Overleg gebruiker:Luca98

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Luca98, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.979.183 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Voetbaltransfers[bewerken]

Hoi Luca98, ik wil je vragen wat zorgvuldiger te zijn met het veranderen van clubs bij voetballers. Zo schreef je bij Samuel Eto'o dat hij bij Sampdoria speelt en bij Khaleem Hyland ‎ dat hij bij Cardiff City speelt. Dit terwijl Eto'o nog een medische keuring moet ondergaan (en de overgang dus nog niet rond is) en de overgang van Hyland zelfs helemaal lijkt afgeketst. Verander een club aub pas als een overgang helemaal rond is. Dat voorkomt fouten en is überhaupt de manier om te werken, aangezien je dan feiten meldt ipv verwachtingen. Groet Toth (overleg) 25 jan 2015 00:58 (CET)

Peter Maes[bewerken]

Beste, peter maes is tot nader order nog coach van lokeren, graag correctie.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 91.182.191.143 (overleg · bijdragen)

Voetbaltransfers[bewerken]

Herhaling: verander een club aub pas als een overgang helemaal rond is. Dat voorkomt fouten en is überhaupt de manier om te werken, aangezien je dan feiten meldt ipv verwachtingen. Vandaag ga je met Kevin De Bruyne en Kingsley Coman opnieuw de fout in. Toth (overleg) 29 aug 2015 19:34 (CEST)

Transfers[bewerken]

Hey Luca98,

Bedankt voor je laatste bewerkingen, het is erg handig dat je de laatste transfers probeert bij te houden op Wikipedia. Ga zo door!

Mvg E10H msg 16 aug 2016 23:12 (CET)

K. Kabouters Opglabbeek[bewerken]

Hallo Luca98, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over K._Kabouters_Opglabbeek. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en wegingscriteria of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Iooryz (overleg) 5 sep 2016 15:38 (CEST)

Voetbaltransfers III[bewerken]

Hoi Luca98, voor de zoveelste keer: wil je aub wachten met het doorvoeren van transfers tot die daadwerkelijk rond zijn. Toth (overleg) 24 jan 2017 17:23 (CET)

Community Insights Survey[bewerken]

RMaung (WMF) 7 sep 2019 02:53 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[bewerken]

RMaung (WMF) 20 sep 2019 21:03 (CEST)