Overleg gebruiker:JanB46

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search


Welkom op de overlegpagina van JanB46:

  • Vragen hier gesteld, worden hier beantwoord.
  • Vragen door mij elders gesteld kunnen op die plaats beantwoord worden.
  • Berichten op deze overlegpagina die naar mijn oordeel strijdig zijn met de
Wikiquette worden verwijderd.

Klik hier om een bericht voor JanB46 achter te laten
Onderteken aub door te klikken op het handtekeningsymbool boven het bewerkveld of met vier tildes: (~~~~)

Afzender, datum en tijd worden dan door de software onder uw bericht geplaatst.


ATAG[bewerken]

Beste Jan,

'ATAG Nederland' is enkele maanden veranderd naar ATAG Benelux (de website moet nog aangepast worden).

Onder 'ATAG Benelux' vallen de merken ATAG, Pelgrim, ETNA en ASKO. Er zit een verschil tussen 'ATAG Benelux' en het merk 'ATAG'. Vandaar dat ik voor die laatste een pagina wil creëren.

Hopelijk kunt u mij daarbij helpen of advies geven hoe we het onderscheid maken. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Apster77 (overleg · bijdragen) 4 jan 2018 09:46‎

Gewoon in het artikel vermelden: op die-en-die datum werd om die-en-die reden de naam van het bedrijf gewijzigd. Doe dat informatief, droog en zonder promotie. Voor een eventueel artikel over het merk geldt uiteraard hetzelfde. Succes! JanB46 (overleg) 4 jan 2018 10:02 (CET)

Loek Huisman[bewerken]

Beste JanB, Fijn dat je het stuk van Loek Huisman hebt aangepast. Het waren mijn eerste schreden op bijdrage-gebied aan Wikipedia. Ik krijg het niet voor elkaar om nog een bron toe te voegen; bij Bewerken kan ik het hoofdstukje Bronnen niet bewerken. Ik heb nl. nog als bron gebruikt de Theaterbrief Nr. 6, van September 1967, van de Theaterabteilung van Diogenes Verlag, in Zürich. Daarin staan enkele recensies over zijn Goethe-stuk, en een korte levensbeschrijving. Die staat niet op internet, maar ik heb een origineel exemplaar.Nog een stukje van een leuke recensie is die van Paul Blaha in de Wiener Kurier over de première op 24 mei 1967: Äls wär's ein Stück von ihm". Voor Diogenes Verlag heeft hij ook de Shakespearestukken vertaald. Zou u kans zien om hier nog iets mee te doen in mijn stukje? Ik zou het jammer vinden als het stuk verwijderd door vanwege mijn onervarenheid. Alvast hartelijk dank! Carla.Carla Huisman (overleg) 25 jan 2018 13:45 (CET)

Dag Carla Huisman, het artikel is inmiddels wel voldoende 'gewikificeerd' en 'bebrond'. Als u nog toevoegingen wil doen kunt u bij bewerken in de lopende tekst zien hoe bronvermelding z'n beslag krijgt. Achter de zin of alinea waarvoor u een bron wil vermelden wordt door u:
<ref>Hier de gebruikte bron vermelden</ref>
geplaatst. Ik kan geen bronnen toevoegen die ik niet ken, dat is tegen de afspraken hier. Succes! Vr. groet, JanB46 (overleg) 25 jan 2018 16:06 (CET)

Ongewenste bewerking[bewerken]

Bedankt voor het plaatsen van het bericht dat ik een "ongewenste bewerking" zou hebben gedaan. Gelukkig is het voor sommigen makkelijk te bepalen wat onder dat begrip wordt verstaan. Gelukkig is Wikipedia niet geinteresseerd in informatie en gelukkig is Wikipedia geen welkome plek voor nieuwkomers. Hartelijk dank daarvoor en niet tot ziens! 83.86.150.111 27 jan 2018 22:42 (CET)

Uw bewerking op Ommelanden (Groningen) werd teruggedraaid met de opmerking 'Wat is de bron, en wat vinden toponymisten van deze bewering?' Die vragen zijn nog niet beantwoord. Vr. groet, JanB46 (overleg) 28 jan 2018 09:08 (CET)

Amish[bewerken]

Thank you a lot for your revision of my contribution to the article Amish. The Amish and related groups are my main subject of interest and I am frustatred that there is so much false and misleading information around concerning the Amish, mainly because of irresponsible and sensational popular despictions of the Amish like Amish Mafia and the like.

Hartelijk dank voor uw herziening van mijn bijdrage aan het artikel Amish. De Amish en verwante groepen zijn mijn belangrijkste interessegebied en ik ben gefrustreerd dat er zoveel valse en misleidende informatie rond de Amish is, voornamelijk vanwege onverantwoordelijke en sensationele afbeeldingen van de Amish zoals Amish Mafia en dergelijke. Dan Holsinger (overleg) 28 jan 2018 19:39 (CET)

Jij bedankt voor de aanvullingen mbt de geschiedenis. Maar eh, zo slecht is het artikel op nl:wp toch niet? JanB46 (overleg) 28 jan 2018 19:47 (CET)
Bedankt voor het compliment, ik probeer mijn best te doen! Dan Holsinger (overleg) 28 jan 2018 21:30 (CET)

Pagina Ali Niknam[bewerken]

Dag JanB46,

Ik heb de pagina van Ali Niknam aangepast en bronnen toegevoegd. Op de manier die staat aangegeven (volgens mij).

Zodat hij kan worden goedgekeurd en niet eraf wordt gehaald.

Ben benieuwd!

Groeten Jelle– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Jellekies (overleg · bijdragen) 6 feb 2018 12:17‎

Dag Jelle, je opmerkingen worden door meer mensen gezien als je ze op de beoordelingspagina plaatst. De beoordelingsperiode duurt 14 dagen. Voor mij blijft de encyclopedische relevantie van deze ondernemer overigens onduidelijk. Groet, JanB46 (overleg) 6 feb 2018 12:47 (CET)

/* Gevangenen */ Martin Oldenburg[bewerken]

Hallo, Ik heb de naam van mijn opa op de lijst van gevangenen gezet. De aanleiding was het vinden van twee door mijn opa op briefpapier van kamp Amersfoort geschreven brieven. De briefen dateren 9. 11. 41 en 4. 1. 42. Ik weet niet veel van mijn opa omdat hij volgens overlevering aan de gevolgen van de oorlog is overleden. (het laatste is mij door mijn vader verteld). Wat ik wel weet: mijn opa was communist, hij een keer is gearresteerd (staat geschreven in een geschiedenisboekje over de gemeente Rijswijk. Kortom, ik begrijp dat niet alle 37000+ gevangenen worden opgenomen. Maar omdat mijn opa communist was en hij in november 1941 gedetineerd was mag ik aannemen dat hij bij de eerste lichting hoorde. Ik ben u dankbaar als mijn opa in de lijst van gevangenen wordt opgenomen. Als u er belang aan hecht wil ik u afschriften sturen van de genoemde brieven. Groet, Ed Oldenburg

/* Gevangenen */ Martin Oldenburg aanvulling[bewerken]

Hallo Jan, Mijn opa is in 1939 opgenomen in een lijst van links extremistische personen. Op pagina 305 van het door de CID uit 1939 daterende document (afschrift in PDF) staat mijn opa genoteerd. Deze lijst zal aanleiding van zijn arrestatie zijn geweest.

De naam van mijn opa is Martinus Oldenburg. Excuus daarvoor, Ed

http://resources.huygens.knaw.nl/rapportencentraleinlichtingendienst/data/IndexResultaten/IndexVensterResultaat?persoon=Oldenburg%2C+Martinus

Oldenburg, Martinus 01-09-1898 Rotterdam Rijswijk (Zuid-Holland). Kandidaat Provinciale Staten voor de R.S.A.P. (1939). Lijst links-extremistische personen (1939). – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 94.209.78.222 (overleg · bijdragen) 7 feb 2018 07:41‎

Dag Ed, alle respect voor je grootvader die in Kamp Amersfoort moest verblijven natuurlijk. Echter de insteek van Wikipedia is dat informatie delen over gevangenen het zinvolst gebeurt door degenen te vermelden over wie een artikel in de encyclopedie beschikbaar is. Wanneer dat mbt Martinus Oldenburg in de toekomst ook het geval zou zijn dan kan zijn naam aan het artikel over Kamp Amersfoort worden toegevoegd. Vr. groet, JanB46 (overleg) 7 feb 2018 14:14 (CET)

Pagina overprikkeling[bewerken]

Ik heb op de pagina vermeld wie 'we' zijn en het aantal aangepast. Verder de bron van het aantal vermeld. Ook uitgelegd waar de schatting op gebaseerd is.

Kan het sjabloon nu verwijderd worden van de pagina? Groet, Ans Post– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door AnsPost (overleg · bijdragen) 16 feb 2018 21:50‎ PS: Wil je voortaan alsjeblieft ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Dag Ans, Een bron die er toe doet is 'gezaghebbend' en 'onafhankelijk'. In dit geval zou ik daar nog 'wetenschappelijk' aan te willen voegen. Het artikel lijkt tot nu toe te worden gedragen door informatie van een website en zelfs 'het team' van een niet algemeen bekende stichting of bedrijf. Het lijkt me noodzakelijk dat het op de beoordelingslijst blijft om te peilen of dit encyclopedisch voldoende verantwoord wordt gevonden. Zo lang duurt 14 dagen toch niet? Groet, JanB46 (overleg) 16 feb 2018 22:10 (CET)

Moeder Aarde[bewerken]

Ik heb in je bijdrage nog een link naar de TaalUnie gestopt. Maar als je dat helemaal niet wilt hebben (ik hoor eigenlijk niet in andermans overleg te porren), mag je het natuurlijk ook weer terugdraaien. Maar ik vond de link op deze manier sterker, dan wanneer ik er weer een complete bijdrage onder zou zetten. Ik wilde je in ieder geval van mijn geknoei op de hoogte stellen. ed0verleg 17 feb 2018 10:52 (CET)

Prima hoor. JanB46 (overleg) 20 feb 2018 20:32 (CET)

Oude Noorden[bewerken]

Hallo Jan. Wat betreft deze bewerking: ik heb ook zitten worstelen met hoe die links goed kunnen worden weergegeven, want inderdaad, de hele zin tussen rechte haken zetten geeft wel een raar beeld. Maar nu staan er die [1] en [2], wat misschien voor verwarring kan zorgen met de 1 en 2 in de bronnen in de appendix daaronder. Enig idee hoe we dat kunnen oplossen? - Met vriendelijke groet, je naamgenoot JanCK Sinnbild Radfahrer, StVO 1992.svg (overleg) 24 feb 2018 13:46 (CET)

Dag andere Jan, ja, lastig. Was er ook niet echt tevreden over. Nieuwe poging gedaan. De eerste link is m.i. trouwens van marginaal en gedateerd belang (maar wel leuk). De tweede heeft duidelijk een commerciële inslag maar biedt na enig zoeken ook voldoende andere informatie. Nog gefeliciteerd met de Uil trouwens! Vr. groet, JanB46 (overleg) 24 feb 2018 14:46 (CET)
Bedankt voor de felicitaties. Ja, dat is een goede oplossing, lijkt me. Ik heb er wel hoofdletters tussen gezet om het beter leesbaar te maken. Leek me in dit geval beter dan spaties. En ik ben het met je eens over die tweede link. Ik heb aanvankelijk met m'n muis boven de terugdraaiknop gehangen, maar vond uiteindelijk, net als jij, dat de link toch ook voldoende andere info gaf. Hij moest alleen beter worden opgemaakt. Hopelijk hebben we dat nu voor elkaar. Bedankt voor de samenwerking (ook op Harmanus Hondius, nog zo'n bewerking van een anoniem waarmee ik even niet wist wat te doen). Mvg, JanCK Sinnbild Radfahrer, StVO 1992.svg (overleg) 24 feb 2018 16:18 (CET)

Gang (steeg)[bewerken]

Beste JanB46, Ja ik vind dat je erg vrijmoedig omgaat met door mij aangebrachte aanvullingen/ correcties bij gangen/ stegen. Hoe goed bedoeld ook. Ik merk dat je feitelijke - dus onderbouwde - inzichten herschrijft tot makkelijk leesbare zinnen waarvan de inhoud soms niet meer klopt. Ik meen dat het de bedoeling is van wikipedia dat op de site historisch correcte teksten worden geplaatst. Ik ben cultuurhistoricus en heb veel onderzoek gedaan naar onder meer gangen en hun bewoningsgeschiedenissen. Dus eerlijk gezegd: ik weet behoorlijk veel over het onderwerp gangen in de Jordaan, onder meer de Pottenbakkersgang, het Jordaanmuseum, Het Aardappeloproer. En nog zo wat.

groet Mieke Krijger – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Mieke Krijger (overleg · bijdragen) 3 mrt 2018 22:29‎--PS: Wil je voortaan alsjeblieft ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Dag Mieke Krijger, Het correct zijn van de informatie dient inderdaad voorop te staan, maar direct daarna volgt mijns inziens toch wel de leesbaarheid. Een term als 'ensemble' zal heel gebruikelijk zijn in de architectuur, de gemiddelde lezer kan er zich niet zoveel bij voorstellen als het om aan elkaar geklitte woninkjes van arme lieden (en daarvoor ambachtslieden) gaat. Zoals ik een jaar geleden al schreef op je overlegpagina; Wikipedia schrijven we samen, vrijmoedig, maar wel met enige kennis van zaken. Teksten redactioneel verbeteren wordt daarbij gezien als een deugd. Een andere deugd is het vermijden van zelfpromotie. Ik hoop dat je door mij geïntroduceerde onjuistheden zult willen verbeteren. Overleg over verschillen in zienswijze is altijd mogelijk, het effectiefst is dat op de bij ieder artikel aanwezige overlegpagina. Vr. groet, JanB46 (overleg) 4 mrt 2018 08:41 (CET)

Vondelpark[bewerken]

Sorry,

Ik wist niet dat dit niet paste in dit artikel.

Groetjes,

Jooske– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Aggie2 (overleg · bijdragen) 9 mrt 2018 22:58‎

Wet maatschappelijke ondersteuning 2015[bewerken]

De bladzijde Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 was al geruime tijd niet onderhouden. Vandaag heb ik de bladzijde aangepast op basis van mijn ervaringen bij ondersteuning van cliënten en het namens die cliënten optreden bij hoor- en adviescommissies en rechtbanken. Ik zag dat je wat aanpassingen hebt aangebracht. Dank.

Met vriendelijke groet, Peter de Pagter, Wmo consulent.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Peter de Pagter (overleg · bijdragen) 10 mrt 2018 23:06‎

Dag Peter, welkom op Wikipedia en bedankt voor je werk aan het artikel! De kunst is dit soort artikelen meer tijdsbestendig te maken. Dat maakt de tekst encyclopedischer en vergt minder onderhoud. De grote lijn is dus belangrijker dan (vaak veranderende) uitvoeringsdetails. Vr. groet, JanB46 (overleg) 11 mrt 2018 08:32 (CET)

Horeca[bewerken]

Beste Jan,

Waarom verwijderd u het kopje Starthoreca onder het artikel Horeca? Ik ben als student zeer tevreden met de informatie die ze mij gratis verstrekken. We zouden moeten aannemen dat brancheorganisaties e.d. dit doen alleen zij vragen JUIST een commercieel bedrag voor deze informatie. U moet eens kijken hoeveel formulieren er gratis te downloaden zijn waar iedereen binnen de horeca goed gebruik van kan maken! Ik heb daarom opnieuw Starthoreca toegevoegd onder de titel Kennisportaal omdat ik uw verwijdering onterecht vind. Hopelijk begrijpt u nu beter waarom dit geen spam of advertentie is.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Eenartikelschrijver (overleg · bijdragen) 12 mrt 2018 06:37‎

Wikipedia is geen Goudengids, zie ook WP:NIET. JanB46 (overleg) 12 mrt 2018 08:39 (CET)
Zie ook de uitleg die u reeds kreeg op uw overlegpagina. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 12 mrt 2018 09:12 (CET)

Die Sendung mit der Maus[bewerken]

Je vraagt om een bron voor de opmerking dat de NL-talige versie na de Duitstalige versie werd uitgezonden op de Duitse TV. Ik heb hier geen externe bron van. Wel mijn eigen geheugen. Maar aangezien het geheugen feilbaar is, heb ik de zin uit voorzorg verwijderd.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 86.95.193.7 (overleg · bijdragen) 3 apr 2018 21:49‎

Jammer dat je geen bron hebt, als je herinnering klopt is het best een bijzonder gegeven. JanB46 (overleg) 3 apr 2018 22:01 (CEST)

Verlaten hypothesen: mijn aanvulling[bewerken]

Beste JanB46,

Ik ben benieuwd of deze nochtans makkelijk na te trekken aanvullende informatie erin blijft, het zou me ergens verbazen, want ze gaat in tegen een ingebakken vooroordeel dat al decennialang meegaat. Het is anders een terechte aanvulling en relativering. vindt u ook niet dat het de lezer recht doet door hen geen informatie te onthouden? door de auteurs (kanner, lovaaz en anderen) te contextualiseren kan er misschien wat meer begrip komen voor de gang van de geschiedenis. Het grote publiek mag dit toch gerust weten, zodat het zelf kan oordelen, niet? beste groet, Jansdottir – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Jansdottir (overleg · bijdragen) 15 apr 2018 22:26‎ PS: Wil je voortaan alsjeblieft ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Dit bericht gekopieerd naar Overleg:Autisme en daar gereageerd. JanB46 (overleg) 16 apr 2018 17:43 (CEST)

Sint-Michaëlschool (Groningen)[bewerken]

Beste JanB46,

Dankuwel voor uw bijdragen aan het lemma over de Sint-Michaëlschool in Groningen. In de inleiding heeft u een stuk tekst "promo" verwijderd, wat ik er aanvankelijk in had gezet om duidelijk te maken waarom het lemma over de school E is. Vanuit dat perspectief gezien, zou ik me voor kunnen stellen dat terugplaatsing van het stuk "De school kent een lange geschiedenis, waarin ze te maken heeft gekregen met terugloop van het leerlingenaantal door ontzuiling, ontkerkelijking, suburbanisatie en ontstedelijking. De school was daarbij vooruitstrevend in de samenvoeging van gescheiden onderwijs en in het aanbieden van buitenschoolse opvang." zinnig is. Het is echter geenszins mijn bedoeling om een promotie-indruk achter te laten bij de lezen en ik stel het op prijs dat anderen daar kritisch naar kijken.

Graag hoor ik uw visie hierover.

Met dank en hartelijke groet, Benno Haarman (overleg) 16 apr 2018 14:00 (CEST)

Een prima artikel over een school met geschiedenis. Juist daarom jammer dat het begon met iets dat toch wel erg op een aanbeveling leek. Misschien toch wat streng geoordeeld; indien bovenstaande zinnen terug zouden komen is daar geen bezwaar tegen lijkt mij. Vr. groet, JanB46 (overleg) 16 apr 2018 18:02 (CEST)
Met dien verstande dat niet-katholieke scholen altijd al gemengd waren. Voor een katholieke school was deze blijkbaar wel vooruitstrevend. Bever (overleg) 16 apr 2018 18:18 (CEST)
Beiden dank voor de toelichting. Dan zet ik bovenstaande zinnen terug. Mag ik u beide vriendelijk vragen om uw steun voor behoud van het lemma uit te spreken op de beoordelingspagina? Met dank, Benno Haarman (overleg) 17 apr 2018 00:22 (CEST)

Beoordelingsnominatie Autistische stoornis[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Autistische stoornis dat is genomineerd door Pdreijnders. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180416 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 17 apr 2018 02:04 (CEST)

"Poets" bij Scapino[bewerken]

U geeft aan dat aan bij deze bewerrking dat het hier om een poets gaat, maar u lijkt grote stukken tekst, een afbeeldingen en twee bronnen te verwijderen, heeft dit nog een reden? Het feit dat een winkel een prijs wint is niet automatisch niet-encyclopedisch en moet niet zomaar worden verwijderd, en u lijkt ook geen reden te geven waarom de afbeelding niet in het artikel thuis hoort. --Donald Trung/徵國單 (Geen nepnieuws 💬|"Mijn" artikelen 📚) 20 apr 2018 13:30 (CEST)

De (bijna jaarlijkse) prijs betrof in feite een nominatie voor een landelijke ING-bank prijs. De Zieng-alinea is een soort terzijde; het artikel gaat volgens de titel over Scapino, een plaatje leek daarom overdreven. Verder was ik er niet op uit het artikel in te korten, als bij de redactionele poets onmisbare informatie mocht zijn verdwenen kan dit natuurlijk terug worden gezet. Vr. groet, JanB46 (overleg) 20 apr 2018 15:30 (CEST)

Wijziging Summa College[bewerken]

Goedenavond,

Ik zag dat u zojuist de inleiding heeft gewijzigd van het Summa College. Ik zou willen voorstellen om de eerste regel: "Het Summa College is een samenklontering van 24 scholen voor middelbaar beroepsonderwijs in Eindhoven en omgeving." te vervangen door "Het Summa College bestaat uit 24 scholen voor middelbaar beroepsonderwijs in Eindhoven en omgeving." Samenklontering dekt naar mijn mening niet goed te lading. Akkoord?

Vriendelijke groeten, Justin– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door ‎ 85.148.81.38 (overleg · bijdragen) 3 mei 2018 21:32

Goed hoor, maar wellicht kan het sjieker klinkende synoniem 'conglomeraat' er wel mee door? Tenslotte zijn ze op een of andere wijze bijeen gekomen. JanB46 (overleg) 3 mei 2018 21:42 (CEST)

Conglomeraat zou ik eerder bij een groot bedrijf of multinational gebruiken, waar de onderliggende bedrijven/divies nauw met elkaar verbonden zijn. Ik pas het aan zoals hierboven besproken.85.148.81.38 3 mei 2018 21:49 (CEST)

Een organisatie met 24 scholen en 15.000 leerlingen is geen groot bedrijf? JanB46 (overleg) 3 mei 2018 22:09 (CEST)

Woud der Verwachting[bewerken]

Beste JanB46, kunt u mij uitleggen waarom deze pagina naar de stichting zou moeten verwijzen en niet naar het veel relevantere boek? Het boek heeft dan wel geen artikel, maar ik denk dat de meeste mensen op zoek zijn naar het boek en daarom eerder naar Hella Haasse verwezen zouden moeten worden. Reactie graag op de beoordelingslijst van 16 mei. Floortje Désirée (overleg) 22 mei 2018 10:49 (CEST)

Dag Floortje, ik neem de vrijheid hier te reageren. Het zou handig kunnen zijn als er een doorverwijspagina zou worden aangemaakt. Daar kan dan, naast de stichting, ook melding gemaakt worden van het gedicht en het boek. Ik ben daar echter niet goed in, jij? Vr. groet, JanB46 (overleg) 22 mei 2018 12:26 (CEST)
Sowieso zou ik eerst afwachten of de stichting relevant genoeg wordt bevonden. Als u die doorverwijspagina aanmaakt, is er vast wel een gebruiker die de opmaak kan corrigeren. U kunt een willekeurige dp als voorbeeld gebruiken. Floortje Désirée (overleg) 22 mei 2018 13:14 (CEST)
Als je bedoelt dat ik wat voor de muziek ben uitgelopen met het aanleggen van die redirect dan geef ik je gelijk. JanB46 (overleg) 22 mei 2018 13:47 (CEST)

Beste Jan46B, Bedankt voor je aanhoudende aandacht voor het artikel voor Het woud der verwachting (stichting). Je hebt meerdere correcties in één keer gedaan althans zo verschijnt de wijziging bij mij op het scherm daardoor is het lastig om aan te geven welke wijzigingen ongedaan moeten worden gemaakt en minstens zo belangrijk: voor welke ik je zou willen bedanken. In dit geval maak je bij de paalwapens een vergissing: het zijn geen praalwapens maar daadwerkelijk paalwapens, ruwweg vergelijkbaar met hellebaarden of speren. Bij het stuk over Evenementen heb ik de zinsnede over de periode er wel weer aan toegevoegd aangezien het een tamelijk specifieke periode betreft die uitgebeeld wordt en niet een groot deel of zelfs de hele middeleeuwen. Op heel korte termijn zal ik weer met iemand van de stichting zelf me over het artikel buigen om een aantal zaken aan te passen. Misschien is het mogelijk om tot die tijd alleen overduidelijk fouten te corrigeren want anders is het lastig om een voortdurend veranderende tekst op orde te krijgen. Numinous (overleg) 14 jun 2018 02:01 (CEST)

Kruistocht[bewerken]

Geacht Jan, Gelieve U te motiveren en vertel me wat er reeds geschreven is, wel te maken heeft met...(Peluba (overleg) 29 mei 2018 13:46 (CEST))

Dag Peluba, het artikel legt uit wat een kruistocht is en hoe en waarom die ontstonden. Voor een beschrijving van macht en omvang van het Seltsjoekenrijk zijn andere artikelen beter geschikt. Vr. groet, JanB46 (overleg) 29 mei 2018 14:06 (CEST)

Ter info[bewerken]

...'we' zijn censureerders van de geschiedenis genoemd. In dit geval was het m.i. wenselijk geweest na het verwijderen van irrelevante informatie (want artikel dient inderdaad, voor zover mogelijk, ten eerste over de sportcarrière te gaan) de nieuwe gebruiker toelichting te geven. (Zeker nu deze persoonlijk betrokken blijkt.) Overigens ga ik hier zelf ook niet vrijuit, maar dat enigszins terzijde. Mvg, Encycloon (overleg) 14 jun 2018 00:09 (CEST)

Het zou sowieso wel fijn zijn als je even kunt meekijken op de overlegpagina van deze gebruiker, er worden wat verkeerde aannames gedaan volgens mij. Wel zou het eventueel een punt kunnen zijn dat destijds sporters niet alleen sporter waren; dat zou enige van door jou verwijderde informatie wel relevant maken. Encycloon (overleg) 14 jun 2018 02:13 (CEST)
Aldaar nog wat toelichting geprobeerd te geven. Groet, JanB46 (overleg) 14 jun 2018 09:16 (CEST)

Bunker van Seyss-Inquart[bewerken]

Dag Jan. Zie ook hier voor eerder overleg. Er wordt in elk geval met goede bedoelingen aan gewerkt, maar het is een 'leercurve'. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 17 jun 2018 00:50 (CEST)

Goede nota van genomen, met dank! Groet, JanB46 (overleg) 17 jun 2018 09:17 (CEST)

Adriaan Bellersen[bewerken]

Deze wielrenner had je genomineerd, maar niet op de pagina van die dag geplaatst. Ik heb het sjabloon er nu even afgehaald, mede omdat het artikel behoorlijk is uitgebreid sinds je nominatie. Als je wilt kun je het natuurlijk opnieuw nomineren, maar zet het dan wel even op de beoordelingspagina van *vandaag*. Edoderoo (overleg) 28 jun 2018 10:09 (CEST)

Dag Edo, ik heb hier: Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180626 nog even gemeld wat mijn bemoeienis was nav de hernieuwde plaatsing van dit artikel. Vanwege alle ruis er omheen onthoud ik mij van een oordeel over de huidige versie. JanB46 (overleg) 28 jun 2018 10:46 (CEST)

kerkrentmeester[bewerken]

Dag Jan,

In juni bewerkte ik het lemma 'kerkrentmeester'. Dat werd vervolgens door jou teruggedraaid met het verzoek om eerdere teksten te respecteren. Nu heb ik de tekst aangepast, met de elementen zoals die er nu staan. Even voor de goede orde: laat je nu de gewijzigde tekst wél staan of wil je eerst het stuk lezen? 92.64.75.208 18 jul 2018 11:53 (CEST)

Uw wijzigingen worden beoordeeld nadat ze zijn geplaatst. Of ze standhouden hangt onder meer af van wat hier: Wikipedia:Conventies en relevantie worden toegelicht. Vr. groet, JanB46 (overleg) 18 jul 2018 12:13 (CEST)

Information[bewerken]

Hello Jan, i am only interrsted, where did you found information "Er zijn twee methodes om suikerklontjes te maken. De eerste methode is in 1840 in Oostenrijk voor het eerst toegepast:". Becuase in little town Dačice (Czech Republic) is a statue with it and year 1843". But maybe its different, so i want to ask it. Thanks for reply

Radim – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 178.255.168.64 (overleg · bijdragen) 18 jul 2018 15:39‎ (CEST)

Dag Radim, I did not put that information in the article Suikerklontje, so I do not know where it comes from. Sorry. Groet, JanB46 (overleg) 18 jul 2018 16:09 (CEST)