Overleg gebruiker:Johnasvl

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Johnasvl, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.066.669 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Encycloon (overleg) 18 mrt 2019 11:30 (CET)[reageer]

Auteursrechten Karen soeters[brontekst bewerken]

Dag Johnasvl, welkom! De tekst was zonder aantoonbare toestemming overgenomen van Soeters' eigen website, wat auteursrechtelijk niet is toegestaan. De pagina zal daarom verwijderd worden.

Ik heb de infobox er alvast uitgehaald en op Gebruiker:Johnasvl/Kladblok neergezet. Op die plaats zou je eventueel kunnen werken aan een artikel in eigen woorden. Daarbij zou het verstandig zijn om ook onafhankelijke bronnen te gebruiken. Als dat klaar is, kun je de inhoud van dit kladblok plakken naar Karen Soeters, met vermelding dat het uit je kladblok komt.

Succes verder en bij eventuele vragen: stel ze gerust hieronder of aan onze helpdesk. Mvg, Encycloon (overleg) 18 mrt 2019 11:42 (CET) PS: Vanwege de neutrale positie van Wikipedia beter niet bij de voornaam noemen maar bij de achternaam.[reageer]