Overleg gebruiker:Jwthomassen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Jwthomassen, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.855 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beste Jwthomassen, welkom op Wikipedia. Ik zie dat je op je kladblok al goed bezig bent. De welkomsttekst hierboven helpt je mogelijk nog verder op weg om hier je draai te vinden. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 24 feb 2016 22:39 (CET)[reageer]

Watermolen van Eerbeek[brontekst bewerken]

Beste Jwthomassen, dank voor je werk aan het artikel van de molen van Eerbeek. Het is echter niet de bedoeling op deze manier zomaar een artikel onder een andere naam neer te zetten en van de oude alleen maar een redirect te maken, dat is niet respectvol naar de eerdere bijdragers aan het artikel. Het is normaal gesproken de bedoeling het artikel uit te breiden en aan te passen waar onvolledig of incorrect. Ik heb een moderator gevraagd de bewerkingsgeschiedenis van de twee artikelen samen te voegen, en het onder te brengen onder de oude naam. Beide namen zijn eigenlijk alleen maar aanduidingen, en naar mij bekend zijn er geen bronnen die het echt over een bepaalde naam hebben. In het kader van BTNI is het dan gebruikelijk de eerste keuze te behouden.

Het artikel zelf heb ik ook nog wat aan gepoetst, naast wat kleine feiten overnemen uit het oude artikel heb ik het hele deel over de werking geschrapt. Het artikel is onderdeel van een encyclopedie en in tegenstelling tot een folder over de molen of de eigen website, maar hier kan je gebruik maken van wat al aanwezig is, en hoef je dat niet te herhalen, dat kan gewoon in het artikel oliemolen gevonden worden. Ik twijfel zelfs over de zie ook zoals hij er nu staat. Daarnaast heb ik het kopje huidige gebruik drastisch gestript, dat was effectief reclame voor de molen en niet interessant voor een encyclopedie. Iemand die de molen wil bezoeken kan beter doorklikken daar de website van de molen, of een van de molendatabases, die op dat aspect beter bijgehouden worden.

Nog even een opmerking als olieslager, het maalgoed word niet op het doodsbed gestort, maar gewoon op de ligger. Het doodsbed is de fundering van de kantstenen, en daar ligt weer een ligger op. Dit is een veel gehoord misverstand.

Een heel verhaal, hopelijk laat je je niet ontmoedigen, veel succes op Wikipedia, als je vragen hebt kan je die gerust stellen. Akoopal overleg 15 mrt 2016 21:19 (CET)[reageer]

Hallo AKoopal
Dank voor je input dit is mijn eerste wikipagina dus dat verdiend zeker enige verbetering ik zal alles nog eens nazien en een link van de molen toevoegen
tevens zal ik kort de werking van de molen omschrijven omdat dit korter is dan het volledige procedé doordat deze molen kleiner is
als het kan zou ik ook graag de plaatjes terug zetten daar dit een inkijk geeft in de molen (nog tips daarvoor)
groet jan willem thomassen Jwthomassen (overleg) 16 mrt 2016 20:33 (CET)[reageer]
Hoi Jan Willem, zeg maar André hoor. Het is in het begin altijd even wennen. Als eerste, het is gebruikelijk te antwoorden waar de vraag gesteld word. Ik kopieer je antwoord dus even hierheen, dan blijft de discussie bij elkaar. Ik heb deze pagina aan mijn volglijst toegevoegd, dus een antwoord zal ik opmerken.
Kwa werking zou ik het houden bij een opmerking dat er in de molen maar een slagblok is en er dus niet nageslagen word. Alles beschrijven is niet nodig. Foto's van het interieur zou ik in een gallery zetten, eventueel wil ik dat wel voor je doen.
Wat ik gister nog vergeten was te melden, de foto's op commons heb ik nog verplaatst van categorie, de categorie die je gekozen had bestond niet, ook een categorie moet worden aangemaakt, en er was al een categorie 'Watermolen van Eerbeek'. Ik heb de verwijzing naar die categorie ook weer teruggezet in het artikel. Akoopal overleg 16 mrt 2016 21:00 (CET)[reageer]