Overleg gebruiker:Josq

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom!

Archieven[brontekst bewerken]

Uitslag arbcomverkiezing[brontekst bewerken]

Beste Josq,

De verkiezingen voor de arbitragecommissie zijn zojuist afgelopen en je bent verkozen. Van harte gefeliciteerd.

Met vriendelijke groet,

CaAl (overleg) 28 sep 2019 15:22 (CEST)

vriendelijk dank voor het bericht en voor de vlotte organisatie! Josq (overleg) 28 sep 2019 17:17 (CEST)

Dodelijke slachtoffers Circuit Zandvoort[brontekst bewerken]

Goedemiddag,

Ik heb een vraag omtrent een toevoeging van Roeland Lokker als dodelijk slachtoffer op de pagina circuit Zandvoort. Kunnen jullie hier uitsluitsel over geven of dit nou wel of niet is toegestaan?

Roeland Lokker is op 13 juni 2008 op het circuit Zandvoort op zijn motor overleden. Uit respect voor hem heeft de familie altijd de wens uitgesproken om hem te vermelden in de lijst dodelijke slachtoffers. Dit heeft er een aantal jaar opgestaan, maar nu wordt dit tot ongenoegen van de nabestaanden steeds van de pagina verwijderd door een persoon. Voor een reden wordt naar het reglement verwezen, maar wij zien hier geen reden waarom zijn naam niet vermeld zou mogen worden.

Kunnen jullie hier uitsluitsel over geven? Het welles nietes en het missen van hun geliefde in de lijst is voor hen uiterst pijnlijk. Alsof hij letterlijk en figuurlijk gedelete wordt.

Ik hoor graag van u, Met vriendelijke groet, Gen/Squirroel83 Squirroel83 (overleg) 17 feb 2020 15:43 (CET)

Nominatie Lijst van geïnfecteerde personen tijdens de coronapandemie[brontekst bewerken]

Beste Josq: waarom heb je de originele nominatie van Lijst van geïnfecteerde personen tijdens de coronapandemie die ik op WP:TBP had geplaatst volledig gewijzigd en vervangen waardoor de reacties die al door verschillende personen waren gegeven nu niet meer zichtbaar zijn? Nu slaat ook de discussie in de Kroeg gedeeltelijk nergens meer op omdat de nominatie die jij eerst had geplaatst nu niet meer op de pagina zichtbaar is. Ecritures (overleg) 15 apr 2020 10:53 (CEST)

Ha Ecritures (1) eigenlijk ben ik de nominator, ik was er nog mee bezig toen jij al verplaatste. Ik ben je erkentelijk voor de moeite, maar ik plaats graag wel mijn eigen motivatie (2) ik heb kort het noodzakelijke toegelicht waardoor m.i. de context toch wel duidelijk is, zo niet, dan moet er misschien nog een linkje bij. Josq (overleg) 15 apr 2020 10:56 (CEST)

Filter tijdloos[brontekst bewerken]

Hi Josq, Dank voor je input ten aanzien van de tekst van het filter. Wees welkom om ook hier in dit overleg je input te geven. Hopelijk komen we dan samen tot een betere tekst die mensen informeert en uitlegt waarom tijdrelatieve aanduidingen niet handig zijn. Groetjes - Romaine (overleg) 28 apr 2020 15:57 (CEST)