Overleg gebruiker:Machaerus

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Welkom op de overlegpagina van Machaerus
  • Overleg starten over een nieuw onderwerp
  • S.v.p. ondertekenen met vier tildes (zo dus: ~~~~)
  • Overleg dat hier begint, wordt ook hier beantwoord. Heb ik iets op jouw/uw overlegpagina geschreven, dan s.v.p. daar antwoorden (ik zie het dan wel). Op die manier houden we het gesprek op één plaats.

Advies over terugplaatsverzoek[bewerken]

Beste Machaerus,
Op zoek naar een moderator met enige affiniteit met geschiedenis (dat viel niet mee) kwam ik bij jou terecht. Zou je willen bekijken of een terugplaatsverzoek kans maakt? Het gaat om het artikel Eerste Balinese expeditie. Vorige maand is dit verwijderd. Ik heb het uit Wikisage opgevist en herschreven vanuit naar mijn idee betrouwbare bronnen. Ik zou het jammer vinden als dit stukje geschiedenis verloren gaat, ook omdat de slechtere versie ervan nog gewoon bestaat ( op Wikisage en hier [1] ).
Het artikel staat in mijn kladblok. [2] Is het gedetailleerd genoeg of nu al te langdradig? Adviezen zijn welkom. vriendelijke groet,Koos van den beukel (overleg) 14 jul 2016 10:39 (CEST)

Een terugplaatsverzoek in de verwijderde vorm zal geen kans maken. Wél kan het lemma herschreven worden. Ik zie dat je dat al gedaan hebt op je kladbok en dat je om adviezen vraagt. Ik zal die adviezen op je eigen OP geven. Happytravels (overleg) 18 jul 2016 08:30 (CEST)
Beste Koos van den beukel, ik ben door omstandigheden een poosje niet online geweest, daarom heb ik uw vraag nog niet kunnen beantwoorden. Is deze nog actueel? Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 24 okt 2016 11:50 (CEST)
Goedemorgen/middag, Nee, het verzoek is niet meer actueel, betreffend artikel is door mij herschreven waarbij ik adviezen heb gehad van happytravels, die ook zelf een aantal aanpassingen aanbracht. Dit geldt ook voor de andere expedities naar Bali en de Lombok-oorlog.

vriendelijke groet, Koos van den beukel (overleg) 24 okt 2016 11:59 (CEST)

Beste Koos, Hartelijk dank voor de reactie. Mooi dat het is opgelost, hartelijke groet, Machaerus (overleg) 24 okt 2016 12:00 (CEST)

Herbevestiging moderatorschap oktober 2016[bewerken]

Beste Machaerus,

Op dinsdag 4 oktober 2016 om 10.00 uur (CEST) begint de eerste ronde van de jaarlijkse herbevestigingsprocedure voor het moderatorschap. Bij deze herbevestiging zal ook jouw moderatorschap worden geëvalueerd. Op deze pagina wordt de eerste ronde gehouden en daar staat ook de gang van zaken uitgelegd. Je kunt op die pagina (hier) desgewenst een verklaring plaatsen. Mocht je het moderatorschap (vrijwillig) willen inleveren, dan kan dat natuurlijk op elk moment door een verzoek te doen op deze pagina op Meta. Laat het me gerust weten als je hierover vragen hebt.

Veel succes!

Met vriendelijke groet, ARVER (overleg) 3 okt 2016 08:08 (CEST)

Beste Arver, dank voor je de melding. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 24 okt 2016 11:50 (CEST)

Peststudenten[bewerken]

Vanaf stageadres, vanaf universiteit en via account - dossiers gekoppeld, blokmatige maatregelen genomen en juiste versie teruggezet. Zie hier. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 24 okt 2016 15:07 (CEST)

Ik zag inderdaad dat jij het met die accounts verder had opgepakt. Jij bent daar toch super-handig in :) Hartelijk dank! Machaerus (overleg) 24 okt 2016 15:09 (CEST)

Verwijdering van lijsten[bewerken]

Dag.
Ik zie in de lijst van verwijderde pagina's dat je de afgelopen dagen enorm veel pagina's hebt verwijderd die een titel hebben die begint met 'Lijst van.....'. Bijvoorbeeld: Lijst van Karakters van Battlestar Galactica
Deze pagina's bestaan vaak wel in bijvoorbeeld de Engels wiki.(https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Battlestar_Galactica_characters)
Ik ben bezig met het vertalen van de Engelse wikipagina's. Op mijn planning staat ook een lijst van karakters.
Wat is hier aan de hand?
Welke regel hanteer jij c.q. die bot?
Wie staat hierachter en waarom?
Ik hoop dat je mijn vraag niet vervelend vindt. Ik besteed mijn tijd het liefst aan het vertalen van pagina's die wel kunnen blijven bestaan.
Omdat de pagina's verwijderd zijn kan ik niet meer in de log kijken. Vandaar mijn vraag.TessT (overleg) 24 nov 2016 16:40 (CET)

Beste TessT, ik heb alleen overlegpagina's verwijderd, de lijsten zelf heb ik niet verwijderd en dat kan volgens de richtlijnen ook niet via directe verwijdering - dat zou via de beoordelingslijst moeten. In alle gevallen betrof het afgehandendelde botmeldingen (namelijk suggesties voor afbeeldingen die ofwel geplaatst zijn, ofwel niet bruikbaar waren) en dat is ook als verwijderreden opgegeven. De verwijderde overlegpagina's zelf kun je inderdaad niet meer bekijken, maar de logboekregel is openbaar toegankelijk en daar is de verwijderreden ook zichtbaar. De pagina's zijn door mij handmatig verwijderd, een bot heb ik niet. Hopelijk beantwoord dit je vraag. Hartelijke groet, Machaerus (overleg) 26 nov 2016 13:22 (CET)
Overigens: met betrekking tot het voorbeeld dat je noemt: een pagina met de titel Lijst van karakters van Battlestar Galactica heb ik niet verwijderd; deze pagina heeft eenvoudigweg nog nooit bestaan op de Nederlandse wikipedia; we hebben wel de pagina Lijst van personages uit Battlestar Galactica, maar die bestaat nog gewoon. Machaerus (overleg) 26 nov 2016 13:45 (CET)

Overleg:Lijst van bekende paarden[bewerken]

Volgens mij was er op Overleg:Lijst van bekende paarden geen sprake van "geen zinvolle inhoud". De suggestie is vrij legitiem. Sjoerd de Bruin (overleg) 1 dec 2016 16:05 (CET)

Oei, dan heb ik het verkeerd opgevat, excuses. Ik plaats 'm terug. Machaerus (overleg) 12 dec 2016 07:56 (CET)

I am sorry[bewerken]

Please dont block me I Will stop TimmiePlat (overleg) 13 dec 2016 13:52 (CET)

Als je constructief wilt bijdragen, ben je van harte welkom. Als je blijft zieken, is het over en uit. Machaerus (overleg) 13 dec 2016 13:53 (CET)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[bewerken]

Doorverwijspagina Gad[bewerken]

Beste Machaerus, onlangs heb je van Gad een doorverwijspagina gemaakt. Er komen diverse links op uit, die oorspronkelijk dus verwezen naar een van de betekenissen. Wil je die nog repareren? Alvast bedankt, Wikiwerner (overleg) 13 apr 2017 21:59 (CEST)

De meesten had ik al gerepareerd, de rest loop ik ook nog even langs voor zover het geen gebruikerspagina's betreft. Groet, Machaerus (overleg) 14 apr 2017 08:04 (CEST)

Rare edit (Steely Dan)[bewerken]

Hoi Machaerus,

Jij verwijderde de rechtse afbeelding toch niet, dus "ik ook" klopt toch niet?

Daarnaast is het mij onduidelijk waarom je het sjabloon verwijdert terwijl je de aanbevolen afbeelding laat staan op de overlegpagina.

Met vriendelijke groeten, Face-smile.svg4ever(Overleg) 21 apr 2017 18:51 (CEST)

Ah, ik begreep al niet goed wat je had gezegd, maar nu snap ik dat jouw uitspraak op een andere afbeelding betrekking had en dat je met 'suggestie' uitsluitend doelde op de suggestie op deze pagina, en niet de verzameling suggesties van de categorie. Verkeerd begrepen dus, excuses. Ik heb mijn wijziging teruggedraaid en hem dus weer teruggeplaatst in de (verzameling) suggesties. Voel je vrij hem verder af te handelen. Overigens: als er over een afbeeldingssuggestie overleg is gevoerd op de overlegpagina m.b.t. de mate van geschiktheid (en zo begreep ik het overleg), haal ik deze in principe niet weg, maar beperk ik mij tot het verwijderen uit de categorie Machaerus (overleg) 24 apr 2017 16:35 (CEST)

Dat verdient een bloemetje[bewerken]

Dank je, leuk dat het gezien wordt. Machaerus (overleg) 19 mei 2017 11:45 (CEST)