Overleg gebruiker:Jan Arkesteijn

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Archief


David-Louis Constant de Rebecque[bewerken]

Best Jan, Na de opmerking van jou dat zijn RCE schilderij verschilt van de originele Zwitserse versie, heeft het RCE vandaag eindelijk (na 7 maanden) de tekst bijgewerkt. (De RKD al eerder). De link op Wikipedia Commons klopt niet meer. Kan je dat bijwerken? Graag.Boss-well63 (overleg) 30 okt 2017 23:35 (CET)

Moeletsi[bewerken]

Dank voor de correctie. Extra dom van me, omdat ik Moeletsi notabene tien jaar geleden zelf ontmoet heb. Ik had er natuurlijk even de Leidse Courant van 10 januari 1978, pag. 7 op na moeten slaan. Vysotsky (overleg) 5 nov 2017 14:30 (CET)

SFriendly.svg

Zwartepietendebat[bewerken]

Zou jij willen kijken of Zwartepietendiscussie en Zwarte Piet verbeterd kan worden? De overgehevelde discussie is nu slechts een jaarlijkse opsomming incidenten. Hannolans (overleg) 23 nov 2017 22:32 (CET)

Ik zal kijken. Eerlijk gezegd doe ik dat meestal pas een paar maanden later. Op dit moment kan je er toch niet rustig aan werken. Jan Arkesteijn (overleg) 24 nov 2017 09:50 (CET)

Let op: Sinterklaas gaat over het feest in alle landen[bewerken]

Deze informatie hoort er dus in principe gewoon in, maar dan in een andere sectie. De Wikischim (overleg) 1 dec 2017 20:44 (CET)

Hallo De Wikischim, in ieder geval in een andere sectie, dat ben ik met je eens. Maar ik heb het ook verwijderd omdat ik nooit een bevestiging heb gelezen van de Nikkel-nikker suggestie. Het krantenartikel lezende krijg ik de indruk dat iemand vrij aan het schrijven is, om een pagina te vullen in een reclameblaadje. Jan Arkesteijn (overleg) 2 dec 2017 10:31 (CET)

Categorie Omkeerfeest[bewerken]

Beste Jan Arkesteijn, Zojuist heb ik de categorie Omkeerfeest genomineerd voor verwijdering. Bij een eerdere nominatie is de categorie al eens verwijderd. Destijds was de reden dat het een zelfverzonnen term. Ook als dat niet juist mocht zijn, dan is de term mijns inziens dusdanig onbekend dat het de vindbaarheid van artikelen niet ten goede komt als we deze categorie zouden gebruiken. De nominatie vindt u hier. Met vriendelijke groet, Civil Jack of the Netherlands.svgLeeGerCivil Jack of the Netherlands.svg 6 dec 2017 20:50 (CET)

Sinterklaas[bewerken]

Beste Jan, ik was misschien iets te snel gegaan met de omzetting van Sinterklaas. Het artikel was zo'n samenraapsel dat ik dacht dat niemand er rouwig om zou zijn het op te knippen. Ik denk dat het beter was geweest als ik wat meer gecommuniceerd had van de plannen om het uit elkaar te halen Hannolans (overleg) 17 dec 2017 01:27 (CET)


Genomineerd voor een WikiUil 2017, uitnodiging voor de uitreiking[bewerken]

Beste Jan Arkesteijn, Van 4 november t/m 30 november 2017 konden gebruikers van de Neerlandstalige Wikipedia de meest gewaardeerde gebruikers en projecten van 2017 nomineren. Minstens een van de Wikipedia-gebruikers heeft jou voorgedragen voor een WikiUil in de categorie:

  • IllustratieUil – Een illustratie is belangrijk om een onderwerp goed weer te geven. Afbeeldingen verspreiden kennis die vaak niet in woorden te vatten valt.

Van harte gefeliciteerd met deze nominatie!

Van 1 januari t/m 14 januari 2018 konden alle actieve gebruikers op Wikipedia hun stem uitbrengen. Welke gebruikers en projecten daadwerkelijk een WikiUil winnen wordt pas bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de WikiUilen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in Utrecht op zaterdag 20 januari en daarna ook op Wikipedia. Omdat je genomineerd bent voor deze prijs, willen we je graag uitnodigen voor deze nieuwjaarsbijeenkomst. Meer informatie kun je vinden op: Nieuwjaarsbijeenkomst 2018.

Na de uitreiking kan men gratis het Universiteitsmuseum Utrecht bezoeken en daarna volgt een gratis borrel. Om gratis toegang te hebben is inschrijven noodzakelijk. Blijf je liever anoniem kun je gerust een pseudoniem invullen: via deze link.

Daarnaast willen wij, als organisatoren van de uitreiking van de WikiUilen, ook graag weten of je komt of niet! Kun je dit ons laten weten?   Dat kan door hieronder op dit bericht te reageren, dat kan op de pagina van de Nieuwjaarsbijeekomst, of kan door ons een e-mail te sturen.

Dank voor je bijdragen aan Wikipedia in het afgelopen jaar en we hopen in de toekomst nog meer bijdragen van je te zien!

Namens de organisatie van de prijsuitreiking, Taketa & Romaine 15 jan 2018 11:16 (CET)

Jubileumster 10 jaar[bewerken]

10 jaar actief Deze ster is voor mensen die zich al 10 jaar of langer inzetten voor Wikipedia. U bent al meer dan 10 jaar actief, dus deze ster heeft u verdiend!

Hoewel je over enkele maanden reeds 15 jaar actief bent, toch nog op de valreep deze ster. MVG Rode raaf (overleg) 3 feb 2018 16:35 (CET)

Links in lopende tekst[bewerken]

Hallo Jan,

Omdat ik begrijp dat (en waarom) er geen links in de lopende tekst toegevoegd mogen worden, ben ik bezig die links te vervangen door voetnoten. Waarom heb je die weggehaald? Hoe kan ik anders verwijzen naar de vindplaatsen van de portretten in kwestie?