Overleg gebruiker:Luutje

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Stop x nuvola.svg

Deze gebruiker is voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan de encyclopedie niet meer bewerken.
Luutje (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | sul | CA | cross-wiki)verwijderde bijdragen

Warning icon.png Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  • blok OT - ingelogde vandaal

Nachtburgermeester[bewerken]

Zie hier. En wees slim voeg het niet nog een keer toe, behalve het opschorten van bewerkingsrechten kan ook besloten worden om de pagina op slot te gooien. Dus wees aardig voor anderen en laat het niet zo ver komen. ARVER (overleg) 10 nov 2017 19:28 (CET)

Omdat jouw bewerking zeer promotioneel geschreven is en omdat je daarbij ook nog oude informatie verwijderde, heb ik de bewerking teruggedraaid. Ik raad je aan dergelijke stukken niet opnieuw te schrijven. Wikipedia is neutraal en dient dus ook neutraal geschreven te zijn. Woorden als succesvol en spetterend horen hier dus niet thuis. Ook het oproepen mensen te volgen mag niet, dat heet reclame en is op Wikipedia verboden. Zie dit als een tweede waarschuwing, omdat ARVER hierboven ook al gewaarschuwd heeft. Nog een keer en er zal voor gekozen worden om jouw bewerkingsrechten op te schorten. Dqfn13 (overleg) 11 nov 2017 12:54 (CET)

Verzoek tot opschorting van bewerkingsrechten[bewerken]

Omdat u doorgaat met het plaatsen van de tekst heb ik nu een verzoek ingediend om uw bewerkingsrechten te laten opschorten. ARVER (overleg) 11 nov 2017 19:33 (CET)