Overleg gebruiker:Marjoleinhoogeveen007

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Marjoleinhoogeveen007, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook u hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.818 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat u aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat u in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: uw bericht wordt automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide. Versturen doet u met de knop "Wijzigingen publiceren".

Woodcutterty

Beste Marjoleinhoogeveen007,

Van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia. Ik waardeer het zeer dat u een bijdrage wilt leveren aan deze encyclopedie. Echter, ik heb uw bijdrage aan het artikel Vathorst ongedaan moeten maken omdat de inhoud geheel of grotendeels was overgenomen uit een andere bron en niet geschreven was voor plaatsing in een encyclopedie, en omdat de tekst die u toevoegde niet voldeed aan ons uitgangspunt dat Wikipedia een encyclopedie met een neutraal standpunt is. Zinnen als "Wie door Vathorst loopt, fietst of rijdt, ziet de veelzijdigheid in architectuur" zijn misschien wel geschikt voor de eigen website, waar deze tekst waarschijnlijk vandaan kwam, maar niet voor een encyclopedie.

Ik reken op uw begrip. Als u nog vragen heeft kunt u die hier, op mijn overlegpagina of op onze helpdesk stellen.

Met vriendelijke groet,

Woodcutterty|(?) 26 jun 2015 16:46 (CEST)[reageer]

Gelieve nu ook hier te lezen. Groet, MoiraMoira overleg 8 jul 2015 17:16 (CEST)[reageer]

Hallo nieuwe gebruiker, welkom op Wikipedia! Ik zag dat je hebt geëxperimenteerd op de pagina Vathorst. Ik heb je bijdragen ongedaan gemaakt en wil je vragen om voortaan te experimenteren in de Zandbak. Ook raad ik je aan om hulp voor nieuwkomers te lezen: daar lees je hoe Wikipedia werkt en hoe je een bijdrage kunt leveren. Als je vragen hebt kun je een bericht achterlaten op mijn overlegpagina of bij onze helpdesk. Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 31 jul 2015 00:00 (CEST)[reageer]