Overleg gebruiker:Jepz11

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Mijn echte naam is Jan.[brontekst bewerken]

Voel je svp vrij om me zo te noemen.

Welkom[brontekst bewerken]

Dubbele punten (:::) aan het begin van een alinea laten je tekst inspringen,

zo ziet dat eruit.

Met een = teken voor en achter een alinea maak je een nieuw kopje aan.

Vier tildes ~~ om te ondertekenen graag. Jepz11 (overleg) 16 mei 2021 23:48 (CEST)

bewerken van Pesten[brontekst bewerken]

Verplaatst naar het kladblok https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:Jepz11/Kladblok

Uw Kladpagina en Overlegpagina[brontekst bewerken]

Dag Jepz11. Vandaag zag ik enkele van uw bewerkingen op deze Overlegpagina hierboven langskomen. Het wekt bij mij de indruk dat u iets aan het voorbereiden bent. Dat is op zich prima natuurlijk. Een overlegpagina (OP) is echter bedoeld om met u te overleggen. U hebt inmiddels al een Kladpagina aangemaakt zag ik [1]. Ik zou u willen adviseren om bovenstaande 'pest'teksten daar naar toe te verplaatsen. Dan blijft deze OP beschikbaar voor overleg. (Had u trouwens al gezien dat uw Kladpagina een eigen OP heeft?) Met vriendelijke groet, Tulp8 (overleg) 18 mei 2021 14:23 (CEST)

Hallo Tulp8. dank voor je suggestie, ben blij dat je hier leest. Klopt, ik wil het lemma 'Pesten' herstruktureren, ben in overleg erover op de overlegpagina vh artikel en ik ben hier mijn gedachten aan aan het verzamelen over het verschijnsel. Had eigenlijk in mijn achterhoofd dat 'men' erop kan reageren hier, terwijl het in mn kladblok niet opvalt. Op mn telefoon zijn de delen van de pagina per kopje inklapbaar, dat is handig voor het overzicht. Terzij, hoop dat je er ok mee bent dat ik tutoyeer. Ik heb geen stropdas om als ik op WP schrijf :o) Jepz11 (overleg) 18 mei 2021 15:22 (CEST) Ah! Dank voor de referentie, ik kijk er zsm naar. Jepz11 (overleg) 18 mei 2021 15:24 (CEST)
De pdf is beschikbaar via webarchive
https://web.archive.org/web/20160327231931/https://www.cobbk12.org/preventionintervention/Bully/Definition%20of%20Bullying.pdf
Interessant, belicht vanaf de kant van de docent. Jepz11 (overleg) 18 mei 2021 15:53 (CEST)
Zie nu dat ik me vergis, de link hoort bij de oude versie van het artikel. Ach, een dankje teveel is beter dan een te weinig. Jepz11 (overleg) 19 mei 2021 10:31 (CEST)

Aanpassingen op mens[brontekst bewerken]

Dag Jan,

Je hebt een aantal bewerkingen gedaan op het artikel Mens. Ik zou je er graag op willen wijzen dat het niet de bedoeling is om dit soort wijzigingen (bijv. een herstructurering) te maken zonder dat je eerst overleg zoekt. Het aanpassen van zaken die niet fout zijn op basis van eigen smaak is (vaak) ongewenst. Als je twijfelt kun je altijd even op de overlegpagina een vraag stellen en consensus zoeken. Dat is de goede gewoonte hier op Wikipedia. TheBartgry (overleg) 30 jun 2021 23:27 (CEST)

Dag, dank voor je bericht. Je suggestie om eerst. overleg te zoeken kan ik begrijpen denk ik, Het past niet in mijn weinig gestruktureerde aanpak. Al lezend valt mij een betere of beknopter formulering in of zie ik een slordigheid in het taalgebruik, en dan pas ik dat aan als kleine verbetering of correctie. In dit geval is het een steeds ingrijpender wijziging van het lemma geworden, zonder dat daar een plan aan vooraf gegaan is.
Ik maak een nieuw kopje op de overlegpagina aan, om mn veranderingen ter diskussie te stellen. Jepz11 (overleg) 1 jul 2021 03:21 (CEST)
Fijn! Dank daarvoor. Dan discussiëren we daar verder. TheBartgry (overleg) 1 jul 2021 11:00 (CEST)

Namen van dieren met hoofdletter of niet?[brontekst bewerken]

De conventie is om namen van diersoorten en rassen niet met een hoofdletter te schrijven, dus: 'vliegend hert'. Uitzondering zijn namen met een geografische aanduiding, zoals 'Vlaamse reus'. WIKIKLAAS overleg 4 jul 2021 23:16 (CEST)

Okee, dank. Jepz11 (overleg) 4 jul 2021 23:19 (CEST)

Melding links naar doorverwijspagina's[brontekst bewerken]

Beste Jepz11, bedankt voor uw recente bewerkingen. Een bot heeft geconstateerd dat u hierbij een of meerdere links naar doorverwijspagina's toegevoegd heeft. Meestal gebeurt dit onbedoeld. Het gaat om de volgende artikelen:

Het streven is om dergelijke links tot een minimum te beperken: zie Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's. Uw hulp is welkom bij het oplossen van deze en andere links. Om links naar doorverwijspagina's een aparte kleur te geven, kunt u de code .mw-disambig { color: #FF0066 } (of een andere html-kleur) toevoegen aan uw common.css.

Om deze berichten voortaan niet meer te ontvangen, kunt u {{bots|deny=dpmelderbot}} op uw overlegpagina plaatsen. Dpmelderbot (overleg) 9 jul 2021 20:06 (CEST)