Overleg gebruiker:Mbch331

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Welkom op mijn overlegpagina. Gelieve nieuwe vragen, zoals gebruikelijk hier op Wikipedia, onderaan de pagina onder een eigen kopje te plaatsen.
Vragen hier gesteld zullen ook uitsluitend hier beantwoord worden.

Gelieve uw boodschap op deze pagina ook te ondertekenen met vier tildes (~~~~) zodat ik weet wie hier heeft geschreven. In het geval het over een specifiek artikel gaat, gelieve een link naar dat artikel te verschaffen.
Zie voor ouder overleg mijn Archief


Beweegtuin[bewerken]

Waarom is die pagina meteen verwijderd? Slaat nergens op, alleen vanwege één linkje? Die had vervangen kunnen worden en was totaal inwisselbaar, diende puur om het gedeelte over ouderen te onderbouwen (wat op veel meer websites te vinden is). Heb je überhaupt naar de anderstalige pagina's gekeken of gekeken waar het artikel over ging? Zie de:Bewegungsparcours en en:Outdoor gym. En Algemeen Nederlands Woordenboek - beweegtuin. Larshei (overleg) 12 feb 2018 00:45 (CET)

De manier waarop de pagina was opgesteld, was die pagina expliciete reclame. Ik zie alleen dat de nominator Fred LambertPaul Brussel verzuimd heeft u te informeren dat de pagina voorgedragen was voor verwijdering. Mbch331 (Overleg) 12 feb 2018 07:23 (CET)
Ok, jammer. Ik heb zelf totaal geen persoonlijk belang bij deze pagina en ben er ook niet beroepsmatig of persoonlijk bij betrokken. Ik vind het een onderwerp dat zeker op wikipedia thuishoort. Ik kan me niet vinden in dat de pagina was opgesteld als expliciete reclame, hooguit de bronvermelding (een site van de overheid die puur ter aanvulling was, aangezien het een vertaling van een Duits artikel betreft) was mogelijk reclame. Ik vind een nuweg dan ook niet gerechtvaardigd, ik ga verder geen verzoek tot terugplaatsing/route via TBP doen.
PS: Ik snap dat je bericht op mijn overlegpagina een standaardbericht is, maar "Hallo nieuwe gebruiker" staat een beetje droevig bij iemand die al 7+ jaar een bijdrage levert aan de Nederlandstalige Wikipedia. Met vriendelijke groet, Larshei (overleg) 12 feb 2018 12:16 (CET)
Ik zag het artikel gisteren langs komen bij de nieuwe artikelen, en heb er ook geen reclame in gezien. Is zeker weer een nuweg-nominatie van die ene gebruiker die overal reclame in ziet? ed0verleg 12 feb 2018 13:16 (CET)
@Edo: Ik weet niet wie je bedoelt, maar de persson die het artikel voorgedragen heeft voor nuweg staat in mijn reactie genoemd (de niet doorgestreepte naam). Als jij aangeeft dat het geen reclame is en de aanmaker is ook verbaasd, dan zal ik het artikel terugplaatsen en voorleggen aan de gemeenschap. Mbch331 (Overleg) 12 feb 2018 18:41 (CET)
Sinds nieuwjaarsdag haalt Paul Brussel al bronnen weg omdat hij de website niet mooi genoeg vindt, en nomineert modellen "omdat ze niks uitvreten", en rekt hij "reclame" dusdanig ver op, dat het artikel over Albert Heijn ook wel nuweg zou kunnen. Ik was er al op gewezen dat er moderatoren zijn die dat rucksichslos weggooien, maar ik had toch gehoopt dat de tijd "nuweg, dat moest van Kleuske" toch wel geweest was. Bedankt voor het terugplaatsen, laat de gemeenschap er inderdaad maar 14 dagen naar kijken, en eventueel verbeteren. Dat heeft zo'n aanmaker ook wel verdiend. Er is immers een heel groot verschil tussen "absoluut promotioneel materiaal" wat Wikipedia schaadt, of een artikel dat rept over speeltoestellen in Chinese parken. Want dat is wat ik mij van het artikel van gisteren herinner. Een opmerkelijk artikel, maar de reden voor nuweg zie ik er echt niet in. ed0verleg 12 feb 2018 18:52 (CET)
Merk ook geen reclame. Ik ken wel het begrip beweegtuin en ik vraag me zelf af wat deze op de TBP staat te doen. PaulBrussel is niet gekend als een goede nominator maar als een doordrukker die wel eens nomineert vanuit een sterk POV. Goed dat je dit recht gezet hebt. Vdkdaan (Gif mo sjette) 12 feb 2018 21:11 (CET)
Ja, fijn dat je dit hebt rechtgezet, dat pleit voor je! ed0verleg 13 feb 2018 08:35 (CET)

Wikidata weekly summary #299[bewerken]

Uitspraak Pvt pauline[bewerken]

Geachte Mbch331, De Arbitragecommissie heeft haar uitspraak in de zaak Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Pvt_pauline geëvalueerd. Nadere informatie vindt u op de zaakpagina onder het kopje Evaluatie. 18 feb 2018 22:25 (CET)

Bedankt voor de melding. Laten we hopen dat de nieuwe maatregelen beter gaan werken. Mbch331 (Overleg) 18 feb 2018 22:41 (CET)