Overleg gebruiker:Machaerus

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Welkom op de overlegpagina van Machaerus
  • Overleg starten over een nieuw onderwerp
  • S.v.p. ondertekenen met vier tildes (zo dus: ~~~~)
  • Overleg dat hier begint, wordt ook hier beantwoord. Heb ik iets op jouw/uw overlegpagina geschreven, dan s.v.p. daar antwoorden (ik zie het dan wel). Op die manier houden we het gesprek op één plaats.

Goed bezig[bewerken]

Beste Machaerus,

je bent goed bezig met het toevoegen van afbeeldingen. Je werk wordt zeer op prijs gesteld.

Met vriendelijke groet, Taketa (overleg) 21 sep 2015 18:43 (CEST)

Dank je. Het zal nog wel een poosje duren voordat de categorie leeg is, maar er zit aardig wat bruikbaars tussen - dat valt me niets tegen. Machaerus (overleg) 21 sep 2015 19:58 (CEST)

bewerken[bewerken]

Beste Machaerus,

hé bedankt man, ik wil graag meer leren over het bewerken op wikipedia. Kun jij me hierbij helpen?

Groeten Bert – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 145.97.166.9 (overleg · bijdragen)

Hallo Bert, je kunt het beste beginnen door de links die op jouw overlegpagina heb geplaatst (hier dus eens door te lezen. Een snelcursus is er ook, die vind je hier: Wikipedia:Snelcursus. Als je wilt uitproberen hoe de wikisyntax werkt, kun je dat het beste hier doen: Wikipedia:Zandbak. Sommige nieuwe bijdragers ("gebruikers" noemen we die hier) vinden het prettig om actief gecoacht te worden. Zelf ben ik daar niet zo goed in, maar hier kun je er alles over lezen en kun je ook lezen op welke manier je zelf eventueel een coach kunt aanvragen. Overigens: wanneer je jezelf registreert (d.w.z. een gebruikersnaam kiest), krijg je ook een persoonlijk kladblok, waarop je eerst ongestoord zelf kunt werken aan een artikel voordat je dat aan wikipedia toevoegt. Hopelijk helpt dit je wat verder op weg. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 23 sep 2015 12:07 (CEST)

beste machaerus, het viel me op dat je mijn lovende bericht hebt verwijderd. dat is natuurlijk niet de bedoeling. ik hoop dat je de wikipedia community in het vervolg iets serieuzer neemt.

groetjes Bert – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 145.97.166.9 (overleg · bijdragen)


goed punt Bert.

groetjes Alfred – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 145.97.182.35 (overleg · bijdragen)

Hallo Bert, een collega vatte jouw bericht duidelijk als niet-serieus op en dat begrijp ik goed. Bert en Alfred, als jullie van plan zijn serieus mee te doen, ben je welkom, maar puberaal gedrag wordt niet op prijs gesteld. Machaerus (overleg) 23 sep 2015 12:46 (CEST)

Afbeeldingssuggesties[bewerken]

Ha Machaerus, goed bezig met het afhandelen van al die botmeldingen. Ik zat er alleen naar een paar te kijken en u gooit ook suggesties bij voetbalclubs weg waar het eigen stadion op staat. Dat zijn, waar het stadion zelf geen lemma heeft, naar mijn mening weldegelijk bruikbare suggesties. Zie bijvoorbeeld Lewes FC. mvg Agora (overleg) 24 sep 2015 15:31 (CEST)

Beste Agora, als criterium houd ik aan dat er op de foto iets duidelijk herkenbaars moet zijn dat met de voetbalclub te maken heeft (dus een tribune met kenmerken van de club die verder gaan dan alleen een kleur - zoals logo of naam -, juichende fans in clubkleuren, een opgesteld team (niet slechts een enkele speler), etc. Enkel een voetbalveld of een tribune zonder specifieke clubkenmerken is in mijn ogen niet voldoende relevant in het lemma over de club (mocht het stadion zelf voldoende encyclopedisch relevant zijn, dan horen de foto's daar natuurlijk wel thuis). Die Lewes FC is ertussendoor geglipt, maar ik begrijp uit wat je schrijft dat dit slechts een voorbeeld is en dat jij daarin kennelijk ruimere criteria hanteert dan ik. Ik zal daarom de lemma's over voetbalclubs dan ook verder met rust laten, zodat jij hierop je gang kunt gaan. Groet, Machaerus (overleg) 24 sep 2015 15:49 (CEST)
Ok, dank je. Ik zie het stadion sowieso al als belangrijk onderdeel voor een clubidentiteit, tenslotte wordt elke thuiswedstrijd er gespeeld. Zeker bij (kleinere) clubs in het buitenland zullen die niet snel als stadion een lemma krijgen. Ook waar duidelijk het team speelt, niet een individuele speler, zie ik dat als een bruikbare afbeelding. Ook bij Diósgyőri VTK, Kecskeméti TE, Bradford Park Avenue FC, Margate FC en Staines Town FC zag ik een bruikbare afbeelding. mvg Agora (overleg) 24 sep 2015 16:07 (CEST)
prima, voel je vrij en ga je gang. Ik laat ze graag aan jou over. Immers, als ik kijk naar foto's als bij Diósgyőri VTK of Bradford Park Avenue FC, dan is het me duidelijk dat jij en ik een ander beeld hebben van wat wel en niet relevant is. Machaerus (overleg) 24 sep 2015 16:15 (CEST)
De meeste voetbalclubs mijd ik inmiddels stilzwijgend, maar deze heb ik expliciet even voor jou laten staan Machaerus (overleg) 28 sep 2015 10:09 (CEST)
Bij afbeeldingsuggesties moet je soms even verder kijken dan wat toevellig genoemd is. Dat is niet altijd de beste afbeelding. Als je naar de categorie op commons kijkt dan vind je soms ook bruikbare afbeeldingen als de gesuggereerde dat niet is. Voeg dan ook commonscat toe aan het artikel. Zie bijvoorbeeld Maciejowice. Dit gaat dan misschien niet zo snel maar voorkomt wel werk dat in de toekomst toch gedaan moet worden. Hobbema (overleg) 9 okt 2015 09:07 (CEST)
@Hobbema, hmmm ik had daar de gesuggereerde afbeelding (het wapen) juist toegevoegd. Maar inderdaad: er kan altijd meer bij. Maar om bij elk van de nog ongeveer 85000 lemma's die er nog liggen eerst te kijken wat er allemaal op commons staat, dan zakt de moed me bij voorbaat in de schoenen. En ik heb eerlijk gezegd ook niet zoveel zin om bij elk lemma op commons op zoek te gaan. Ik wist ook niet dat dit moest, en vind daar ook niets over op de betreffende pagina's van het project. Ik ben ook niet van plan dit te gaan doen; natuurlijk is het mogelijk dat op commons iets beters staat dan door onze collega's op andere wiki's is geselecteerd, maar ik verwacht dat die zoektochten op commons zo weinig opleveren vergeleken met de benodigde tijdsinvestering, dat ik daar niet aan ga beginnen, sorry. Dat zou in mijn optiek voor de 85.000 suggesties die er nog liggen een 25-jarenplan worden en dat zie ik niet zitten. Dat neemt niet weg dat ik jouw geduld bewonder, want ik zie dat jij de afgelopen tijd een aantal meldingen op die manier hebt afgehandeld. Ga daar vooral mee door als je dat geduld kunt vasthouden, maar verwacht niet van mij dat ik het ook zo ga doen s.v.p. Als er een bepaalde categorie is waarop jij je wilt richten, bijvoorbeeld Poolse gemmentes, geef dat dan gerust aan, dan blijf ik daar vanaf en laat ik die lemma's voor jou liggen, net zoals ik de voetballemma's voor Agora laat liggen. Groet,, Machaerus (overleg) 9 okt 2015 19:20 (CEST)
Er moet niets op wikipedia. Ik wilde alleen even vertellen hoe ik het doe en laten zien dat als je alleen naar de suggesties kijkt afbeeldingen gemist kunnen worden. Maar anders komen die bij het volgende project wel weer aan de beurt. De lijst is ook nog heel onvolledig. Zo ontbreken plaatsen in de Verenigde Staten in de lijst. Hobbema (overleg) 13 okt 2015 03:18 (CEST)
Hallo Hobbema, Ja inderdaad, wikipedia is nooit af, er is altijd meer te doen. Maar wat mij betreft helpt elke verbetering. Overigens ben ik toch wel heel wat Amerikaanse plaatsen tegengekomen in de lijst (veel van de verwijzingen die als laatste woord 'County' hebben bijvoorbeeld). Als het goed is, zijn alleen lemma's die al afbeeldingen bevatten weggelaten. Groet, Machaerus (overleg) 13 okt 2015 08:55 (CEST)

Sjabloon[bewerken]

Beste Machaerus,

Altijd goed om onvolkomenheden in sjablonen, behalve uiteraard de betreffende OP ook aan de specialist bij uitstek Romaine voor te leggen op zijn OP. Of hij er tijd voor heeft is een tweede.  Klaas `Z4␟` V:  7 okt 2015 10:14 (CEST)

Hoi Klaas, dat heb ik inderdaad gedaan. Groet, Machaerus (overleg) 7 okt 2015 10:15 (CEST)

Heb ik gezien, zelfs erop gereageerd. Goed bezig, dacht ik zo :-)  Klaas `Z4␟` V:  7 okt 2015 10:24 (CEST)
Ja, ik zag het; goed om inderdaad meteen die herindeling mee te nemen. Die is tenslotte toch al een maand of tien van kracht :) Groet, Machaerus (overleg) 7 okt 2015 10:27 (CEST)
Dat lijkt maar zo. Het laatste woord is er zeker nog niet over gezegd. Vooral de senatoren discuzeuren al geruime tijd over onderdelen van de riforme [niet haar vormen :-)] van minister Boschi.  Klaas `Z4␟` V:  7 okt 2015 18:06 (CEST)
Hmmm, klinkt lastig. Dat onderdeel laat ik hier op wp dan maar aan jou (als dicht bij het vuur zittend) over :) - overigens heb ik uit een paar lemma's die ik vanmiddag zag de indruk dat de Italiaanse wikipedia dit ook nog niet heeft aangepast, klopt dat? Groet, Machaerus (overleg) 7 okt 2015 18:23 (CEST)

Complimenten![bewerken]

Bedankt voor al je inzet voor het afhandelen van botmeldingen!

Ik zou je graag willen bedanken voor je, tot nu toe verrichte, intensieve werk m.b.t. het afhandelen van botmeldingen, ga zo door!

Met vriendelijke groet, 12345danNL - Overleg - 20 okt 2015 19:46 (CEST)

Graag gedaan, lekker verstrooiend op z'n tijd :) Groet, Machaerus (overleg) 20 okt 2015 19:47 (CEST)

beschrijving bij plaatje[bewerken]

Tip voor de titel van plaatjes in het Nederlands vertalen. Ik zag in een zeer recente bijdrage dat je deze toevoeging deed: [1]. Dan toch ferme vertalen in boerderij. Hier: [2] gaat het volgens de titel van het plaatje om een moskee. VanBuren (overleg) 2 nov 2015 14:20 (CET)

Dank voor de tip. Vrijwel altijd doe ik dat ook. Kennelijk schiet het er soms bijin. Fijn dat er dan iemand is die mijn bewerkingen naloopt. Groet, Machaerus (overleg) 2 nov 2015 14:21 (CET)
(overigens had ik Ferme bewust onvertaald gelaten omdat ik het beschouw(de) als onderdeel van een vaste naam)

Mooi werk, tijd om als mod aan te melden?[bewerken]

Beste Machaerus,

Ik zie dat je prachtig werk verzet met de afhandeling van grote hoeveelheden afbeeldingssuggesties. Hierna worden overlegpagina's genomineerd voor verwijdering en verwijderd door een mod. Zou het niet handig zijn als je deze verwijderingen zelf kunt doen na een aanmelding als moderator? Ik weet niet wat je vindt van andere moderatortaken, persoonlijk ben ik van mening dat de knopjes handig zijn voor iedereen die ze gebruikt en niet misbruikt, mocht je ze dus niet voor andere taken willen gebruiken dan het verwijderen van overlegsuggesties dan is dat wat mij betreft helemaal prima. Mvg, Bas (o) 7 jan 2016 16:52 (CET)

Beste Bas, dank je voor je vertrouwen. Maar eerlijk gezegd, als ik de gang van zaken bij moderatoraanmeldingen en herbevestigingen zie, dan heb ik groot respect voor diegenen die zich voor die rol aanmelden of aangemeld hebben, maar laat ik die beker liever aan mijzelf voorbijgaan. Bovendien heb ik de indruk dat - anders dan jij vindt (en ik ben dat met je eens) - kandidaten die zich willen beperken tot mod-lighttaken door een niet te onderschatten deel van de gemeenschap stelselmatig worden weggestemd; kennelijk omdat men van alles-of-niets uitgaat. En om eerlijk te zijn ben ik niet van plan me in de slangenkuilen van REGBLOK of TBP te mengen. Ik hoop dus dat je het niet erg vindt als ik toch maar pagina's blijf nomineren. Groet, Machaerus (overleg) 7 jan 2016 16:59 (CET)
Hoi Machaerus, je hebt de afgelopen maanden meer dan 20.000 nuweg verzoeken gedaan die allemaal gehonoreerd zijn. Het lijkt mij redelijk duidelijk dat jij kunt beoordelen of een overlegpagina verwijderd dient te worden na een afbeeldingssuggestie of niet. Een moderator die 5 verzoeken per minuut afhandeld, 5 uur per dag, zou twee weken bezig zijn met afhandelen. Dat lijkt mij voldoende reden om te kijken of je dit niet zelf kunt doen. Het zou veel tijd besparen die mensen beter aan andere zaken kunnen besteden. Vriendelijke groet, Taketa (overleg) 7 jan 2016 19:07 (CET)
Hoi Taketa, tjonge, al 20.000? ik had niet door dat het er zoveel waren... Op zichzelf zou ik er helemaal geen bezwaar tegen hebben om de pagina's zelf te verwijderen en ach, misschien doe ik in het voorbijgaan ook nog wel wat andere eenvoudige moderatordingetjes als ik die zie langskomen. Maar ik weet écht niet of ik wel door dat circus van wp:am en vooral herbevestiging wil. De toon waarop daar door een - toegegeven, beperkt - aantal gebruikers gesproken wordt richting (kandidaat)moderatoren, vind ik verre van plezierig. Ook heb ik geen mailadres aan wikipedia gekoppeld (is volgens de richtlijnen voor moderatoren overigens ook niet verplicht, maar volgens de regeling rondom moderatoren is die verplichting er wel). Maar ik zal erover nadenken. Groet, Machaerus (overleg) 7 jan 2016 19:51 (CET)
Ik heb me destijds ook aangemeld als moderator omdat ik veel nuwegnominaties deed. Ik zie dat jij veel afgehandelde botmeldingen op OP's nuwegnomineert. Dergelijke nominaties komen vaak met hoge frequentie in de nuwegcategorie terecht. Dat is best belastend voor het toch al te kleine groepje mods. Daarmee zeg ik zeker niet dat jouw werk ons ontwricht maar juist dat het uitstekend zou zijn als je deze zelf zou kunnen verwijderen. Zeker als je erop let dat er geen ander overleg verwijderd wordt want dat heb ik een keer gezien bij een (ws. niet jouw) botafhandelingsnominatie: er stond ook nog ander overleg op de OP.
Voor de echt goeie kandidaten gaat WP:AM zonder veel gedoe voorbij en de herbevestiging is voor veel mods ook een geruisloze formaliteit. Je bepaalt ook zelf welk werk je oppakt en hoeveel tijd je erin steekt. Dus: ik zeg doen! Drie voorstemmen heb je al binnen. Vr. groeten, Kattenkruid (overleg) 9 jan 2016 14:53 (CET)

OK, de kogel is door de kerk. Vooral het argument dat het andere moderatoren tijd scheelt wanneer ik me aanmeld, weegt daarin mee. Machaerus (overleg) 20 jan 2016 11:12 (CET)

Tabernakel[bewerken]

Dag Machaerus, je hebt me eerder geholpen aan bronnen voor het artikel over de tabernakel. Helaas was het boek van Mayjee Philip niet online beschikbaar, maar dat van Hundley bleek heel waardevol. Het artikel staat momenteel in de Review en er wordt al flink aan gesleuteld. Op de overlegpagina van het artikel rees de vraag of er niet wat meer context en duiding zou moeten komen over de tabernakel uit andere bronnen, maar ik zie zelf niets kwaads in een eerste kopje 'Geschiedenis volgens het Bijbelverslag', om later eventueel wat meer andere bronnen aan te halen. Ik twijfel ook of ik de P-source en dergelijke moet behandelen. Om een lang verhaal kort te maken (te laat!), zou jij je mening kunnen geven? Je hebt eerder Filistijnen naar de Filistijnen Etalage geholpen en dat laat zien hoe je op deze eieren moet lopen! Mocht je geen tijd hebben (want je wordt moderator, fijn!), geen probleem, maar ik ben toch wel heel benieuwd... heinGlas z3.pngnlein'' 24 jan 2016 09:13 (CET)

Beste Heinonlein, mooi dat je er al zover mee bent dat het artikel aan de review toe is. Ik wil er komende week wel naar kijken maar wil daar dan wel graag wat literatuur bij bekijken. Ik zie dat het overleg nu verdeeld is over Overleg:Tabernakel (tent) en de review. Waar heb je mijn reactie het liefst? Groet, Machaerus (overleg) 24 jan 2016 16:06 (CET)
De review graag! Glimlach Bedankt! heinGlas z3.pngnlein'' 24 jan 2016 16:29 (CET)
Doe ik, groet, Machaerus (overleg) 24 jan 2016 16:34 (CET)
Inmiddels aldaar gereageerd. Machaerus (overleg) 25 jan 2016 10:26 (CET)

Modaanmelding[bewerken]

Beste Machaerus,

Gefeliciteerd met je benoeming tot moderator. Op Wikipedia:Inleiding moderatorschap staat een handleiding voor nieuwe mods die je kan gebruiken om op gang te komen. Zou je trouwens ook nog een mailtje naar Gebruiker:Postmaster willen sturen om te worden ingeschreven op de modmail. Veel plezier en succes gewenst als moderator!

Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 27 jan 2016 13:34 (CET)

Beste Kippenvlees, Hartelijk dank voor het afhandelen van de stemming, de felicitaties en het toekennen van het bitje. Ik hoop dat ik snel mijn draai weet te vinden. De pagina waarnaar je verwijst, is alvast nuttig. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 27 jan 2016 14:18 (CET)
Proficiat, Machaerus! Mathonius 27 jan 2016 15:58 (CET)
Ook van mij: gefeliciteerd! Face-smile.svg4ever(Overleg) 27 jan 2016 16:26 (CET)
Veel succes met de knopjes, Machaerus, en schroom niet om andere mods aan te spreken wanneer je er niet uit komt! Trijnstel (overleg) 27 jan 2016 17:11 (CET)
Dank jullie wel, op een goede samenwerking :) Machaerus (overleg) 27 jan 2016 17:12 (CET)
Beste Machaerus, ondanks mijn tegenstem hartelijk gefeliciteerd en zeer veel succes gewenst! Je komt erg vriendelijk en plezierig over op WP:AM, maar ik denk dat je mijn tegenstem wel kon begrijpen. De zin hierboven waaruit ik opmaak dat je Wikipedia:Inleiding moderatorschap nog nooit eerder had gezien (maar misschien vergis ik me), bevestigt mijn tegenstem. Niettemin, een tegenstem is nooit persoonlijk en ik wens je wijsheid en plezier bij al je nuttige werk. Vanaf nu ken ik je wél! Met hartelijke groet, ErikvanB (overleg) 27 jan 2016 19:17 (CET)
Beste ErikvanB, dank je voor je gelukwensen. Je tegenstem kan ik inderdaad begrijpen. Ook al vind ik dat een moderator niet alles hoeft te doen en te kunnen, het toekennen van de bevoegdheden betreft wel het hele pakket en ik kan me je terughoudendheid daarin voorstellen. Je tegenstem heb ik dan ook belist niet persoonlijk opgevat (de andere tegenstemmen trouwens ook niet). Maar fijn dat je nu dan wél weet wie ik ben :) Jouw nuttige werk m.b.t. vandalismebestrijding kan trouwens nauwelijks iemand ontgaan, haha. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 27 jan 2016 19:27 (CET)
Wat een aardig antwoord. Dankjewel. ErikvanB (overleg) 27 jan 2016 21:40 (CET)
Proficiat en succes! KroySquare.jpgDirkVE overleg 28 jan 2016 08:13 (CET)
Ik heb blijkbaar de aanmelding van je gemist afgelopen week door drukte in het echte leven. Was wel verrast je naam al langs te zien komen (bij het verbergen van bewerkingen toevallig zonet). Veel succes met de bitjes. Zoals hierboven al gezegd, wees niet te terughoudend met vragen aan andere mods, iedereen moet ergens beginnen! Knipoog Met vriendelijke groet, Wiki13 overleg 29 jan 2016 12:10 (CET)
Bedankt, hopelijk was het een aangename verrassing Glimlach. Als ik ergens tegenaan loop, zal ik inderdaad niet schromen te vragen. Andersom, als je mij dingen ziet doen die beter anders kunnen, schroom dan ook niet aan de bel te trekken. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 29 jan 2016 12:12 (CET)

Alsnog proficiat, Machaerus. Het viel best mee wat betreft gegooide stront, toch? Toevallig kwam ik het foutieve nuwegverzoek tegen waar ik het eerder over had en hij blijkt toch door jou te zijn gedaan destijds. Het betreft deze. Ik ga er van uit dat je er in een volgend geval voor kiest alleen de botmelding te verwijderen en niet de hele pagina. Succes verder en groeten, Kattenkruid (overleg) 1 feb 2016 14:55 (CET)

Hallo Kattenkruid, ja dat was boven verwachting :). Over dat nuwegverzoek: ik moet de opmerking onder de botmelding over het hoofd hebben gezien; uiteraard had ik er anders geen 'nuweg' op gezet, maar alleen de botmelding van de pagina verwijderd. Excuses. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 1 feb 2016 15:52 (CET)
Zich vergissen is menselijk, van fouten leren ook. Kattenkruid (overleg) 3 feb 2016 22:48 (CET)

Fast Delete[bewerken]

Hoi Machaerus! Als je toevallig Firefox gebruikt bestaat er een handig hulpmiddel om snel afbeeldingsuggestiepagina's te verwijderen: Fast Delete. De allernieuwste versie is via de link beschikbaar om te installeren (4.0.1). De uitleg kan je hier vinden. Met vriendelijke groeten, Face-smile.svg4ever(Overleg) 27 jan 2016 16:26 (CET)

Hoi Smile4ever, ik gebruik inderdaad Firefox. Ik ben niet zo'n whizzkid, maar ik zal eens kijken naar jouw tool, want hij lijkt me heel handig. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 27 jan 2016 16:28 (CET)
hmmm Firefox weigert 'm bij mij te installeren omdat de ondertekening ontbreekt of niet geldig is. Machaerus (overleg) 27 jan 2016 16:31 (CET)
Hoi. Dat is waarschijnlijk omdat Mozilla achterloopt met de automatische ondertekening. Je kan op de pagina "about:config" xpinstall.signatures.required op false zetten. Daarna zou t moeten werken. Met vriendelijke groeten, Face-smile.svg4ever(Overleg) 27 jan 2016 16:53 (CET)
Ik heb de tool nu geïnstalleerd en na een aanvankelijke hapering doet 'ie het nu. Dit scheelt inderdaad, handige tool! Dank voor de hulp, Machaerus (overleg) 27 jan 2016 17:05 (CET)
Hoi Smile4ever, als het gaat om verwijdering wegens copyvio werkt de tool nog niet vlekkeloos; daar werd zojuist automatisch maar abusievelijk 'resultaat van computervertaling' ingevuld (inmiddels hersteld). Voor afgehandelde botmeldingen is de tool echter ideaal! Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 27 jan 2016 20:12 (CET)
Hoi! Over welke pagina ging het? Dan zorg ik dat het wel vlekkeloos werkt. In versie 4.1 (momenteel beschikbaar hier, komt ook via het updatesysteem als je enkele dagen geduld hebt) is de behandeling van afgehandelde botmeldingen nog verder verbeterd: er wordt nu ook gecontroleerd of er redirects verwijzen naar de overpagina's die je verwijdert (gebeurt automatisch). Je komt dan op Speciaal:VerwijzingenNaarHier/Overleg:blabla terecht, waar je nog eenmaal F8 moet duwen om alle pagina's te openen die een redirect zijn (F8 werkt ook om kapotte redirects te verwijderen). Met vriendelijke groeten, Face-smile.svg4ever(Overleg) 31 jan 2016 20:19 (CET)
Hoi, het ging over 9e planeet. Mooi dat je de tool nog verder hebt geupdate. Ik weet niet wie hem allemaal nog meer gebruiken, maar ik vind m in elk geval erg handig. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 31 jan 2016 23:41 (CET)
Hoi. De fout is normaal gezien opgelost in versie 4.1.1, beschikbaar hier. Er zijn niet bijzonder veel moderatoren die het gebruiken, maar je kan het steeds aanraden aan andere moderatoren (doe ik ook). Met vriendelijke groeten, Face-smile.svg4ever(Overleg) 1 feb 2016 12:00 (CET)
Hoi, Dank je, ik heb versie 4.1.1. zojuist geïnstalleerd. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 1 feb 2016 12:08 (CET)

Husqvarna (rivier)[bewerken]

Hallo, je opmerking over de Husqvarna-rivier is terecht, de Zweedse naam is Huskvarna°an, maar ik schreef het met een q in plaats van een k, omdat het bedrijf dat genoemd is naar de rivier ook best bekend is met de q in de naam. Alexandersam (overleg) 2 feb 2016 15:07 (CET)

Dank je voor je reactie. Ik heb de titel nu gewijzigd naar Huskvarnaån, omdat deze (naar je aangeeft) meer correct is, maar ik heb de oude titel gehandhaafd als doorverwijzing. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 2 feb 2016 15:14 (CET)
OK, perfect. Alexandersam (overleg) 3 feb 2016 16:18 (CET)

Richmond upon Thames[bewerken]

Geen probleem; ik wilde de letterlijk uit het Engels vertaalde tekst een beetje vernederlandsen :). Ik ben nog een amateur op de overlegpagina, dus ik hoop dat ik het goed doe. DaanG (overleg)

Verplaatst naar Overleg gebruiker:DaanG en aldaar beantwoord. Machaerus (overleg) 3 feb 2016 20:22 (CET)

Peter de Waard[bewerken]

Beste Machaerus

Wat is de reden om de pagina met Peter de Waard te verwijderen

Ans Z. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 84.85.146.201 (overleg · bijdragen)

Beste Ans, de pagina is verwijderd, omdat delen van de tekst letterlijk waren overgenomen van deze site. Daarmee is er sprake van schending van auteursrechten en in dergelijke situaties wordt de betreffende pagina direct verwijderd. Een collega had dit vastgesteld, maar ik zie nu dat hij vergeten was u (onder uw gebruikersnaam) hierover te informeren, excuses daarvoor. Schrijven over onderwerpen of personen die relevant zijn voor de encyclopedie is alleen toegestaan wanneer de tekst geheel van uw eigen hand afkomstig is, wanneer de gepubliceerde tekst nadrukkelijk is vrijgegeven onder de juiste licentie (zie voor details Wikipedia:Auteursrechten) of wanneer de oorspronkelijke auteur hier nadrukkelijk toestemming voor geeft, volgens de procedure die hier beschreven wordt. Ik zal op de Overlegpagina die hoort bij uw gebruikersnaam de info over auteursrechten plaatsen, en ook een kader waarin wat meer uitleg gegeven wordt over het bewerken van wikipedia. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 4 feb 2016 10:28 (CET)

Mijn pagina[bewerken]

Bedankt voor het bericht. Ik zal me nu aan de regels houden. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Ipad123456789 (overleg · bijdragen)

Dat is fijn. Kijk vooral ook op de pagina Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers. Als je iets niet weet, vraag dan gerust aan iemand om hulp, of plaats een berichtje op de helpdesk, daar zijn altijd wel mensen die je verder willen helpen. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 9 feb 2016 15:43 (CET)

Verwijdering pagina Filmtheater De Fabriek[bewerken]

Dag Machaerus,

De wiki-pagina die ik van Filmtheater De Fabriek heb gemaakt is zojuist voor de tweede maal verwijderd. Eerst onder de noemer 'expliciete reclame, (zelf)promotie, werving of propaganda' en nu (omdat ik deze maak onder een nieuwe Wikipedia-naam) onder de noemer 'Schending van auteursrechten of geplaatst zonder toestemming'. Ik ben de communicatiemedewerker bij dit Filmtheater. Eerst wil ik onder de titel van het filmtheater zelf een wiki-pagina maken en vervolgens onder mijn eigen alias. Beide worden niet gehonoreerd, mijn vraag is hoe moet dan te werk gaan om een wiki-pagina van het bedrijf te maken?

Groeten,

E. Brigant

Beste E. Brigant, het antwoord op uw vraag heb ik al op uw eigen overlegpagina geplaatst. Ik zal uw bericht daarheen kopiëren en daar ook antwoorden, zodat het overleg op één plaats gevoerd wordt. Met vriendelijke groet, Machaerus (overleg) 9 feb 2016 17:26 (CET)