Overleg gebruiker:Jelle.verbeke

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Torchlight folder important.png Welkom op Wikipedia!

Vanaf deze account of internetaansluiting zijn zojuist gegevens toegevoegd over uzelf, een vriend(in), familielid, docent, website, social media-account, huisdier, club of vereniging, of een ander onderwerp uit uw eigen omgeving. Wikipedia hanteert een open filosofie waarbij iedereen encyclopedische informatie kan toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken. Maar eigen informatie hoort daar niet bij; plaats deze liever op daarvoor wel geëigende plaatsen als een eigen of daarvoor bedoelde website, een blog of een sociaal netwerk. Zie deze tekst over wanneer iets of iemand wél hier thuishoort.

Wanneer u zichzelf als gebruiker wilt voorstellen aan medegebruikers, kan dat worden gedaan door u in te schrijven en dan de persoonlijke gebruikerspagina aan te maken. Let wel: ook hier geldt dat de inhoud relevant moet zijn voor de Wikipedia-webencyclopedie.

Bedenk tevens dat het niet de bedoeling is om hier de privacy te schenden van derden. Daarover is hier meer informatie te vinden. Meer informatie over hoe serieus bij te dragen staat hier: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers.

Vlag van het Verenigd Koninkrijk. Welcome message in English

Leer Wikipedia te begrijpen

Help mee

Persoonlijke hulp

Andere handige pagina's

Hallo Jelle.verbeke, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook u hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast ziet u enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doet u dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Uw bericht wordt dan automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide.

Gaat u vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Dqfn13 (overleg) 15 feb 2020 15:50 (CET)

Verwijdering artikel[brontekst bewerken]

Hallo Jelle.verbeke,

Ik zag dat u zojuist het artikel "Dichtbevolking" hebt geschreven. Ik heb het zojuist verwijderd omdat er al een artikel over bestaat: bevolkingsdichtheid. Dat artikel is wel compleet en dat woord is wel correct Nederlands.

Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 15 feb 2020 15:50 (CET)