Overleg gebruiker:Loek van der Leek

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Warning icon.png Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 30 dec 2013 14:05 (CET) persoonlijke aanval plaatsen
    • blok - 1 dag meteen gezien ernst feit
  2. 31 dec 2013 08:48 (CET) bewerkingsrechten overlegpagina mee opgeschort - zie onderaan.

Beste Wikipedia[bewerken]

Pinokkio is vol verwachtingen van het clubje, niets maar dan ook niets dan de waarheid.

Beste clubje jullie weten als beste waarom jullie anoniem zijn, ik heb jullie als eerste en als enige geplaatst op de lijst van geblokkeerde afzenders. Voor de rest wens ik jullie veel succes met spijt voor onze communicatie om welke reden dan ook.
rare tekst met aantijgingen aan derden hier verwijderd

Dag Loek van der Leek, Wikipedia is een samenwerkingsproject. Als u dat niet wilt doen dan heeft u hier een probleem. Wat u hierboven nog verder plaatste is geen samenwerken. Mocht u problemen hebben ergens mee dan kunt u dat altijd aankaarten op een van de vele pagina's die ervoor zijn. Uw overlegpagina is beslist niet bedoeld om aantijgingen en loze beschuldingen te plaatsen of denigrerende teksten over anderen. Daarom heb ik deze tekst verwijderd. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 6 mrt 2014 17:06 (CET)
Pinokkio op weg naar school.

Beste MoiraMoira, Was Wikipedia maar een samenwerkingsverband dan zou ik hier thuis zijn. Ik wordt hier op deze publieke pagina aangevallen door MoiraMoira en vindt het daardoor een juiste plek om voor het publiek een reactie te geven. Dat is een wereldwijde fatsoensnorm.Loek van der Leek (overleg) 6 mrt 2014 17:21 (CET)

Ik geloof dat u het niet begrijpt, ik val u niet aan maar spreek u aan op uw gedrag. Dat kan hier niet. Hopelijk ziet u dat nu in. Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 6 mrt 2014 17:23 (CET)

Beste MoiraMoira, MoiraMoira, het was zoals U weet een schitterende, reele, herkenbare tekst met bewijsvoeringen en als de tekst raak was dan had je de tekst kunnen laten staan, laat het hierbij Moira, anders had je me de weg wel gewezen waar dan wel, met vriendelijk groet Pinokkio. Loek van der Leek (overleg) 6 mrt 2014 17:34 (CET)