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 11 aug 2008 06:02 (CEST)

Nominaties[bewerken]

Verwijderingsnominatie

Bedankt voor het het initiatief al die "acteurs" te nomineren. --VanBuren 13 aug 2008 10:43 (CEST)

Ik heb een encyclopediewaardige ertussen inmiddels opgeknapt. Groetejs, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 13 aug 2008 11:25 (CEST)
Graag gedaan. Hsf-toshiba 13 aug 2008 12:53 (CEST)
Sjee, daar gaan moderatoren het druk krijgen over twee weken! Jacob overleg 13 aug 2008 17:25 (CEST)
En dat zo na de vakantie...... ;) En nee, ik ben niet in mijn nopjes. Hsf-toshiba 13 aug 2008 17:26 (CEST)
Zeg maar in de vakantie. Ik heb al eerder verklaard dat je niet langer dan twee weken op vakantie mag gaan, want dan wordt het tapijt onder je voeten weggetrokken. Bij de meeste nominaties zijn totaal geen reacties, en nu heb ik een halve dag om uit te gaan zoeken hoe opportuun je te werk bent gegaan, en waar je hak-en-breekwerk allemaal tot mogelijke schade is gegaan. Wie het kleine niet eert, is het grote niet weert is het spreekwoord, dus waarom moeten we acteurs gaan verwijderen omdat ze nog niet groot genoeg zijn, en waar ligt dan de grens? Nou ja, heel erg hartelijk bedankt hoor, voor het verwijderen van informatie, in plaats van het delen van informatie, wat volgens mij het doel van wikipedia is. EdoOverleg 27 aug 2008 07:31 (CEST)
Viel wel mee vandaag hoor Edo. Alles wat behoudenswaardig is is behouden, alles wat echt ne was niet. Met twee schermen en google erbij aan heb ik me rustig door de sessie heengewerkt. Er zaten overigens wel historisch waardevolle figuren tussen en die heb ik ff opgelapt zodat ze behouden konden blijven. Anderen hadden ook al hard gewerkt aan artikelen gelukkig (en daar is de lijst ook voor bedoeld). Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 27 aug 2008 10:49 (CEST)
Ik ben me er van bewust dat het inderdaad een grote massanominatie is, maar daarvan hebben we er de afgelopen weken veel van gehad. Met betrekking tot de Oostenwindpersonages en andere zaken. Hsf-toshiba 27 aug 2008 14:08 (CEST)

NuCommons: Afbeelding:Kunst Eindhoven Bourgondielaan 1.jpg[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.

Afbeelding:Kunst Eindhoven Bourgondielaan 1.jpg is nu beschikbaar op Wikimedia Commons als Commons:Image:Kunst Eindhoven Bourgondielaan 1.jpg. Commons is een centraal archief van vrije media die gebruikt kunnen worden op alle MediaWiki wiki's. De afbeelding zal verwijderd worden van Wikipedia, maar kan nog wel gebruikt worden. Je kunt een afbeelding die is geüpload naar Commons op dezelfde manier gebruiken als een afbeelding geüpload naar Wikipedia, in dit geval: [[Afbeelding:Kunst Eindhoven Bourgondielaan 1.jpg]]. NB dit is een automatisch bericht. --Erwin85TBot 16 aug 2008 08:18 (CEST)

FIDE-rating[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.

Hoi HSF, op Wikipedia:Verzoekpagina voor bots heb je twee weken geleden een verzoek geplaatst over de FIDE-rating. Het grootste deel is botmatig aangepast maar er moeten een aantal verwijzingen nog handmatig opgeruimd worden. Kan jij daarnaar kijken? valhallasw 21 aug 2008 00:44 (CEST)

Zal ik doen, maar niet nu. Kan wel wachten tot morgen, toch? Bedankt voor melding. Hsf-toshiba 21 aug 2008 00:47 (CEST)
Uiteraard. Dank. valhallasw 21 aug 2008 00:52 (CEST)

Met-Elkaartje[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.

Ik zag je bewerking op Met-Elkaartje. Het Met-Elkaartje bestaat in Noord-Brabant nog steeds. Wellicht had ik mijn edit samenvatting bij een vorige edit wat duidelijker moeten maken. Het kaartje bestaat in Limburg niet meer, vandaar dat een eerdere edit op het artikel niet van toepassing was. In Noord-Brabant bestaan ze nog steeds, ik heb ze dinsdag nog bij de chauffeur gezien.--Fogeltje 21 aug 2008 15:22 (CEST)

Oh... ja, mijn edit was naar aanleiding van je samenvatting ;) Goed opgemerkt van je. Hsf-toshiba 21 aug 2008 15:24 (CEST)

Nijland[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.

Ik vermoed dat je twee contracten door elkaar haalde. Hij had een contract tot 2012 (bij Grun). Hij heeft nu een contract tot 2013 (bij PSV). groet Toth 25 aug 2008 16:24 (CEST)

commentaarregel[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Samenvatting Samenvatting

Beste Halandinh/juni 2008 - april 2009,
Zou u alstublieft de samenvatting (ook wel commentaarregel genoemd) onderaan het bewerkingsveld willen invullen?
Dat helpt anderen bij het controleren van bewerkingen en vergroot ook de inzichtelijkheid van uw werk. Vriendelijk dank!

(verwijder gerust het sjab als het je stoort na lezen) dank en groetjes, oscar ° overleg 27 aug 2008 02:33 (CEST)

Verwijderingsnominatie Schaakvereniging De Kentering[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.
Verwijderingsnominatie

Beste Hsf-toshiba, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Schaakvereniging De Kentering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080827 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 28 aug 2008 02:04 (CEST)

Verwijderingsnominatie van o.a. Ronnie de Hoog[bewerken]

Beste Hsf-toshiba, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Ronnie de Hoog en Melissa Muhren. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080828 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 29 aug 2008 02:12 (CEST)

2x geel = rood[bewerken]

Hey! Ik zag je bij Eredivisie 2008/09 de rode kaart van Van der Struijk toevoegen. Deze kwam voort uit 2x geel; telt dit dan ook als twee gele kaarten voor de topscore-gele-kaarten? Of vervallen wat de statistieken betreft deze twee gele en telt enkel nog de rode?

Groeten Erik'80 · 30 aug 2008 17:46 (CEST)

Weet ik niet, moet ik je eerlijk bekennen. Hsf-toshiba 30 aug 2008 18:00 (CEST)

N-Z'se rivieren[bewerken]

Dag Hsf. Mi is de -rivier toevoeging überhaupt niet nodig. Het is in het Nederlands standaard om rivieren gewoon Bla te noemen en niet Blarivier. In het Engels is het dan weer gebruikelijk om het rivierstukje wel expliciet te benoemen: River Bla of Bla River (de eerste vnl. in Engeland, cfr en:River Tyne bijv), maar dan wel gespeld mét een hoofdletter en los van de naam zelf. Dat laatste deed je niet, waardoor je van een mi overbodige situatie (Blarivier, Boehrivier) naar een foute situatie (Blariver, Boeh river) ging. Vandaar mijn aanpassingen. Mvg, Niels? 3 sep 2008 21:59 (CEST)

Ja, ik zag het.... Misschien moet een botje het maar aanpassen dan, want het is wel een klotewerkje, om het handmatig te doen. Hsf-toshiba 3 sep 2008 22:02 (CEST)
Het lompe werk is zo gedaan (overal -rivier wegslopen), gok echter dat er dan wat ambigue links gaan ontstaan (alexanderrivier -> alexander zal dan alexander (rivier) moeten worden, maar in dit geval klinkt alexanderrivier niet heel slecht). Weet je wat: ik zet een gecorrigeerde versie terug, met alles in het Engels, en vraag het even na in het Taalcafé. Gr, Niels? 3 sep 2008 22:09 (CEST) (Ik kopieer dit even naar het overleg van de lijst)
Dan moet je dus ook dit meenemen. Hsf-toshiba 3 sep 2008 22:20 (CEST)
Ik zie daar geen rivieren? Niels? 3 sep 2008 22:22 (CEST)
Met andere woorden, de rivieren dienen niet vertaald te worden. Dat zijn hier de afspraken hier op wiki. Hsf-toshiba 3 sep 2008 22:23 (CEST)

Vergelijk het ook met [[Thống Nhất (Đồng Nai)]]. Accenten die we in het Nederlands niet kennen, maar omdat de plaatsnaam niet op de lijst staat, wordt de naam ook niet vertaald. Althans, dat is de algemene visie die ik dus ook daarin doortrek. (zie ook elders op mijn OP met betrekking tot Vietnam.) Hsf-toshiba 3 sep 2008 22:25 (CEST)

Generieke namen als berg, zee, rivier, dal, straat etc. worden regelmatig vertaald, zie ook hier, onder glossarium en zijn dan ook niet in de lijst opgenomen. Niels? 3 sep 2008 22:31 (CEST)
Aha.... dat is wel interessant inderdaad. Oke... dus dan moet het toch allemaal Pietje Pukrivier worden, of Pietje Puk (rivier). Mijn voorkeur gaat dan uit om overal -rivier er af te slopen en dan zie je wel waar je tegen problemen loopt. Overigens, je kunt Little River (rivier in Nieuw-Zeeland) weer niet vertalen naar Little Rivier. Want die zou je dan weer moeten vertalen naar Kleine rivier. Hsf-toshiba 3 sep 2008 22:35 (CEST)

Verwijderingsnominatie Daniël Schenkeveld[bewerken]

Beste Hsf-toshiba, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Daniël Schenkeveld. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080903 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 4 sep 2008 02:20 (CEST)

Verzoek om afbeeldingen[bewerken]

Hoi,

Ik zag een maand geleden je verzoek op WP:AG. Nu ben ik eindelijk zo'n winkel tegen gekomen. En meer dan twee jaar na je verzoek is de foto gemaakt. Woensdag kan ik pas het fototoestel uitlezen dus je moet nog even wachten.

Gegroet, SterkeBakoverleg 8 sep 2008 21:00 (CEST)

Ha... dat is grappig. Ik wist het niet eens meer. Zo zie je het nut van die pagina maar eens. Heel goed. Hsf-toshiba 9 sep 2008 11:05 (CEST)

Lijst van doelpuntenmakers voor Vitesse[bewerken]

  • Omdat ik dacht dat dat teveel zou afleiden en veel clubs voor 1954 wellicht niet op Wikipedia staan. Maar als er behoefte naar is wil ik de clubs best linken, mits ik de zekerheid heb dat het artikel bestaansrecht heeft. Eén keer bijvoorbeeld Ajax linken is genoeg of moet élke Ajax een link bevatten? - (Maxdeswart 12 sep 2008 00:19 (CEST))
Artikel heeft wel bestaansrecht. Maar ik zou het per seizoen van maken, is wat overzichtelijker. Hsf-toshiba 12 sep 2008 14:41 (CEST)
Dat maakt het juist níét overzichtelijk, bij de huidige status van het artikel kan je gewoon zien wie er de meeste doelpunten heeft gemaakt voor Vitesse. Wanneer je het per seizoen rangschikt moet je zelf maar een schatting maken wie er hoeveel gescoord heeft... Je kan dan hoogstens zien wie er clubtopscorer is geworden. (Maxdeswart18 sep 2008 19:13 (CEST))
Ligt er maar aan hoe je de opmaak maakt. Hsf-toshiba 18 sep 2008 19:36 (CEST)
Eens met Maxdeswart, voor de opmaak kijk naar de equivalente pagina van Ajax. En één keer linken naar een artikel is inderdaad voldoende. Jacob overleg 18 sep 2008 20:12 (CEST)
Maar dan nog kun je de opmaak doen. Zie bijvoorbeeld de lijst met Bondscoaches. Zoiets zou je er bij kunnen zetten. Hoeveel een speler bijvoorbeeld in een seizoen heeft gescoord, ofzo. Maar ik wil me zeker niet bemoeien met de opmaak, ik deed alleen een suggestie. Hsf-toshiba 18 sep 2008 20:52 (CEST)

Categorie:oud-TVB-acteur[bewerken]

Dag, je zei "eens een tvb-acteur, altijd een tvb-acteur". Dat klopt toch niet? Als een presentator van de NOS overstapt naar RTL, dan is deze persoon geen NOS-presentator meer. Ik vind dus dat deze categorie mag bestaan. Helanhuaren 13 sep 2008 15:52 (CEST)

Oh, dus Rembrandt is geen kunstschilder meer? Dus Ruud Lubbers hoort niet in de Categorie:Nederlands minister van Economische Zaken? Hsf-toshiba 13 sep 2008 19:08 (CEST)

Hotlist-verzoek[bewerken]

Hallo Hsf-toshiba

Op 7 september plaatste je op de hotlist het verzoek voor een artikel over de "Melbourne Airrace". Volgens mij hebben wij dit artikel al, maar dan onder de titel Melbourne race. Ik kon op internet niet veel vinden over "Melbourne Airrace", maar de informatie ik vond kwam overeen met wat in dit artikel staat.

Mvg. **Man!agO** 15 sep 2008 08:13 (CEST)

Hoi.... Oh, gaaf. Ik had nog wel gezocht, maar kon het niet vinden. Hsf-toshiba 15 sep 2008 09:16 (CEST)

Engelsche Gat/Engelense Gat[bewerken]

Dag Hsf-toshiba, ik ben benieuwd op grond van welke bron(nen) jij met zekerheid lijkt te weten dat de correcte benaming Engelsche Gat luidt en niet Engelense Gat. Sticht mij, s.v.p. Met vriendelijke groet, Wutsje 19 sep 2008 22:43 (CEST)

Ik zeg toch. Topografische atlassen. Hsf-toshiba 19 sep 2008 22:57 (CEST)
Ik zeg toch? Niks gezien. Wat ik wel zie is dat het Ministerie van Oorlog de term Engelense Gat hanteert, dus het lijkt me op z'n minst dat ook die benaming in het lemma vermeld mag worden. Wutsje 19 sep 2008 23:08 (CEST)
Daar heb ik niks op tegen.... Maar hier had ik het vermeld. Hsf-toshiba 19 sep 2008 23:10 (CEST)
Ah, dat verklaart het. Ik kwam er via de verwijderlijst terecht. Okee, ook weer opgelost. Wutsje 19 sep 2008 23:15 (CEST)
Wat mij betreft ook. Hsf-toshiba 19 sep 2008 23:25 (CEST)
Ter info: zie ook Overleg:Engelsche Gat. Misschien kun je even een voetnoot/referentie invoegen naar de atlas die je hebt gebruikt ofzo. Just to make things easier :-) Groetjes! Forrestjunky (overleg) 21 sep 2008 22:41 (CEST)
Ik zag het.... Zie ISBN 90 18 01846 5. Hsf-toshiba 21 sep 2008 22:58 (CEST)

Verwijderingsnominatie van o.a. Afbeelding:Vossenberg_Ladislas_Segers.jpg[bewerken]

Beste Hsf-toshiba, u hebt een versie van één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Vossenberg_Ladislas_Segers.jpg en Afbeelding:Vossenberg_Ladislas_Segers.jpg. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20081010 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 11 okt 2008 03:03 (CEST)

Verwijderingsnominatie Rosmalense Kermis[bewerken]

Beste Hsf-toshiba, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Rosmalense Kermis. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20081103 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 12 nov 2008 01:55 (CET)

Golfbanen in Nederland[bewerken]

Hoi, Zou je zo vriendelijk willen zijn niet meer de categorie Golfbaan in Nederland bij de Noord-Brabantse golfbanen te verwijderen? Zet er eventueel Golfbaan in Noord-Brabant naast. Het overzicht van ALLE golfbanen heeft een teller, waardoor ik kan zien of de lijst volledig is. Ik heb me suf gezocht waarom de teller achteruit was gegaan, en kwam erachter dat het toevallig alleen de Noord-Brabantse banen waren. Werk je bij de VVV of zo? Ik zet ze nu weer terug, allemaal dubbel werk. Groet, Pvt pauline 6 dec 2008 13:19 (CET)

video's Brabant[bewerken]

Hallo, Ik kwam al googelend op video's van Omroep Brabant, met ook video's van Den Bosch. Wellicht ken je ze al. Ik weet niet of ze op wikipedia onder de links mogen, want ik kreeg gisteren weer eens op mijn kop van wikipedia. Er staan er verschillende over Den Bosch zie andere afleveringen in diverse seizoenen. Ik vind ze erg interessant. Binnendieze mvrgr G.Lanting 7 dec 2008 20:08 (CET)

Verwijderingsnominatie Flik-Flak (sportclub)[bewerken]

Beste Hsf-toshiba, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Flik-Flak (sportclub). De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20081207 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 8 dec 2008 01:07 (CET)

Italiaanse opening[bewerken]

Beste Hsf, volgens mij is de Italiaanse opening 1.e4 e5 2.Pf3 Pc6 3.Lc4 Lc5 zoals ook al gedurende vele jaren op de betreffende pagina vermeld gestaan heeft. Groeten, Bob.v.R 3 jan 2009 23:03 (CET)

Kijk eens naar de Interwiki's. Hsf-toshiba 4 jan 2009 00:06 (CET)

Engeler schans[bewerken]

Op een andere manier mag dat ook wel. De namen zijn zo gelijkwaardig dat er best melding gemaakt mag worden. kweniston 4 jan 2009 20:01 (CET)

Is alleen maar verwarrend. De ene is naar een dorp vernoemd, de ander niet. Er zit weldegelijjk een verschil in de schrijfwijze in en ze hebben met elkaar geen relatie met elkaar. Hsf-toshiba 4 jan 2009 20:50 (CET)

Gebruiker:Hsf-toshiba/Eredivisie 2007/08 derde speelronde[bewerken]

Beste Hsf-toshiba,

Bovengenoemde pagina staat sinds 10 september in de Categorie:Wikipedia:Nog niet gereed, is het mogelijk dat u het wiu sjabloon bovenaan de pagina weghaalt. Op deze manier is de genoemde categorie weer een stukje leger.

Met vriendelijke groeten, Bas 5 jan 2009 17:03 (CET)

Bossche straten[bewerken]

Misschien zou ik kunnenmeehelpen met het invullen van de pagina. Heb je enig idee hoe je het in wil vullen. Heb je misschien een voorbeeld van een andere plaats/ – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Polleket (overleg · bijdragen) 3 feb 2009 22:09

Zie Amsterdamse straatnamen per stadsdeel met naamverklaring maar dan nog beter dan deze.... Hsf-toshiba 4 feb 2009 21:14 (CET)


Anonieme bijdrage[bewerken]

Dag Hsf-toshiba, een anonieme gebruiker heeft in je gebruikersnaamruimte hier een bericht achtergelaten, ik heb geen idee waar dit over gaat en of dit voor jou bedoelt is. Je zou de vraag hier kunnen beantwoorden (of niet als je ook geen idee hebt waar het over gaat), waarna de pagina verwijderd kan worden. Groet PocketCube (small).gif Silver Spoon (?) 5 feb 2009 11:59 (CET)

Bedankt voor de tip en heb hem genomineerd ter verwijdering. Hsf-toshiba 6 feb 2009 18:39 (CET)

Categorie:Studentenvereniging in 's-Hertogenbosch ‎[bewerken]

Ik zag uiteindelijk dat de link wel klopte, maar nog steeds: een studentenvereniging valt niet onder onderwijs, zonder de betreffende tussenstappen. Het zou wel onder vereniging in de stad vallen want het is een vereniging. Een studentenvereniging valt niet onder onderwijs, wel onder studeren. Studeren valt onder onderwijs maar die indirecte band verantwoord het categoriseren onder onderwijs niet. - Tengwa osse.svgTengwa rómen.svgTengwa osse.svgTengwa óre.svg - (Gebruiker - Overleg) 5 feb 2009 12:30 (CET)

Het probleem is, is dat de tussenstappen er nog niet zijn, maar dat wil niet zeggen, dat hij er niet onder valt. Zodra er meer tussenstappen mogelijk zijn, dan kunnen die natuurlijk altijd aangemaakt worden. Maar indirect vallen ze er natuurlijk wel onder. Hsf-toshiba 6 feb 2009 18:40 (CET)
Indirect is het verband ver gezocht en onlogisch. Met de tussenstappen is het wel te volgen. Zolang de tussenstappen er niet zijn is het onlogisch om de een onder de ander te zetten. - Tengwa osse.svgTengwa rómen.svgTengwa osse.svgTengwa óre.svg - (Gebruiker - Overleg) 9 feb 2009 17:54 (CET)

's-Hertogenbosch[bewerken]

Beste Hsf, waarom laat jij verschillende links naar de dp van 's Hertogenbosch (stad) lopen ? Japiot 8 feb 2009 18:56 (CET)

Zo is het gemakkelijker te controleren, of een link de gemeente of de stad bedoelt. Er is in het OP van desbetreffende pagina of van de doorverwijspagina een leuke discussie geweest. Hsf-toshiba 8 feb 2009 19:39 (CET)
Ik heb deze discussie (gelukkig) gemist, sterkte ermee. Ik "bewaak" met AWB een aantal plaatsen waaronder het veel makkelijker Utrecht. groet Japiot 8 feb 2009 23:54 (CET)

RMS[bewerken]

Certificaat van schip met naam zonder MS

Dag Hsf-Toshiba, Voorvoegsel als MS, SS en RMS maken geen deel uit van scheepsnamen. Zie certificaat hiernaast voor meer duidelijkheid. Groet, BoH 20 feb 2009 20:32 (CET)

Ter kennisgeving aangenomen. In die discussie wil ik me niet mengen, omdat ik er niet veel van weet. Hsf-toshiba 20 feb 2009 20:37 (CET)
Waarom heb je dan de artikelnaam van de Titanic veranderd? BoH 20 feb 2009 20:39 (CET)
Omdat na een beetje zoekwerk blijkt, dat dat de naam niet is. Hsf-toshiba 20 feb 2009 20:54 (CET)
De officiële naam is Titanic. Bij geen enkel schip maakt de afkorting voor Royal Mail Ship of Steamer onderdeel uit van de naam, het is slechts een voorvoegsel. Het begrip voorvoegsel bij schepen blijkt lastig te bevatten en juist daarom moet de artikelnaam niet suggereren dat het onderdeel is van de naam. BoH 21 feb 2009 00:54 (CET)

Wijchen[bewerken]

Beste HSF-Toshiba. Ik zag dat je Wijchen hebt opgeknipt. Dat lijkt me niet echt nodig, de plaats is bijna even groot als de gemeente. Is er ergens overlegd over deze opsplitsing? Mig de Jong 22 feb 2009 13:01 (CET)

Maakt dat uit? De gemeente is bestuurlijk iets anders dan het dorp. Er zijn nog tal van andere kernen in de gemeente Wijchen, wat een apart artikel over de gemeente rechtvaardigt. Hsf-toshiba 22 feb 2009 15:27 (CET)
Ja, dat maakt uit. We splitsen niet alle gemeenten op. Er is expliciet gekozen om niet alles op te splitsen, en het verschil is bij de gemeente Wijchen zeer klein. De kern Wijchen vormt het overgrote deel van de gemeente. Mig de Jong 22 feb 2009 15:31 (CET)
Nee, dan heb je de discussies verkeerd geïnterpreteerd. Bij Eindhoven was dat inderdaad het geval, maar je moet Eindhoven niet vergelijken met andere gemeenten. De gemeente Eindhoven bestaat uit alleen maar de de grote stad Eindhoven, terwijl de gemeente Wijchen niet alleen bestaat uit de het dorp Wijchen. Hsf-toshiba 22 feb 2009 15:33 (CET)
Het gaat om de vraag hoe groot het onderscheid is. Ik heb het niet over Eindhoven, maar over bijvoorbeeld buitenlandse steden en andere plaatsen. Michiel1972 houdt bijvoorbeeld de grens van 75% aan. Dat wil zeggen dat als 75% van de inwoners in de gemeente ook in de grootste plaats wonen, en de naam gelijk is, het 1 artikel blijft. Dat lijkt me bij Wijchen dan ook het geval. We kunnen ook alle gemeenten opsplitsen, maar daar is nooit voor gekozen. Mig de Jong 22 feb 2009 15:36 (CET)
Hoezo nooit voor gekozen? Dat is inherent aan het groeien. Je ziet langzaam aan dat alle gemeenten opgesplitst worden, 's-Hertogenbosch, Roermond, Leeuwarden, Rotterdam, Amsterdam, Venlo, Geldermalsen en zo zijn er tal van meer gemeenten die zijn opgesplitst. Weet je... als de gemeente een andere naam had, zoals dat het geval is bij Montferland en bij Haarlemmermeer, dan wordt er helemaal niet moeilijk gedaan. Ik wil ook zeggen, dat het dorp Wijchen minder dan 75% van het totaal aantal inwoners heeft. Het CBS rekent het dorp Woezik namelijk mee met het dorp Wijchen.Hsf-toshiba 22 feb 2009 15:42 (CET)
Allemaal zaken die in een discussie thuishoren. Ik zou liever zien dat dit eerst voorgesteld werd, bediscussieerd en daarna pas uitgevoerd. Sloten is ook een oud dorp dat nu bij Amsterdam hoort, net al Badhoevedorp dat is. Dat het CBS die plaatsen meerekent lijkt me niet zo vreemd. Mig de Jong 22 feb 2009 15:46 (CET)
Ja, omdat de bebouwde kom gewoon over gaat. Maar dan staat er nog wel wel Woezik gemeente Wijchen. Kun jij zeggen, welke van bovenstaande gemeentelijke opsplitsingen is bediscussieerd? Kun jij zeggen, welke van de bovenstaande opsplitsingen in de weg staan? Hsf-toshiba 22 feb 2009 15:52 (CET)
Nee, ze staan niet in de weg. Maar we kunnen alles wel opsplitsen. Vervolgens moeten we weer allemaal links gaan aanpassen, terwijl mensen plaats én gemeente Wijchen tegelijk bedoelen, ik zou zelf bijvoorbeeld geen idee hebben. Dat krijg je weer omgekeerde-redirectconstructies, zoals die jij tegen de afspraken in aan het maken bent voor Den Bosch, zie ik hierboven, enzovoorts. Het is goed om hier goede afspraken over te maken in plaats van zomaar alles op te splitsen. Mig de Jong 22 feb 2009 16:23 (CET)
Mooi, ze staan niet in de weg. Dan is deze discussie nu klaar. Hsf-toshiba 22 feb 2009 16:27 (CET)
Nee. Dat klopt niet. Ze staan in principe niet in de weg, maar alle NE-artikelen staan ook niet in de weg. Het is dus geen doorslaggevend argument. Er zijn voordelen en nadelen, en de vraag is of de voordelen van opsplitsing opwegen tegen de nadelen. Mig de Jong 22 feb 2009 16:31 (CET)
Een NE-artikel staat wat mij betreft weer wel in de weg. Wat zijn de nadelen dan? Een voordeel is in ieder geval, dat het meer compleet is. Hsf-toshiba 22 feb 2009 16:34 (CET)
Het is niet completer, omdat alle info ook in het algemene artikel kan. Daarvoor hoeft het niet opgesplitst te worden. Een nadeel is dat alle links aangepast en nagelopen moeten worden, continu. Ook is er een nadeel dat het onderscheid tussen gemeente en plaats niet overal te maken valt. Ook is er een extra dp gekomen, die niet nodig is. Mig de Jong 22 feb 2009 16:36 (CET)
Lastig he, als sommige zaken dezelfde naam hebben? Dat is nou eenmaal inherent aan een encyclopedie. Wou jij foutieve links dan gewoon laten staan? Mijns inziens is de kern Wijchen iets anders dan de gemeente Wijchen. Niftrik is een onderdeel van de gemeente, maar is niet een onderdeel van het dorp Wijchen. Hsf-toshiba 22 feb 2009 16:40 (CET)
Ga er nou eens even van uit dat je gesprekspartner net zo intelligent is als jijzelf. Ik snap ook dat er een verschil tussen beide begrippen is. Maar dat betekent niet dat ze opgesplitst hoeven te worden. De begrippen overlappen elkaar namelijk. Niet alles op deze wereld is dichotoom. Mig de Jong 22 feb 2009 16:44 (CET)
Het artikel over de gemeente is nu even net wat uitgebreider. Hier staat nu informatie, die niet thuis hoort bij het artikel over het dorp. Dat is dan mooi opgelost, zou ik zeggen. Maar volgens mij staat er nu over het artikel over de gemeente Wijchen geen tot weinig informatie dat puur over het dorp gaat. Mocht dat wel zo zijn, dan moet je dat even melden, want dan moet dat namelijk verwijderd worden uit dat artikel. Het kan en mag niet de bedoeling zijn, dat in een artikel foutieve informatie staat. Hsf-toshiba 22 feb 2009 16:48 (CET)
Dat is geen reactie op wat ik zei. Maar je zoekt het maar uit. Mig de Jong 22 feb 2009 16:50 (CET)
Dank je. Maar in dit geval natuurlijk wel. Je geeft zelf aan, dat je wel begrijpt, dat het twee afzonderlijke eenheden zijn. Hsf-toshiba 22 feb 2009 16:56 (CET)

omgekeerde-redirectconstructies[bewerken]

Hmmm, valt wel mee, ik controleer de links naar 's-Hertogenbosch bijna dagelijks, in ieder geval meerdere keren per week. Op die manier kun je in ieder geval controleren, of de link naar het juiste verwijst. En .... dat is ook niet tegen de afspraken in, dat is afgesproken. Zie onder andere Overleg:'s-Hertogenbosch (doorverwijspagina)/Archief 1. Is keurig beargumenteerd. Het kan gewoon niet zo zijn, dat je met één woord zowel de gemeente als het dorp bedoelt. Hsf-toshiba 22 feb 2009 16:27 (CET)

In het doorverwijscafé is hier in algemene zin over gesproken. Zie [[5]]. Daar is uitgekomen dat hier geen consensus voor is, integendeel, en dat dit dus niet zomaar ingevoerd kan worden. Mig de Jong 22 feb 2009 16:31 (CET)
Dat klopt, en het moet dus per geval bekeken worden. Hsf-toshiba 22 feb 2009 16:33 (CET)
Nee, het mág dus gewoon niet. Mig de Jong 22 feb 2009 16:34 (CET)
[6] dit mag dus nog net wel, maar alle links veranderen hiernaartoe mag dus niet. Dat blijkt uit de discussie in het café. Waarom denk je dat we die discussie gevoerd hebben? Mig de Jong 22 feb 2009 16:37 (CET)
Dit soort wijzigingen slaan dus nergens op. De link stond goed, en nu gaat het via een redirect. Deze constructie is dus níét de bedoeling. Mig de Jong 22 feb 2009 16:39 (CET)
Verdiep je nou eens in de materie, het is dus juist wél de bedoeling. Hsf-toshiba 22 feb 2009 16:41 (CET)
Waarom zeggen jullie dat toch altijd Bob.v.R ook al. Ik heb me verdiept in de materie, en het is niet de bedoeling. Jullie maken van Amsterdamconstructies verkapte dp's. Mig de Jong 22 feb 2009 16:43 (CET)
Als een link naar 's-Hertogenbosch verwijst, weet jij dan in een oogopslag of een link naar de gemeente of de stad verwijst? Je moet toch van tijd tot tijd controleren of de links kloppen, niet? Of wil jij nou ook zeggen, dat Rosmalen hetzelfde is als 's-Hertogenbosch? Hsf-toshiba 22 feb 2009 16:46 (CET)

Dp's[bewerken]

Van niets met stip naar 5 [7], Hsf als consequentie van de opsplitsing vind ik dat je deze 112 verwijzingen moet doorlopen en per artikel de keuze moet maken of het de gemeente of de plaats betreft. Overigens vind ik de opsplitsing niet nodig, maar daar komen we blijkbaar toch nooit uit. groet Japiot 1 mrt 2009 09:01 (CET)

Jaja.... komt goed, zoals je ook hebt gezien, was ik er ook mee bezig geweest. Even geduld is ook een schone zaak. Hsf-toshiba 1 mrt 2009 12:37 (CET)
Ik dacht dat je aandacht al weer weggevlogen was, ik laat er wel een AWB op los, groet Japiot 1 mrt 2009 13:01 (CET)
Nee, niet nodig. Later vandaag heb ik er wel tijd voor. Ik heb ook gezien, dat links naar verkeerde verwezen, bedoelden ze Niftrik ipv Wijchen. 100 links is niet veel. Vanavond heb ik er wel tijd voor. Hsf-toshiba 1 mrt 2009 14:58 (CET)

Sporwegknooppunt[bewerken]

Beste HsfT, dank voor de verbetering aan dit artikel. Vraag: zou je mogelijk steun willen geven tegen de verwijdenominatie? Ik ga nog meer aan het artikel doen, m.n. aan de lijst. Hier is de link http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Te_verwijderen_pagina%27s/Toegevoegd_20090217&action=edit&section=4

Dank, groet webnetprof 22 feb 2009 14:02 (CET)

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Vossenberg_schilderij.jpg[bewerken]

Beste Hsf-toshiba, u hebt een versie van één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Vossenberg_schilderij.jpg. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20090304 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 5 mrt 2009 02:11 (CET)

Molens[bewerken]

Hoi Hsf-toshiba, ik heb je toevoeging van de molenkaart op Standerdmolen Rosmalen teruggedraaid, en vervangen door een simpel linkje naar de lijst. Hoewel de kaart heel mooi is, lijkt het mij niet handig die op elk lemma neer te zetten, alleen op de lijst is mijn inziens handiger. Tevens zag ik dat je een toevoeging deed op Lijst van voormalige windmolens in Noord-Brabant. Omdat de voormalige windmolens heel erg uit de hand kunnen lopen (er zijn er 10.000 geweest in nederland) willen we ons beperken tot molens waar hetzij een artikel, hetzijn een foto van is. Was je van plan ook een artikeltje te schrijven? Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 5 mrt 2009 23:59 (CET)

Welke kleur heeft die link nu? Hsf-toshiba 6 mrt 2009 00:02 (CET)
Ik zie het. Elkaar gepasseerd. Dank voor het artikel. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 6 mrt 2009 00:11 (CET)
Het gaat mij niet om de molen hoor, maar om het feit dat het een bouwwerk in Rosmalen is. Hsf-toshiba 6 mrt 2009 00:23 (CET)

Snel[bewerken]

-schaak... Kan jij de tekst verder nalopen? Ikvind het onderscheid niet erg overtuigend. De Engelse wiki maakt wel het onderscheid in tijdsregels overigens, maar ook dat overtuigt me niet echt.... Groet, Tjako overleg 8 mrt 2009 13:54 (CET)

Heb het enigszins aangepast, en een bewerking van je ongedaan gemaakt. Er is toch nog wel een verschil tussen snelschaken en rapidschaken. Hsf-toshiba 8 mrt 2009 14:10 (CET)
Rapidschaak is een variant op snelschaak en hoeft wmb geen eigen lemma. Daar is het ook wat kort voor. Ik heb het weer bij snelschaak gezet, en van Rapid een redirect gemaakt. Volgens mij is het overzichtlijker als alle snelschaakvarianten bij elkaar blijven. Groet, Tjako overleg 8 mrt 2009 14:58 (CET)
Nee, Snelschaken is van 1 tot 15 minuten en rapid van 15 - 60 minuten, dat is het verschil. Hsf-toshiba 8 mrt 2009 15:11 (CET)
Rapid=snel. Het zijn beiden varianten van sneller dan normaal schaken.Tjako overleg 8 mrt 2009 15:37 (CET)
Dat klopt ook wel.... maar in de schaakwereld maken we er toch nog een onderscheid in. Hsf-toshiba 8 mrt 2009 15:52 (CET)

Request for help[bewerken]

Please help me translate some more parts of Phong Nha-Ke Bang from en.wikipedia into nl.wikipedia. Thank you very much. I am the one who translated almost all provinces, towns of the Netherlands into Vietnamese.Genghiskhan 13 mrt 2009 00:12 (CET)

Hi Hsf-toshiba! Could you please help translate the introduction part of Phong Nha-Ke Bang from English to Dutch? Thank you.Genghiskhan 18 apr 2009 10:57 (CEST)

Mottekasteel[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.

Beste Hsf-toshiba. Op mottekasteel heb je Rosmalen toegevoegd in de opsomming van nog bestaande motteheuvels waarvan het kasteel is verdwenen. Uit jouw beschrijving van De Annenborch kan ik echter niet opmaken dat er nog (een deel van) de motteheuvel resteert. Ook op de bijgevoegde afbeelding is niets te zien dan de plek zelf. Daarom lijkt mij dat Rosmalen niet hoort in de opsomming van motteheuvels in Nederland. Wel heb je een punt dat er behalve de nog bestaande motteheuvels, al dan niet met kasteel(resten), meer plaatsen zijn waar vroeger een mottekasteel heeft gestaan. Daarom stel ik voor de volgende zin toe te voegen onder het kopje Nederland Verschillende voormalige mottekastelen zijn geheel verdwenen uit het landschap, zoals in Rosmalen. Toch zijn er op diverse plaatsen nog motteheuvels te zien in het Nederlandse landschap: Akkoord? Met vriendelijke groet, Encyo 21 mrt 2009 15:31 (CET)

De funderingen van De Annenborch liggen nu onder de grond, het is nu verdwenen. Het maakt me op zich niet zoveel uit, het is een overblijfsel van een motte, dat is wat ik weet. Hsf-toshiba 21 mrt 2009 15:42 (CET)
Oké, ik heb e.e.a. aangepast in het artikel. Encyo 22 mrt 2009 16:09 (CET)

Toevoeging (stad)[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.

Ha Hsf-toshiba!

Vraagje: waarom verander je de verwijzingen naar 's-Hertogenbosch nog steeds in 's-Hertogenbosch (stad), ook nu het lemma gewoon alleen de naam 's-Hertogenbosch draagt? Groet, Wowu 29 mrt 2009 17:29 (CEST)

Zie Overleg:'s-Hertogenbosch (doorverwijspagina)/Archief 1 om het verschil duidelijk te maken, of de links naar de stad of gemeente verwijzen. Hsf-toshiba 29 mrt 2009 17:36 (CEST)
Haha, steek je je energie dáárin? In de contexten waarin ik je het heb zien veranderen lijkt het me uiterst vanzelfsprekend dat de stad wordt bedoeld (met name sterf- en geboortedata). Ach ja. Je doet maar wat je niet laten kan. ;) Wowu 29 mrt 2009 18:47 (CEST)
En als er nou heel veel links naar wijzen? Hoe weet je dan zo zeker dat dit klopt? Dáár gaat het mij om. En nee, ik steek mijn energie niet daarin. Hsf-toshiba 29 mrt 2009 21:28 (CEST)
Kom nou. Als er staat: "Joep Joepsen ('s-Hertogenbosch, 17 maart 1974)" dan maak je me echt niet wijs dat er ook maar íemand is die twijfelt of er de gemeente of de stad bedoelt wordt. Wees wijs en laat oude discussies achterwege, volhardendheid slaat snel om in nutteloosheid. Over de betekenis van "ergens energie in steken" ga ik niet in.Wowu 29 mrt 2009 23:39 (CEST)

Categorie:Rijksuniversiteit Groningen verwijderd[bewerken]

AWBWH1.png
Gelezen en afgesloten
Onderstaande discussie is door mij gelezen en voor wat mij betreft afgehandeld.

Beste Hsf-Toshiba, ik zie dat je deze en vergelijkbare categorieën aan het verwijderen bent. Daar zal best een reden voor zijn, maar ik zou graag de discussie erover willen lezen, en ik ben ook benieuwd of er een andere categorie voor in de plaats komt. Waar kan ik dat overleg vinden? Glatisant 1 apr 2009 00:58 (CEST)

Sluit me bij dit verzoek aan, alle hoogleraren, die in de geschiedenis van deze universiteit een belangrijke rol hebben vervuld zijn, zonder enig overleg, uit deze categorie verwijderd. Graag herstellen svp. Gouwenaar 1 apr 2009 10:21 (CEST)
Nope... je zou dan alle hoogleraren bij een universiteit kunnen categoriseren. En als iemand op maandag les geeft in Amsterdam, dinsdag in Utrecht, woensdag in Leiden, donderdag in Rotterdam en vrijdag in Tilburg les geeft, heeft ie al vijf categorieën op zijn conto. Als ie dan ook nog eens het jaar daarop naar Duitsland verhuist en daar hetzelfde doet, heeft ie er al 10. Dit lijkt mij niet de bedoeling. Hsf-toshiba 1 apr 2009 17:58 (CEST)
Ik kan me wel iets voorstellen bij je redenering met betrekking tot nog levende hoogleraren, maar om dat nu ook bij de 19e en 20e eeuwse hoogleraren te doen?! Ik zou ook graag zien dat voor een dergelijke actie eerst overleg plaatsvindt. Gr. RONN (overleg) 1 apr 2009 20:14 (CEST)
Je gaat me toch niet vertellen dat je dit helemaal op eigen houtje doet. Dat vind ik geen manier. Omdat iemand mogelijk in teveel categorieën terecht kan komen gooi je ze allemáál maar weg? Het is belangrijk dat er bij hoogleraren een categorie naar plaats/universiteit te vinden is. En als iemand aan meer dan één universiteit verbonden is, wat dan nog? Eventueel neem je alleen de twee belangrijkste op. Glatisant 1 apr 2009 20:59 (CEST)
Ik beredeneer op dezelfde manier, als toen met voetballers, die bij een voetbalploeg voetballen. Wou je Erwin Koeman ook categoriseren naar FC Groningen, PSV en KV Mechelen? Maak liever een lijst van hoogleraren van Universiteit X aan. Hsf-toshiba 1 apr 2009 21:09 (CEST)
Ga je Johan Cruijff dan ook uit de Categorie:Ajax verwijderen? Lijkt me bizar. Net zo bizar als het verwijderen van Ubbo Emmius, Jacobus Cornelius Kapteyn, Jacobus de Rhoer, Aletta Jacobs e.a. uit de Categorie:Rijksuniversiteit Groningen. Gouwenaar 1 apr 2009 22:46 (CEST)
Goed opgemerkt. Bedankt voor de tip. Nogmaals, maak een Lijst van hoogleraren van Universiteit X aan. Hsf-toshiba 1 apr 2009 22:48 (CEST)

Gelieve hier niet meer reageren, maar reageren op Overleg categorie:Rijksuniversiteit Groningen. Alle volgende bewerkingen met betrekking tot dit onderwerp worden als spam en vandalisme beschouwd. Hsf-toshiba 1 apr 2009 23:30 (CEST)

Een bijdrage bij voorbaat afdoen als spam of vandalisme is wel heel bot. Verder zie ik graag dat je je categorie gedoe staakt totdat er een consensus bereikt is. Dank je wel. Jacob overleg 6 apr 2009 12:01 (CEST)
Misschien heel bot, maar mijn OP is niet de plaats voor zo'n overleg. En daarom die opmerking. Hsf-toshiba 7 apr 2009 00:23 (CEST)

Wijken en kaarten[bewerken]

Hoi, op commons heb ik laatst 11.000 locatiekaarten geupload. Mocht je iets zoeken gebruik dan bv de prefix gebruiken: Map - NL - <gemeentenaam> .

Overigens kan het geen kwaad bij artikelen over sommige cbs "wijken" (bv 'Verspreide huizen ..')aan te geven dat het statistische wijken van het CBS betreft. (niet alle statistische wijken worden op lokaal niveau als woonwijk/buurt beschouwd, en zijn soms onder een andere naam bekend in de gemeente)Michiel1972 5 apr 2009 20:25 (CEST)

Oh? Verklaar je nader? Ik heb deze site als bron gebruikt. Hsf-toshiba 5 apr 2009 20:41 (CEST)
Niet alle gemeenten hanteren de CBS-indeling + naamgeving als hun 'eigen' wijkindeling, ook de keuze in gemeentelijke stadsdelen etc wordt niet altijd door het CBS gevolgd. (voorbeeld, zie bv artikel Tilburg West). Er zijn namelijk geen officiele grenzen van wijken, buurten en plaatsen in Nederland. De CBS hanteert haar grenzen alleen voor statistische doeleinden, en dat kan een benadering van wat 'men' in de gemeente tot een buurt of wijk vind horen.
Ik denk niet dat ook maar iemand in het gebied "Verspreide huizen poldergebied Bergharen" woont zichzelf gaat omschrijven als wonende in de wijk/buurt 'Verspreide huizen poldergebied Bergharen'.
Overigens is dat is allemaal niet heel erg voor onze artikelen over wijken, zolang maar staat aangegeven dat de inwoneraantallen, eventueel naamgeving op het CBS zijn gebaseerd. Michiel1972 5 apr 2009 21:23 (CEST)
Ik had zo nog niet eens nagedacht... maar bedankt voor de tip. Hsf-toshiba 5 apr 2009 21:25 (CEST)

Verwijderingsnominatie van o.a. Verspreide_huizen_poldergebied[bewerken]

Beste Hsf-toshiba, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Verspreide_huizen_poldergebied, Verspreide_huizen_Hernen_en_Leur, Verspreide_huizen_Lunen_en_Balgoy, Verspreide_huizen_op_de_Overwal, Verspreide_huizen_Hernense_Bosch_en_Leur en Verspreide_huizen_tussen_Wijchen_en_Niftrik. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090405 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 6 apr 2009 02:16 (CEST)

Zielig[bewerken]

Vind je deze pagina niet wat zielig? Jacob overleg 6 apr 2009 12:12 (CEST)

Onmiddellijk stoppen[bewerken]

Onmiddellijk stoppen met het plaatsen van voetballers in club categorieën! ♣ Troefkaart 6 apr 2009 21:08 (CEST)

Jezus Toshiba, wat een walgelijk en verongelijkt kleutergedrag. Hoe oud ben je nu eigenlijk?? Gertjan 6 apr 2009 21:10 (CEST)

Acherum... menneke toch.... anderen mogen het wel, ik mag het niet. Zielig hoor.... Zorg dan, dat dit niet teruggedraaid wordt. Blijkbaar mogen mensen toch gecategoriseerd worden naar een organisatie dus ook naar voetbalclub. Laten we vooral leven in twee werelden. Hsf-toshiba 6 apr 2009 21:13 (CEST)
Nou zat ik me eigenlijk ook wel te verbazen over deze massale categorisering. Opzich niet verkeerd maar misschien is het wel handiger om hier een voorbeeld te nemen aan de Engelstalige wiki en er Categorie:Ajax-speler van maken ipv alle oud-spelers direct in de hoofdcategorie te gooien. mvg, Agora 6 apr 2009 21:19 (CEST)
Nee, tuurlijk niet. Spelers, coaches, materiaalmannen en fysiotherapeuten moet je helemaal niet categoriseren naar club. En omdat je dat niet wil, wil je hoogleraren ook niet categoriseren naar universiteit. Hsf-toshiba 6 apr 2009 21:22 (CEST)
Ehm, als je dat niet wilt, wat ben je dan nu zo massaal aan het doen? Agora 6 apr 2009 21:25 (CEST)
Lees Overleg categorie:Rijksuniversiteit Groningen maar.... Dan begrijp je het wel. ;) Hsf-toshiba 6 apr 2009 21:28 (CEST)
'Toshi' wil net als die voetballers een punt maken, snap dat dan... Gr. RONN (overleg) 6 apr 2009 21:34 (CEST)
Dat zie ik ja. Maar dit is natuurlijk absoluut niet de manier om je punt te maken en komt wat mij betreft heel erg dicht bij een officiele vandalisme waarschuwing. Ik heb geen zin en behoefte om me verder met deze discussie te vermoeien en zal die waarschuwing nu ook niet geven aangezien ik Hsf-toshiba ook genoeg prima dingen heb zien doen hier, maar ik ga er wel vanuit dat hij hier een nette oplossing voor zoekt want dit gaat op deze manier nergens over. mvg, Agora 6 apr 2009 21:46 (CEST)
Komt goed... Ik heb ook bewust één ploeg als voorbeeld genomen en niet stug door gegaan met de andere verenigingen, want dan was een waarschuwing zeker terecht geweest. Maar Agora, bedankt voor het compliment. Ik ben ook wel bezig met het opzetten van nieuwe artikelen, maar ondertussen wil ik wel wat dingen opgelost zien. Bijvoorbeeld door personen niet te categoriseren naar een organisatie. Op Overleg categorie:Rijksuniversiteit Groningen is een discussie aan de gang, maar sta daar (vooralsnog) nagenoeg in mijn eentje. Het is misschien niet een leuke aktie die ik heb gedaan, het is misschien een verkeerde manier, maar in De Kroeg en op Overleg Gewenst kwam maar geen reaktie. Nu is men misschien even wakker, zeker ook na Overleg categorie:Ajax? .... Zucht..... wordt het ooit wel eens opgelost? Hsf-toshiba 6 apr 2009 21:50 (CEST)
Ik ben benieuwd. De vraag is dan natuurlijk: wanneer vind jij dat het is opgelost? Als 'iedereen' tegen je is, zegt dat wat over jou/jouw actie of over de anderen? Ik wijs je graag op een mooie uitspraak: Het belangrijkste vind ik, dat we met zijn allen tot een oplossing komen. Maar dan wel met een oplossing die voor iedereen haalbaar en wenselijk is. Ben ik het helemaal mee eens. Gr. RONN (overleg) 6 apr 2009 21:57 (CEST)
Ja... ik sta er ook volledig achter en ik wil ook echt wel naar een oplossing komen. Bij de RUG heb ik niet voor niets kopjes gemaakt, om de discussie overzichtelijk te houden. Eventueel zelfs per gecategoriseerde persoon. Maar om je vraag te beantwoorden: Wanneer ik vind dat het opgelost is? Als er een duidelijke afspraken zijn gemaakt. En niet bij de RUG wel, terwijl bij de Uni in Leiden weer niet. Bij de RUG wel en voetballers niet. Het is wat mij betreft. Of overal, of nergens. Prima dat je met hoogleraren een uitzondering maken, maar dan doe je dat ook overal. Nu lijkt het er op dat Groningen een uitzonderingspositie heeft en krijgt. Dat kan niet. Maar als men dat wel wil, prima. Leg het ergens vast, archiveer dat, dan is het voor iedereen duidelijk. Hsf-toshiba 6 apr 2009 22:03 (CEST)
Zijn we het toch eindelijk bijna helemaal eens. Knipoog Gr. RONN (overleg) 6 apr 2009 22:08 (CEST)
Op wat voor gebied dan nog niet? Hsf-toshiba 6 apr 2009 22:10 (CEST)
Je hebt het over uitzonderingen maken voor hoogleraren t.o.v. voetballers. In mijn optiek kun je deze groepen -zeker voor de 19e en 20e eeuwse hoogleraren, waar de discussie bij de RUG grotendeels over gaat- niet zomaar gelijkschakelen. Je kunt best voor verschillende groepen verschillende afspraken maken, als je dat dan ook maar duidelijk vastlegt. Gr. RONN (overleg) 6 apr 2009 22:18 (CEST)
Goed, maak mij eens duidelijk, waarom Wubbo Ockels alleen is gecategoriseerd voor Groningen? Hij is toch de motor achter de solar challenge van Delft? En dan nu niet stiekem hem daar ook categoriseren... Al die personen moeten gewoon uit die cat verdwijnen. ;) Gezien het categoriseren naar organisatie toch niet een algemeen goed is, zouden de mensen in Groningen daar toch even moeten naar kijken. Hsf-toshiba 6 apr 2009 22:21 (CEST)
Misschien dat de Delftenaren niet hebben opgelet?! De gemeente Groningen kent zo te zien een naar hem vernoemde prijs toe, hij zou natuurlijk dus ook in de Categorie:Wetenschapsprijs moeten staan. Hij studeerde wiskunde, dus de categorie Categorie:Nederlands wiskundige moet nog toegevoegd. Daarnaast 'Geboren in 1946', 'Geboren in Almelo', enz.
Hahaha. Ik begrijp best dat we hier overcategorisatie en 'Engelse toestanden' willen vermijden, maar dat wil niet zeggen dat personen dan maar helemaal niet meer in een categorie moeten staan. Ik zou dan zelf de voorkeur geven aan bijv. een subcategorie 'Hoogleraren in Groningen' (al mis je dan bijv. Aletta Jacobs weer). Gr. RONN (overleg) 6 apr 2009 22:40 (CEST)
Dat is dan al iets. Daar kan ik best mee leven, omdat je de hoofdcategorie al minder vervuilt met personen. Maar hoe zit het nou met die Tweedekamervoorzitter? Alleen omdat hij een eredoctoraat krijgt? Schei uit... die persoon hoort daar echt niet. Hsf-toshiba 6 apr 2009 23:00 (CEST)

Waarschuwing[bewerken]

Ik doe het niet graag, maar ik zie mezelf toch genoodzaakt om je te waarschuwen dat het écht afgelopen moet zijn met je getrol. Zonder kennis en zonder overleg met de botte bijl in de categorieen lopen hakken, op het kinderachtige af is bijzonder contraproductief. De oprichter van Ajax uit de categorie Ajax willen halen, of de oprichter van de RuG uit de categorie RuG halen dient geen enkel doel. Het is geen vrijblijvend verzoek, doorgaan betekent blokkade. Jacob overleg 6 apr 2009 22:41 (CEST)

Ben je nou trots op jezelf? Een hele grote jongen, niet? Meten met twee maten. Wie heb je er nou mee? Mij in ieder geval niet.
Het kan zijn, dat ik bij de oprichter van Ajax niet goed heb opgelet, maar verklaar mij nader, waarom een simpele bestuurder dan in godsnaam wel bij een organisatie hoort, terwijl dat bij bedrijven niet eens gebeurt. Waarom zou Jan Hommen toch niet in ING Groep zitten? Misschien moeten we nou eens gewoon stoppen met het categoriseren van personen naar organisatie, ongeacht of ze nou een bepaalde functie bekleden of hebben bekleed. Of ze nou een medewerker, hoogleraar of een oprichter zijn. Als je mij kan verklaren, waarom alle voorzitters van de AFC Ajax (beursgenoteerd!!) wel gecategoriseerd worden bij de club en bij andere beursgenoteerde bedrijven niet, dan accepteer ik mijn waarschuwing. Hsf-toshiba 6 apr 2009 22:58 (CEST)

Verwijderingsnominatie Bont pertje[bewerken]

Beste Hsf-toshiba, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Bont pertje. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090407 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 8 apr 2009 02:11 (CEST)

Rijkswegen en provincies[bewerken]

Hallo Hsf-toshiba, ik heb een reactie geplaatst in Overleg categorie:Rijksweg 2. Skuipers 9 apr 2009 08:13 (CEST)

Verwijderingsnominatie Verblijfsvergunning[bewerken]

Beste Hsf-toshiba, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Verblijfsvergunning. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090410 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 11 apr 2009 02:00 (CEST)

Categorie: EK Waterpolo[bewerken]

Hé Hsf-toshiba, ik weer. :-)

Nog bedankt voor je schaatsplaatje, maar daar gaat het nu even niet om. Ik zag dat je Categorie:Europees kampioenschap waterpolo weer in gebruik had genomen, maar de categorie stond op de verwijderlijst. Het is misschien om dat dan ook even te melden bij de verwijdernominatie om te voorkomen dat de categorie weggegooid wordt en er dus een missing link ontstaan in de categorieboom van waterpolotoernooien. --Kafir 11 apr 2009 03:41 (CEST)

Nee.... Bij het verwijderen van een categorie, worden eerst de artikelen of subcategoriën eerst hergecategoriseerd. Het is niet erg dat categorie is genomineerd ter verwijdering, alleen zoals de structuur was was niet juist. Nu (even) wel, al blijft de nominatie nog steeds een krachtige nominatie. Hsf-toshiba 11 apr 2009 18:46 (CEST)
Alleen het argument waarmee het toen genomineerd werd het enige artikel past beter in de categorie Europees kampioenschap waterpolo mannen klopt niet meer. :-) Trouwens, ivm. met je wiu, wat mis je nog aan het artikel over Justine l'Heureux? Dan voeg ik dat toe! --Kafir 12 apr 2009 11:19 (CEST)

voormalig station[bewerken]

Ik zit te twijfelen of het correct is om Categorie:Voormalig spoorwegstation in Noord-Brabant onder Categorie:Voormalig bouwwerk in Noord-Brabant te plaatsen. Het stationsgebouw hoeft namelijk niet gesloopt te zijn, alleen de spoorwegfunctie is opgeheven. Ik zou het niet doen om 100% correct te zijn. Michiel1972 14 apr 2009 00:35 (CEST)

Ja, dat klopt helemaal, dat is ook de reden, dat ik alle poorten op een na in 's-Hertogenbosch handmatig heb moeten categoriseren, in plaats van de gehele categorie. Maar ik heb dat gedaan, gezien de categorisatie van Categorie:Voormalig spoorwegstation in Nederland. Overigens, je hebt wel gelijk hoor. (Zie Station Liempde). Maar moet ik dan in deze inconsequent zijn? Ik zie overigens, dat heel veel takken van bomen er nog niet zijn. Zo is een Attractiepark een Bouwwerk toch? Hsf-toshiba 14 apr 2009 00:39 (CEST)
Misschien zou op Categorie:Voormalig bouwwerk in Nederland en de subcats een korte toelichting moeten komen wat er mee bedoeld wordt: bouwwerken die zijn gesloopt en bouwwerken waarvan de oorspronkelijke functie geheel is gewijzigd.? De definitie van bouwwerk moet nog een niveau lager worden uitgelegd. Michiel1972 14 apr 2009 00:49 (CEST)
Dat ben ik met je eens. Een overleg waard. Doe jij een voorzet? ik zie het morgen wel, het is nu laat genoeg.... Nu alvast bedankt voor het overleg. Hsf-toshiba 14 apr 2009 00:51 (CEST)

Oploo c.a.[bewerken]

Hoi Tosh,

Na je massale hernoemning van Oploo c.a. naar de feitelijk correcte naam Oploo, Sint Anthonis en Ledeacker, het volgende: In lopende teksten is deze volledige naam best onpraktisch, of kortgezegd bekt ze niet zo lekker. Wat vind je ervan als ik in de lopende tekst de verkorte naam gebruik? Deze werd in de praktijk ook vaak gebruikt, zoals op de gemeenteborden of zelfs in de wet tot opheffing van de gemeente.

Overigens heb ik de aanpassing in één geval al gedaan, waar de c.a.-naam juist wél behoorde te staan...

Groetjes Erik'80 · 14 apr 2009 09:30 (CEST)

Nou, Wikipedia is een encyclopedie, dus de benamingen van de artikelen horen dan ook correct te zijn. Zie bijvoorbeeld Gestel en Blaarthem en niet Gestel c.a., of Alem, Maren en Kessel en niet Alem c.a.. Ik ben dan ook zeker geen voorstander om in de lopende tekst de tekst Oploss c.a. te gebruiken. Hsf-toshiba 14 apr 2009 17:44 (CEST)

Categorie:Sport in Valkenburg aan de Geul ‎[bewerken]

Beste Hsf-toshiba, de "Categorie:Sport in Valkenburg aan de Geul" werd vorig jaar nog verwijderd, zie Wikipedia:Te verwijderen categorieën/Toegevoegd 2008 week 31. Is 't wel een goed idee om die nu weer opnieuw aan te maken? Vriendelijke groet, Spraakverwarring 14 apr 2009 22:03 (CEST)

Oh... je gaat refereren naar de massanominatieweek 31 van 2008, waarbij heel veel cats over gemeenten werden verwijderd. Ja, het is nodig, sport naar gemeente is zeker overzichtelijk. Zeker als je ziet dat alle andere artikelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul al is gecategoriseerd. Hsf-toshiba 14 apr 2009 22:07 (CEST)
Er staan nu 4 artikelen in, dat lijkt me wat mager. Of was u van plan er nog meer aan te maken? In dat geval heb ik uiteraard niets gezegd. Vriendelijke groet, Spraakverwarring 14 apr 2009 22:09 (CEST)
Nou nee.... ik weet niets van V ad G. Maar ik kwam toevallig deze cat tegen. Maar.... zo blijven de artikelen in 1 categorie, in plaats van 2. (V ad G en Sport in Limburg). Ach joh..... Er zijn tal van categoriën met slechts één artikel. Zoals Categorie:Vulkaan in Nederland. Hsf-toshiba 14 apr 2009 22:16 (CEST)
Die vulkaan staat daar (gelukkig!) wel erg eenzaam, ja... Lijkt me wel lastig navigeren met zo'n enorme hoeveelheid categoriën met telkenmale maar een paar artikelen per categorie, maargoed, als 't hier de gewoonte is vind ik het verder best. Vriendelijke groet, Spraakverwarring 14 apr 2009 22:20 (CEST)
Nou ja....Is ook niet helemaal waar..... Een categorie moet natuurlijk ook wel nuttig zijn. Zie ook de nominaties van de studentenverenigingscategoriën in week 11. De beslissing daarover is nog niet gevallen. Mijns inziens moet er wel enig potentie zijn in de categorie. Dat is met sport wel. Denk aan de wielrenwedstrijden, De sportploegen en sportaccommodaties en weet ik veel wat nog meer. Hsf-toshiba 14 apr 2009 22:27 (CEST)
Inmiddels zijn het er zes omdat ik twee artikelen aan heb gemaakt over de WK's wegwielrennen die er gehouden zijn. Er zijn gevallen waar het niet onwenselijk is om weinig artikelen in een categorie te hebben staan. Zo vind ik Categorie:SportX-er uit Land-Y vrijwel altijd mooier dan Categorie:Sporter uit Land-Y en Categorie:SportX-er. --Kafir 15 apr 2009 00:28 (CEST)
Op dit gebied staan wij op één lijn. Daarom ook de subcategoriën voor bijvoorbeeld Categorie:Rosmalen anders zou je een Categorie:Bouwwerk in Rosmalen en Categorie:Voormalig bouwwerk in 's-Hertogenbosch. Staat een beetje slordig. Hsf-toshiba 15 apr 2009 18:02 (CEST)

Sint Maarten[bewerken]

Geantwoord (en een vraag gesteld) op mijn overlegpagina. Glatisant 15 apr 2009 21:07 (CEST)

Hoef je niet hier neer te zetten, ik volg mijn bewerkingen wel. Hsf-toshiba 15 apr 2009 22:43 (CEST)

vt en wve[bewerken]

wilde ik net doen - lol! groet, oscar ° overleg 18 apr 2009 02:12 (CEST)

Hihi... grappig. Telepathie? Maar iets anders... hoe kijk jij naar dit artikel? Maar dan moet je ook dit wel even lezen. Hsf-toshiba 18 apr 2009 02:14 (CEST)
prima idee zo'n artikel, ik zou het oeververbindingen noemen. verder vind ik het natuurlijk veels te weinig txt bevatten, en dat is jammer, want in de trant van het paragraafje dat ik toevoegde aan dat nieuwe artikel van jouw hand over die ene brug is er natuurlijk wel eea aan synthetische kennis over te uiten... groet, oscar ° overleg 18 apr 2009 02:18 (CEST)
Oke, dat heb ik ook op de verwijderlijst geopperd. Er zijn vaak ook nog tunnels en veren die E zijn. Maar wat ik nu jammer vind, is dat het nu Rijn heet, terwijl die niet in Nederland stroomt. Daarom ook nog een apart artikel gemaakt over de Waal. Hsf-toshiba 18 apr 2009 02:20 (CEST)
het probleem is idd dat elk stukje bevaarbaar water in nederland weer een unieke naam heeft. ik heb daarom een ander voorstel op de op gedaan en gesproken over de rijndelta... groet, oscar ° overleg 18 apr 2009 02:23 (CEST)