Overleg gebruiker:MADe

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


SVG (Scalable Vector Graphics)[brontekst bewerken]

according:

Please use SVGs, or for Rastergrafics (which are not Photos) please use PNG. They have smaller size and no quality lost.  — Johannes Kalliauer - Talk | Contributions 10:14, 30 April 2017 (UTC)

Jubileumster 10 jaar[brontekst bewerken]

10 jaar actief Deze ster is voor mensen die zich al 10 jaar of langer inzetten voor Wikipedia. U bent al meer dan 10 jaar actief, dus deze ster heeft u verdiend! Rode raaf (overleg) 8 feb 2018 13:44 (CET)

Ellips[brontekst bewerken]

Kegelsnedes als snedes van kegel.png

Beste MADe, ook ik ben meer dan 10 terug begonnen op Wikipedia. Waar blijft de tijd?

Hierbij een opmerking bij de figuur met kegelsnedes als snedes van kegel, door jou vertaald uit het Frans. Wat mij opvalt is dat bij de hyperbool niet is gekozen voor een willekeurig voorbeeld, zoals wel is gedaan bij de parabool en bij de ellips. De in de figuur getekende hyperbool is strikt verticaal, een speciaal geval dus. Mocht er ooit een update komen, dan lijkt me een punt van verbetering: ook bij de hyperbool een "willekeurig voorbeeld" laten zien. Groeten, Bob.v.R (overleg) 28 aug 2018 22:11 (CEST)

Beoordelingsnominatie Witte fiets[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Witte fiets dat is genomineerd door Edoderoo. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181030 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 31 okt 2018 01:03 (CET)

Beste Wensen[brontekst bewerken]

@MADe: long time no see Glimlach. Mag ik langs deze weg mijn eindejaarswensen overbrengen? Grts. Lotje (overleg) 25 dec 2018 18:13 (CET)

Beoordelingsnominatie Sjabloon:Zijbalk Prison Break[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Sjabloon:Zijbalk Prison Break dat is genomineerd door Mikalagrand.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20200914#Sjabloon:Zijbalk Prison Break en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 15 sep 2020 00:56 (CEST)

Het was niet genomineerd door mij, maar door 84.199.103.113. Misschien kan die bug nog een keer verholpen worden. Het gebeurd steeds met nominaties van anoniemen gebruikers, dat de eerste reactie gezien wordt als de nominator. Mikalagrand (overleg) 15 sep 2020 11:22 (CEST)