Overleg gebruiker:Jonas Himeleers

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Jonas Himeleers, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.981.541 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Het is niet de bedoeling dat we pagina 's leeghalen zonder goede motivatie, laat dat ons niet nog 'ns merken, want dan wordt het als vandalisme. Hierboven staan er nog wat tips en nog een aantal andere zaken.

Met vriendelijke groet: Nieuwsgierige Gebruiker (overleg) 7 jun 2019 16:09 (CEST)

Junior Eurovisiesongfestival 2019[bewerken]

Beste Jonas Himeleers

Ik heb gemerkt dat je vaak de pagina Junior Eurovisiesongfestival 2019 bewerkt. Het is goed om de pagina up to date te willen houden maar probeer dan ook de juiste "taal" van het artikel voort te zetten. Bij bijvoorbeeld Malta is het de bedoeling dat je MT-jesf tussen "{{}}" schrijft (Vlag van Malta Malta dus) in plaats van "🇲🇹Malta". Dit heb je bijvoorbeeld ook gedaan bij Oekraïne. Probeer er ook op te letten dat je de tabel niet in war brengt door er iets in extra in te zetten. Je kan altijd een voorlopige versie van je bewerkingen bekijken door op de knop "Toon bewerking ter controle" te klikken.

Met vriendelijke groeten

EBFS (overleg) 13 jun 2019 11:20 (CEST)