Overleg gebruiker:Mbch331

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op mijn overlegpagina. Gelieve nieuwe vragen, zoals gebruikelijk hier op Wikipedia, onderaan de pagina onder een eigen kopje te plaatsen.
Vragen hier gesteld zullen ook uitsluitend hier beantwoord worden.

Gelieve uw boodschap op deze pagina ook te ondertekenen met vier tildes (~~~~) zodat ik weet wie hier heeft geschreven. In het geval het over een specifiek artikel gaat, gelieve een link naar dat artikel te verschaffen.
Zie voor ouder overleg mijn Archief


Wikidata weekly summary #565[brontekst bewerken]

Tech News: 2023-13[brontekst bewerken]

MediaWiki message delivery 28 mrt 2023 03:12 (CEST)Reageren[reageer]

Beste, kan u ons zeggen wat er precies reclame is?
Er werd gewoon een vermelding gemaakt van wát Miss Fashion is met een lijst/opsomming van winnaressen.
Ik ben ook geen eigenaar/organisator van de wedstrijd, dus heb ook geen baat bij reclame, maar wilde informatief de winaressen delen.
Indien u me laat weten wat als reclame wordt aanzien dan kan ik dit ook wijzigen/anders formuleren/weglaten. 212.166.59.224 28 mrt 2023 09:52 (CEST)Reageren[reageer]
Ik heb het verwijderd, omdat het reeds meerdere malen verwijderd is, waarvan recentelijk bij een beoordelingssessie. Zie hier voor meer uitleg wat er mis is met het artikel. Mbch331 (overleg) 28 mrt 2023 09:59 (CEST)Reageren[reageer]

Song and Dance[brontekst bewerken]

Dag MBch331, je pagina Song and Dance heeft behalve een infobox geen inhoud. Ik heb de pagina daarom genomineerd. Cccar (overleg) 28 mrt 2023 09:53 (CEST)Reageren[reageer]

Nominatie van Song and Dance[brontekst bewerken]

Beste Mbch331, welkom op Wikipedia. Ik heb uw/je artikel Song and Dance voor directe verwijdering voorgedragen omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia.

Deze directe verwijdering heeft de volgende reden:

Met vriendelijke groeten, Mondo (overleg) 28 mrt 2023 12:49 (CEST)Reageren[reageer]

Beoordelingsnominatie Song and Dance[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft een of meer artikelen die u hebt gestart, of waar u aan hebt gewerkt, genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Song and Dance.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20230328#Song and Dance en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 29 mrt 2023 00:55 (CEST)Reageren[reageer]