Overleg gebruiker:Ilse(a)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:Ilse@)
Ga naar: navigatie, zoeken
Overleg gebruiker:Ilse(a)/archief

NuCommons: Bestand:MVC-684F.JPG[bewerken]

Bestand:MVC-684F.JPG is nu beschikbaar op Wikimedia Commons als Commons:File:MVC-684F.JPG. Commons is een centraal archief van vrije media die gebruikt kunnen worden op alle Wikimedia wikis. De afbeelding zal verwijderd worden van Wikipedia, maar dit heeft geen gevolg voor het gebruik in artikelen. Je kunt een afbeelding die is geüpload naar Commons op dezelfde manier gebruiken als een afbeelding geüpload naar Wikipedia, in dit geval: [[Bestand:MVC-684F.JPG]]. NB dit is een automatisch bericht. --Erwin85TBot 19 mrt 2009 21:19 (CET)

Verwijderingsnominatie BLIND![bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meerdere artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om BLIND! dat is genomineerd door Willembuys. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100131 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 1 feb 2010 01:03 (CET)

Terminologie op Wikipedia (over navigatie)[bewerken]

Geachte Ilse@,
 Jammer dat geen van de helpdeskmedewerkers op het voorstel dat onder de naam die {je/u} hanteert is ingegaan.
Wellicht snijdt het navigatiekopje meer hout. GuT, S.I. ’Patio’ Oliantigna 5 feb 2011 11:54 (CET)

Beoordelingsnominatie Materialisme (psychologie)[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Materialisme (psychologie) dat is genomineerd door Meglosko. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130209 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 10 feb 2013 01:08 (CET)