Overleg gebruiker:JoramJanssen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

N.E.C. in het seizoen 2015/16[bewerken]

Ha JoramJanssen, ik vind het erg leuk en handig dat je deze pagina zo actief bijhoudt. Klein verzoekje: zou je ook de niet gebruikte wisselspelers willen noemen bij de wedstrijden, vind ik zelf altijd wel handig voor de volledigheid. mvg Agora (overleg) 7 dec 2015 11:38 (CET)

Transfers[bewerken]

Ha JoramJanssen, goed bezig met het lekker actueel houden van de N.E.C. gerelateerde pagina's! Wel graag het verzoek om wat transfers betreft ze pas te vermelden als ze echt definitief rond zijn. Zo hebt u recent tweemaal al op Rens van Eijden de transfer naar Dinamo Moskou vermeldt terwijl beide clubs dat nog niet bevestigen en er enkel een akkoord tussen de clubs is en er oa nog een medische keuring gedaan moet worden. Oftewel nog niet definitief. mvg Agora (overleg) 19 jan 2016 11:12 (CET)

Statistieken bijhouden[bewerken]

Dag Joram. Van twee spelers op mijn volglijst (Julian Von Haacke en Jay-Roy Grot) hou je altijd mooi de statistieken bij. Ik heb alleen nog één verzoekje daarvoor: je past telkens de updatedatum aan bij de statistiekentabel, maar niet in de infobox. Daar staat dus nog een verouderde updatedatum. Zou je die voortaan ook aan kunnen passen? Dat maakt het plaatje wat completer. Bedankt alvast! Flügel-Flitzer (overleg) 31 okt 2016 08:36 (CET)

Herhaling, nu voor de pagina's van André Schürrle, Toni Kroos en Jérôme Boateng. Flügel-Flitzer (overleg) 9 nov 2016 23:57 (CET)
Opnieuw herhaling. Flügel-Flitzer (overleg) 11 dec 2016 13:21 (CET)

Dario[bewerken]

Ha JoramJanssen, wat was het idee achter deze [1] titelwijziging? Er gaat nota bene een hele referentie over z'n achternaam [2]. mvg - Agora (overleg) 25 sep 2017 14:49 (CEST)

Agora (overleg) 25 sep 2017 14:51 (CEST)

Achternaam is lastig, letter ć bestaat niet in het Nederlandse alfabet, veel mensen verwijzen zonder dit accent naar deze Wikipediapagina, waardoor die er niet doorheen komt. Dacht aan makkelijkheid, om naast de ć ook met Dumic zonder ć naar de pagina te kunnen komen. 25 sep 2017 14:51 (CEST)
Daar is toch gewoon een redirect voor? Op internet vallen eigenlijk wel vaak allerlei accenten weg bij het typen. Agora (overleg) 25 sep 2017 14:59 (CEST)
Oke, maar via Dario Dumic kom je normaal gesproken niet terecht. Als daar een redirect voor is, kan je het accent best zo laten, maar ik weet zo gauw niet hoe ik dat doe. Bedankt voor je tip! 25 sep 2017 15:01 (CEST)
Die redirect had je al aangemaakt met door de titelwijziging, dus die nu teruggezet dan werkt beiden. Agora (overleg) 25 sep 2017 15:14 (CEST)

Jongste debutant NEC[bewerken]

Ha JoramJanssen, jij was volgens mij nogal van dit soort statistieken. Kloppen de beweringen bij Bennie Bellink en Percy Guerin hierover eigenlijk nog met Kadioglu nu? mvg - Agora (overleg) 28 sep 2017 17:57 (CEST) Agora (overleg)

Half. Kadioglu is de jongste debutant van NEC in de Eredivisie. Bennie Belink speelde alleen in de Tweede Divisie en Percy Guerin debuteerde pas op zeventienjarige leeftijd in de Eredivisie. Waarschijnlijk zijn ze wel jonger begonnen dan Kadioglu, want Kadioglu zit met zijn 16 jaar en 326 vrij dicht bij de 17, maar daar zijn naar mijn weten geen officiële statistieken van. Die exacte leeftijd is bij Belink en Guerin niet bekend, dus daar kun je eigenlijk niks van zeggen. 28 sep 2017 18:16 (CEST)
Ok, bedankt! Agora (overleg) 28 sep 2017 18:24 (CEST)

Fotootjes op jaar- en dagpagina's[bewerken]

Beste JoramJanssen,

Ik zie dat je op diverse jaar- en dagpagina's foto's toevoegt en vervangt. Dat toevoegen is het probleem wat mij betreft niet, mits de lijst afbeeldingen niet te lang wordt. Ik heb wel moeite met het vervangen van foto's.

Wat maakt Jeffrey DeMunn meer vermeldenswaardig dan Fish, of Michael van Gerwen meer dan Jean-Éric Vergne?

Wat maakt Dick Scheringa en Jason Derulo [https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=21_september&type=revision&diff=50506286&oldid=50189145 meer vermeldenswaardig dan Lucreatia van de Vloot of Nicole Richie?

Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 8 dec 2017 18:12 (CET)

Persoonlijke voorkeur. Is natuurlijk niet naar het algemeen te verplaatsen, dus verander maar als je het niet eens bent. Wou gewoon even de pagina's wat aanpassen met foto's met op dit moment bekendere mensen. Vandaar. Zie maar wat je ermee doet. 8 dec 2017 18:16 (CEST)


NEC videos[bewerken]

Beste Joram,

In Nijmegen is er een lokale omroep, RN7, die regelmatig verslag doet over NEC Nijmegen. RN7 publiceert hun filmpjes op YouTube onder een vrije licentie. Dit materiaal is dus beschikbaar om in te voegen bij artikelen, in de originele vorm als video danwel met screenshots uit deze filmpjes. Ik zoek nog iemand die dit leuk lijkt om te doen. Zelf ben ik al jaren geleden tot de conclusie gekomen dat ik het veel leuker vind met zo min mogelijk voetbal te leven. Videos over zetten gaat makkelijk met de video2commons tool. Ik ben eind vorig jaar begonnen met het volgen van publicaties van, maar er is ook materiaal uit voorgaande jaren op YouTube. Videos die ik al over heb gezet. Niets moet natuurlijk, maar zou fijn als iemand het voetbal gedeelte overneemt. Vera (talk) 21 sep 2018 09:30 (CEST)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

Lijst van duurste voetbaltransfers[bewerken]

Ik weet dat het voor Lijst van duurste voetbaltransfers een drukke tijd is, maar zou je willen opletten dat je linkt naar de juiste artikelen. Veel namen van voetbalclubs worden ook in andere branches gebruikt. Voorbaat dank,Ceescamel (overleg) 20 jul 2019 10:15 (CEST)

dp-links[bewerken]

Beste JoramJanssen,

Bij het oplossen van links naar doorverwijspagina's zag ik dat je per ongeluk een of meerdere links op Lijst van duurste voetbaltransfers had achtergelaten. Via zo een link komt een lezer niet op het juiste artikel terecht.

Door op jouw persoonlijke instellingen -->click--> meta:Special:MyPage/global.css <--click<-- dit neer te zetten:

.mw-disambig { background-color:#AFEEEE; }

zie je voortaan heel gemakkelijk waar je per ongeluk een dp-link hebt achtergelaten.

Meer informatie hiervoor kan je hier vinden: Wikipedia:Scriptbibliotheek#Zichtbaar maken doorverwijskoppelingen.

Met vriendelijke groet,
Edoderoo (overleg) 20 jul 2019 12:53 (CEST)