Overleg gebruiker:Jordyvandebunt

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Jordyvandebunt, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.046.649 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 25 nov 2007 14:03 (CET)

Archieven[brontekst bewerken]

Rendezvous 6:02[brontekst bewerken]

ik was er toch aan toe: Rendezvous 6:02. Ik heb het artikel wat aangepast voor wat betreft de betekenis. Het is niet echt duidelijk; het verhaal dat het gaat over een treinrit lijkt me niet juist want de hoofdpersoon rijdt over Park Lane, Songfacts is niet echt een factsite, meer interpretaties, Ceescamel (overleg) 2 jan 2021 13:26 (CET)

Top 2000 voor uitkomen nummer[brontekst bewerken]

Ha Jordyvandebunt, wat voor zin heeft het om top 2000 edities op te nemen in de tabel bij een nummer wat bij die edities nog niet eens was uitgekomen? Sowieso zouden edities waarin een nummer niet staat er wat mij betreft wel uit mogen (een er voor en een er na, en bij een hernotering ook wat er tussen zat) om die tabellen qua formaat iets te beperken. mvg - Agora (overleg) 16 jan 2021 13:50 (CET)

Dan moet je niet bij mij zijn, ik heb van het technische deel van de tabel geen verstand. Ik voeg ze alleen maar toe. Voor klachten over de tabel moet je op de OP van het sjabloon zijn. Jordyvandebunt (overleg) 17 jan 2021 11:52 (CET)
Dat is mij wel iets te makkelijk. Jij bent degene die die dingen massaal loopt te wijzigen. - Agora (overleg) 17 jan 2021 17:04 (CET)