Overleg gebruiker:Machaerus

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

archief


Goed bezig[bewerken]

Beste Machaerus,

je bent goed bezig met het toevoegen van afbeeldingen. Je werk wordt zeer op prijs gesteld.

Met vriendelijke groet, Taketa (overleg) 21 sep 2015 18:43 (CEST)

Dank je. Het zal nog wel een poosje duren voordat de categorie leeg is, maar er zit aardig wat bruikbaars tussen - dat valt me niets tegen. Machaerus (overleg) 21 sep 2015 19:58 (CEST)

bewerken[bewerken]

Beste Machaerus,

hé bedankt man, ik wil graag meer leren over het bewerken op wikipedia. Kun jij me hierbij helpen?

Groeten Bert – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 145.97.166.9 (overleg · bijdragen)

Hallo Bert, je kunt het beste beginnen door de links die op jouw overlegpagina heb geplaatst (hier dus eens door te lezen. Een snelcursus is er ook, die vind je hier: Wikipedia:Snelcursus. Als je wilt uitproberen hoe de wikisyntax werkt, kun je dat het beste hier doen: Wikipedia:Zandbak. Sommige nieuwe bijdragers ("gebruikers" noemen we die hier) vinden het prettig om actief gecoacht te worden. Zelf ben ik daar niet zo goed in, maar hier kun je er alles over lezen en kun je ook lezen op welke manier je zelf eventueel een coach kunt aanvragen. Overigens: wanneer je jezelf registreert (d.w.z. een gebruikersnaam kiest), krijg je ook een persoonlijk kladblok, waarop je eerst ongestoord zelf kunt werken aan een artikel voordat je dat aan wikipedia toevoegt. Hopelijk helpt dit je wat verder op weg. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 23 sep 2015 12:07 (CEST)

beste machaerus, het viel me op dat je mijn lovende bericht hebt verwijderd. dat is natuurlijk niet de bedoeling. ik hoop dat je de wikipedia community in het vervolg iets serieuzer neemt.

groetjes Bert – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 145.97.166.9 (overleg · bijdragen)


goed punt Bert.

groetjes Alfred – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 145.97.182.35 (overleg · bijdragen)

Hallo Bert, een collega vatte jouw bericht duidelijk als niet-serieus op en dat begrijp ik goed. Bert en Alfred, als jullie van plan zijn serieus mee te doen, ben je welkom, maar puberaal gedrag wordt niet op prijs gesteld. Machaerus (overleg) 23 sep 2015 12:46 (CEST)

Afbeeldingssuggesties[bewerken]

Ha Machaerus, goed bezig met het afhandelen van al die botmeldingen. Ik zat er alleen naar een paar te kijken en u gooit ook suggesties bij voetbalclubs weg waar het eigen stadion op staat. Dat zijn, waar het stadion zelf geen lemma heeft, naar mijn mening weldegelijk bruikbare suggesties. Zie bijvoorbeeld Lewes FC. mvg Agora (overleg) 24 sep 2015 15:31 (CEST)

Beste Agora, als criterium houd ik aan dat er op de foto iets duidelijk herkenbaars moet zijn dat met de voetbalclub te maken heeft (dus een tribune met kenmerken van de club die verder gaan dan alleen een kleur - zoals logo of naam -, juichende fans in clubkleuren, een opgesteld team (niet slechts een enkele speler), etc. Enkel een voetbalveld of een tribune zonder specifieke clubkenmerken is in mijn ogen niet voldoende relevant in het lemma over de club (mocht het stadion zelf voldoende encyclopedisch relevant zijn, dan horen de foto's daar natuurlijk wel thuis). Die Lewes FC is ertussendoor geglipt, maar ik begrijp uit wat je schrijft dat dit slechts een voorbeeld is en dat jij daarin kennelijk ruimere criteria hanteert dan ik. Ik zal daarom de lemma's over voetbalclubs dan ook verder met rust laten, zodat jij hierop je gang kunt gaan. Groet, Machaerus (overleg) 24 sep 2015 15:49 (CEST)
Ok, dank je. Ik zie het stadion sowieso al als belangrijk onderdeel voor een clubidentiteit, tenslotte wordt elke thuiswedstrijd er gespeeld. Zeker bij (kleinere) clubs in het buitenland zullen die niet snel als stadion een lemma krijgen. Ook waar duidelijk het team speelt, niet een individuele speler, zie ik dat als een bruikbare afbeelding. Ook bij Diósgyőri VTK, Kecskeméti TE, Bradford Park Avenue FC, Margate FC en Staines Town FC zag ik een bruikbare afbeelding. mvg Agora (overleg) 24 sep 2015 16:07 (CEST)
prima, voel je vrij en ga je gang. Ik laat ze graag aan jou over. Immers, als ik kijk naar foto's als bij Diósgyőri VTK of Bradford Park Avenue FC, dan is het me duidelijk dat jij en ik een ander beeld hebben van wat wel en niet relevant is. Machaerus (overleg) 24 sep 2015 16:15 (CEST)
De meeste voetbalclubs mijd ik inmiddels stilzwijgend, maar deze heb ik expliciet even voor jou laten staan Machaerus (overleg) 28 sep 2015 10:09 (CEST)

Sjabloon[bewerken]

Beste Machaerus,

Altijd goed om onvolkomenheden in sjablonen, behalve uiteraard de betreffende OP ook aan de specialist bij uitstek Romaine voor te leggen op zijn OP. Of hij er tijd voor heeft is een tweede.  Klaas `Z4␟` V:  7 okt 2015 10:14 (CEST)

Hoi Klaas, dat heb ik inderdaad gedaan. Groet, Machaerus (overleg) 7 okt 2015 10:15 (CEST)

Heb ik gezien, zelfs erop gereageerd. Goed bezig, dacht ik zo :-)  Klaas `Z4␟` V:  7 okt 2015 10:24 (CEST)
Ja, ik zag het; goed om inderdaad meteen die herindeling mee te nemen. Die is tenslotte toch al een maand of tien van kracht :) Groet, Machaerus (overleg) 7 okt 2015 10:27 (CEST)