Overleg gebruiker:Jordyvandebunt

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Jordyvandebunt, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.951.487 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. U kunt hier uw opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 25 nov 2007 14:03 (CET)

Archieven[bewerken]

Lijst van Formule 1-records[bewerken]

De bewerkingen die de anoniem op Lijst van Formule 1-records op 3 januari maakte waren eigenlijk allemaal wel correct. Zolang de eerste race van 2018 nog niet gereden is kan er van alles nog gebeuren. En is het nog helemaal niet zeker dat ze in 2018 werkelijk rijden. Een ongelukje zit maar in een klein hoekje. Kijk maar naar Micheal Schumacher. Dus eigenlijk hoor je dat soort dingen pas aan te passen ná de eerste race van het seizoen, want dan heb je zekerheid voor die tijd heb je dat nog niet. ARVER (overleg) 8 jan 2018 11:38 (CET)

Dat is waar, echter is er op dit moment nog geen reden om aan te nemen dat de betreffende coureurs komend seizoen niet deel gaan nemen. Mocht er in de komende twee maanden iets gebeuren waardoor ze inderdaad niet kunnen rijden, zal het op dat moment worden aangepast. Jordyvandebunt (overleg) 8 jan 2018 16:22 (CET)
Ehm... zo werkt dat niet. Een encyclopedie kijkt altijd naar het verleden en niet naar de toekomst. Oftewel in een encyclopedie zet je eigenlijk alleen dingen die al zijn gebeurd en niet dingen die nog gaan gebeuren. En zeker bij lijsten van records moet je de laatste handelingsdatum hanteren, oftewel de laatste datum dat een record plaats gevonden had / had kunnen vinden. En dat was in dit geval 2017. Bij artikels van teams waarbij je vermeld welke coureurs aanwezig zijn kan je wel al 2018 zetten. Want die coureurs zullen vast al bezig zijn dit jaar bij hun team. ARVER (overleg) 8 jan 2018 16:43 (CET)

Jubileumster 10 jaar[bewerken]

10 jaar actief Deze ster is voor mensen die zich al 10 jaar of langer inzetten voor Wikipedia. U bent al meer dan 10 jaar actief, dus deze ster heeft u verdiend! Rode raaf (overleg) 2 feb 2018 17:53 (CET)

Red Bull Racing[bewerken]

Hey Jordy

Waarom heb je de samenvatting van de RB14 in 2018 weggehaald, ben er wel een tijdje mee bezig geweest.

Met vriendelijke groet, Rick – De voorgaande anonieme bijdrage werd geplaatst door 145.60.8.1 (overleg · bijdragen) 18 feb 2018 22:07‎ (CET)

Omdat het seizoen nog niet begonnen is. Jordyvandebunt (overleg) 18 feb 2018 22:36 (CET)

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:33 (CEST)

Circuito cittadino dell'EUR[bewerken]

Dag, Jordyvandebunt. Zojuist heb ik de naam van de pagina Circuto Cittadino dell'EUR gewijzigd, omdat er een i na de u in Circuito hoort, en ook wordt 'cittadino' zonder hoofdletter geschreven. Verder wil ik je verzoeken in het vervolg een Sjabloon:Bronvermelding anderstalige Wikipedia toe te voegen, of bronnen toe te voegen - anders is het voor anderen helemaal niet duidelijk waar de info vandaan komt. M.v.g., Jürgen Eissink (overleg) 14 apr 2018 20:52 (CEST).

PS Ook bij Radioactive (Imagine Dragons) geef je geen bronnen en er staat ook geen verwijzing naar een anderstalige Wikipedia bij. 14 apr 2018 20:55 (CEST).

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:43 (CEST)

Sophia Flörsch[bewerken]

In uw artikel over Sophia Flörsch is te lezen dat ze dit jaar geen sponsorgeld had voor een zitje, waar komt deze info vandaan? Naar mijn weten heeft ze eerst haar Abi gedaan en daarna is ze weer gaan racen Omdathetkan1412 (overleg) 21 aug 2018 00:09 (CEST)

Van Amersfoort keeping F3 seat open for Floersch - "Floersch took part in the official pre-season tests at the Red Bull Ring and Misano with the Dutch squad, but is struggling to find a budget to compete in F3." Oftewel, het kostte veel moeite om het geld bij elkaar te krijgen. Ik heb deze zin inmiddels beter geformuleerd. Jordyvandebunt (overleg) 21 aug 2018 14:06 (CEST)

Kiss[bewerken]

Hoi, zie ook mijn oproep op Wikipedia:Muziekcafé. Wat zou nou leidend moeten zijn, dutcharts of top 40. In de tabel staat top 40, maar is er bewust voor die lijst gekozen? Nietanoniem (overleg) 30 okt 2018 12:00 (CET)

Zie mijn antwoord aldaar. Jordyvandebunt (overleg) 30 okt 2018 12:35 (CET)

No Surprises[bewerken]

Beste Jordyvandebunt, in je artikel over No Surprises schrijf je dat dit de 4e single uit het album is. In de overzichtstabel onderaan staan echter maar 3 singles van dat album. Wil je dat eens checken en eventueel corrigeren? Alvast bedankt, Queeste (overleg) 31 okt 2018 20:29 (CET)

Klopt, er zijn ook nog een groot aantal andere singles die in het sjabloon gewoon missen. Ik zal deze zodirect even aanpassen. Jordyvandebunt (overleg) 31 okt 2018 20:32 (CET)

Racing Point[bewerken]

Hello. If you want to withdraw any edition you need to prove reason in the description of changes. Racing Point is the official short name/constructor name. See Sauber. Eurohunter (overleg) 1 dec 2018 23:56 (CET)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)