Overleg gebruiker:Jelle Feenstra

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dag Jelle,
Hartelijk welkom op Wikipedia-Nl. Ik las je bijdrage over Jacob Campo Weyerman en dat maakt me heel erg nieuwsgierig naar meer bijdragen van jouw hand!

Ik ben zo vrij geweest een klein beetje in je artikel te rommelen: in het algemeen is het streven om externe links zoveel mogelijk apart in de tekst op te nemen. Bij de link naar DBNL leek me dat geen probleem, dus dat heb ik even aangepast.

Verder had ik nog wel even wat twijfel bij het opnemen van de verlichting in het overzicht Ned. lit. gesch. Ik ben helemaal niet thuis op dit terrein (van huis uit econoom), maar ik zie in het Verlichting-artikel nog niet veel nederlandse literatuur terug. Komt dat nog? Van jouw hand? Of is er gewoon niet veel? Moet dat dan niet even aangeduid worden? Ik hoor het wel van je.

Tenslotte ben ik - nieuwsgierig als ik ben - altijd heel benieuwd naar een kleine tip van de sluier op je Gebruikerspagina. Wie is dat... Die Jelle. Maar voel je niet verplicht!

Ben je al een beetje bekend met het werken op / met Wikipedia? Het lijkt me wel. Dus ik zal je maar niet naar de beginnerspagina verwijzen. Het Wikipedia:Gebruikersportaal is ook voor gevorderden heel nuttig. En verder: vragen staat vrij! Groet, Dick Bos 10 nov 2004 13:02 (CET)[reageer]

Problemen met afbeeldingslicentie[brontekst bewerken]

Hallo Jelle Feenstra,

Met een of meerdere van de door u geüploade afbeeldingen is/zijn problemen rondom de licentie. Zie de pagina Wikipedia:Probleemlijst afbeeldingen om welke afbeelding(en) het gaat.

Zou u de licentiestatus van deze afbeelding(en) duidelijk kunnen aangeven? Anders zijn wij genoodzaakt deze afbeelding(en) te verwijderen. Zie voor meer informatie Wikipedia:Beleid voor gebruik van media en Wikipedia:Sjablonen voor het aangeven van de licentiestatus van media voor meer informatie.

Voor vragen kunt u terecht op Overleg gebruiker:WebBoy.

Met vriendelijke groeten,

WebBoy Jelte