Overleg gebruiker:Thomas98

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:LIVE NIEUWS)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen. Er is een blokkade opgelegd conform de richtlijnen om bijdragen met de betreffende accounts en/of ip-adressen tegen te gaan.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen zoals vastgesteld via bewerkingenonderzoek en checkuseronderzoek op en-wiki alsmede aanvullend checkuseronderzoek op nl-wiki en hiermee gedurende lange tijd ongewenste activiteiten te ontplooien zoals het steeds serieel en gelijktijdig met meer accounts te blijven sokpoppen en antagoniseren van anderen, het wanneer het een account te heet onder de voeten wordt de sporen pogen te wissen, en doorgaan met telkens nieuwe sokpoppen, het zich voordoen als verschillende personen, het blijven creëren van problemen en ruziemaken met anderen en bewerkingsblokkadeontduiking met meerdere sokpopaccounts zijn de volgende hier actieve accounts geblokkeerd:

Gebruiker kan indien gewenst eenmalig gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus werken met 1 account en beloven af te zien van verdere problemen en zich te beperken tot neutraal inhoudelijk constructief bijdragen aan de encyclopedie en op constructieve wijze te overleggen. Het originele account, Thomas98 heeft daartoe een niet meegeblokkeerde emailfunctie en overlegpaginabewerkmogelijkheid.

Archief[bewerken]

> Bekijk hier het overlegarchief

Bericht van de Arbitragecommissie[bewerken]

Geachte Thomas98,

De Arbitragecommissie heeft de zaak Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Blokkade Paul Bedson aangenomen. Wij informeren u, omdat uw account mede geblokkeerd is wegens vermeend sokpopmisbruik.

Nu de moderator u niet geïnformeerd heeft over bezwaarmogelijkheden, uw mogelijkheid om uw overlegpagina te bewerken geblokkeerd heeft én uw mogelijheid om gebruik te maken van de wiki-mail, wijzen wij u op de mogelijkheid om via de Arbitragecommissie protest aan te tekenen. De Arbitragecommissie is te bereiken via Arbcom.svg

De Arbitragecommissie, 4 aug 2018 00:52 (CEST)

Dit is inmiddels hersteld. Per abuis was uw account en alle sokken gisteren gekoppeld aan die van een ingelogde cross-wikivandaal waarvoor mijn excuses. Dat is nu rechtgezet. U kunt hieronder aangeven of u gebruik wilt maken van de ontsnappingsclausule. Uw overlegpaginamogelijkheid is daartoe opengezet. Uitgebreide toelichting wat te doen kunt u hier vinden. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 4 aug 2018 07:25 (CEST)
Gisteren stond Paul Bedson ook nog op die lijst. Gelukkig is die er af, want dat maakt het minder complex. Je hebt recht op de ontsnappingsclausule. Als je daar gebruik van maakt, zal ik je steunen! Ik had je gisteren ook nog naar verschillende gebruikersnamen gemaild en hier (toen nog gedacht werd dat Paul Bedson ook een sokpop van je was) ook nog een positief bericht over je achtergelaten. Ik hoop dat je gebruik maakt van de ontsnappingsclausule en we je binnenkort weer terugzien!! Je bent een hele grote meerwaarde voor de wiki's en voor mij ben je nog altijd een goede vriend! Ymnes (overleg) 4 aug 2018 09:23 (CEST)
Jammer dat dit nu allemaal zo gegaan is. Ik moet zeggen dat ik daarnaast buitengewoon verbaasd ben, ik had iets als dit echt niet achter je gezocht. Afijn, net als Ymnes hoop ik van harte dat je gebruikmaakt van de OC zodat je alsnog kunt terugkomen. Ik vraag me ook sterk af: ben je nu wel of niet echt dezelfde als gebruiker:Aeginatetra? Op Wikinieuws dachten zowel ikzelf als Ymnes eerst dat dit echt een nieuwe bijdrager was. Mijn eigen volgende gedachte was dat dit een sokpop was van een andere (elders permanent geblokkeerde) gebruiker. Als(!) jij dit dus ook echt bent, zou ik het wel zo fijn vinden als je dat ook gewoon eerlijk toegaf.
@Ymnes: jou ben ik eigenlijk nog excuses verschuldigd, aangezien ik eerder net als een aantal anderen naar nu blijkt ten onrechte dacht dat Gebruiker:Fsgs25 een sokpop van jou was. De Wikischim (overleg) 4 aug 2018 21:24 (CEST)
Er is een hele hetze tegen mij opgezet door een niet al te sterke Wikipediaan, die zulke beschuldingen blijkbaar nodig heeft om zijn gebreken te maskeren. Ik ben vooral in de hoofdnaamruimte bezig en hou niet eens van subpagina-gedoe. Niettemin jammer dat Thomas98 deze zijstap probeerde die eigenlijk vrijwel in de kiem verkeerd ging. Ik hoop ook dat we hem terugkrijgen: hij is een aardige en constructieve collega op wie we altijd hebben kunnen bouwen. Aeginatetra kan ik ook niet plaatsen en heb daarom om deze dubbelcheck verzocht: Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Sokpoppen#Dubbelcheck. Hopelijk tot ziens Thomas! Ymnes (overleg) 4 aug 2018 21:33 (CEST)

Nieuwsbrief 74 Wikimedia Nederland[bewerken]

Info over nieuwsbrief · Inschrijven/Uitschrijven · Global message delivery · Denise Jansen - Wikimedia Nederland (talk) 10 sep 2018 10:37 (CEST)