Overleg gebruiker:Lexcy11

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Lexcy11, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.028.464 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Prime series[brontekst bewerken]

Hallo Lexcy11, ik heb je artikel Prime series ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Kleuske (overleg) 11 jul 2012 16:12 (CEST)

Hoofdletters[brontekst bewerken]

Hoi, let even op correct hoofdlettergebruik, zoals de paragrafen. Zie hier voor wat ik corrigeerde. Groet, C (o) 5 aug 2012 22:09 (CEST)

Hallo, Dank u dat u er me even op wijst. Ik probeer altijd correct te zijn qua hoofdlettergebruik. Het kan eens gebeuren dat ik geen hoofdletter gebruik, en als ik dit dan controleer, het ook niet merk. Ik zal proberen dit meer en beter te doen. Lexcy11 (overleg) 5 aug 2012 22:29 (CEST)

Vandalisme[brontekst bewerken]

Zojuist zag ik jouw acties naar aanleiding van vandalisme op Michiel de Ruyter en Autogiro. Ik weet niet of het jou al bekend is, maar je kan ook in één keer al die vandalistische bewerkingen terugdraaien door de laatste goede versie opnieuw op te slaan. Scheelt een hoop werk. Met vriendelijke groet, Denkhenk (overleg) 17 feb 2013 18:50 (CET)

Ok, bedankt voor de tip! Lexcy11 (overleg) 17 feb 2013 18:51 (CET)

Tennis[brontekst bewerken]

Ik zag dat je een aantal tennisspelers had aangemaakt. Er is een heus tennisproject Wikipedia:Wikiproject/Tennis en op Wikidata zijn een aantal tennis-gerelateerde properties (o.a. singles record, doubles record, ATP_id, WTA_id, zie een uitvoerige lijst op https://www.wikidata.org/wiki/Wikidata:Tennis_task_force/Properties). Wellicht kun je met deze extra informatie nog wat. Succes! ed0verleg 16 jun 2013 21:54 (CEST)

Beoordelingsnominatie Yuki Bhambri[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Yuki Bhambri dat is genomineerd door Pink. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150221 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 22 feb 2015 01:01 (CET)

Welkom terug![brontekst bewerken]

Het was het laatste jaar wel erg stil bij de mannen...

Hopelijk is alles goed met u. Als iemand plotseling verdwijnt, kan ik me wel eens zorgen maken om zijn/haar welzijn.

Groetjes uit het WTA-kamp, Vinkje83 (overleg) 7 mei 2015 09:08 (CEST)

Mijn plotse verdwijning had puur met school te maken. En aangezien de zomervakantie met zijn voorafgaande examenperiode snel nadert, zal ik in juni weer even verdwijnen. Ik heb inderdaad kunnen constateren dat ATP een beetje in verval is geraakt. Niet moeilijk, aangezien er sinds mijn pauze nog maar één iemand actief met de ATP bezig is. Ik zal zoveel mogelijk proberen aan te vullen, te updaten... om de achterstand in te lopen.
Mvg, Lexcy11 (overleg) 7 mei 2015 17:08 (CEST)

ATP-code[brontekst bewerken]

Beste Lexcy11,

zou je mij het geheim willen verklappen hoe ik de letter/cijfer-code (vier posities) van een tennisser bij de ATP vind?

Actueel zoek ik John Brown (tennisser), maar misschien loop ik er nog wel eens vaker tegenaan, en dan zou ik graag weten hoe ik moet handelen. De Italiaanse wikipedia specificeert hem als [1].

Dank en groetjes, Vinkje83 (overleg) 9 jun 2015 23:02 (CEST)

Beste Vinkje83
De code kun je vinden door eerst naar de ATP-pagina van de door jou gekozen speler te gaan. Dan zie je rechts beneden een kader van FedEx, ATP HEAD2HEAD. Vul daar een naam van een willekeurige speler in. Klik dan op view H2H. Dan kom je op een andere pagina terecht. Boven in je URL balk vind je dan twee codes. De eerste code is de code die je zoekt. Tip: als je het nog niet had opgemerkt, de eerste letter van de code komt overeen met de eerste letter van de achternaam.
Lexcy11 (overleg) 10 jun 2015 13:09 (CEST)
Beste Lexcy11
Bedankt voor het recept. Het werkt zonder mankeren. Bedankt!!
Enne... succes met je examens, hè! Groetjes, Vinkje83 (overleg) 10 jun 2015 17:58 (CEST)
Re het probleem van de gewijzigde ATP-site: door een briljante, zij het onverklaarbare vondst, van Edoderoo is de kwestie opgelost. Zie mijn overlegpagina. Dus je kunt zonder zorgen aan je examens werken! Groetjes, Vinkje83 (overleg) 13 jun 2015 14:23 (CEST)

Tennis[brontekst bewerken]

Beste, Ik heb gezien dat je een bewerking van mij hebt teruggedraaid ivm het verwijderen van de verloren finales van een tennisspeler. Nu ik was ook eerst aan het twijfelen of ik dit wel zou doen, maar bij sommige tennisspelers wordt dit gedaan en bij andere niet. Is er een regel voor wanneer het niet mag, zodat ik daar geen tijd meer in steek? Mvg Sim8000 (overleg) 24 aug 2015 19:21 (CEST)

Prestatietabellen ATP-spelers[brontekst bewerken]

Hallo Lexcy11, zie hier. JurriaanH (overleg) 7 jul 2017 18:38 (CEST)

Welkom terug![brontekst bewerken]

Hopelijk intussen goede resultaten met je studie? Een extra paar handen aan de riemen van het wiki-tennis is zeker welkom. Pommée (overleg) 28 mei 2019 21:49 (CEST)

Bedankt voor je "welkom terug" berichtje! Nog volop bezig met de studies. :-) Voorlopig zal ik me focussen op het aanvullen/corrigeren van de gegevens van tennisspelers. Nadien zal ik mij focussen op het aanmaken van nieuwe pagina's voor de tennisspelers die encyclopediewaardig zijn maar nog geen artikel hebben. Lexcy11 (overleg) 29 mei 2019 10:27 (CEST)

Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 7 sep 2019 02:57 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 20 sep 2019 21:04 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 4 okt 2019 18:57 (CEST)