Overleg gebruiker:Machaerus

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Welkom op de overlegpagina van Machaerus
  • Overleg starten over een nieuw onderwerp
  • S.v.p. ondertekenen met vier tildes (zo dus: ~~~~)
  • Overleg dat hier begint, wordt ook hier beantwoord. Heb ik iets op jouw/uw overlegpagina geschreven, dan s.v.p. daar antwoorden (ik zie het dan wel). Op die manier houden we het gesprek op één plaats.

Advies over terugplaatsverzoek[bewerken]

Beste Machaerus,
Op zoek naar een moderator met enige affiniteit met geschiedenis (dat viel niet mee) kwam ik bij jou terecht. Zou je willen bekijken of een terugplaatsverzoek kans maakt? Het gaat om het artikel Eerste Balinese expeditie. Vorige maand is dit verwijderd. Ik heb het uit Wikisage opgevist en herschreven vanuit naar mijn idee betrouwbare bronnen. Ik zou het jammer vinden als dit stukje geschiedenis verloren gaat, ook omdat de slechtere versie ervan nog gewoon bestaat ( op Wikisage en hier [1] ).
Het artikel staat in mijn kladblok. [2] Is het gedetailleerd genoeg of nu al te langdradig? Adviezen zijn welkom. vriendelijke groet,Koos van den beukel (overleg) 14 jul 2016 10:39 (CEST)

Een terugplaatsverzoek in de verwijderde vorm zal geen kans maken. Wél kan het lemma herschreven worden. Ik zie dat je dat al gedaan hebt op je kladbok en dat je om adviezen vraagt. Ik zal die adviezen op je eigen OP geven. Happytravels (overleg) 18 jul 2016 08:30 (CEST)
Beste Koos van den beukel, ik ben door omstandigheden een poosje niet online geweest, daarom heb ik uw vraag nog niet kunnen beantwoorden. Is deze nog actueel? Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 24 okt 2016 11:50 (CEST)
Goedemorgen/middag, Nee, het verzoek is niet meer actueel, betreffend artikel is door mij herschreven waarbij ik adviezen heb gehad van happytravels, die ook zelf een aantal aanpassingen aanbracht. Dit geldt ook voor de andere expedities naar Bali en de Lombok-oorlog.

vriendelijke groet, Koos van den beukel (overleg) 24 okt 2016 11:59 (CEST)

Beste Koos, Hartelijk dank voor de reactie. Mooi dat het is opgelost, hartelijke groet, Machaerus (overleg) 24 okt 2016 12:00 (CEST)

Herbevestiging moderatorschap oktober 2016[bewerken]

Beste Machaerus,

Op dinsdag 4 oktober 2016 om 10.00 uur (CEST) begint de eerste ronde van de jaarlijkse herbevestigingsprocedure voor het moderatorschap. Bij deze herbevestiging zal ook jouw moderatorschap worden geëvalueerd. Op deze pagina wordt de eerste ronde gehouden en daar staat ook de gang van zaken uitgelegd. Je kunt op die pagina (hier) desgewenst een verklaring plaatsen. Mocht je het moderatorschap (vrijwillig) willen inleveren, dan kan dat natuurlijk op elk moment door een verzoek te doen op deze pagina op Meta. Laat het me gerust weten als je hierover vragen hebt.

Veel succes!

Met vriendelijke groet, ARVER (overleg) 3 okt 2016 08:08 (CEST)

Beste Arver, dank voor je de melding. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 24 okt 2016 11:50 (CEST)

Peststudenten[bewerken]

Vanaf stageadres, vanaf universiteit en via account - dossiers gekoppeld, blokmatige maatregelen genomen en juiste versie teruggezet. Zie hier. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 24 okt 2016 15:07 (CEST)

Ik zag inderdaad dat jij het met die accounts verder had opgepakt. Jij bent daar toch super-handig in :) Hartelijk dank! Machaerus (overleg) 24 okt 2016 15:09 (CEST)

Verwijdering van lijsten[bewerken]

Dag.
Ik zie in de lijst van verwijderde pagina's dat je de afgelopen dagen enorm veel pagina's hebt verwijderd die een titel hebben die begint met 'Lijst van.....'. Bijvoorbeeld: Lijst van Karakters van Battlestar Galactica
Deze pagina's bestaan vaak wel in bijvoorbeeld de Engels wiki.(https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Battlestar_Galactica_characters)
Ik ben bezig met het vertalen van de Engelse wikipagina's. Op mijn planning staat ook een lijst van karakters.
Wat is hier aan de hand?
Welke regel hanteer jij c.q. die bot?
Wie staat hierachter en waarom?
Ik hoop dat je mijn vraag niet vervelend vindt. Ik besteed mijn tijd het liefst aan het vertalen van pagina's die wel kunnen blijven bestaan.
Omdat de pagina's verwijderd zijn kan ik niet meer in de log kijken. Vandaar mijn vraag.TessT (overleg) 24 nov 2016 16:40 (CET)

Beste TessT, ik heb alleen overlegpagina's verwijderd, de lijsten zelf heb ik niet verwijderd en dat kan volgens de richtlijnen ook niet via directe verwijdering - dat zou via de beoordelingslijst moeten. In alle gevallen betrof het afgehandendelde botmeldingen (namelijk suggesties voor afbeeldingen die ofwel geplaatst zijn, ofwel niet bruikbaar waren) en dat is ook als verwijderreden opgegeven. De verwijderde overlegpagina's zelf kun je inderdaad niet meer bekijken, maar de logboekregel is openbaar toegankelijk en daar is de verwijderreden ook zichtbaar. De pagina's zijn door mij handmatig verwijderd, een bot heb ik niet. Hopelijk beantwoord dit je vraag. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 26 nov 2016 13:22 (CET)
Overigens: met betrekking tot het voorbeeld dat je noemt: een pagina met de titel Lijst van karakters van Battlestar Galactica heb ik niet verwijderd; deze pagina heeft eenvoudigweg nog nooit bestaan op de Nederlandse wikipedia; we hebben wel de pagina Lijst van personages uit Battlestar Galactica, maar die bestaat nog gewoon. Machaerus (overleg) 26 nov 2016 13:45 (CET)

Overleg:Lijst van bekende paarden[bewerken]

Volgens mij was er op Overleg:Lijst van bekende paarden geen sprake van "geen zinvolle inhoud". De suggestie is vrij legitiem. Sjoerd de Bruin (overleg) 1 dec 2016 16:05 (CET)

Oei, dan heb ik het verkeerd opgevat, excuses. Ik plaats 'm terug. Machaerus (overleg) 12 dec 2016 07:56 (CET)

I am sorry[bewerken]

Please dont block me I Will stop TimmiePlat (overleg) 13 dec 2016 13:52 (CET)

Als je constructief wilt bijdragen, ben je van harte welkom. Als je blijft zieken, is het over en uit. Machaerus (overleg) 13 dec 2016 13:53 (CET)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[bewerken]

Doorverwijspagina Gad[bewerken]

Beste Machaerus, onlangs heb je van Gad een doorverwijspagina gemaakt. Er komen diverse links op uit, die oorspronkelijk dus verwezen naar een van de betekenissen. Wil je die nog repareren? Alvast bedankt, Wikiwerner (overleg) 13 apr 2017 21:59 (CEST)

De meesten had ik al gerepareerd, de rest loop ik ook nog even langs voor zover het geen gebruikerspagina's betreft. Groet, Machaerus (overleg) 14 apr 2017 08:04 (CEST)

Rare edit (Steely Dan)[bewerken]

Hoi Machaerus,

Jij verwijderde de rechtse afbeelding toch niet, dus "ik ook" klopt toch niet?

Daarnaast is het mij onduidelijk waarom je het sjabloon verwijdert terwijl je de aanbevolen afbeelding laat staan op de overlegpagina.

Met vriendelijke groeten, Face-smile.svg4ever(Overleg) 21 apr 2017 18:51 (CEST)

Ah, ik begreep al niet goed wat je had gezegd, maar nu snap ik dat jouw uitspraak op een andere afbeelding betrekking had en dat je met 'suggestie' uitsluitend doelde op de suggestie op deze pagina, en niet de verzameling suggesties van de categorie. Verkeerd begrepen dus, excuses. Ik heb mijn wijziging teruggedraaid en hem dus weer teruggeplaatst in de (verzameling) suggesties. Voel je vrij hem verder af te handelen. Overigens: als er over een afbeeldingssuggestie overleg is gevoerd op de overlegpagina m.b.t. de mate van geschiktheid (en zo begreep ik het overleg), haal ik deze in principe niet weg, maar beperk ik mij tot het verwijderen uit de categorie Machaerus (overleg) 24 apr 2017 16:35 (CEST)

Dat verdient een bloemetje[bewerken]

Dank je, leuk dat het gezien wordt. Machaerus (overleg) 19 mei 2017 11:45 (CEST)

SUPER EDITOR[bewerken]

  • Beste Machaerus, nu jij (of jullie) het allemaal beter weten, stel ik voor dat je de overige jaarpagina's tot het heden maar zelf met bijdragen gaat op vullen. Jammer, want na 9 jaar (bijzonder gemotiveerd te zijn geweest) vind ik het wel genoeg zo....Er zullen heel wat pagina's 'leeg blijven' met ontbrekende informatie! Gelukkig worden mijn bijdragen op de Engelse Wikipedia wel gewaardeerd. Bedankt voor de 'fijne samenwerking'. Peters01 (overleg) 10 jul 2017 17:18 (CEST)
Beste Peters01, wat een vreemde reactie. De filosofie van wikipedia is dat men samen verder komt dan alleen. Ik heb vandaag inderdaad een heel aantal correcties uitgevoerd op de jaarpagina's, waaronder een aantal inhoudelijke correcties omdat de informatie onjuist of speculatief was, en een heel aantal spellingscorrecties, waaronder veel d/t fouten in de spelling van werkwoordsvormen. Ik begrijp niet goed waarom dit bij u een dergelijke reactie oproept. Ik geloof niet dat ik ergens heb aangegeven dat uw bijdragen niet gewaardeerd zouden worden, de conclusie die u daaromtrent trekt laat ik dan ook geheel voor uw eigen rekening. De samenwerking waarover u schrijft, daarvan bevat uw overlegpagina inderdaad meerdere voorbeelden. Het spijt me dat u deze kennelijk met terugwerkende kracht niet als prettig hebt ervaren. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 10 jul 2017 17:31 (CEST)
Machaerus, in het kort....Ik voorzie sinds 9 jaar (met veel plezier en toewijding) informatie op de jaarpagina's (vele jaarpagina's met ruim 12.000 bewerkingen). Deze pagina's waren toen bijna leeg en ik heb deze, met sommige andere gebruikers, met historische informatie voorzien. Mijn achtergrond is inderdaad niet universitair, maar historisch bezit ik veel info over bepaalde periodes. Dit wordt niet door iedereen in dank afgenomen (vooral veel commentaar op d/t spellingen). Daar niemand perfect kan zijn, kan het toch niet de bedoeling zijn om gebruikers te vernederen (zie: Niet uitgevoerd), maar elkaar te steunen en samen 'gemotiveerd' te zijn om aan een project te werken. Dit mis ik dus bij de Nederlandse Wikipedia en die waardering krijg ik wel op de Engelse Wikipedia. Opmerkingen van 'Nederlands blijkt moeilijk', 'tjonge, en nog een d/t fout' of andere citaten zit ik niet te wachten. Ik corrigeer ook genoeg info die niet klopt, maar eindig vaak met 'aanpassing' of een korte uitleg. Groet, Peters01 (overleg) 10 jul 2017 18:20 (CEST)
beste Peters01, inderdaad ben ik een van die andere gebruikers die, zoals u zich wellicht herinnert, in het verleden heeft bijgedragen aan jaarpagina's, met name waar het de eeuwen voor en na het begin van de jaartelling betreft. Aan de discussie op regblok heb ik niet bijgedragen, dus daar wens ik ook niet op aangesproken te worden. (Wel heeft de aandacht die u op regblok voor deze pagina's hebt gevraagd er inderdaad toe geleid dat ik na zovele jaren weer eens heb gekeken hoe de jaarpagina's zich intussen ontwikkeld hebben, vooral omdat ik in de meeste gevallen vond dat de wijzigingen van Maiella, die door u schijnbaar rücksichtlos werden teruggedraaid, een verbetering betroffen en dat door u een minder goede versie werd teruggeplaatst.) Ik zag op de jaarpagina's veel nuttige aanvullingen, maar ook een heel aantal zaken die verbetering behoefden. En ja, wanneer ik op een relatief kleine pagina niet minder dan 3 d/t fouten tegenkom, gewoon van het type "stam + t", dan schrik ik daar best van en wil mij wel eens een verzuchting ontsnappen. Ik had dit inderdaad vriendelijker kunnen verwoorden, daar hebt u gelijk in, tegelijkertijd illustreert het wel, wat ik hierboven al zei, hoezeer ik van deze vrij basale spellingskwesties schrok. Overigens: meestal heb ik in dergelijke gevallen gewoon het neutrale "d/t" als bewerkingssamenvatting opgenomen. De nuttige bijdragen die u op de jaarpagina's doet, zouden aan kracht winnen door op deze dingen te letten of anders op z'n minst te accepteren dat anderen correcties aanbrengen in de door u geplaatste tekst. Dat neemt niet weg dat ik, zoals gezegd, ook veel nuttige bijdragen op de jaarpagina's aantrof, ook al bleef in algemene zin nog wel een vraag hangen m.b.t. selectiecriteria voor opname op deze pagina's. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 10 jul 2017 19:57 (CEST)

Overleg:Gymnosofisten verwijderd[bewerken]

Hoi Machaerus,

Jij verwijderde Overleg:Gymnosofisten maar er stond nog een opmerking op van een andere gebruiker. Gelieve beter na te kijken of er nog ander overleg op overlegpagina's staat vooraleer deze te verwijderen. Ik heb de overlegpagina teruggeplaatst.

Met vriendelijke groeten, Face-smile.svg4ever(Overleg) 12 jul 2017 15:52 (CEST)

Normaal gesproken kijk ik daar altijd naar, maar kennelijk heb ik het deze keer over het hoofd gezien, excuus. Om daar nu meteen een reprimande voor te geven ("gelieve beter na te kijken") vind ik voor een incidenteel over het hoofd zien dan wel weer wat zwaar aangezet. Machaerus (overleg) 12 jul 2017 17:00 (CEST)
Dankjewel voor jouw uitleg. Ik wist niet of je het bewust had gedaan. Gelukkig niet. Doe zo voort Glimlach Met vriendelijke groeten, Face-smile.svg4ever(Overleg) 12 jul 2017 20:28 (CEST)
Dank je voor je reactie, ook per mail. Ik begrijp dat je woorden bij mij anders overkwamen dan je ze bedoelde. Geen probleem, no hard feelings. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 13 jul 2017 10:35 (CEST)

Lossa (Borgloon)[bewerken]

Geachte,

Kan het artikel over Lossa (de stad in Duitsland) aangevuld worden met tenminste een link naar het bestaande artikel over het gelijknamige Graafschap Loon op https://nl.wikipedia.org/wiki/Graafschap_Loon

Ik heb geprobeerd enkele links naar artikels en publicaties toe te voegen over het Graafschap Loon om te illustreren dat Lossa de Latijnse benaming was, maar deze links worden telkens geblokkeerd bij het publiceren van deze tekst.

Dank bij voorbaat.

Geachte, het is me niet helemaal duidelijk waar dit over gaat. Ik weet eerlijk gezegd ook helemaal niets over Lossa of het graafschap Loon, ik ben dus bang dat ik u niet goed verder kan helpen. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 15 aug 2017 23:52 (CEST)

Overbodig[bewerken]

Hej Machaerus! Dit was eigenlijk niet nodig: de anoniem had zijn geklieder zelf al hersteld. Het enige dat er nu nog gebeurde is het terugplaatsen van een overbodige naloopspatie... Richard 15 sep 2017 14:41 (CEST)

Sorry dan Machaerus (overleg) 16 sep 2017 11:27 (CEST)

KR1[bewerken]

Goeiedag. De tekst"Over KR1

<lange gekopieerde tekst verwijderd om enig overzicht te houden, Machaerus (overleg) 28 sep 2017 13:02 (CEST)> Is door de site gekopieerd na tijdelijke plaatsing door Wikipedia. Wikipedia was daarmee eerst en auteursrechten zijn niet geschonden. Wat de overige reden betreft: daarmee vervalt de relefantie van het bestaan en filosofie van Wilipedia en is het niet mogelijk meer iets te plaatsen door een deskundige. Iets dat bestaat mag beschreven worden. Verzoek terugplaatsing.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door FMIworldwide (overleg · bijdragen)

In dat geval is terugplaatsing eveneens niet aan de orde, want als dat zo is, dan betreft het de identieke tekst van het lemma Kennemer radio 1, dat op 1 september 2017 door een collega-moderator is verwijderd na de gebruikelijke beoordelingsperiode van 2 weken, met als toelichting Promotioneel van aard. Objectieve encyclopedische relevantie wordt niet duidelijk. Dezelfde tekst terugplaatsen heeft dus geen zin. Machaerus (overleg) 28 sep 2017 13:02 (CEST)
Onderaan de betreffende pagina staat overigens "copyright 2014"... Machaerus (overleg) 28 sep 2017 13:04 (CEST)

Bedankje[bewerken]

Beste Machaerus,

Bedankt voor het bijschaven van de artikelen Saff-tombe, Serdab en Imentet. Ik heb je wijzigen bekeken. En zal in de toekomst wat meer aandacht besteden aan taal en kromme zinnen. Oesermaatra0069 1 okt 2017 13:31 (CEST)

Beste Oesermaatra, geen probleem hoor, deze artikelen verdienen het helemaal om behouden te worden. Aan de taal kon inderdaad wat bijgeschaafd worden, maar inhoudelijk zijn het goede en met bronnen onderbouwde artikelen en dat is tenslotte waar het om gaat. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 1 okt 2017 19:03 (CEST)

Bedankje (2)[bewerken]

Bedankt voor het bekijken en terug draaien van Kromjong Nederlands. Kymaman (overleg) 4 jan 2018 12:16 (CET)

graag gedaan, succes bij het verder uitwerken van de pagina. Machaerus (overleg) 5 jan 2018 09:02 (CET)

Sjimon bar Kochba[bewerken]

Het overleg waar ik naar verwijs staat op twee plaatsen:

  1. Overleg gebruiker:Kronkelwilg
  2. Overleg categorie:Israëlitische oudheid

m.v.g. Hanhil (overleg) 3 okt 2017 19:54 (CEST)

Ah, dank je. Ik kon het al niet vinden op de overlegpagina, maar nu zie ik het. Ik zal aldaar reageren. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 3 okt 2017 20:15 (CEST)

Roland Kuit[bewerken]

Beste Marchaerus,

Dank voor de behoud van het Nederland op de pagina Roland Kuit. Het zo fijn zijn wanneer de pagina nu in Wiki kan worden opgenomen.

Met vriendelijke groet, Roland

Kymaman (overleg) 6 okt 2017 15:07 (CEST)

ik kan niet helemaal plaatsen of u dit bedoelt als een mededeling of een verzoek. Ik heb een maal wat vandalisme teruggedraaid, maar heb inhoudelijk geen betrokkenheid gehad bij dit artikel en de voorgeschiedenis ervan. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 6 okt 2017 23:58 (CEST)

Bedankt Kymaman (overleg) 10 okt 2017 12:30 (CEST) Kymaman (overleg) 10 okt 2017 12:30 (CEST)

Bernardino Drovetti[bewerken]

Hey Machaerus,

Dankzij jouw poetswerk heb ik een aantal lemma's geschreven door Oesermaatra0069 kunnen behouden. Bernardino Drovetti was ook genomineerd maar dat artikel heb ik zelf wat gepoetst. Zou jij een extra check willen doen om te zien of het poetsen goed is gegaan? Ik vraag dit omdat jij veel meer van Egypte en diens geschiedenis lijkt te weten dan ik. Natuur12 (overleg) 8 okt 2017 17:04 (CEST)

Beste Natuur12, fijn dat deze artikelen behouden zijn. Het lemma over Drovetti had ik inderdaad ook op de beoordelingslijst zien staan, maar was er niet aan toegekomen (en heb ook geen parate kennis over de beste man). Wel zie ik dat de wijzigingen die je hebt aangebracht beslist verbeteringen zijn en ik heb zelf onder het laatste kopje ook nog een beetje geschaafd. Maar ik zal binnenkort eens kijken of ik iets over hem kan vinden en op basis daarvan nog eens naar het lemma kijken. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 8 okt 2017 21:38 (CEST)
Fijn! Bedankt voor de moeite. Natuur12 (overleg) 9 okt 2017 13:42 (CEST)

Blokkade Graviteit[bewerken]

Beste Machaerus, op 3 januari jl. nam je de gebruikersnaam "Graviteit" buiten gebruik, omdat het feit dat deze persoon zich als bedrijf presenteert zou maken dat dit alledaagse Nederlandse woord als gebruikersnaam onwenselijk is. Misschien is het je ontgaan, maar een week eerder werd een verzoek om de gebruikersnaam "Rugvin" buiten gebruik te nemen nu juist afgewezen, omdat de moderator toen (met mij) van mening was dat de aard van de bijdragen niet maakt dat een alledaags Nederlands woord opeens voor een bedrijfsnaam wordt aangezien. Volgens mij is dit iets waar moderators het onderling eens over zouden moeten hebben, want dit levert natuurlijk willekeur op. Mvg, Woody|(?) 5 jan 2018 10:03 (CET)

Beste Woody, ik heb het teruggekeken op de regblokpagina en ik zie inderdaad dat de situatie van rugvin vergelijkbaar is met die van graviteit. Willekeur lijkt me inderdaad niet wenselijk. Bovendien kan ik me eigenlijk wel vinden in de opmerkingen die je m.b.t. gebruiker rugvin maakte. Ik heb de blokkade opgeheven, dank dat je me hierop attent maakt. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 5 jan 2018 17:31 (CET)
Dat is heel fijn, Machaerus! Dankjewel. Woody|(?) 5 jan 2018 17:32 (CET)
Geen probleem, Machaerus (overleg) 5 jan 2018 17:33 (CET)

Echte Ballote[bewerken]

Beste Machaerus,

Ik zie dat je mijn redirect verwijderd hebt; waarom heb je dat gedaan? Ik wilde alleen de latijnse naam aan de nederlandse koppelen en nu is de latijnse aanduiding van de soort weer 'leeg' Met groet Sander Turnhout (overleg) 6 jan 2018 11:16 (CET)

Beste Sander, de redirect verwees door naar Echte Ballote en die pagina bestaat (nog) niet (zie deze logboekregel). Vandaar dat deze in het overzicht met defecte doorverwijzingen verscheen, die ik af en toe langsloop. Nu ik zojuist jouw gebruikersbijdragen bekeek, zag ik dat je onlangs hebt bijgedragen aan het lemma Echte ballote, was het de bedoeling daarheen door te verwijzen? In dat geval is het natuurlijk geen probleem om de redirect opnieuw te plaatsen, maar dan naar de goede pagina. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 6 jan 2018 12:35 (CET)

Reminder about Blocking consultation[bewerken]

Hello again,

The discussion about new blocking tools and improvements to existing blocking tools is happening on meta now and is in the final days.

We contacted you because you are one of the top users of the blocking tool on this wiki. We think that your comments will help us make better improvements. There is still time to share your ideas. You can post to the discussion in any language.

Thank you if you have already shared your thoughts. You can also help out by sharing a link to the meta discussion with users on this wiki. Or you can translate the summary of the discussion and share it on this wiki.

If you have questions you can contact me on wiki or by email.

  • I apologize for posting in English.

For the Anti-Harassment Tools team, SPoore (WMF), Community Advocate, Community health initiative (talk) 16 jan 2018 23:30 (CET)

Aces[bewerken]

Hallo Machaerus. Zojuist probeerde hij het nog maar een keer. :-) SanderO (overleg) 7 feb 2018 12:38 (CET)

ha SanderO, dank voor de melding. Ik heb 'm buiten gebruik genomen. Wonderlijk dat de richtlijnen kennelijk nog steeds niet gelezen zijn... Machaerus (overleg) 7 feb 2018 12:40 (CET)
Ja, inderdaad. Misschien als zijn nieuwe artikel straks weg is ... SanderO (overleg) 7 feb 2018 12:42 (CET)
Dat is inmiddels gebeurd, dus wie weet ;) Machaerus (overleg) 7 feb 2018 12:43 (CET)

Terugplaatsing, herstel?[bewerken]

Beste Machaerus,

Zou je me willen informeren hoe een sociale onderneming als Homecrew - de eerste landelijke makelaar die de hele buurt erbij betrekt en investeert in veilige & verbonden buurten door een samenhang van #woningen #buurtwacht #diensten - een artikel op Wikipeda geaccepteerd kan krijgen? Ik begrijp de voorwaarden alleen zie het verschil niet daar de volgende 2 ondernemingen wel een webruimte hebben op Wikipedia; https://nl.wikipedia.org/wiki/Picnic_(supermarkt) en https://nl.wikipedia.org/wiki/Makelaarsland. Verneem graag.

U hebt reeds uitleg op uw eigen overlegpagina gekregen. Indien u het verschil niet ziet tussen de pagina's waarnaar u verwijst en de expliciete reclame die u plaatste, alsof wikipedia een gratis advertentiezuil zou zijn, dan raad ik u aan de informatie nogmaals door te nemen. Machaerus (overleg) 20 mrt 2018 15:07 (CET)