Overleg gebruiker:MaartenSmit

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Onduidelijke status afbeeldingen[bewerken]

Hallo MaartenSmit, iemand heeft Afbeeldingen die jij hebt geupload aangeduid als onduidelijk wat betreft de licentie ervan. Het gaat specifiek om deze afbeelding(en): Bestand:Concertgebouw.jpg,Bestand:Freddy_Adu_3.jpg,Bestand:Freddy_Adu.jpg Kan je de eigenaar en licentie ervan verduidelijken? Anders lopen de afbeeldinge het risico verwijderd te worden. Het is op dit moment niet de bedoeling de afbeeldingen te verwijderen, enkel om te voorkomen dat dit op een latere datum moet gebeuren. Je kan ofwel zelf de status verduidelijken op de afbeeldingspagina, ofwel indien het veel afbeeldingen zijn die allemaal dezelfde boodschap moeten krijgen een bericht achterlaten op Overleg Gebruiker:henna om het automatisch te doen. Als er problemen zijn, laat eventueel iets weten op Overleg_Wikipedia:Probleemlijst_afbeeldingen. HennaBot 28 jun 2005 22:37 (CEST)

Hetzelfde verhaal voor Bestand:Robbie Williams.jpg. Kan je de herkomst van deze afbeelding aangeven? Sander Spek 9 aug 2005 09:58 (CEST)

Gebruikerpagina[bewerken]

Hoi, het is niet de bedoeling om je eigen gebruikerspagina te verplaatsen middels het "Wijzig titel" knopje en ook niet om een niet-encyclopedisch artikel te schrijven. Ik heb die wet nu in je eigen naamruimte geplaatst... Puck 7 aug 2005 19:43 (CEST) PS. Heb je Wikipedia:Welkom voor nieuwelingen al eens gelezen? Smile

Foto Robbie Williams[bewerken]

Maarten, ik heb de foto Bestand:Robbie Williams Maarten's.jpg voor verwijdering genomineerd omdat je zelf zegt dat er copyright op rust. Kan je wellicht de herkomst van de afbeelding aangeven? Sander Spek 8 sep 2005 09:43 (CEST)

Foto's Marcos Baghdatis[bewerken]

Beste, ik heb Bestand:Marcos Baghdatis.jpg en Bestand:Marcos Baghdatis 2.jpg genomineerd voor verwijdering, wegens vermoedelijke auteursrechtenschending. Zie Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen. Mvg, --Tuvic 4 feb 2006 15:57 (CET)

FC Vaduz[bewerken]

Hallo Maarten,

Leuk dat je een artikel over FC Vaduz geschreven hebt. Ik heb het logo echter even weggehaald, want die mogen helaas niet geplaatst worden op Wikipedia. Dat zou ik ook liever anders gezien hebben, maar wat dat betreft is de Nederlandse wiki een stuk strenger dan bijvoorbeeld de Engelse waar voetbal logo's wel gewoon mogen. Ik heb overigens ook je vraag op het overleg beantwoord. Groeten, FvS 8 feb 2006 12:57 (CET)

Leuk om te zien dat je interesse hebt in de mindere competities van Europa. Ik volg zelf eigenlijk alle competities en heb bijna overal wel een links van om ze te kunnen volgen. Alle Zwitserse competities kan je volgen op [1]. De 1.Liga is ook nog betaald voetbal, de 2.Liga valt onder het amateurvoetbal, maar promoveren is wel mogelijk. Onder "meisterschaft" kan je alle ranglijsten en standen vinden. Groeten, FvS 8 feb 2006 17:51 (CET)
Tuurlijk kan je zelfs van Albanië en Kazachstan informatie vinden, zolang je maar weet waar. Verreweg de beste voetbalsite voor dat soort informatie is natuurlijk [2] en specifiek [3] voor alle competities van de wereld. In principe kan je op die site vrijwel alles op voetbalgebied vinden, maar soms moet je iets verder zoeken, maar da's logisch. Veel plezier ermee ;) FvS 8 feb 2006 22:33 (CET)

Zhurova vs. Zjoerova[bewerken]

Hallo Maarten, ik heb je wijziging voor wat betreft bovenstaande naam weer ongedaan gemaakt. Het is zo'n beetje "gebruikelijk" dat we op Wikipedia de nederlandse spellingswijze van buitenlandse namen gebruiken. Voor namen die normaal in het Cyrillische schrift worden geschreven is dat misschien lelijk, maar desondanks wel de standaard... Er bestaat overigens wel een redirect voor Svetlana Zhurova, die verwijst naar Svetlana Zjoerova. Groeten, en bedankt voor het meedenken natuurlijk, Eve 14 feb 2006 22:00 (CET)

Sestriere[bewerken]

Hallo Maarten,

Ik zie dat je de naam van Sestriere in diverse artikelen hebt veranderd in Sestrière. Hoe kom je daarbij? Op de Italiaanse Wiki hebben ze ook gewoon Sestriere staan en ook op de officiele site van Sestriere staat gewoon Sestriere. Groeten FvS 15 feb 2006 11:52 (CET)

OK maar waarom zou je de Franse naam voorkeur geven boven de Italiaanse naam? Het is een Italiaanse stad/dorp. Dus als je ze weer zou willen aanpassen graag. FvS 16 feb 2006 09:03 (CET)
Lijkt me wel dat dat dan de standaard is, maar je kan in het artikel over Sestriere zelf wel erbij zetten dat het Sestrière is in het Frans. FvS 16 feb 2006 09:43 (CET)

Ter informatie[bewerken]

Beste MaartenSmit,

U heeft een of meer afbeeldingen geüpload op Wikipedia. Er is onduidelijkheid over de licentie of herkomst van deze afbeelding(en). Het kan bijvoorbeeld zijn dat auteursrechten worden geschonden, of dat er andere licenties worden gebruikt dan toegestaan volgens het beleid voor gebruik van media.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen kunt u vinden over welke afbeeldingen het gaat (kijk in het kopje behorend bij de datum van dit bericht). U vindt daar ook een toelichting. Over twee weken zal de afbeelding verwijderd worden, tenzij u intussen meer informatie heeft kunnen toevoegen. Wellicht kan de afbeelding dan toch behouden blijven.

Voegt u deze informatie alstubieft toe op de afbeelding zelf, en schrijft u een korte toelichting op de genoemde lijst.

Het gaat om:

Groeten, WebBoy Jelte 2 mrt 2006 17:08 (CET)

Gebruikersbox[bewerken]

Iets voor jou misschien?

Coat of arms of Nijmegen.png
Deze gebruiker komt uit Nèhméége, Nimwèège of Nijmegen

Groeten Vdegroot 13 mrt 2006 18:09 (CET)

Sjabloon:ENG[bewerken]

Hallo Maarten,

Ik zag dat je voor de tweede keer het sjabloon ENG had aangepast, ook na mijn eerdere terugplaatsing, vandaar dat ik nu even hier bij je aanklop. Het sjabloon zoals het nu is, dus de vlag van Engeland + het woord Engeland voluit geschreven wordt op tientallen pagina's op die manier gebruikt. Ik weet dat je bezig bent met die lijst van sjablonen, maar je kan niet zomaar dat sjabloon aanpassen. Van mij mag je hem overigens wel aanpassen, maar alleen als je dan ook GELIJK een extra sjabloon aanmaakt met dezelfde functie als deze en die dan vervolgens op ALLE pagina's toepast waar sjabloon ENG nu op wordt gebruikt. Dat lijkt me niet meer dan een redelijk iets ;) FvS 14 mrt 2006 14:42 (CET)

Ook maar even hier voor de volledigheid : Dat is heel simpel, maar wel wat moeite. Wat mij betreft is het ook beter {{ENG}} zodanig neer te zetten zoals jij wil, maar dan moeten dus die artikelen die {{ENG}} nu oproepen vervangen worden door het nieuw aan te maken {{EN}}.
Als je nu eerst {{EN}} aanmaakt, zonder {{ENG}} aan te passen, maar daar even mee te wachten tot je de artikelen hebt aangepast. Dat doe je, door naar {{ENG}} toe te gaan en daar te klikken op "Links naar deze pagina", die staat in je linkermenu onder "hulpmiddelen". Dan krijg je een lijst te zien van alle artikelen waar {{ENG}} op wordt gebruikt, een keer of meerdere keren. Dan kan je daar een voor een heen gaan en ze aanpassen naar {{EN}}. Als dat allemaal geregeld is, dan is er geen probleem om de verandering door te voeren. FvS 14 mrt 2006 15:07 (CET)

Hier een voorbeeldje om kleuren aan te passen voor één bepaalde cel :

Kolom 1 Kolom 2 Kolom 3 Kolom 4 Kolom 5
tekst tekst tekst tekst tekst

FvS 14 mrt 2006 22:30 (CET)

Ik heb even geregeld dat Gebruiker:Tuvic met zijn bot de sjablonen ENG aan heeft gepast naar EN. Hij heeft het daarna nog laten doen door Gebruiker:Michiel1972. Als je nog meer van zulke sjablonen tegenkomt, kan je denk ik het best daar even navragen. FvS 14 mrt 2006 23:34 (CET)
Ga je deze Wikipedia:Sjablonen voor een link naar regio met vlagaanduiding er ook bijzetten? FvS | Overleg 15 mrt 2006 13:47 (CET)
Ik denk dat je Palestina er wel apart bij kan zetten. Wat betreft Taiwan en Chinees Taipei, dat is min of meer hetzelfde. Chinees Taipei gebruiken ze in Taiwan voor sportwedstrijden, terwijl ze voor alle andere zaken gewoon Taiwan zijn. Ik denk dat je die gewoon allebei apart moet opnemen in de lijst, aangezien ze allebei wel veel gebruikt worden. FvS | Overleg 15 mrt 2006 22:32 (CET)

Vlaggen[bewerken]

Beste, mag ik vragen waarom je bij sommige sjablonen van landen de vlaggen veranderd hebt? Ik zie er namelijk geen structuur in: soms verander je een Commons-vlag in een anderen vlag, en soms juist andersom. Ik had indertijd voor de IOC-sjablonen allemaal commonsvlaggen gebruikt, omdat die zijn nagekeken. Ik was eigenlijk van zin jouw veranderingen terug te draaien, maar ik zal het bij deze dan toch maar eerst vragen. Mvg, --Tuvic 16 mrt 2006 17:39 (CET)

Nou, omdat me opgevallen was dat de twee sjablonen van sommige landen (bijv. {NL} en {NED}) naar een andere vlag linkten. Bijv.: Vlag van Peru Peru en Vlag van Peru PER. En nu ben ik van plan om alle sjablonen gelijk te trekken, zeg maar. Met andere woorden: Ik wil één vlag voor beide sjablonen. Groet, Maarten vr 17-3-2006 17:34u CET
Dat is een goed idee. Ik stel voor om de vlaggen te nemen vanop Wikimedia Commons, omdat deze zijn nagekeken; deze worden ook gebruikt op Vlaggen van de wereld. Het voorbeeldje van Peru: daar kan je op Vlag van Peru zien dat die van Commons eigenlijk de juiste nationale vlag is. Als je het goed vindt verander ik dan diegene die je in de andere richting veranderde terug naar de Commons-vlaggen. Mvg, --Tuvic 17 mrt 2006 17:40 (CET)

Dus, als ik het goed begrijp wil jij ook voor beide sjablonen één vlag, en die haal je dan van 'Vlaggen van de wereld'? Oftwel commons.

Inderdaad ja. --Tuvic 17 mrt 2006 17:55 (CET)

Is het zo dat de 'commons-vlaggen' allemaal beginnen met "[[Afbeelding:Flag_of_(...)" en eindigen op (bijv.) "(...)the_Netherlands.svg"? Zo ja, dan is het natuurlijk simpel om al die sjablonen aan te passen. Trouwens – niet te vergeten waarschijnlijk – zijn er toevallig ook uitzonderingen? Groet, Maarten zo 19-3-2006 00:39u CET

De meeste doen dat inderdaad. Er zal hier en daar wel een kleine uitzondering zijn, voor delen van landen of betwiste territoria of zo, maar het merendeel volgt die regel inderdaad. Ik zal dan even de sjablonen die jij vroeger hebt aangepast even aanpassen, en ineens ook hun tegenhangers, zodat ze dezelfde vlag gebruiken. --Tuvic 19 mrt 2006 12:19 (CET)
Maar, van de onafhankelijke landen; zijn dat allemaal .svg bestanden? Of zitten daar óók nog uitzonderingen tussen? Groet, Maarten.
Neen, die zijn allemaal Flag of ... .svg. Ik gebruik altijd Vlaggen van de wereld daarvoor, trouwens. --Tuvic 20 mrt 2006 16:13 (CET)

Categorie[bewerken]

Beste Maarten, ik heb de categorie van je gebruikerspagina verwijderd. Door de categorisatie verscheen je pagina tussen artikelen in de hoofdnaamruimte; categoriseren van gebruikerspagina's is niet de bedoeling. Groeten, Jörgen (vragen?) 29 mrt 2006 00:54 (CEST)

Sjabloon: Nationaldivision[bewerken]

Ik heb gezien dat u de naam van 'Etzella Ettelbruck' in het sjabloon van de Luxemburgse Nationaldivision veranderd heeft in 'Etzella Ettelbrück'. Ik vraag me af of dit juist is, aangezien op zowel de officiële website van Etzella als op de Nederlandse en Engelse wikipedia (van de stad) de (Franse) spellingswijze 'Ettelbruck' wordt gehanteerd, en dus niet de Duitse spelling.

Oh, sorry... Neem me niet kwalijk. Die feedback c.q. informatie had ik niet. Ik had het veranderd omdat ik in me hoofd had dat het 'Ettelbrück' moest zijn. Normaal verander ik nooit zo snel zonder het zeker te weten, maar hier was ik vrij zeker van... Maar helaas had ik het fout. Sorry! Vlag van Nijmegen Maarten (Overleg) © • di 4-4-2006 23:50u CET

Antwoord LimoWreck[bewerken]

Hey Maarten, hij heeft geantwoord op je vraag op zijn overlegpagina, dus je kan daar even je mening geven. Trouwens aangezien jij ook veel met sportartikelen bezig bent, misschien leuk om regelmatig even bij te lezen in het Wikipedia:Sportcafé ? Groeten, FvS | Overleg 18 apr 2006 00:43 (CEST)

Yo, bedankt. Ik had trouwens al gezien dat-ie geantwoordt had. Vlag van Nijmegen Maarten (Overleg) © di 18-4-2006 01:01u CET

Klaas-Jan Huntelaar[bewerken]

Waarom moest je nou zo nodig wijzigen!!! :( Ik heb net dat allemaal ingevuld en dan moet jij er zo nodig weer tussen ziten!


Overzicht speciale 2 euro's[bewerken]

Dag Maarten, Je kan veel informatie op deze munten in de franstalig or engelstalig Wikipedia vinden :

  • franstalig : [4]
  • engelstalig : [5]

groeten. Marc --Flafla89 8 mei 2006 18:49 (CEST)

Grand Prix pagina[bewerken]

Maarten, ik ben onder de indruk van je layout van de pagina GP wegrace 2006. Je hebt hier iets gedaan wat ik al een poos op mijn lijstje had staan, maar gewoon niet aan toe kwam (misschien ook wel omdat ik layout-technisch) niet zo'n ster ben. Een hobby van mij is het verzamelen van GP uitslagen en hier ben ik al heel wat jaartjes mee bezig. De verzameling is nagenoeg compleet en groeit natuurlijk nog steeds. Ik ben wat dingetjes aan het programmeren om de data te transformeren naar wiki-formaat. Hopelijk lukt me dit de komende tijd. Een mooi voorbeeld van wat me voor ogen staat is en:2006_Formula_One_season. Met vriendelijke groet, Harm 17 mei 2006 00:38 (CEST)

Ja, zeker... ziet er goed uit. Er zijn wel wat dingen dat ik overbodig vind, of net te veel van het goeie. Zoals die kleurtjes die aangeven dat een rijder geen punten heeft behaald. Of in de tabel van de teams, met alle info, dat voor de coureurs die meedoen een vlaggetje staat. Ik heb bij Formule 1/2006 een aparte tabel gemaakt met de coureurs die het seizoen in kwestie meedoen. Daarin kun je dan aangeven waar ze vandaan komen, en dan kun je ze in die andere tabel weglaten. Snap je?
MVG, Vlag van Nijmegen Maarten (Overleg) © wo 17-5-2006 00:48u CET
P.S. Ga je zelf wat nieuwe seizoenen/artikelen toevoegen? Of gaan we dat samen/om de beurt doen? Of hoe zie je dat voor je?

Maarten, Ik heb voor het gemak jouw tekst van mijn overlegpagina gehaald en hier geplaatst, want anders wordt het zo'n onoverzichtelijk ge-ping-pong over de twee overlegpagina's. Ik begrijp wat je bedoelt met je opmerkingen. Er zijn vele manieren te bedenken hoe dit aan te pakken c.q. op te lossen. Mijn vingers jeuken om hiermee aan de slag te gaan. Helaas heb ik (alweer) te weinig tijd hiervoor. Ik zal erover nadenken en kom er zeker op terug. mvg, Harm 17 mei 2006 00:56 (CEST)

Sjabloon[bewerken]

Hallo Maarten,

Zou je eens op de volgende pagina willen kijken?
Overleg sjabloon:Voetbalspeler paspoort 2
Groeten van Onderwijsgek 20 mei 2006 11:56 (CEST)

Weet jij waar je sportcollega uithangt?[bewerken]

Moi Maarten, af en toe doe ik ook wel eens iets in sport-lemma's. Het viel me op dat FvS al weken afwezig is, heb jij een idee waar hij rondhangt (wellicht kamperen in Leipzig om alsnog een kaartje te krijgen? ) Peter boelens 24 mei 2006 00:51 (CEST)

Hier natuurlijk ;) Hey Maarten, heb jij geen zin om mee te helpen met de WK selecties? FvS | Overleg 31 mei 2006 02:08 (CEST)
Bij deze zoals beloofd het WK-gebeuren uitleggen en introduceren zodat je aan de slag kan. Op WK voetbal 2006 zie je onder Deelnemende landen een aantal landen blauw staan en een aantal rood. De blauwe zijn reeds voorzien van een artikel "xxx op het wereldkampioenschap voetbal 2006". Een aantal daarvan zijn nog niet conform de regels zoals ik ze zou willen en die moeten dan ook worden aangepast. De rode moeten in zijn geheel nog worden aangemaakt. Het is de bedoeling dat ze allemaal worden zoals nu Nederland op het wereldkampioenschap voetbal 2006, Ecuador op het wereldkampioenschap voetbal 2006, Brazilië op het wereldkampioenschap voetbal 2006, Costa Rica op het wereldkampioenschap voetbal 2006 en Polen op het wereldkampioenschap voetbal 2006 om maar even wat voorbeelden te noemen. Daarna dienen van ieder land de spelers en de bondscoaches te worden aangemaakt, zodat we dat hopelijk voor de start van het WK allemaal gedaan hebben. Bij een aantal landen moet je even oppassen met aanpassen. Dat zijn degenen die aangemaakt zijn door Gebruiker:Franciscuswijnand. Met hem zijn we (ik en Gebruiker:Kevinklop) nog in gesprek om te bespreken in hoeverre we zijn pagina's gaan aanpassen, zie ook het overleg van Franciscuswijnand. In ieder geval denk ik dat je aan de slag kunt. Ik ga nu zelf beginnen met Oekraïne, zodat daar in ieder geval de goede door Jörgen aangegeven namen in staan. FvS | Overleg 1 jun 2006 00:26 (CEST)
Maarten, ik heb je hulp nodig man ;) Kom je nog helpen met die WK selecties? Zo ja, begin dan in groep C en maak de spelers waarvan er nog geen artikel is aan zoals bijvoorbeeld bij Carlos Tenorio en alle andere spelers uit groep A. Ikzelf ga nu met groep B beginnen, groep A is al af. Bij spelers waar al wel een artikel van is, kan je even snel doorlezen of de informatie nog klopt en dat aanvullen met het WK tabelletje. FvS | Overleg 6 jun 2006 16:18 (CEST)
Wat ik bedoel met de hierboven gestelde vraag. Kijk even naar het artikel Carlos Tenorio. Daar zie je de basisinformatie over hem. Kijk even naar een andere speler binnen de selectie van Ecuador of Polen bijvoorbeeld en je ziet dat de informatie op dezelfde manier is opgebouwd, maar dan met de informatie van die speler. Zo moet het met alle spelers op het WK gebeuren en daar kan ik nog wel wat hulp bij gebruiken. Ik heb nu net Paul Robinson op dezelfde manier aangemaakt omdat ik nu met Engeland bezig ben. Noem het een soort van voetbalbeginnetjes die later weer kunnen worden aangevuld wanneeer daar weer tijd voor is. FvS | Overleg 6 jun 2006 16:51 (CEST)

Bestand:RFK Stadium.jpg[bewerken]

Ter informatie[bewerken]

Beste MaartenSmit,

Bedankt voor het uploaden van afbeeldingen naar Wikipedia. Een medegebruiker heeft echter één of meer door u geuploade afbeeldingen genomineerd voor verwijdering.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?".

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven. Siebrand (overleg) 3 jun 2006 15:34 (CEST)

GX -> GG[bewerken]

Beste, ik heb de naam van Sjabloon:GX gewijzigd in Sjabloon:GG, omdat dat de correcte ISO-code is. De foute heb ik verwijderd om verdere verwarring te voorkomen. Nu staat er op je gebruikerspagina nog wel een link naar GX, die eigenlijk naar GG zou moeten wijzen. Ik zeg het je liever dan er zelf aan te beginnen prutsen. Mvg, --Tuvic 8 jun 2006 20:24 (CEST)


About Mike Havenaar[bewerken]

http://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%83%8E%E3%83%BC%E3%83%88:%E3%83%8F%E3%83%BC%E3%83%95%E3%83%8A%E3%83%BC%E3%83%BB%E3%83%9E%E3%82%A4%E3%82%AF

↑reply to this.

He isn't half Japanese. Both of his parents are ethnically Dutch and have Japanese citizenship. Mike is also a Japanese citizen, so he is currently an U-19 Japanese international. Yes, his father is Dido Havenaar. Mike was born and raised in Hiroshima, Japan. He can speak Japanese, Dutch and English. His birthday is May 20th (1987). You are right.


He made his debut in J-League this year. Because his father also played in the league, they are the second father and son pair to play in J-League.

Afbeelding:Grote zaal groot.jpg[bewerken]

Voor Bestand:Grote zaal groot.jpg is onvoldoende bekend over de oorsprong en licentie. Als u deze informatie toevoegt kan de afbeelding op Wikipedia behouden blijven. - Ilse@ 30 jun 2006 01:38 (CEST)

GP uitslagen (layout)[bewerken]

Maarten, zie mijn overlegpagina voor het antwoord op jouw opmerking.
(ik stel voor dat je deze regel verwijderd als je dat nodig vindt.)
mvg, Harm 11 jul 2006 00:20 (CEST)

Ik heb het stukje overleg verplaatst naar Overleg:GP wegrace 2006 + mijn antwoord. groet, Harm 11 jul 2006 23:39 (CEST)

Gerard Ekdom[bewerken]

Ik kan me voorstellen dat het eerst fout was, omdat het blijkbaar provincie Utrecht is en niet de stad zoals bijvoorbeeld te lezen is op radiofreak.nl . Maar waar heb jij gevonden dat het De Bilt moet zijn? Ik kon het niet zo gauw ergens vinden, maar het zal wel goed zijn dan als je het hebt gecheckt.

Gebruiker:MaartenSmit/MijnFreak11[bewerken]

Hoi, even een vraagje over Gebruiker:MaartenSmit/MijnFreak11. Wat is je bedoeling met die pagina? Groeten, Tjipke de Vries 25 jul 2006 19:36 (CEST)

Hé Tjipke,
Wat mijn bedoeling is van Gebruiker:MaartenSmit/MijnFreak11? Oh, niets bijzonders. Ik vond het gewoon leuk om mijn eigen versie van de Freak 11 te maken. Vind je dat erg dat ik dat gedaan heb? Het is toch geen verspilde ruimte? Groet, Maarten. Za 29-7-2006, 16:15u CET
~ Typefouten zijn gratis! © eLine ~
Het gaat er niet zozeer om of ik het erg vind of niet, het gaat er om dat het eigenlijk niet de bedoeling is op Wikipedia. Zie Wikipedia:Wat wikipedia niet is, en dan met name het gedeelte over "persoonlijke webruimte". Groeten, Tjipke de Vries 5 aug 2006 19:57 (CEST)
Ja, oké. Maar betekent dat dat ik het weg moet halen of anders wordt het wel voor me weggehaald?
Zie antwoord op mijn overlegpagina. Tjipke de Vries 6 aug 2006 23:30 (CEST)

Alfabetische volgorde 3FM-jocks[bewerken]

Excuus voor het fucken van de alfabetische volgorde! Ik had ze op voornaam gezet. Ik hoop dat je wel blij bent met m'n aanvullingen... ;-)

Wikipedia:Lijst met sjablonen van landen[bewerken]

Je hebt op Wikipedia:Lijst met sjablonen van landen links "naar boven" ingevoegd, maar met de naam van de pagina hard gecodeerd: dat gaat een probleem geven als de pagina ooit een andere naam zou krijgen. Beter is:

[[{{NAMESPACE}}:{{subst:BASEPAGENAME}}#globalWrapper|↑ Naar boven]]

of, nog korter:

[[#globalWrapper|↑ Naar boven]]

Ik heb het bij de "A" getest, zie aldaar. Doe jij de rest ? ;-) - Erik Baas 20 sep 2006 01:52 (CEST)

Oh, dat wist ik niet. Ik ga het veranderen. Bedankt! Groet, Maarten. (wo 20-9-2006, 13:51u CET)

Sjabloon:NEDf-21[bewerken]

Dag, waarin verschilt dit sjabloon van Sjabloon:NEDf ? aleichem 18 okt 2006 16:46 (CEST)

Dat lijkt me obvious! Dit sjabloon is voor/van het Nederlands voetbalelftal onder 21. Kijk maar naar de link. Groet, Vlag van Nijmegen Maarten (Overleg) © wo 18 okt 2006, 16:52u CET
~ Typefouten zijn gratis! © eLine ~
Maar waarom gebruik je daar niet gewoon NEDf? aleichem 18 okt 2006 16:55 (CEST)
Omdat dat een link naar het A-elftal is, en niet naar Jong Oranje.

Uefa Cup[bewerken]

Tja, zo kan het inderdaad ook worden verbeterd. Er klopte iets niet aan de zin, maar zoals jij het hebt verbeterd is het ook goed. Met vriendelijke groet Daka 23 okt 2006 22:55 (CEST)

Ja, zo kan het ook inderdaad. Zo is het eigenlijk bedoeld. Het EK voor landenteams is natuurlijk een ander soort toernooi. Dat kun je met de Champions League of de UEFA Cup niet vergelijken. Groet, Maarten

Sjabloon:Selectie FC Barcelona[bewerken]

Zou je dit sjabloon ook op de spelerspagina's en op de pagina van de club willen invoegen? Rubietje88 15 nov 2006 09:18 (CET)

Ja, doe ik. Ik zal er tijd voor maken. Gr, Maarten.

Tabel Catalonië[bewerken]

Hi Maarten! Dankje voor je bijdrage aan de tabel op catalonië, ik ben bezig met het veranderen en (hard nodig) updaten van de artikelen over alle autonome regio's van Spanje, ik merk dat jij de percentages er ook graag bij ziet, zou je hetzelfde dan ook voor die tabels willen doen? Groet, Beachlife 20 dec 2006 16:30 (CET)

Dank je. Dat vond ik er wel bijpassen. Ik miste het nog. Maar, wat bedoel je met of ik dat voor de andere tabellen ook wil doen? Bedoel je dezelfde tabel op Girona, Lleida en Tarragona? Groet, Maarten.

Catalonië in de Etalage[bewerken]

Ik ben het helemaal met je eens en ik heb dit artikel genomineerd in de Wikipedia:Etalage. Je kunt hier stemmen: Wikipedia:Etalage/Aanmelding kandidaten/Aanmeldingen. Xisco 20 dec 2006 16:50 (CET)

Question on Commons[bewerken]

Hi Arz,

I guess you haven't noticed yet, because you haven't replied on a question I've asked (on the talk page at Commons). No big deal, but I'm very curious about your answer. This is what I asked:

Hello there,
I was just wondering, did you create these Formula One circuits maps? Or did you retreive them anywhere? I like these maps a lot.
They look very nice with the black track line and the names of the corners added on. I'll like it very much if every track article on
Wikipedia will have one of these 'black tracks'. Greets from Vlag van Nederland Nederland, Maarten Smit (Talk) © Saturday 6th January 2007, 14:56h CET
Hi, Yes I was created these maps cause F1 is may favorite sport, and you can feel free to use it. All maps are licensed free. Best regards from rain country Lithuania! Flag of Lithuania.svg Arz 16:57, 7 January 2007 (UTC)

I hope you will be able to answer my question. And please, if you do so, leave it on my (Dutch) talk page. Click here for the link. Then click on the button "bewerk" to place a message. Hope to hear from you soon! Greets, Maarten. Sunday 7th January 2007, 3:25u CET

May be I do not understand the question? Flag of Lithuania.svg Arz 9 jan 2007 11:31 (CET)
You've allready answered it. Thanks! But I have an other question instead. Are you willing to create more circuit maps? But these are not Formula 1 tracks. I was thinking of the TT circuit in Assen, for example. And circuits like Laguna Seca and Phillip Island. Greets, Maarten Tuesday 9th January 2007, 17:00h CET.

Anonieme bewerking van je GP[bewerken]

Beste Maarten,

Zojuist zag ik dat een anonieme gebruiker een bewerking had gedaan op je gebruikerspagina. Ik heb deze (nogal blindelings) teruggedraaid omdat dit natuurlijk niet de bedoeling is. Mocht jijzelf degene zijn geweest die de bewerking deed maar even was vergeten om in te loggen, dan mijn excuses (en het verzoek om vooral wél in te loggen :p)... Als je het niet was, dan ben je vandaag gevandaliseerd! Yeehaa! :P

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 14 mrt 2007 15:06 (CET)

Ja, dank je wel. Ik had nog niet eens gemerkt dat iemand bezig was op mijn pagina. En nee, ík was het niet. Ik snap wel waarom diegene dat deed, maar wel een beetje overdreven, want het gaat tenslotte om een voorbeeld (voor mezelf en voor de nog op te zetten pagina's van de Tour de France 2007). Het is natuurlijk wel een beetje zelfbevlekkend om mijn eigen naam in dat voorbeeld te plaatsen, maar hé... daar kan het gewoon! Haha. Dus, nogmaals bedankt! ~ Maarten.

Verwijderingsnominatie Mew (Pokémon)[bewerken]

Beste MaartenSmit, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Mew (Pokémon). De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070513 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 14 mei 2007 02:03 (CEST)

Linkfix[bewerken]

Dag Maarten, Jouw linkfix in de Ronde van Italië 2007 heeft als resultaat dat er verwezen wordt naar een doorverwijspagina, namelijk Reggio nell'Emilia (stad) in plaats van direct naar Reggio Emilia (stad). Was dat een bewuste keuze ;-) ? NielsB 21 mei 2007 06:47 (CEST)

Hallo Niels, Ja, dat was inderdaad bewust. Het viel mij op dat er Reggio Emilia stond en ik zag gelijk dat dat Reggio nell'Emilia moet zijn, dus veranderde ik het. Overigens zonder te controleren op dubbele re-direct. Sorry daarvoor, beetje naïef natuurlijk... Groet, Maarten 21 mei 2007 13:58 (CEST)
Ok! Geen probleem hoor, je hoeft je zeker niet verontschuldigen! NielsB 21 mei 2007 16:25 (CEST)

Europees kampioenschap voetbal onder 21 - 2007[bewerken]

Hallo Maarten,

Bij je laatste opschoningsactie ben ik het (uiteraard) eens met het aanmaken van een aparte pagina voor de selecties, maar waarom je ook veel sjablonen (die je zelf hebt gemaakt) vervangt door gewone tekst begrijp ik niet. Het lijkt erop dat je niet tevreden bent over het lijntje om een vlag. Als dat zo is, is het dan niet handiger om in het sjabloon zelf het ene vlaggetje door een ander te vervangen zodat het sjabloon gebruikt kan blijven worden ? Als dat zo is, wil ik je daar wel bij helpen. Groeten Miho 30 mei 2007 10:59 (CEST)

Over de selecties: Ja, vond ik ook. Het is even wat werk om ze allemaal aan te maken, maar ik vind het leuk, dus daar ligt het niet aan gelukkig. Over de sjablonen: Dat klopt! Ik vind de (bordered).svg-vlaggen – zoals: Vlag van Tsjechië – niet mooi. Ik vind ze er een beetje slordig uitzien. Ik zet ze dus liever 'kaal' neer, zoals: Tsjechië (Ik maak alleen voor Cyprus een uitzondering, aangezien die vlag bijna helemaal wit is...: Cyprus Dat is eigenlijk ook de enige (bordered).svg-vlag die een mooie standaard-rand heeft.) Ik kan de sjablonen zelf wel aanpassen (ik weet hoe dat moet, bedankt voor de hulp), maar dan krijg ik weer een hoop mensen over me heen die dat niet willen. Die zien liever de (bordered).svg-vlaggen. Ik snap ook wel waarom. Ik ben gewoon een beetje eigenwijs en tegenstrijdig... Groet, Maarten 30 mei 2007 11:09 (CEST)

Alex Rodrigo Dias da Costa[bewerken]

Waarom heb je de tabel vervangen? en Alex heeft een aantal wedstrijden om de Gold Cup gespeeld, dat brengt het totaal op 17 interlands, waar hij twee keer in scoorde. Rubietje88 7 jun 2007 18:08 (CEST)

Sorry dat ik nu pas reageer, maar ben pas terug van vakantie (Alanya, Türkiye):
Ik heb de tabel vervangen omdat Alex geen ex-voetballer is, natuurlijk. Anders komt er informatie te staan die niet van belang is. Ik wil ook graag dat de tabel "voetbalspeler paspoort 2" de standaardtabel is/wordt (voor nog actieve voetballers). Wat de aantal interlands betreft: Mijn bronnen VI.nl en de Engelse Wiki zeiden dat hij op 8 caps (0 goals) staat. Misschien dat de Gold Cup geen officiële (FIFA-)interlands zijn? Groet, Maarten 19 jun 2007 00:38 (CEST)

Nominatie Sjabloon:WSMf[bewerken]

Hallo MaartenSmit. Op 20 sep 2006 heb je dit sjabloon genomineerd. Ik heb het verwijdersjabloon weggehaald vermits de nominatie al zo lang geleden gebeurd is. Zou je alsnog kunnen nagaan of het sjabloon nog gebruikt moet worden? Mvg, Christophe 15 jun 2007 13:51 (CEST)

Sorry dat ik nu pas reageer, maar ben pas terug van vakantie (Alanya, Türkiye):
Ik denk dat het het beste is als het sjabloon toch niet verwijderd wordt. Ik nomineerde het omdat West-Samoa niet meer bestaat. Maar laten we het sjabloon bewaren voor wanneer dat nodig is. Als er aan een historische wedstrijd gerefereerd moet worden bijvoorbeeld. Groet, Maarten 19 jun 2007 00:45 (CEST)
Ok, geen probleem. Groet, Christophe 19 jun 2007 21:02 (CEST)

UEFA-coëfficiënten[bewerken]

Beste, maak je dit nog af een dezer dagen? Anders moet ik het herstellen in de vorige toestand, zo is het nogal onvolledig. Mig de Jong 20 jun 2007 16:08 (CEST)

Overigens zou het goed zijn de volgorde om te draaien, zodat het chronologisch kan verlopen, in plaats van tegenchronologisch. Mig de Jong 20 jun 2007 16:09 (CEST)

Ja, sorry. Ik was er ooit eens aan begonnen (27 mei; een maand geleden dus) en ik heb het werk laten liggen. Dan komt er een ander projectje tussendoor bijvoorbeeld, of ik ben te druk met m'n werk... ben ook op vakantie geweest. Ik heb er eerlijk gezegd ook niet meer aan gedacht, 't is dat jij er nu aan refereerd.
Wat wil je dat ermee gaat gebeuren? Ik kan er niet morgen alweer mee verdergaan; ik heb het erg druk namelijk. (Ik wil het graag afmaken, maar het zijn er ook nog 42 die gemaakt moeten worden...) Ik denk dat ik er pas eind volgende week (op z'n vroegst donderdag misschien), of misschien pas nóg later, tijd voor heb. Wat de chronologie betreft: Zoals ik het neer heb gezet, staat het ook op VI.nl. Dat heb ik maar aanghouden. De totaal-kolom heb ik maar vooraan gezet voor de duidelijkheid. Die kan eventueel wel achteraan. Doordat het vedgedrukt is, is het op zich ook wel duidelijk genoeg.
Nou, ik hoop dat ik je vragen duidelijk heb beantwoord en dat je er tevreden mee bent. Zo niet, laat het gerust weten. Groet, Maarten 21 jun 2007 01:13 (CEST)

Sjabloon:Geboortedatum[bewerken]

Beste MaartenSmit, wat is eigenlijk het doel van dit sjabloon? Met vriendelijke groet, dryke 10 jul 2007 22:11 (CEST)

Ik kwam erachter dat er op de Engelse Wiki zo'n sjabloon is. Ik dacht; dat kan ik ook maken, maar dat ging boven m'n pet. Ik hoop dat er iemand is die dat wél kan maken. Het werkt in principe zo:
Je voegt in het sjabloon de datum in, bijvoorbeeld 11 juli 2007: {{11|07|2007}}. En dan zou er dit uit moeten komen: 11 juli 2007. Heel simpel eigenlijk, maar verdomd moeilijk om te maken.
Ken je iemand die dat zou kunnen/willen maken? Dat zou ik zeer appreciëren! Alvast bedankt, Maarten.
P.S. Ook op de Engelse Wiki, is een vergelijkbaar sjabloon. Eentje met datum plus leeftijd. Zo zeg maar: {{31|10|1986}} => 31 oktober 1986 (20).
Als ik eerlijk ben, weet ik niet wat de toegevoegde waarde is van dit. Het is weinig extra moeite om de datum voluit te schrijven. dryke 11 jul 2007 23:13 (CEST)
Daar heb je wel gelijk in, misschien. Ik was alleen vrij enthousiast toen ik het sjabloon opmerkte. Dat sjabloon 'Geboortedatum/Leeftijd' is dan misschien nog wel aardig om te maken. Maar meer ook niet, denk ik... Groet, Maarten 12 jul 2007 02:17 (CEST)
Ik heb net het sjabloon sjabloon:Leeftijd in jaren en dagen aangemaakt, ook uit enthousiasme bij het zien op de Engelse wikipedia, zoiets bedoel je? Vandaar dat ik dit sjabloon opmerkte. Ik nomineer dit sjabloon vooralsnog, omdat het nu nog geen toegevoegde waarde heeft, als je het niet erg vind. mvg, dryke 12 jul 2007 08:53 (CEST)

Liechtensteinse wielrenners[bewerken]

  • Ik zou mijzelf niet bepaald een wielerexpert willen noemen, maar goed. Heb ff op www.dewielersite.net gezocht naar Liechtensteinse wielrenners en kreeg slechts de namen van 12 renners. Geen van alle heeft echt langer dan 3 jaar in het (prof)peloton rondgereden dan wel een aansprekende erelijst. Als ik er dan 1 naam uit moet lichten, dan noem ik René Marxer, die 3 jaar voor het Oostenrijkse Team Volksbank reed (2002-2004).

MVG --Ckoelma 28 jul 2007 15:45 (CEST)

Beste Maarten, zie het artikel Roman Hermann voor de meest bekende wielrenner uit Liechtenstein. Ook al is dit een baanwielrenner, hij is uiteindelijk toch als wegrenner begonnen.Pivos 10 aug 2007 01:07 (CEST)

Wintersporten[bewerken]

Beste MaartenSmit, ik heb gezien dat je een bij een groot aantal pagina's mbt wintersporten de datumnotatie hebt gewijzigd naar het 2007/08 formaat. Dit is geen echt juiste notatie voor data en daarom zou ik het appreciëren moest daar eerst over overlegd worden. Daarom zou ik willen vragen om dit voor te leggen in het Sportcafé. Bovendien zou ik je willen doorverwijzen naar Gebruiker:Miho/Wintersporten stap 3. Waar door Miho en mezelf een aanzet werd gegeven tot het uitbreiden van de wintersportsectie. Ik heb ook gezien dat je gesleuteld hebt aan de opmaak van Wereldbeker biatlon 2007/2008, ik vind het de overzichtelijkheid van de pagina niet echt ten goede komen, dus overleg is ook hier welkom. Bovendien zou ik je willen vragen om de gebruikelijke sjablonen te gebruiken voor de aanduiding van landen, dus {{FI}} of {{FIN}} in plaats van [[Image:Flag of Finland.svg|20px]] [[Finland]] . Mvg Alyson Lindley 1 nov 2007 20:59 (CET)

Beste Alyson Lindley,
Ik heb de pagina's veranderd naar het 2007/08-formaat, omdat ik dat de juiste notatie vind. Het is duidelijk (en kort) genoeg en in andere gevallen wordt het net zo genoteerd, zoals bij het voetbal bijvoorbeeld. En aangezien ik erg van consequentie houd, pas ik ze graag allemaal aan tot één vorm. Ik snap ook eigenlijk niet zo goed waarom je/jullie 2007/2008 wil(len). Kun je dat 's uitleggen?
Wat de opmaak van Wereldbeker biatlon 2007/08 betreft: Ik zie heel vaak dit soort tabellen. Ik bedoel, ik zie heel vaak tabellen waarbij de breedte van de kolommen niet is opgegeven. Daardoor neemt de kolom de breedte van de inhoud aan en dat vind ik niet mooi. Dan krijg je hele smalle, maar ook hele krappe tabellen. Dat is eigenlijk het enige wat ik heb aangepast. En geef toe, het ziet er toch veel beter uit zo? Ja klopt, ik heb ook de land-sjablonen vervangen door [[Afbeelding:Flag of ..., maar dat heb ik gedaan omdat sommige sjablonen standaard een rand om de vlag hebben staan, zoals Vlag van Polen Polen en Vlag van Japan Japan. Dat vind ik gewoonweg een lelijke rand en daarom zet ik handmatig een rand om de vlag heen, door middel van [[Afbeelding:Flag of Finland.svg|20px|border|Vlag van Finland]]. Het verschil ziet er dan zo uit: Vlag 1 tegen Vlag 2. Ik snap absoluut het nut van de sjablonen, maar in zulke gevallen kies ik dan voor de mooie rand. En aangezien al die vlaggen onder elkaar staan in de tabel, moest ik de rest ook omranden. Anders krijg je al die breedteverschillen, wat ook geen gezicht is. Het mooiste zou zijn als je met het sjabloon zelf apart een rand kan toevoegen, zoiets: {{FI|border}} of {{FI|rand}} of iets dergelijks. Maar goed, tot die tijd moet ik / moeten we improviseren. Ik hoop dat je m'n beweegredenen begrijpt.
Groet, Maarten 5 nov 2007 18:10 (CET)
~ Typefouten zijn gratis! © eLine ~


29 feb[bewerken]

Maarten, kun je me uitleggen waarom jij denkt dat een DP genaamd 29 feb nuttig is? We hebben toch ook geen 1 jan, 2 jan, enzovoorts? Lexw 6 feb 2008 21:07 (CET)

Bedankt[bewerken]

Bedankt voor je hulp op Atletiek op de Olympische Zomerspelen 2008. 26 van de 47 tabellen zijn nu ingevuld. Groet, Rudolphous 25 aug 2008 16:52 (CEST)

Niets te danken, het was een kleine moeite. Misschien dat ik later nog wat meer uitslagen invul. Maarten 25 aug 2008 17:06 (CEST)

Nieuwe tabel Nummer 1-lijsten[bewerken]

Hoi Maarten, Bedankt voor het invoeren van de nieuwe tabellen bij de Nederlandse nummer 1-hits van 2007 en 2008. Ze zien er goed uit! Zonder meteen druk op je te willen zetten, wou ik vragen of je de lijsten van de andere jaren (en eventueel ook de andere landen) ook gaat doen. Groetjes en keep up the good work! Clausule 10 sep 2008 16:27 (CEST)

Dank je! Om eerlijk te zijn, vond ik het ook wel nodig. Zo zonder tabel(omlijningen) vond ik het maar kaal. En of ik de rest ook gelijk wil doen? Op zich heel graag, maar daar gaat veel tijd in zitten en die tijd moet ik maken. Ook moet ik zeggen dat m'n primaire Wikipedia-interesses in principe elders liggen. Maar op zich kan ik natuurlijk altijd tussendoor even een jaartal van een tabel voorzien, op zich niet zo'n punt. Groeten, Maarten 10 sep 2008 16:50 (CEST)

Bedrag Wie is..de mol?[bewerken]

Beste MaartenSmit. Ik heb je wijziging op Wie is.. de mol? teruggedraaid, omdat dit nog steeds een tussenstand betreft. Bijvoorbeeld het geld dat door de mol is verdiend met het ballonnenspel, wordt nog van het huidige bedrag afgehaald. Pompidom 5 mrt 2009 21:32 (CET)

Ja, inderdaad! Ik vond het al gek dat je de wijziging ongedaan had gemaakt. Het was me even ontschoten dat dat geld niet meetelt. Waarom eigenlijk niet? Bedankt voor de uitleg trouwens. Groet, Maarten 6 mrt 2009 18:55 (CET)
Waarom? Omdat dat de spelregels zijn, opgesteld door de Avro. Zo zullen ze het de mol waarschijnlijk iets makkelijker hebben gemaakt om zich tijdens dat spel ook te verhullen, maar voor mij is het ook gissen. Het gaat dan volgens mij ook alleen maar om dat spel (ballonspel) waarbij het betreft dat het geld dat de mol heeft verdiend niet meetelt. Groet, Pompidom 6 mrt 2009 19:00 (CET)
Beetje vreemd, maar oké. Regels zijn regels. Dank je wel voor de uitleg. Maarten 6 mrt 2009 19:05 (CET)

Sjabloonpipes aanpassing[bewerken]

Hallo MaartenSmit, Ik zag dat je een artikel aanmaakte en een infobox invoegde daarin, op Miralem Pjanić. Hierbij plaatste je de verticale streepjes (pipes: | ) achteraan de regels. We hebben afgesproken, omdat er nogal eens fouten ontstaan erg gemakkelijk en voor een helder overzicht, om de pipes aan het begin van de regel te plaatsen. Op deze pagina heb ik het omgebouwd: [6] Zou je in het vervolg ook op deze manier kunnen doen? Alvast bedankt! Groetjes - Romaine 30 mrt 2009 01:33 (CEST)

Hallo Romaine, Mij best. Ik wist niet dat er een afspraak voor was. Ik heb deze tabel staan in een kladblok van mij en wist niet dat 'de regel' veranderd was. Ik zal de tabel in mijn kladblok ook maar gelijk veranderen, geen probleem. Ik zal er in het vervolg op letten. Groeten, Maarten 30 mrt 2009 14:32 (CEST)
Hallo Maarten, Een zware richtlijn is het niet, maar voor gebruikersgemak, duidelijkheid, overzichtelijkheid en fouten voorkomend is dit op die manier afgesproken. In de meeste gevallen gaat dit gewoon goed, maar soms (met name bij voetballers) gaat dit mis omdat er in het verleden hier regelmatig van afgeweken is en dit nog aangepast moet worden. Alvast bedankt! Groetjes - Romaine 30 mrt 2009 16:24 (CEST)

Villa Gaudeamus[bewerken]

Dag MaartenSmit, Bedankt voor je mooie stuk over Villa Gaudeamus alias Walter Maas Huis. Ik ben zo vrij geweest één van je foto's ook te plaatsen bij Frants Edvard Röntgen. Met vriendelijke groet, Hartenhof 14 jun 2009 10:13 (CEST)

Dag Hartenhof, Bedankt voor de complimenten! Het artikel is alleen nog niet helemaal af. Aangezien ik veel over de Röntgen-periode ken, heb ik daar een mooi verhaaltje over geschreven. Vanaf dat Walter Maas er kwam, weet ik niet veel. Hopelijk kunnen sommigen mij daarbij helpen. Wist jij eigenlijk van het Walter Maas Huis af? En hoe dan? Prima trouwens, dat je een foto op Frants Edvards pagina hebt toegevoegd. Daar hoort die ook natuurlijk! Vriendelijke groeten terug, Maarten 14 jun 2009 15:44 (CEST)
Maarten, ik heb in Bilthoven gewoond en les gehad in Frants Röntgens gebouw van de Werkplaats van Kees Boeke. Van Gaudeamus en Walter Maas weet ik ook omdat ik in muziek heb 'doorgeleerd'.
Overigens was Engelbert Röntgen sr. wel degelijk een Nederlander, geboren en getogen in Deventer. Zijn vader was Duits en zijn moeder Nederlands. Nederlands was zijn moedertaal, terwijl zijn zoon Julius ook in Nederland altijd Duits is blijven spreken. Op zijn 18e ging Engelbert naar Duitsland om er aan het conservatorium van Leipzig te studeren. Na zijn studie keerde hij eerst terug naar Deventer, maar kreeg toen een baan als violist in het Gewandhausorchester aangeboden. Toen vestigde hij zich definitief in Leipzig, trouwde en kreeg drie kinderen onder wie Julius. Groet, Hartenhof 14 jun 2009 23:28 (CEST)
P.S. Nog wel interessant om te weten dat ook zijn beroemde achterneef Wilhelm Conrad Röntgen een Nederlandse moeder had en zijn jeugd heeft doorgebracht in Apeldoorn en Utrecht. Hartenhof 15 jun 2009 08:44 (CEST)

Oké, wat leuk en interessant! Dus jij kent de geschiedenis van Frants Röntgen en het Walter Maas Huis al een beetje? En wat heb je 'doorgeleerd' in de muziek?
En wat weet jij van de periode dat Walter Maas in Gaudeamus woonde? Daar is bij mij niet veel over bekend. En ik ben ook heel benieuwd trouwens hoe het zit tussen Wilhelm Conrad en Julius Röntgen. Ik zou graag willen weten hoe die familietak loopt. Dat Wilhelm Nederlandse voorouders had, wist ik niet. Weer wat geleerd! Met vriendelijke groeten, Maarten 15 jun 2009 18:36 (CEST)

Artikel aangevuld. Hartenhof 17 jun 2009 00:45 (CEST)
Zeer veel dank! Maarten 17 jun 2009 18:56 (CEST)
En nog verder aangevuld. Nu is het wel klaar, denk ik. Hartenhof 17 jun 2009 19:11 (CEST)

Pronunciation of Julius Röntgen[bewerken]

Hi Maarten, back in 2007 you have asked at de:Diskussion:Röntgen#Aussprache for an IPA transcription of the german pronunciation of "Julius Röntgen". Well, that depends on the pronunciation of the /r/. [ˈju:ljʊs ˈʁœntɡən], [ˈju:ljʊs ˈʀœntɡən] and [ˈju:ljʊs ˈrœntɡən] are all possible variations. The first one is probably the most common pronunciation. Sorry for the little delay :-) --Zinnmann 17 sep 2009 17:21 (CEST)

31 augustus[bewerken]

Hej Maarten,

ik was een beetje verbaasd toen ik zag dat jij het onderwerp van {{Uitgelicht 31 augustus}} gewijzigd had. Vooral omdat (zie de bewerkingsgeschiedenis van het betreffende sjabloon) op 21 mei van dit jaar het onderwerp ook al gewijzigd was. Het onderwerp dat er van 21 mei tot gisterenavond ingestaan heeft (zeestromen) heeft dus nooit de hoofdpagina gehaald. Had je hier nog een speciale reden voor of is het gewoon toeval?

Richard 26 aug 2010 13:06 (CEST)

Hoi Richard. Nee, dit is gewoon puur toeval! Ik heb niet in de gaten gehad dat het onderwerp al een keer verplaatst was. Mijn excuses voor deze lompe actie. Nee, zonder gekheid... Zal ik een andere dag uitkiezen voor de zeestromen? Ik wil Adrianus VI graag op 31 augustus laten staan. Met vriendelijke groeten, Maarten 26 aug 2010 20:38 (CEST)
Mij persoonlijk maakt het niet uit, maar ik denk dat degene die zeestroom uitgelicht had het wel op prijs zou stellen. Richard 27 aug 2010 09:24 (CEST)

Verwijderingsnominatie Petr Krajíček[bewerken]

Beste MaartenSmit, bovenstaande pagina, die door jou is gestart, is ter beoordeling voorgelegd. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te_beoordelen_pagina's/Toegevoegd_20121124#Toegevoegd_24.2F11:_Deel_3 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de nominatie. Groet, Apdency (overleg) 24 nov 2012 22:31 (CET)

Geen probleem. Doe wat je moet doen. Groeten, Maarten. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door MaartenSmit (overleg · bijdragen) 24 nov 2012 23:59‎
Het artikel is bij de sessie van vandaag behouden. Ik heb er wat info aan toegevoegd om het een tikkeltje meer 'body' te geven. Uiteraard kun je daar ook weer een bewerking op doen die je wenst. Groet, Apdency (overleg) 8 dec 2012 12:05 (CET)
Wat een verrassing! Het is mij om het even, maar vind het toch leuk dat hij blijft. Groeten Maarten (overleg) 8 dec 2012 17:41 (CET)

‎Dohnányi[bewerken]

Beste MaartenSmit, bovenstaande pagina, die door jou is gestart, is ter beoordeling voorgelegd. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130205 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de nominatie. Groeten, .marc. (overleg) 5 feb 2013 22:48 (CET)

Oké, prima. Maarten (overleg) 6 feb 2013 00:35 (CET)

Categorieën en artikelen graag koppelen aan die op anderstalige Wikipedia[bewerken]

Hallo MaartenSmit, Misschien ben je het deze keer per ongeluk vergeten of wilde je dat nog doen, dan is dit bericht wat overbodig, maar ik wilde graag opmerken dat het zeer gewenst is om categorieën en artikelen te koppelen aan de equivalent in een andere taal via Wikidata. Ik zag dat je Patricia Kopatchinskaja, Categorie:Moldavisch violist en Categorie:Moldavisch musicus had aangemaakt en die niet gelinkt waren aan andere categorieën, terwijl die wel bestonden. Ik heb ze daarom deze keer toegevoegd, maar het is erg wenselijk als de aanmaker van een categorie of artikel daar zelf voor zorgt. Het is tegenwoordig heel eenvoudig, je zoekt de bijbehorende equivalent op een anderstalige Wikipedia op en klikt op Koppelingen bijwerken om aldaar de taalcode nl met de titel van de pagina in te voeren. Dit blijft ook in de toekomst mensenwerk en kan niet door bots gedaan worden. Zie voor meer informatie op Wikipedia:Overschakeling naar Wikidata. Als er daarnaast nog vragen zijn verneem ik ze graag, ik help je graag hierbij. Groetjes - Romaine 30 jun 2013 23:04 (CEST)

Oké, dank je wel, ik zal er op letten. Maarten (overleg) 30 jun 2013 23:06 (CEST)

Beoordelingsnominatie Julius Röntgen (1881-1951)[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Julius Röntgen (1881-1951) dat is genomineerd door Paul Brussel. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181012 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 13 okt 2018 02:00 (CEST)