Overleg gebruiker:Leonasimov

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom op Wikipedia!

Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is. Ondanks het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel hebben we wat conventies en natuurlijk de wikiquette.

 • Oefenen kan in de Wikipedia:Zandbak.
 • Je kan naar wens Wikipedia:Wikipedianen naar expertise aanvullen met jezelf. Zie alle andere pagina's van die soort, die je rechtsboven in het sjabloontje vindt.
 • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden geen overleg over is geweest.
 • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de beginnetjes. Wellicht kunt u een artikel daar met uw expertise uitbreiden.
 • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kan je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.

Veel plezier en succes namens alle wikipedianen!

P.S. Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus 4x ~
 1. Waerth Al zijn de vandalen nog zo snel, Wikipedianen achterhalen ze wel©2005 20 mrt 2005 15:28 (CET)

Ouvrage Hackenberg[bron bewerken]

Hoi, ik zie dat je bezig bent met het artikel Ouvrage Hackenberg. Omdat er nog heel veel lege kopjes stonden heb ik die even tussen <!-- --> gezet, zodat ze niet zichtbaar zijn voor de lezer. Als je invulling gaat geven aan deze kopjes, kun je die "code" verwijderen. Succes ermee! Groet, Tom 4 mei 2008 11:12 (CEST)

Islamitische Staat[bron bewerken]

Beste Leonasimov,

Ik heb je bewerking ongedaan gemaakt. Op deze Wikipedia proberen we infoboxen te gebruiken voor een korte weergave van feiten. In mijn ogen is Islamitische Staat (in Irak en de Levant)#Hoofdstad een mooie plaats om deze informatie in te verwerken, waarbij er ook ruimte is om aandacht te geven aan alle hoe's en waaroms van de wijzigingen. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 6 mrt 2018 17:37 (CET)

  Beste Ronnie V
  Met het terugdraaien van de bewerking is de foute informatie dat Haijin de de-facto hoofdstad was teruggeplaatst. De hoofdreden van mijn bewerking was die fout te corrigeren. De Nederlandse pagina is helaas zwaar om te lezen, te lang, te onoverzichtelijk, niet up to date en niet-consistent. De Engelse pagina vind ik stukken beter en daar staat er ook de opsomming van de hoofdkantoren in de infobox wat voor mij een meerwaarde is. De topic hoofdkantoor staat daar wel lager in de infobox wat beter is in de lay-out. Een leesbare niet zware tekst maken waar deze opsomming in zit verwerkt met de hoe's en waaroms van de wijzigingen voorzien van de juiste bronvermelding is een heel zware taak waarbij die tekst de rest van het huidige artikel nog meer uit balans zou trekken. Daarom verkoos ik om eerst de infobox aan te pakken en dan de rest van het artikel. Met vriendelijke groeten, Leonasimov (overleg) 6 mrt 2018 21:07 (CET)

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[bron bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bron bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:32 (CEST)

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[bron bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:41 (CEST)

Referenties weergeven[bron bewerken]

Beste Leonasimov, Ik probeer de weergave van referenties, publicaties en literatuur zo eenvoudig mogelijk te doen. U hebt het liever ingewikkelder, zoals blijkt uit uw wijzigingen op de 'literatuur' van het artikel Chazal. Voor mij niet gelaten, maar ik vind dit toch niet in het voordeel van de encyclopedie. Met beste groeten, Andries Van den Abeele (overleg) 5 aug 2018 12:43 (CEST)

 • @Andries Van den Abeele:Beste, 1. Ik heb één ISBN nummer toegevoegd omdat via die nieuwe gecreëerde link een boek snel terug gevonden kan worden in een winkel of in een bibliotheek. Via die weg heb ik al verschillende boeken gevonden in een bibliotheek in mijn buurt wat een heel leuke ervaring is. Van de andere werken in de literatuurlijst heb ik geen ISBN gevonden. 2. Van het tweede werk (Marie-Anne Paridaens) vond ik terug dat het online te raadplegen is wat een enorme meerwaarde is. In de nabije toekomst zal ik dit gebruiken om het artikel te voorzien van referenties want op dit moment is er geen enkel. Dan zal link verplaatst worden naar de appendix. 3. De wikilinks van de namen heb ik gedaan omdat ik de boeiende persoon 'Oscar Coomans de Brachène' niet kende en deze link zeker een meerwaarde was voor de volgende lezer zodat die ook deze onbekende persoon kan leren kennen. Om uniformiteit te behouden heb ik de wikilink naar de andere (meer gekende) personen behouden. Indien de Branchène er niet bij stond had ik dit niet gedaan. 4. Het bijplaatsen van (fr) was een misvorming omdat ik veel referenties plaats met sjabloon 'Citeer Web' en 'Citeer boek'. Daar wordt altijd de taal bijgezet als het niet Nederlands is. Ik zal dit verwijderen want dit komt ook niet voor in de andere literatuurlijsten. 5. De kracht en pracht van de Wikipedia naast de encyclopedische kennis is de wikilink. De veranderingen die ik gedaan heb waren in deze filosofie. Het klopt dat status ervoor eenvoudiger was. Maar de doorverwijzingen zorgen voor een nieuwe ontdekkingsreis naar andere onderwerpen. Met vriendelijke groeten en veel respect (voor uw bijdragen op Wikipedia), (Leonasimov (overleg) 8 aug 2018 13:47 (CEST))

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bron bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

Special operations regiment (getalsterkte)[bron bewerken]

Beste, de exacte getalsterkte van het special operations regiment is niet bekend, maar volgens berichten van mil.be zal deze rond de 1400-1500 liggen. De getalsterktes van de eenheden die staan weergegeven op de website van defensie zijn outdated. Als u dit wilt nagaan, lees dan volgend artikel: https://magazines.mil.be/sor/. In dit artikel wordt de getalsterkte geschat op ongeveer 1400. - Owpel 15juli 2019

Community Insights Survey[bron bewerken]

RMaung (WMF) 7 sep 2019 02:57 (CEST)

Verplaatste bewerkingen[bron bewerken]

Beste Leonasimov,

In het verleden heb je bewerkingen gedaan op pagina's die op een volglijst staan. Ter verbetering van de kwaliteit van Wikipedia zijn de nog niet goedgekeurde artikelen van deze volglijst verplaatst naar de naamruimte van de aanmaker. Als je vindt dat een of meer van deze pagina's wel in de hoofdnaamruimte passen, kan je via deze pagina een verzoek daartoe aan de moderatoren doen.

Met vriendelijke groet, RonnieBot (overleg) 11 sep 2019 04:23 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[bron bewerken]

RMaung (WMF) 20 sep 2019 21:04 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[bron bewerken]

RMaung (WMF) 4 okt 2019 18:57 (CEST)