Overleg gebruiker:Jan Arkesteijn

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Archief


Jubileumster 10 jaar[bewerken]

10 jaar actief Deze ster is voor mensen die zich al 10 jaar of langer inzetten voor Wikipedia. U bent al meer dan 10 jaar actief, dus deze ster heeft u verdiend!

Hoewel je over enkele maanden reeds 15 jaar actief bent, toch nog op de valreep deze ster. MVG Rode raaf (overleg) 3 feb 2018 16:35 (CET)

Links in lopende tekst[bewerken]

Hallo Jan,

Omdat ik begrijp dat (en waarom) er geen links in de lopende tekst toegevoegd mogen worden, ben ik bezig die links te vervangen door voetnoten. Waarom heb je die weggehaald? Hoe kan ik anders verwijzen naar de vindplaatsen van de portretten in kwestie?

Lubbers[bewerken]

Ha Jan, een kleinigheid: ik zag dat je op de pagina Ruud Lubbers een van de foto's had vervangen door een ingezoomd exemplaar en vroeg me af of er een uitgesproken voorkeur bestaat voor zulke portretten. Ik had de foto gezien (en zie nu dat de uitsnede van jouw hand is), maar koos voor het horizontale portret omwille van de opmaak. Bij mij beginnen de infobox, de foto's en de kopjes nu wat door elkaar te dansen. Ik vraag het mede om er in het vervolg rekening te houden. Hoor graag van je! Groet, Afhaalchinees 29 apr 2018 13:05 (CEST)

Hallo Afhaalchinees, ik had hem vervangen omdat ik de compositie van die brede foto niet mooi vind. Dat dansen kan je eigenlijk alleen voorkomen door de foto's rechts te plaatsen. Jan Arkesteijn (overleg) 29 apr 2018 13:31 (CEST)
Daar zit wat in, dank voor de snelle respons. Ik heb de beste man inmiddels van een wat betere inleiding voorzien. Daardoor loopt de infobox bij mij in elk geval niet meer door en ziet het er al een stuk strakker uit. Afhaalchinees 29 apr 2018 14:57 (CEST)