Overleg gebruiker:Iggy Helmond

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Promo op Igigi[bewerken]

Hoi, ik zie dat je doorlopend de artiestennaam en de website vermeldt van de gelijknamige dj/producer. Wikipedia is geen reclamezuil, en promotie/reclame is niet toegestaan. Zie bijvoorbeeld deze conventies en deze regels. Je kunt dus niet zomaar van alles en nog wat toevoegen. Mocht deze DJ/producer op zichzelf relevant genoeg zijn voor een eigen artikel, dan is het wellicht verdedigbaar om zijn naam aan het artikel Igigi toe te voegen onder een kopje 'Trivia'. Dat soort dingen komen wel eens voor.

De pagina Ether waar je als voorbeeld naar verwijst, is niet geschikt als argument: het betreft namelijk een doorverwijspagina. Dergelijke pagina's geven de meerdere betekenissen van hetzelfde woord. Mocht producer Igigi een eigen artikel hebben, dan zou een doorverwijspagina Igigi een mogelijkheid zijn, omdat er dan meerdere artikelen zijn met die naam.

Ik vermoed echter dat een artikel over deze dj/producer nog weinig kans maakt, gezien de geringe info die er over hem te vinden is. Dan heb ik het over onafhankelijke, gezaghebbende bronnen die hem diepgaand genoeg beschrijven en daarbij het triviale overstijgen. Mocht je toch aan een artikel willen beginnen, hou dan ook rekening met neutraliteit: als direct betrokkene is het vaak moeilijker om iets neutraals te schrijven. De ervaring leert dat het heel vaak mis gaat. Thieu1972 (overleg) 29 jun 2019 22:39 (CEST)