Overleg gebruiker:Koen Amatata

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Koen Amatata, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.979.375 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Misja Speur 8 jan 2007 22:30 (CET)


Nuttige Wiki-links


Vraagje cijfermateriaal groene energie[bewerken]

Dag Koen, heb een vraagje geplaatst ivm je cijfermateriaal, zie hier. Bij voorbaat dank. Flex Flint α-Overleg-Ω 18 mrt 2007 18:15 (CET)

Uitgevoerd Uitgevoerd. (Zie overleg:duurzame energie) Koen Amatata 21 mrt 2007 12:57 (CET)
En heel mooi ook! Reactie geplaatst, zie Overleg:Duurzame_energie#Cijfermateriaal_groene_energie_in_Belgi.C3.AB. Groetjes en dank! Flex Flint α-Overleg-Ω 1 apr 2007 23:22 (CEST)

EM-straling[bewerken]

Hi Koen, merci voor de tip, al zijn de meeste rapporten van de tegenstanders even gekleurd als die van de operatoren... Groeten, Mushlack 4 jun 2007 21:48 (CEST)

Bel20 : Electrabel vervangen door Suez[bewerken]

Koen, Zit ELECTRABEL nog steeds in BEL-20 ? Zou me verbazen, maar ik weet het niet zeker. Groetjes--Mr alzheimer 14 jun 2007 00:42 (CEST)

Uitgevoerd Uitgevoerd. Koen Amatata 14 jun 2007 17:31 (CEST)

Sint-Egidiusgemeenschap[bewerken]

Hoi, een suggestie: ik weet niet of het verder jouw interesse heeft, maar we kunnen wel een artikel gebruiken over de Sint-Egidiusgemeenschap. Het artikel in de Engelstalige Wikipedia is een goede bron. Met vriendelijke groet, Jvhertum 2 jul 2007 14:46 (CEST)

Ik heb de aanvraag voorlopig alvast op de lijst van gewenste artikelen gezet onder de rubriek "Maatschappij" (St-Eg. = lekengemeenschap). M.v.g. Koen Amatata 2 jul 2007 17:08 (CEST)
OK bedankt, hoewel je het denk ik beter onder het kopje Religie en levensbeschouwing had kunnen zetten. groeten, Jvhertum 2 jul 2007 18:05 (CEST)
Daar heb ik het ondertussen ook gezet. Koen Amatata 2 jul 2007 18:40 (CEST)

ok studeer nog een tijdje op de ebenbuertigkeit en het juiste gebruik van het woord. Het kont voor als privilege en ook zeer brede zin. Robert Prummel 5 jul 2007 00:14 (CEST)

Johan Cruijff woont in Oud-Turnhout[bewerken]

Beste Koen, ik heb geen officiële bron die bevestigt dat Cruijff in Oud-Turnhout woont. Ik heb deze informatie vernomen via 'officieuze' kanalen in Oud-Turnhout (doch zeer betrouwbare). Het is trouwens nog maar heel recent dat Cruijff in Oud-Turnhout woont (of er althans gedomicilieerd staat). Dus als antwoord op je vraag om een bronvermelding moet ik jammer genoeg zeggen dat ik deze niet kan geven. groeten, Sincfala 11 jul 2007 16:24 (CEST)

Zonne-energie[bewerken]

Dank voor je verwijzing naar politiek-economisch aspect van grootschalige zonne-energie. Ik zal zien of ik grootschalige zonne-energie in Zuid-Europa in de illustratie bij "zonne-energie" kan aangeven. Eerst gegevens verzamelen en wat rekenen ... Kost wat tijd. M.v.g. Gerritse 18 jul 2007 19:43 (CEST)

Ik heb inmiddels bij een deskundige info aangevraagd over netto zonne-energie in Zuid-Europa. Even geduld, wordt aan gewerkt. Gerritse 16 aug 2007 13:14 (CEST)
Boeiend ! Ik kijk er al naar uit ! Dank bij voorbaat ! Koen Amatata 16 aug 2007 22:52 (CEST)
Done! Eindelijk ...Gerritse 18 sep 2007 19:39 (CEST)

telepathie[bewerken]

Op het artikel empathie claimt u een wetenschappelijk bewijs voor het bestaan van telepathie. Kun u hier svp een bron voor geven. Vr. groet Die engerd uit de film 29 aug 2007 12:58 (CEST)

Beste Koen, dank je voor je reactie, maar ook in dat geval zou de info niet verifieerbaar zijn en dat is hier op Wiki wel een vereiste. Ik zal het dus wat neutraler maken. Die engerd uit de film 31 aug 2007 08:11 (CEST)

Bedankt!![bewerken]

Hartelijk bedankt voor de verbeteringen van mijn spelfouten. --Simone 20 sep 2007 19:48 (CEST) Tot uw dienst, Koen Amatata 21 sep 2007 08:57 (CEST)

Karel Van Eetvelt[bewerken]

Hallo Koen Amatata, ik heb je artikel Karel Van Eetvelt ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! - C (o) 5 feb 2010 22:16 (CET)

Nieuw foto- en schrijfproject: het Europees Parlement[bewerken]

Hallo Koen Amatata, Ik zie dat je wel eens artikelen geschreven hebt over politici. Wellicht heb je daarom ook hierin interesse. In samenwerking met verschillende andere (Europese) taalversies van Wikipedia is er een project gestart om foto's te maken van leden van het Europees Parlement. Tevens is het de bedoeling dat de ontbrekende onderwerpen een artikel gaan krijgen. Gisteren heb ik een eerste inventarisatie gemaakt en daarbij bleek ook dat een aantal politieke partijen nog geen artikel hebben. Als je interesse hebt: wees welkom! De projectpagina van dit foto- en schrijfproject is te vinden op Wikipedia:Wikiproject/Europees Parlement. Wees welkom! Groetjes - Romaine 18 jan 2014 06:57 (CET)

Jubileumster 10 jaar[bewerken]

Dik verdiend, Klaas `Z4␟` V:  17 aug 2019 13:04 (CEST)