Overleg gebruiker:Kattenkruid/Archief 2012 I

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Archief
2004 t/m 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015
alle maanden

januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

2015 2016 2017 2018 2019 2020

Viadesk[brontekst bewerken]

Ik heb het artikel Viadesk net aangepast. Zou u nogmaals willen kijken of artikel nu wel geschikt is?

Alvast bedankt! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door MM-V (overleg · bijdragen)

Op dit moment ben ik op vakantie. Een moderator zal de pagina binnenkort beoordelen. Groeten, Kattenkruid (overleg) 29 apr 2012 00:10 (CEST)

Bodo Sandberg[brontekst bewerken]

Hallo Kattenkruid, zou u zo vriendelijk willen zijn om even naar het artikel Bodo Sandberg te willen kijken. Ik heb er een 20 minuten geleden een {nuweg} op geplakt... mogelijk dat het sjabloon aangepast kan worden naar wiu of ne... maar dat laat ik dan aan u over. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 1 jan 2012 22:45 (CET)

Christa Wolf[brontekst bewerken]

Beste Kattenkruid,

Waarom heeft u de verandering hersteld?

Mvg,

Kees 83.82.221.119 2 jan 2012 22:30 (CET)

Hoi, Kees,
Dat klopt. Zoals je hier kunt zien gaf het (m.n. de Googlelink onderin) een lelijk resultaat. Bovendien werd deze zin er zonder context gedumpt en er ontbrak een hoofdletter. Lijkt in strijd met bovenstaande zin: Haar roman Nachdenken über Christa T. was bijzonder kritisch voor het dwangmatige klimaat van het van bovenaf opgelegde socialistisch realisme; althans er wordt niet duidelijk wat het verschil is tussen sociaal realisme en socialistisch realisme. Als je van mening bent dat bepaalde informatie niet klopt, kun je een opmerking plaatsen op Overleg:Christa Wolf. Het was meer de vorm dan de inhoud waarom ik het verwijderd heb. Voor de juiste vorm, zie ook Help:Referenties en voetnoten. Succes, Kattenkruid (overleg) 2 jan 2012 22:40 (CET)

Excuses u heeft gelijk

Met vriendelijke groet,

Kees 83.82.221.119 27 feb 2012 21:26 (CET)

De Ark[brontekst bewerken]

Hallo Kattenkruid,

Ik schat dat mijn artikel niet goed is gekeurd vanwege de synopsistekst? Deze heb ik in der tijd zelf geschreven. Er is dus geen sprake van enige schending van het Auteursrecht.

Mocht de afwijzing een andere rede hebben, verneem ik deze graag!

[UPDATE] Inmiddels heb ik mijn tekst omgeschreven. Is dit voldoende om de keuring te doorstaan?

Groet,

Rob 87.210.221.104 4 jan 2012 18:47 (CET)

De tekst is nauwelijks aangepast. Zie ook Wikipedia:OTRS/Tekst van eigen website. Groeten, Kattenkruid (overleg) 5 jan 2012 03:52 (CET)

Ga hem vanavond compleet herschrijven. :) Groet, 87.210.221.104 5 jan 2012 10:51 (CET)

Tekst is aangepast. Opmaak tevens gewijzigd. 87.210.221.104 5 jan 2012 13:31 (CET)

SSV de Boosters[brontekst bewerken]

Hoi Kattenkruid,

Ik heb de twee zinnen die u stoorde verwijderd. Is het zo goed? Of zijn er nog andere verbeteringen nodig?

Mvg R2mboo

Hoi,
De slechtste stukjes zijn eruit maar het blijft een promotintje hebben. Er is ook twijfel aan de relevantie. Groeten, Kattenkruid (overleg) 6 jan 2012 14:48 (CET)

Bevestiging moderatorstatus januari 2012[brontekst bewerken]

Beste Kattenkruid,

Vanaf 9 januari 2012 00:01 (CEST) tot 16 januari 2012 00:01 (CEST) loopt de tweede ronde van de herbevestiging moderatorstatus van januari 2012. In deze tweede ronde moeten 75% van de stemmen voorstemmen zijn om de moderatorstatus te behouden.

Bij deze wens ik u veel succes.

Met vriendelijke groeten, Wiki13 (overleg) 8 jan 2012 15:15 (CET)

Even opvrolijken[brontekst bewerken]

Hallo, Kattenkruid. Ik ga je even opvrolijken met mooie poëzie:

Als je een groutanker (een ankerstang met aan het uit einde een klomp beton/cement gegoten)dan moet je grout altijd (!) in het zand zitten!
Ga je nog een damwand erachter heien zodat je met bv: Een wartelanker je damwanden met elkaar kan verbinden dan hoef je niet in het zand te zitten.
Bron

Snap je 'm? Goed onthouden!

Allerhartelijkst, --ErikvanB (overleg) 11 jan 2012 03:37 (CET)

Als ik dit lees ben ik blij dat het mijn beroep niet is. Zit ik in het zand, blijkt het helemaal niet nodig omdat ik de wartaal verkeerd heb begrepen... Kattenkruid (overleg) 11 jan 2012 04:31 (CET)

Archivering[brontekst bewerken]

Dank, ik lette eventjes niet goed op. Milliped (overleg) 11 jan 2012 13:54 (CET)

Het is een makkelijk gemaakte fout. --Kattenkruid (overleg) 11 jan 2012 13:57 (CET)

Zangeres Wendy[brontekst bewerken]

Hallo Kattenkruid,

Ik heb enige aanpassingen gedaan aan het artikel. Is het nu correct zo of moet ik nog meer veranderen?

Mvg Wiebe van den BoschWiebe van den Bosch (overleg) 12 jan 2012 15:27 (CET)

  • De foto in het artikel draagt een auteursrechtstempel van SR FOTOGRAFIE. Dit betekent m.i. dat de foto ofwel auteursrechtschending is, ofwel niet door Wiebe van den Bosch is vrijgegeven onder een Creative Commons-licentie. --ErikvanB (overleg) 12 jan 2012 16:15 (CET)


  • Ik heb nu De andere Foto van SR Fotografie vervangen door een door van mij zelf genomen foto. De foto is van hetzelfde feest maar minder scherp vandaar ik de andere eerst had gekozen.

Wiebe van den Bosch (overleg) 12 jan 2012 17:11 (CET)

Het artikel is aangemaakt met de bedoeling een onbekende zangeres bekend te maken. Aanpassing gaat dan niet veel helpen. Kattenkruid (overleg) 12 jan 2012 18:30 (CET)
  • Wat een grote bende hier op Wikipedia Ten eerste is het zo dat zij hier in de omgeving al behoorlijk bekend is. Ten tweede krijgen zo dus alleen alle onzin dingen over het buitenland en noem maar op wel de ruimte. En ten derde moet je dus knetter bekent zijn om over iemand te schrijven?? Ik dacht dat je gewoon informatie op wikipedia kon zetten of zie ik het verkeerd. het gaat niet om de promotie hoor want dan kan op vele andere manieren dit gaat gewoon om de info over haar. Als er nu nog steeds hetzelfde over gedacht wordt zou ik het ten eerste erg laag vinden nogmaals het gaat om de informatie er staat niks qua promotie in. echt niet best dat heel Nederland je moet kennen of dat je een land of ding moet zijn om hier de ruimte te krijgen. Wiebe van den Bosch (overleg) 12 jan 2012 22:50 (CET)
Hallo Wiebe, het is beslist niet zo dat iedereen gewoon zomaar alle informatie op Wikipedia kan zetten. De encyclopedie is vrij bewerkbaar, dat klopt, maar dat betekent niet dat het gratis webruimte is voor van alles. Lees de richtlijnen asjeblieft even door (hier staan ze: Wikipedia:Relevantie), dan begrijp je hopelijk wat er bedoeld wordt. Niet elk onderwerp is nu eenmaal encyclopedisch. Over mij bestaat ook geen artikel, ook al ben ik binnen Wikipedia al behoorlijk bekend (da's misschien een flauwe vergelijking, maar je begrijpt hoop ik wat ik bedoel). Dus: we doen dit niet om je dwars te zitten, maar we hebben als gemeenschap regels afgesproken, en daar houden we ons aan. Bedankt voor je begrip, vriendelijke groet, eVe Roept u maar! 12 jan 2012 23:17 (CET)
  • Ik weet wel genoeg. ik ken haar via een optreden en heb info vergaard om het hier te plaatsen en dacht iets goeds te doen maar goed. Ik zal het spul hier wel verwijderen en dan kan het me allemaal gestolen worden. ik zie zoveel dingen op wikipedia waarvan ik denk wat doet het hier maar goed. Ik trek het spul eraf en dan ben ik klaar met deze hele bende de groeten
Jammer dat je blijkbaar niet eens de moeite doet begrip te tonen of iets te doen met de uitleg. Dan kan ik helaas verder ook niets voor je betekenen. Met desondanks nog steeds vriendelijke groet, eVe Roept u maar! 12 jan 2012 23:30 (CET)

verwijderde wiki squttle[brontekst bewerken]

Dag kattenkruid,

Zou u mij uit de doeken kunnen doen waarom mijn squttle-pagina verwijderd is? Ik ben eventueel bereid om aanpassingen te doen.

Vriendelijke groet. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 84.107.91.164 (overleg · bijdragen)

De pagina is verwijderd als zijnde Geen zinvolle inhoud, wat ik me goed voor kan stellen. Zoals in het artikel ook genoemd wordt is squttle <...> in de donkere dagen van 2011 bedacht door twee tieners, die squash zogezegd 'naar een hoger level wilden tillen' en dit intensiever wilden maken. Hoewel ze verscheidene malen ondergewaardeerd en uitgelachen werden, zijn ze niet bij de pakken neer gaan zitten en hebben ze inmiddels squttle tot een populaire sport kunnen maken.<...> Oftewel het is een zelfverzonnen sport waar verder ook geen onafhankelijke bronnen voor bestaan. Ik denk niet dat welke aanpassing dan ook de pagina zal behoeden voor verwijdering. Mocht squttle daarentegen bij een groter publiek aanslaan dan zal er vanzelf wel een pagina over verschijnen. Tot die tijd hoort deze pagina niet op Wikipedia thuis. PocketCube (small).gif Silver Spoon (?) 14 jan 2012 17:32 (CET)

verwijdering Woonbiologie[brontekst bewerken]

Beste kattenkruid.

Als schrijver van het artikel over Woonbiologie, vraag ik mij af waarom u op basis van vermeend misbruik van auteursrecht, deze pagina verwijderd heeft. De linken die aangehaald worden gaan naar mijn website met een deel van de tekst die ik zelf geschreven heb. Ik ben dus de houder van de auteursrechten. Aangezien er in het artikel nergens verwezen wordt naar mijn website, klopt uw redenering dus niet.

Graag verneem ik uw reactie.

Met vriendelijke groet, R. Bruijne

Zie Wikipedia:OTRS/Tekst van eigen website.
Groeten, Kattenkruid (overleg) 14 jan 2012 23:48 (CET)

Ole Kroes[brontekst bewerken]

Hoi Kattenkruid. Ik zag dat je de pagina Ole Kroes verwijderd hebt, maar ik vraag me af of dat terecht was. Ole Kroes (inderdaad een jongen van acht) speelde de hoofdrol in de film Dolfje Weerwolfje, zie IMDb en dit artikel bijvoorbeeld van Omroep Brabant uit februari 2011: Rollen film Dolfje Weerwolfje verdeeld. Misschien zou je willen overwegen om het artikel terug te plaatsen? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Trijnsteloverleg 14 jan 2012 22:24 (CET)

Met jouw goedkeuren heb ik hem teruggeplaatst en samen met Maas Bronkhuyzen (aangemaakt door dezelfde persoon) op de verwijderlijst gezet. Trijnsteloverleg 14 jan 2012 22:42 (CET)

Iris van Herpen[brontekst bewerken]

Hallo Kattenkruid, ik begrijp je bezwaar tegen het lemma over IvH. Het zal best ter promotie geplaatst zijn. Toch denk ik dat deze dame wel E zou kunnen zijn. Ik was eea aan het googelen en vond dat ze als een van de weinige Nederlanders op de Parijse modekalender staat, dat ze vorig jaar een tentoonstelling had in het Centraal Museum te Utrecht en binnenkort in het Gronings Museum. Haar creatieve werk schijnt te "balanceren op het randje van mode en kunst". Kortom, ik wil ervoor pleiten om het werk-in-uitvoering te laten zijn, eventueel met de E? vraag. Vr. groet, --JanB (overleg) 16 jan 2012 22:40 (CET)

Hoi,
Het was expliciete reclame. Een nieuw artikel starten behoort altijd tot de mogelijkheden. Groet, Kattenkruid (overleg) 16 jan 2012 22:50 (CET)

Ruggegraat[brontekst bewerken]

Ik vraag me af: Gaan ze nou een holle kies met subsidie vullen? Sonty (overleg) 23 jan 2012 07:42 (CET)

Ik heb zelf ook nog een holle kies die ze wel met subsidie mogen vullen. Ik weet niet of er bij Ubica subsidie komt kijken maar dat de gemeente hier blij mee is, is zeker. Ze hebben er zeker bemoeienis bij. Ik vraag me af of de vorige eigenaar een flinke prijsverhoging heeft afgedwongen. Kattenkruid (overleg) 23 jan 2012 17:12 (CET)
Mja die vorige eigenaar schijnt ook een geschiedenis te zijn. In bredere zin is meermaals waarneembaar dat diverse criminele eigenaren vaak legaal, maar ook illegaal, medewerking krijgen vanuit de lokale overheid. Het zal mij gaan benieuwen hoe het verkoopverhaal uiteindelijk in elkaar steekt. Maar goed, het verhaal is nog vers, misschien dat een journalist eens op onderzoek mag ipv dat ie uitgekauwde aangeleverde verhalen copy-paste. Sonty (overleg) 23 jan 2012 17:23 (CET)

Ongedaan makingen (F1 Team)[brontekst bewerken]

De correcties die u van mij ongedaan had gemaakt, waren onnodig. Dit omdat op deze Wikipedia vaak F1 Team wordt gebruikt en niet alleen F1. Om alles gelijk te trekken had ik de wijziging van Atteh ongedaan gemaakt en had ik het weer verplaatst naar de F1 Team. Alleen het artikel Caterham F1 Team was verdwenen en zo stond er 2× het artikel van Team Lotus op deze Wiki. Ik zelf ben al een aantal jaar bekend hier met Wiki en ook op de F1 pagina's, alleen had ik tot dusver nooit een account, maar gebruikte altijd gewoon mijn IP-adres, dacht dat ik zo minder problemen zou krijgen en betrouwbaarder zou zijn. Maar zo te zien gaat dat hier dus niet op? --F1Fan-J (overleg) 24 jan 2012 13:00 (CET)

Het is goed dat je nu ingelogd bent. Als ik vreemde bewerkingen zie van nieuwe gebruikers draai ik ze terug. Ik kon in dit geval niet goed overzien of je een puinhoop aan het creëren of juist aan het opruimen was. Ik zal er verder van afblijven. Ik bied mijn excuses aan voor de onterechte wijzigingen. Misschien helpt het als je een link naar de bijdragen van je ip-adres aanlegt op je gebruikerspagina en een introductie schrijft. Laat je niet tegenhouden constructieve bewerkingen te doen op Wikipedia. Veel succes. Kattenkruid (overleg) 24 jan 2012 14:26 (CET)

Ongeldige afkeuring "Hoogelandmanagementadvies".[brontekst bewerken]

Afgewezen wegens auteursrechten. Auteursrechten zijn er. Gelieve eerst contact op te nemen voordat u iets afkeurd. Kost ons beide alleen maar tijd.

E-mail bewijs auteursrechten: pieter-at-hoogelandmanagementadvies.nl – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 109.72.40.31 (overleg · bijdragen)

Zie Wikipedia:Wat Wikipedia niet is, Wikipedia:OTRS/Tekst van eigen website en eventueel Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Terugplaatsen. Groeten, Kattenkruid (overleg) 25 jan 2012 00:24 (CET)

Relevant artikel[brontekst bewerken]

Ik snap dat de relevantie van het artikel beter kan. Er mocht inderdaad iets meer tijd aan besteed worden en ik zal hier beter voor uitkijken.

Toch snap ik niet dat het door u gezien wordt als reclame gezien het artikel volledig in algemene vorm is geschreven en deels als een woordenboek fungeert door de verschillende trefwoorden intern te linken. Naar mijn mening was dit een prima manier om te handelen.

U geeft mij een aantal links waar ik op gekeken en zal hier naar kijken. Wat zijn precies de stappen naast het herschrijven van het artikel om het artikel online te krijgen. Moet ik hier een onderwerp starten en een reactie van u ontvangen indien het goed of niet-goed is of moet ik dit op andere wijze regelen?

Alvast bedankt voor de feedback.

Met vriendelijke groet,

Lars Douwe Schuitema

PrutsFM[brontekst bewerken]

Beste Kattenkruid, PrutsFM is vandaag al twee keer verwijderd (drie keer raden door wie!). Kan je even bekijken of het na de derde aanmaak toch gewoon twee weken op de verwijderlijst moet/kan/mag blijven staan? Groet, --ErikvanB (overleg) 29 jan 2012 00:59 (CET)

Moet niet, kan wel maar mag van mij weg. Ik denk soms (tegen beter weten in) dat het aan mij ligt en om te voorkomen dat een aanmaker dat ook denkt, laat ik de volgende onvermijdelijke verwijdering aan een ander. Groeten, Kattenkruid (overleg) 29 jan 2012 04:56 (CET)
Subliem antwoord. (Vooral ook het eerste zinnetje.) En ik geef je groot gelijk. (Ook wat betreft de laatste zin.) Glimlach Groetjes, --ErikvanB (overleg) 29 jan 2012 06:11 (CET)

Lucy Montgomery[brontekst bewerken]

I have nominated this article for "removal", or something in Dutch. I suspect that this article's entry may have violated copyrights of Soapcentral.com. --Gh87 (overleg) 30 jan 2012 02:43 (CET)

I don't see any similarities. Kattenkruid (overleg) 30 jan 2012 03:29 (CET)

Prezi[brontekst bewerken]

Dag beste gebruiker, De Prezi in het voorbeeld was niet van mij. Ik snap niet wat u bedoelt met "zelfreclame".

"Zelf" staat tussen haakjes. Het artikel is reclameachtig en had in die vorm geen zinvolle inhoud. Lees de tips op je gebruikerspagina. Groeten, Kattenkruid (overleg) 4 feb 2012 17:07 (CET)

Mathmetal[brontekst bewerken]

dit slaat helemaal nergens op, het bestaat wel, wie ben jij om te bepalen dat het niet bestaat, je weet blijkbaar helemaal niks van de metal kant. zo naïef . – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 83.85.13.86 (overleg · bijdragen)

Toevallig heb ik wel verstand van metal en verzoek ik jullie deze onzin niet meer toe te voegen. Met vriendelijke groet, - Richardkw (overleg) 5 feb 2012 00:13 (CET)

Verwijderingsnominatie Black Out (2011)[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Black Out (2011) dat is genomineerd door Caudex Rax. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120205 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 6 feb 2012 01:04 (CET)

pagina Dina van Berlaer-Hellemans, door u verwijderd[brontekst bewerken]

Geachte,

Mag ik u vragen wat de precieze reden is voor het verwijderen van deze pagina? Er staat "plagiaat" in de samenvatting... Het is de eerste keer dat ik iets op wiki zet, en na een uur ligt het er al af. Graag dus meer uitleg.

Gerlant "at" telenet.be

Beste gebruiker:Gerlant,
Zie Wikipedia:Neutraal standpunt, Wikipedia:Zelfpromotie en Wikipedia:OTRS. Vr.gr., Kattenkruid (overleg) 9 feb 2012 02:10 (CET)

OASIS Consultants[brontekst bewerken]

Beste, kan u even precies aangeven welke u passage u ongepast vindt op de OASIS Consultants pagina. Ik verzeker u dat alles overeenstemt met de waarheid. Dat moet sowieso want de moederonderneming is beursgenoteerd... maar wellicht vindt u één of andere zin niet neutraal genoeg. In dat geval pas ik die graag aan. Of laat ik de zin gewoon weg. Ik schik mij naar de mening van de gebruikers van de encyclopedie. Ik ben alvast gaan kijken naar vergelijkbare firma's en ik vind weinig verschilpunten. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Peter Van Craenenbroeck (overleg · bijdragen) 10 feb 2012 20:14‎ (CET)

Het probleem is inmiddels opgelost. Kattenkruid (overleg) 12 feb 2012 17:19 (CET)

LOS Muziektheater[brontekst bewerken]

Beste kattenkruid,

Ik ben een vriend van de dames van LOS en heb in die hoedanigheid een wiki pagina aangemaakt. Ik heb toestemming van ze om dit te doen. Vooraf heb ik naar "collega" cabaretiers gekeken en was in de veronderstelling dat ik geen commerciële uiting had geplaatst qua inhoud en opzet. Is het alsnog mogelijk om de pagina te plaatsten of moet ik het geheel in een andere opzet schrijven?

Met vriendelijke groet AFD. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door AFD (overleg · bijdragen) 17 feb 2012 17:09‎ (CET)

Beste AFD,
De eigen website is per definitie een promotionele uiting. Een deel van de tekst zou echter wel bruikbaar kunnen zijn. Op je overlegpagina staat uitgelegd hoe je toestemming krijgt voor plaatsing van de tekst. Vermijd superlatieven zoals de meest uiteenlopende gelegenheden of andere niet neutrale bewoordingen (tourt met veel succes). De tekst is erg kort maar de finaleplaats en de titel Meest Veelbelovend Talent geven wel enige relevantie aan maar het is vaag hoe deze titel tot stand komt. Een referentielink kan daarbij helpen, tevens voor de controle van gemaakte claims. Het staat je vrij om een herschreven pagina aan te maken. Succes, Kattenkruid (overleg) 18 feb 2012 14:09 (CET)

Vraagje over nominatie verwijderde pagina[brontekst bewerken]

Hoi,

Ik hoop dat je mij zou willen helpen. Je hebt mijn artikel genomineerd voor verwijderen, vanwege reclame.

Het is geenszins bedoeld als reclamepagina. Het fenomeen Future Centers is gewoon erg in opkomst bij bedrijven en overheden en het was de bedoeling om daar een neutrale opzet voor te maken, met links naar diverse sites van organisaties met een Future Center en ja, LEF future center is er daar een van. Ik zag dat iemand de tekst had aangepast met het begin LEF Future center als onderwerp, maar wij hebben juist het fenomeen in gedachten om te beschrijven. Overigens waren we nog niet klaar met de bronnen naar diverse onderzoeken en artikelen hierover in het algemeen. Het was ook de bedoeling om andere future centers hierop te melden en te vragen ook hun steentje bij te dragen.

Twee vragen: - hoe en waar kan ik dit verhaal als verweer geven? Ik heb hier op verschillende manieren naar gezocht, maar het is niet gelukt... - Denk je dat er nu nog steeds sprake is van reclame? En moet er wellicht nog meer over de gedachten achter Future Center in beschreven worden om wel goedgekeurd te worden? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Lefrijkswaterstaat (overleg · bijdragen)

Hallo,
Het artikel is niet verbeterd. Zie verder Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120220. Kattenkruid (overleg) 21 feb 2012 15:05 (CET)

Iemand had gisteren de inleiding naar aangepast, alsof het ging om een pagina puur over LEF. Die aanpassing heb ik terug veranderd naar het neutrale future centers waar het over gaat. En zou je me misschien willen helpen met de andere vragen? Ik wil graag zorgen voor een goede en neutrale pagina over het fenomeen Future Centers – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Lefrijkswaterstaat (overleg · bijdragen)

Nuwegjes[brontekst bewerken]

Hoi Kattenkruid, ik heb dezelfde vraag aan jou als die ik ook zonet aan Milliped stelde: kan je misschien even Categorie:Wikipedia:Nuweg doorlopen? Mvg, YoshiDaSilva (overleg) 22 feb 2012 16:09 (CET)

Zixxxy[brontekst bewerken]

Zixxxy (overleg | bijdragen | bloks) Beste Kattenkruid, zou je de eigen OP willen meeblokkeren i.v.m. dit? Gebeurde zojuist. Vr.gr., --ErikvanB (overleg) 23 feb 2012 03:01 (CET)

Voilà. Kattenkruid (overleg) 23 feb 2012 03:06 (CET)
Vriendelijk dank. ;) --ErikvanB (overleg) 23 feb 2012 03:06 (CET)

Justic[brontekst bewerken]

Uche. Onaangenaam Bedankt ook voor het verbergen van twee versies, beste Kattenkruid. Glimlach Vr.gr., --ErikvanB (overleg) 27 feb 2012 05:04 (CET)

Safretti[brontekst bewerken]

Dus als de CEO spreekt wordt een artikel verwijderd? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Freddie Dieperink (overleg · bijdragen)

Het wordt zeer sterk afgeraden dat men schrijft over zichzelf of onderwerpen waar men beroepsmatig of persoonlijk nauw bij betrokken is, zie WP:NIET en WP:ZP. Als het onderwerp echt encyclopedisch relevant is, dan zal iemand anders er vanzelf een artikel over maken.--Kattenkruid (overleg) 27 feb 2012 15:36 (CET)

Dank[brontekst bewerken]

voor dit. Foutje, bedankt. :P Mvg, Fontes 29 feb 2012 18:32 (CET)

Altijd lastig dat switchen tussen OP en artikel. Kattenkruid (overleg) 29 feb 2012 21:12 (CET)

Ter kennisgeving[brontekst bewerken]

Overleg gebruiker:MrBlueSky#Niet de werkloosheid. Knipoog Groet, --ErikvanB (overleg) 1 mrt 2012 05:43 (CET)

Tsja, wat moet je ermee. Geen zin om nu een discussie te beginnen. Kattenkruid (overleg) 1 mrt 2012 05:50 (CET)
Dan maar gewoon even groeten. Kan-ie zelf lezen wat de bedoeling is. Kattenkruid (overleg) 1 mrt 2012 05:53 (CET)
Je moet ook geen discussie beginnen, joh. Gewoon lekker doorgaan met waar je mee bezig bent. En ik beloof je plechtig dat je vandaag ook geen oranje balken meer van mij op deze pagina krijgt. :) Mvg, --ErikvanB (overleg) 1 mrt 2012 05:55 (CET)
Wees mijn gast. Ik ga ondertussen slapen. Kattenkruid (overleg) 1 mrt 2012 06:00 (CET)

Verwijderen[brontekst bewerken]

Beste meneer/mevrouw Kattenkruid heb niet op je gebruikerspagina gekeken Jij verwijderd dingen van mij waar ik het mee eens ben maar meld dat dan eerst ff Doei mevrouw – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Sjaantje2001 (overleg · bijdragen) 1 mrt 2012 20:11 PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

De pagina had geen enkele zinvolle inhoud. Kattenkruid (overleg) 2 mrt 2012 00:18 (CET)

Monolake[brontekst bewerken]

Beste Kattenkruid, ik heb net je artikel Monolake uit 2006 verbeterd. Glimlach Herinner je je het nog?

Je had geschreven "Monolake wordt nu voortgezet door Robert" en "Robert runt het label". Brr. Gezicht met tong uit de mond Dat zou je nu niet meer doen toch?

Hier is de belangrijkste verbetering. Ik wens je een heel mooi weekend. Vriendelijke groet, --ErikvanB (overleg) 3 mrt 2012 02:46 (CET)

lol
Nee, ik zou nu schrijven wordt voorgezeten door Robert en hij rent het label. Glimlach
De één is gediplomeerd vertaler, de ander is direct na afloop van de leerplicht van school gestuurd. Doe ik het toch nog niet zo slecht. Maar als je een wedstrijd wilt doen daag ik je uit een Poolse pagina te vertalen. Glimlach
Jij een goed weekend. Ik werk dit weekend, hoeft het goede niet tegen te houden maar is toch anders. Groeten, Kattenkruid (overleg) 3 mrt 2012 04:21 (CET)
Aha, je bent er weer, zie ik. Ik hoop dat je toch een goed weekend hebt gehad. En niet zo bescheiden, Kattenkruid, want ik heb jou al zó vaak artikelen prima zien verbeteren! Groetjes, --ErikvanB (overleg) 5 mrt 2012 00:37 (CET)
Het was geen onbescheidenheid maar een grap maar wel waar. Kattenkruid (overleg) 5 mrt 2012 05:38 (CET)

Verwijderingsnominatie Cannachopper[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Cannachopper dat is genomineerd door Kattenkruid. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120305 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 6 mrt 2012 01:04 (CET)

Wat een verrassing Lach Kattenkruid (overleg) 6 mrt 2012 14:31 (CET)

Verwijdering Tom Loots[brontekst bewerken]

Heel vreemd dat u dit bericht verwijderd want het is nochtans volledig correct. Het is een sociaal fenomeen in het Molse, waar u, naar mijn inzien, totaal niet bekend mee bent, dus vraag ik u waarom??? ( Liefst een gefundeerde mening aangezien wij Tom Loots kennen en ook zijn cartoon maken) – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 94.226.98.252 (overleg · bijdragen)

Zie Wikipedia:Wat Wikipedia niet is. Kattenkruid (overleg) 7 mrt 2012 15:36 (CET)

vraag[brontekst bewerken]

Beste Kattenkruid,

jammer dat u het artikel verwijderd heeft maar na wat speurwerk op Wikipedia naar de conventies is dit zeer begrijpelijk. Het is een eerste keer en ik was nog niet goed genoeg op de hoogte.

Wel even een vraag. Er staat onder andere in uw commentaar dat het hier (zelf)promotie betreft. Ik zou graag van u de reden mogen vernemen waarom dit (zelf)promotie betreft. Dit vraag ik u omdat er talloze pagina's zijn die min of meer doen wat Animal Life Foundation doet. Ik zie er meer dan 50 zelfs. Animal Life Foundation heeft een keurmerk en is door de belastingdienst als algemeen nut beogend aangemerkt. Dit alles al sedert oprichting in 2004.

Zou u mij wellicht wat meer informatie willen verschaffen zodat we het artikel over deze zeer maatschappelijk betrokken en non-profit organisatie toch geplaatst kunnen krijgen?

Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,


Erwin

Beste gebruiker:Erwin Wijburg
Het probleem was niet zo zeer het onderwerp maar de inhoud. Je kunt gerust een neutrale pagina aanmaken of eerst oefenen op bijvoorbeeld gebruiker:Erwin Wijburg/Kladblok. Je kunt me dan nog eens om hulp vragen alvorens definitief te plaatsen. Ik heb zelf eens gezocht naar informatie over Dutch Cell Dogs maar vond niet genoeg informatie. Het leek me wel een goed idee, zeker als er meerdere organisaties in Nederland soortgelijke diensten aanbieden, dat er een algemene pagina komt over "gevangenishonden". Er moet dan wel een titel komen met algemeen gangbare term. Lees verder de tips op je overlegpagina. Succes en groeten, Kattenkruid (overleg) 9 mrt 2012 16:49 (CET)

Tjardo

Bibaboerderij[brontekst bewerken]

Hallo Kattenkruid,

Ik heb het artikel over de biba boerderij als jaren terug geschreven, ik heb hier destijds al een telefoontje na Zappelin gedaan voor de juiste informatie. Ik vermeen dan ook dat de text van Wikipedia is afgehaald i.p.v. andersom, u kunt de geschiedenis nakijken. Het stuk over Bart de Boer, Jacco Ophorst en Olaf Vughts gaarne laten staan, is dat mogelijk?

Mvg, Tjardo

Verwijderden pagina Boukje Blader[brontekst bewerken]

Beste kattenkruid, Nu loop ik toch al een tijdje mee bij Wikipedia. Het is me nog nooit overkomen dat ik op deze manier de les werd gelezen. Alhoewel je inhoudelijk gelijk hebt kun je wat jij doet niet maken ten opzichte van een collega-wikipediaan. Ik heb zelf ook artikelen op mijn naam staan en er vele gecorrigeerd . In ken de regels. In dit geval heb ik iets gemaakt over mijn beste vriendin. Ik wilde haar verrassen met een artikeltje over de door haar onlangs gewonnen prijs. Het was de bedoeling dat ze het verder zelf zou aanvullen met onder andere haar schilderkunsten. De tekst die ik heb gebruikt is die van haar eigen website. Dus: ik raad je aan om in het vervolg eerst contact op te nemen met de schrijver voordat je meent als een soort moraalridder artikelen te kunnen verwijderen. Ieder artikel is goud waard. Als het zilver blijkt te zijn kun je het altijd nog aanpassen. Hans Rul

Beste gebruiker:Ruloh01,
Het is ook voor een ervaren Wikipediaan niet de bedoeling om een vriendin te verrassen met een "eigen" pagina. Het is ook niet de bedoeling dat ze dat zelf gaat aanpassen. Het wordt zeer sterk afgeraden dat men schrijft over zichzelf of onderwerpen waar men beroepsmatig of persoonlijk nauw bij betrokken is, zie WP:NIET en WP:ZP. Als het onderwerp echt encyclopedisch relevant is, dan zal iemand anders er vanzelf over gaan schrijven.
Teksten die van andere websites worden overgenomen worden doorgaans direct verwijderd, vooral als er, zoals in dit geval, "copyright" op de pagina staat. Aangezien de tekst was overgenomen van een promotionele pagina, is ook expliciete reclame een reden geweest voor directe verwijdering.
Het is niet geheel onmogelijk dat je een pagina aanmaakt over dit onderwerp maar dan zal de inhoud geen reclame of auteursrechtenschending mogen bevatten. Een verwijdernominatie is niet uitgesloten maar dan krijg je twee weken om de tekst aan te passen. Groeten en succes, Kattenkruid (overleg) 18 mrt 2012 13:34 (CET)

Beste kattenkruid, niets menselijks is je vreemd dat blijkt. Leuk dat je over Wikipedia schrijft alsof het je eigendom is. Dit gebeurt bij mensen die te veel en tE vaak publiceren. Dat doet Wikipedia geen goed. Zoals je misschien weet ben ik een 'bij' dus ik zal beleefd blijven.

Managuay[brontekst bewerken]

Hallo Kattenkruid,

Heb je mijn opmerkingen nog gelezen over het lemma Managuay? Ik merk dat ik behoefte heb aan enige uitwisseling van gedachten, voordat opeens het lemma van Wikipedia is gehaald en ik, na lezing van conventies en poging tot discussie, mezelf voor een voldongen feit zie staan. Hopelijk wil je reageren.

Met vriendelijke groet,

Roger Abrahams Roger Abrahams (overleg) 23 mrt 2012 16:47 (CET)

Verwijderd U.S. Polo Assn.[brontekst bewerken]

Beste Kattekruid, De verwijderde pagina is een vertaling van de Engelstalige pagina http://en.wikipedia.org/wiki/U.S._Polo_Assn. Ik was over de opmaak nog niet tevreden, maar dat zou nog verder uitgewerkt moeten worden. Dat kan nu niet meer. Het is mijn eerste pagina op Wikipedia, ik heb geen tijd om hier uren aan te besteden, dus graag even ondersteuning. Wat is precies de bedoeling? Misschien kun je even wat begeleiding geven om de pagina op de juiste manier op Wikipedia te krijgen? Met vriendelijke groet, Willem Wunderink Wunderkid (overleg) 24 mrt 2012 10:01 (CET)

Davilex Games[brontekst bewerken]

Hallo Kattenkruid, ik zie dat je mijn bijdrage bij davilex games groetendeels verwijderd heb.

waarom is dat?

Ik had o.a. dat van 600.000 verkochte racers weggehaald omdat veel lezers dat als reclame zien, gezien de kritiek die ik kreeg op mijn Davilex hoofdartikel; de teneur was dat ik teveel aan het opscheppen was.

Dus waarom sta je het nier wel toe en hoek ken jij dit cijfer? Mvg --Rogieravis (overleg) 24 mrt 2012 16:36 (CET)

  • Davilex pagina vernieuwd

Kattenrkuid, Waarom heb je de hele review periode niks laten horen en stel je nu weer voor om het artikel terug te zetten naar 31 maart? Ook heb j het etalage voorstel weggehaald, dat ik speciaal op verzoek van Sonty er heb neergezet.

Ook heb ik geen reactie gezien op mijn eerste boodschap, zie hierboven. Graag een reactie. Zie ook het nieuwe kopje Davilex op je overleg pagina --Rogieravis (overleg) 10 apr 2012 19:25 (CEST)

Beginnetje[brontekst bewerken]

Teveel humor? mvg henriduvent (overleg) 29 mrt 2012 00:31 (CEST)

Voor toegepaste humor hebben we de pagina Wikipedia:Humor en onzin en Categorie:Wikipedia:Humor en onzin. Vr. gr., Kattenkruid (overleg) 29 mrt 2012 02:00 (CEST)
Attent dat je reageert. Ik ergerde me wat aan de discussie over beginnetjes en dacht op deze manier wat te relativeren. Ik had echter buiten de alerte moderator gerekend zodat vrijwel niemand mijn licht ironische bijdrage heeft mogen vernemen........ hg henriduvent (overleg) 29 mrt 2012 02:23 (CEST)

TaSC[brontekst bewerken]

Beste Kattenkruid,

Allereerst wil ik benadrukken dat ik snap dat u reclame en propaganda op Wikipedia wilt voorkomen. De reden dat wij deze pagina in het leven willen roepen, is ook niet om reclame te maken voor ons congres, maar om voor potentiële sprekers en sponsors een idee te geven van ons congres. Daarom heb ik het kopje van dit jaar sterk ingekort, om alsnog wel een idee te geven over het thema, maar minder dan in eerste instantie het geval was. Daarom hoop ik ook dat de aanpassingen die ik nu gemaakt heb, voldoende zullen zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan zou ik graag willen weten waar dat aan ligt en of het idee dat wij met deze pagina hebben überhaupt wel mogelijk is.

In afwachting van uw reactie,

Ruben Zwetsloot

Beste gebruiker:Kapteynl,
Het ging niet alleen om de beschrijving van dit jaar maar ook de voorgaande jaren. Het wordt zeer sterk afgeraden dat men schrijft over zichzelf of onderwerpen waar men beroepsmatig of persoonlijk nauw bij betrokken is, zie WP:NIET en WP:ZP. Als het onderwerp echt encyclopedisch relevant is, dan zal iemand anders er vanzelf een artikel over maken. Vr.gr., Kattenkruid (overleg) 30 mrt 2012 00:22 (CEST)

Nándor Ras[brontekst bewerken]

Ik ben het er niet mee eens met de "stempel" die deze pagina gekregen heeft. De pagina is geheel bedoeld voor neutrale en informatieve doeleinden en ik zie ook geheel niet in hoe de pagina vanuit een commercieel of promotioneel oog bekeken kan worden. Ik wens deze pagina dan ook niet te gebruiken voor het werven van "consumenten" als commerciële aandacht. Worden de pagina's van Pierce Brosnan of Sarah Jessica Parker soms ook verwijderd? Hun informatie is te vergelijken met de mijne. Ik wens hier dan ook per mail z.s.m. meer toelichting over te ontvangen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door NandorRas (overleg · bijdragen) 31 mrt 2012 13:32‎ (Ik wil u vriendelijk verzoeken, als u van plan bent in de toekomst meer bij te dragen aan Wikipedia uzelf vast aan te leren uw bijdragen te ondertekenen met vier tildes (~~~~))

Powitanie[brontekst bewerken]

Hello Adrianna Wilczek (overleg) 31 mrt 2012 22:55 (CEST)