Overleg gebruiker:Krinkle

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Klik hier voor een nieuwe onderwerp

  • Vragen die u mij hier stelt, beantwoord ik ook hier.
Als ik een vraag stel op uw overlegpagina, antwoordt dan alstublieft daar.
  • Onderteken berichten met vier tildes (~~~~)


Bij voorbaat dank voor uw bericht, Krinkle

Vista-file-manager.png
Krinkle

Archiefoverzicht

RTRC[bewerken]

Krinkle, als ik op de Wikipedia:Controlelijst vandalismebestrijding bij de anoniemen op Top 15 anoniemen met de meeste ongecontroleerde wijzigingen druk, en dan op een willekeurige anoniem druk, krijg ik niet meer een lijst met bewerkingen, maar een praktisch leeg veld met alleen Configure and press Apply, waar ik dus voorheen steeds automatisch een lijst kreeg. Waar ligt dit aan? Goudsbloem (overleg) 13 nov 2013 13:08 (CET)

Tevens zag ik dat jij gisteren op MediaWiki:Gadget-popups.js iets gewijzigd hebt (alsook een ander diezelfde dag). Maar nu werkt bij mij pop-ups niet meer, in ieder geval het repareren van het doorverwijspagina-gedeelte. Als ik op een dp-link stond, kon ik die altijd repareren met het onderste gedeelte van het pop-ups-schermpje. Dat hele onderste gedeelte ontbreekt nu. Ik weet dus niet of het aan jouw wijziging ligt of totaal iets anders, maar dacht het wel even te melden. Ik heb dit ook gevraagd in de kroeg. Vriendelijke groet, Goudsbloem (overleg) 13 nov 2013 15:07 (CET)
RTRC heeft recentelijk een nieuw permalink systeem gekregen. De "getTopRCusers" tool gebruikte nog de oude link structuur. Bij deze bijgewerkt. Bedankt! –Krinkle 13 nov 2013 18:14 (CET)
Goudsbloem, voor popups, zie mijn antwoord in de kroeg. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 13 nov 2013 21:02 (CET)

Commons:Auto-protected files/wikipedia/de[bewerken]

Hallo Krinkle, kannst Du bitte mal hier auf Deiner Diskussionsseite auf commons nachsehen? Bedankt --Knochen ﱢﻝﱢ‎  14 nov 2013 19:15 (CET)

Bedankt het werkt --Knochen ﱢﻝﱢ‎  15 nov 2013 00:01 (CET)
Thanks for letting me know. I think this was a problem with Toolserver's program schedule, because I didn't do anything to stop it or to start it again. Glad it is working again! –Krinkle 15 nov 2013 00:03 (CET)

RTRC-tool[bewerken]

Hallo Krinkle, ik vind je tool hartstikke handig maar ik merkte de afgelopen tijd een probleempje. De tool laat niet meer zien of een wijziging is gemarkeerd terwijl het een tijd geleden dat wel deed. Is er een recente wijziging in de code geweest? Zo ja, dan kan dat een mogelijke verklaring zijn waarom het nu niet werkt. In ieder geval, ik wou je vragen of je er misschien licht er over kan laten schijnen. Met vriendelijke groet, Wiki13 (overleg) 17 nov 2013 16:18 (CET)

Popups[bewerken]

Hoi Krinkle, zoals ik al even op irc had gemeld heb ik popups weer aan de praat op de volgende manier:

// Popups test
 mw.loader.load('//nl.wikipedia.org/w/index.php?title=User:Akoopal/popups-nl.js&action=raw&ctype=text/javascript');
 mw.loader.load('//en.wikipedia.org/w/index.php?title=MediaWiki:Gadget-popups.js&action=raw&ctype=text/javascript');
 mw.loader.load('//en.wikipedia.org/w/index.php?title=MediaWiki:Gadget-navpop.css&action=raw&ctype=text/css', 'text/css');
/* Overwrite defaults for the current wiki */
window.popupMaxWidth = 400;
window.popupFixDabs = true;
window.popupDabRegexp = '([{][{]\\s*dp|[{][}]\\s*disambig)|Dit is een .*doorverwijspagina.*, bedoeld om onderscheid';
window.popupStubRegexp = 'beg[}][}]|Dit artikel is een .*beginnetje.*\. U wordt uitgenodigd';
window.popupImageVarsRegexp = 'file|bestand|afbeelding|image|image_(?:file|skyline|name|flag|seal)|cover|badge|logo';//Popups

Ben jij het er mee eens om deze code dan in MediaWiki:Gadget-popups.js te zetten? Alleen moet daarvoor natuurlijk de .js in mijn gebruikersruimte hernoemt worden, een voorstel is om MediaWiki:Gadget-popups.js/nl te nemen daarvoor, analoog aan de-wiki. Kan jij even kijken of ik nog dingen over het hoofd zie, en het anders uitvoeren? Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 20 nov 2013 19:55 (CET)

Uitgevoerd. –Krinkle 22 nov 2013 01:54 (CET)
O ja, inline neerzetten kan natuurlijk ook :-) Dank voor het aanpassen, ik heb het ook even in de Kroeg gemeld. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 22 nov 2013 09:58 (CET)

Ster[bewerken]

Dank je wel, Sjoerd! Jij ook bedankt voor het blijvend gebruikmaken van RTRC en voor alle inzet in het vandalisme bestrijden. –Krinkle 3 jan 2014 13:40 (CET)

Activiteitscriterium i.v.m. moderatorschap[bewerken]

Beste Krinkle,

Je laatste 250 bewerkingen gaan terug tot 26 januari 2013, dus je voldoet helaas niet meer aan het activiteitscriterium om moderator te blijven. Ik heb op Meta een verzoek gedaan om je de knopjes te ontnemen. Ik wil je graag van harte bedanken voor het vele goede werk dat je in ruim vier jaar als moderator voor deze wiki hebt gedaan. Mocht je er weer genoeg tijd voor vinden, aarzel dan niet om je opnieuw aan te melden als je wil.

Met vriendelijke groet, Mathonius 27 jan 2014 04:58 (CET)

Hoi Mathonius,
In oktober 2013 zag ik dit al aankomen. Afgelopen jaar ben ik veel inactief geweest ivm persoonlijke omstandigheden en m'n werk. De laatste paar weken ben ik begonnen langzaam steeds actiever te worden. Zo te zien heb ik echter de achterstand niet op tijd kunnen inhalen. Aankomende jaar gaat dit sowieso wel lukken. Ik heb zojuist nog even een sessie gehouden, mocht dat niet meetellen zal ik me binnenkort weer aanmelden. Bedankt! –Krinkle 27 jan 2014 07:04 (CET)
Als je slechts met veel moeite aan de eis van 250 edits per jaar kunt voldoen, hoe hard heb je dan de moderatorknopjes nodig? Het moderatorschap is immers geen erebaantje, zoals alom wordt gesteld. In mijn mening moet een moderator wat doen en actief aanwezig zijn, dus was mijns inziens de melding naar Mathonius dat je niet meer aan het activiteitscriterium voldeed onvermijdelijk. The Banner Overleg 27 jan 2014 13:00 (CET)
Tja, en je was al gewaarschuwd... En dan nu gauw wat wijzigingen doen om boven die 250 te komen... Waarom lever je het dan niet gewoon in? Trijnsteloverleg 27 jan 2014 15:12 (CET)
De vraag is niet waarom Krinkle de knopjes zou moeten behouden, maar of het meerwaarde heeft voor nl-wikipedia dat Krinkle de knopjes behoud. Helaas verliezen we nu alweer een van de weinige technische moderators die bijv. ook de kennis heeft om .js bestanden in de mediawiki-naamruimte aan te passen. Wat mij betreft is de enige reden voor een inactiviteits-desysop het risico dat een account gehackt zou worden en misbruikt. Als regelmatig ingelogd word valt zoiets sneller op. In dit geval met iemand crosswiki actief zie ik het risico niet. En als er dan blijkbaar nog goede wil is om dingen voor de gemeenschap te doen vind ik de instelling wat hard. En ja de regels zijn nou eenmaal zoals ze zijn, maar ik hoop van harte dat Krinkle weer tijd vind wat actiever te worden, en dan ook weer bereid zich aan te melden als moderator.
Rest mij nog om Krinkle van harte te bedanken voor al zijn werk tot nu toe. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 27 jan 2014 20:48 (CET)
Beste Krinkle, voor het geval je het nog niet had gezien, het verzoek is uiteindelijk afgewezen. Met vriendelijke groet, Mathonius 28 jan 2014 02:33 (CET)
Ter info, er is ondertussen een discussie in de kroeg gaande. Mvg, Taketa (overleg) 28 jan 2014 11:32 (CET)

Beste Krinkle, in de Kroeg wordt gesuggereerd dat je zelf je knopjes het beste zou kunnen inleveren. Ik vroeg mij af of je daartoe bereid was? Groeten, JetzzDG 28 jan 2014 16:13 (CET)

Hoi Krinkle, als ik je een tip mag geven: Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's/data. Als je hier een half uurtje links naar doorverwijspagina's hebt gerepareerd (icm de knoppen (← [toon] [fix] [bewerk])), zit je zo op 250 wijzigingen. Ben je weer een jaartje van dat gezeur over kwantiteit af. Groetjes Grashoofd (overleg) 29 jan 2014 13:57 (CET)
Goed idee van Grashoofd, laat je alleen maar meer mee zien dat je het moderatorschap ziet als statussymbool. Wanneer jij elke dag één wijziging doet (al is het maar het afhandelen van enig verzoek), dit je al op 365 per jaar, dus zo'n inspanning is het nou ook weer niet. JetzzDG 30 jan 2014 08:14 (CET)
Krinkle hecht volgens mij weinig waarde aan een statussymbool en heeft volgens mij ook ondersteuning van de knopjes nodig om tools en gadgets te maken/onderhouden. Hij heeft revolutionaire dingen ontworpen. Denk aan RTRC en #cvn-wp-nl. Alleen dat al vind ik reden genoeg om hem de knopjes te bieden, want zonder RTRC had ik bijvoorbeeld never nooit aan vandalismebestrijding gedaan. Groet, Grashoofd (overleg) 30 jan 2014 22:22 (CET)

Sjabloon moderatorschap[bewerken]

Krinkle, nu het alweer een paar dagen geleden is dat je het moderatorschap hebt verloren, lijkt het mij juist dat je op je gebruikerspagina het betreffende sjabloon weghaalt. Malinka1 (overleg) 7 feb 2014 10:30 (CET)

Ster (2)[bewerken]

Hoi Krinkle, aangezien anderen het blijkbaar alleen nodig vinden te klagen over een gebruikersbox die er nog stond, van mij een bedankje voor al je werk. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 8 feb 2014 19:51 (CET)

bookmarklets on hewiki[bewerken]

hi. i'd like to try to explain what we do there: we created 2 bookmarklets that are not to be used on wp, but rather on other sites (thoug you are correct that wp hosts the code). the 2 bokmarklets are there to help solve (or "alleviate") a common problem: templates on wp are not user friendly. the templates we use it for are Template:coord, and a slew of "external link" template which are in use on hewiki, and serve to create nicer references when linking to common sites, such as google books or common israeli newspapers.

the bookmarklet code looks at the site and decides whether it's familiar. if it is, the code extract from the (familiar) page things like author name, date, article name etc. (remember: this is on some israeli newspaper web site), and generates the appropriate template, where all these details are filled. the alternative, which is something similar to Sjabloon:Citeer web, did not work well on hewiki, and we ended up with tons of ugly, naked links.

similarly, the one for coord helped us add coordinates to countless articles (well, technically speaking ton countless, but i estimate the number in the high hundreds or low thousands).

the bookmarklet is one of the tools most often praised by users on hewiki, and we would really hate to lose it. can you think of a way where we can do this without breaching security?

thanks a bunch, peace - קיפודנחש (overleg) 1 mei 2014 19:57 (CEST)

question: will it be more acceptable if we avoid loading jquery from google, and load it from wp instead? (maybe something like "https://bits.wikimedia.org/he.wikipedia.org/load.php?debug=false&lang=en&modules=jquery&only=scripts")
thanks, peace - קיפודנחש (overleg) 1 mei 2014 23:48 (CEST)

Joods Lyceum[bewerken]

Hallo Krinkle,

Op jouw pagina Gebruiker:Krinkle/CoordsGewenst staat een verwijzing naar het Amsterdamse Joods Lyceum. Inmiddels heb ik een artikel Joods Lyceum (Den Haag) aangemaakt en Joods Lyceum hernoemd naar Joods Lyceum (Amsterdam). Joods Lyceum is nu een doorverwijspagina. Ik durf geen veranderingen aan te brengen in jouw domein, dus meld ik dat even op deze manier. met vriendelijke groeten, Sijtze Reurich (overleg) 9 jul 2014 10:33 (CEST)

Bedankt. Betreffende pagina was slechts een oude notitiepagina, inmiddels verwijderd. –Krinkle 10 jul 2014 05:26 (CEST)

RTRC installatie[bewerken]

Hallo Krinkle, Ik krijg het programma RTRC niet geïnstalleerd. Weet jij wat ik al op mijn pc moet hebben staan of moet ik er iets meer voor doen, er komt dan te staan als ik op installeer druk "Het is niet mogelijk om paragrafen te bewerken". – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Tim vermeer (overleg · bijdragen) 21 jul 2014 20:02‎

Hoi Tim vermeer,
Je hoeft hiervoor niks geïnstalleerd te hebben. Het probleem zat hem in de installatie methode. De link die nog altijd op WP:CV stond werkt al een tijd niet meer. Voor zover ik weet gebruikt geen van de RTRC gebruikers dit momenteel nog. Ik heb de link aangepast naar de methode die we hedendaags gebruiken. Zie m:User:Krinkle/Tools/Real-Time Recent Changes. –Krinkle 21 jul 2014 20:56 (CEST)

RTRC tijd loopt een uur achter[bewerken]

Zie titel ;) Een wijziging gedaan op Wikipedia om 19:00 staat in RTRC om 18:00.

Groeten, JetzzDG 31 jul 2014 01:38 (CEST)

@JetzzDG: Ik heb een foutreport opgesteld: https://github.com/Krinkle/mw-gadget-rtrc/issues/37. Er was iets raars met de gebruikers voorkeuren. Je hebt waarschijnlijk je tijdzone voorkeuren voor het laatst tijdens een winter gewijzigd (zie Speciaal:Voorkeuren#mw-prefsection-rendering). De waarde die gadgets zoals RTRC zien is dan niet juist. Er is een oplossing voor echter, en die heb ik zojuist geïmplementeerd en uitgebracht (v0.9.13). Werkt het nu? –Krinkle 29 aug 2014 22:57 (CEST)
Goedemorgen Krinkle, op het moment is JetzzDG geblokkeerd en zal dus niet (hier) kunnen reageren. Met vriendelijke groeten — Mar(c). [O] 30 aug 2014 09:35 (CEST)

#cvn-wp-nl[bewerken]

Hoi, ik werd gevraagd even te helpen met een vandaal (geo) maar heb geen oprechten meer in het kanaal. Kan je even kijken wat er gebeurd is? Dank, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 14 okt 2014 14:54 (CEST)

Is al opgelost door collega Trijnstel. Zij heeft alles even nagelopen ook. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 15 okt 2014 08:42 (CEST)

new version of GoogleTrans gadget[bewerken]

Hi Krinkle,

Thanks for putting up the changes to GoogleTrans gadget several months ago. I've made some minor changes to support IE11, which wasn't working. If you would please put the gadget up on your nlwiki, that would be great.

You can get the code at:

en:User:Endo999/GoogleTrans.js

Change the default translate to language near the top to 'en' from 'fr' and it should pretty much work.

IE11 has restricted the selection object. It performs like the standards but doesn't have the .containsNode() method, among other things. As such I don't think I can make selection translation work for IE11, although it works just fine for IE10.

Thank You

Endo999 (overleg) 20 dec 2014 08:40 (CET)

Misbruikfilterredacteuren[bewerken]

Beste misbruikfilterredacteur,

Ik merk dat de laatste keer dat een misbruikfilterredacteur actief was op de pagina voor nieuwe filters op 1 september was. De enige misbruikfilterredacteur die ik daar terug kan vinden is Lymantria. RonaldB heeft ergens in november ook nog wijzigingen gedaan aan een onzichtbaar filter. De overige 2 misbruikfilterredacteuren hebben ofwel nooit iets gedaan met dat bitje, of voor het laatst 1 jaar geleden.

Zouden jullie die pagina's bij willen houden? Alvast bedankt. Sum?urai8? 27 nov 2015 19:31 (CET)

Verzoekje[bewerken]

Hallo Krinkle, zou je, als je de tijd hebt, kunnen kijken naar dit probleem met Zeusmodus? Laatste tijd gebeurd het best vaak namelijk. Ik heb daar al aangegeven, dat het waarschijnlijk gerelateerd is aan de volgende error in de browserconsole: Error: modules must be a string or an array, not a undefined mw.loader.load() load.php:170 <anoniem> index.php:434. Zanaq kan er zelf niet zo snel uitkomen wat dit probleem veroorzaakt en ikzelf heb helaas niet de technische kennis om dit te kunnen oplossen. Alvast bedankt! Wiki13 (overleg) 13 jan 2016 09:16 (CET)

Bedankt Wiki13. Ik heb even gekeken en wellicht is het nu opgelost? Reactie op Overleg gebruiker:Zanaq ([1]). --Krinkle (overleg) 27 feb 2016 17:14 (CET)
Hallo Krinkle, het probleem lijk nog niet de wereld uit te zijn geholpen. Het viel me wel op dat ik een andere error code zag langs komen "ReferenceError: txtSince is not defined addSinceTab() index.php:22 <anoniem>". Ook lijkt het(?) effect te hebben als je een paar seconden wacht op de pagina, waarna daarna pakt ie hem meestal wel. Wellicht dat dit te maken heeft met een functie die nog aan het laden is terwijl jij de actie al uitvoert... ik weet het in ieder geval niet meer. Eigenlijk heeft zeusmodus een grondige revisie nodig, maar dat is wat ik ervan denk. Ik wou je dit nog hier even doorgeven, mocht je de pagina van Zanaq niet volgen... waar ik al een korte opmerking had geplaatst over dat het probleem nog niet was opgelost. Met vriendelijke groet, Wiki13 (overleg) 3 mrt 2016 11:17 (CET)

Redirect op MediaWiki-pagina's[bewerken]

Hoi Krinkle,

Wat is de reden dat je begin 2011 op verschillende MediaWiki-pagina's, zoals hier, de volle links hebt vervangen in links naar de doorverwijzing. Is dit om bytes te besparen op de vele pagina's waar dit wordt gebruikt of heeft het een andere reden? Het komt mij nogal vreemd over om redirects op zoveel pagina's achter te laten.

Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 21 mrt 2016 16:44 (CET)

Een bewerkingssamenvatting heeft een maximale lengte. De links tellen ook mee! Op deze manier is de laatste tekst van de samenvatting langer. Sjoerd de Bruin (overleg) 21 mrt 2016 16:50 (CET)
Ah duidelijk, bedankt voor de uitleg Sjoerd. - Kippenvlees (overleg‽) 21 mrt 2016 18:22 (CET)

Martha Dewachter[bewerken]

Beste Krinkle, leuk om bedankjes te krijgen voor mijn bewerkingen op Martha Dewachter. Ik begrijp alleen niet waar je vandaan haalt dat ze op 31 maart is overleden. Het nieuwsbericht dateert van 31 maart, maar verder is nergens op internet te vinden wanneer ze overleden is. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 1 apr 2016 13:50 (CEST)

Taalpoetsje[bewerken]

Geachte mevrouw of meneer Krinkle,

Hoewel eigenlijk verboden, meende ik taalpoetsjes op uw kroegbijdrage te kunnen doen. Er zat nogal wat zgm. spatitis in. Hoop dat u mij dat niet euvel duidt en de mods al helemaal niet Glimlach. Bedankt voor uw etiketteninformatie. Groeten uit Vlag van Italië Italië van  Klaas `Z4␟` V:  6 apr 2016 09:48 (CEST)

@Klaas: Dank voor de spatie correctie. Daar ik tegenwoordig in Engeland woon, heb sinds kort vaak last van de verscheidene "Engelse ziekten". Heb echter de correctie deels ongedaan gemaakt (diff #46469967). Een bewerking van goede wil en een goedwillende bewerking zijn mijns inziens twee verschillende dingen. (Een bewerking zelf heeft geen wil.) Niet iedereen maakt dat onderscheid en dat is prima, maar ik schreef het bewust zo. Krinkle (overleg) 7 apr 2016 01:09 (CEST)

Waar vind ik de andere 5?[bewerken]

Op GUC zie ik dat er 25 bewerkingen door deze collega zijn gedaan, maar er staan er maar 20. Hoe kan ik naar de volgende pagina (als-ie er is)?  Klaas `Z4␟` V:  25 jan 2017 12:46 (CET)

Onderaan de pagina staat: Limited to 20 results per wiki. De rest vind je hier. Pompebled.svg Freaky Fries (Overleg) 25 jan 2017 13:21 (CET)
@Klaas: Inderdaad. Voor de bijdragen op één wiki kun je beter Special:Bijdragen gebruiken. Om te weten op welke wikis er tenminste 1 bewerking is, gebruik GUC met sortering op "wiki" in plaats van "datum". Je krijgt dan een kopje voor elke wiki, met het aantal edits op die wiki, een lijst van de laatste 20, met een automatische link naar de volledige bijdragen pagina ("contribs"). Krinkle (overleg) 25 jan 2017 21:25 (CET)
Okee! Voor de meesten zal het denk ik niet zo erg zijn het aantal van 20 te verhogen, maar er zijn natuurlijk mensen en vooral bots die heel veel doen op heel veel taalversies. In die gevallen zal GUC wel erg lang duren en heel veel saaie beeldvulling opleveren. Op zich een heel mooi instrument! Complimenten, Krinkle!  Klaas `Z4␟` V:  26 jan 2017 09:18 (CET)

Patrol aanpassingen[bewerken]

Hoi Timo, ik zag Phab:T184485 voorbij komen. Heb jij een idee wat dit voor invloed gaat hebben op Wikipedia:Controlelijst vandalismebestrijding / https://tools.wmflabs.org/unpatrollededitstats/nlwiki/ ? Multichill (overleg) 12 mrt 2018 22:09 (CET)

@Multichill: Hoi! The invloed zal afhangen van de gebruikte SQL query. De hoofdzakelijke wijziging is in het Logboek, wat hier geen invloed op zal hebben, omdat deze tool slechts de recentchanges tabel doorzoekt. De secundaire wijziging is dat de rc_patrolled kolom nu naast de waardes 0 (unpatrolled) en 1 (patrolled), ook een waarde van 2 (autopatrolled) kan bevatten. Voor Jelte's tool betekend 2 hetzelfde als 1. Als de tool kijkt naar rc_patrolled=0 dan hoeft er niks veranderd te worden. Als de tool kijkt naar rc_patrolled!=1 (of iets dergelijks), dan zal het mogelijk geüpdate moeten worden. --Krinkle (overleg) 12 mrt 2018 22:50 (CET)
Heb zelf geen toegang tot tools.unpatrollededitstats maar kan wel de gedeelde bestanden lezen in Toolforge.
  • Het updateUnpatrolled.py script bevat SELECT count( rc_title ) as cnt, MIN(rc_timestamp) as date FROM nlwiki_p.recentchanges WHERE rc_patrolled = 0 and rc_user = 0;. Dat lijkt me prima.
  • Het stats/nlwiki/update script bevat SELECT /* LIMIT:60 NM*/ count( rc_title )+1 as cnt FROM nlwiki_p.recentchanges WHERE rc_patrolled = 0 and rc_user = 0;. Dat lijkt me ook prima!
--Krinkle (overleg) 12 mrt 2018 22:55 (CET)

Botactiviteit[bewerken]

Beste,

Uw botaccount heeft meer dan drie jaar geen bewerkingen uitgevoerd op de Nederlandstalige Wikipedia. In overeenstemming met het lokale botbeleid wordt de botbit over drie maanden verwijderd. Als u uw botbit wilt behouden, kunt u dat aangeven door naar Wikipedia:Bots/Bevestigingen te gaan.

Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 29 mei 2018 20:02 (CEST)