Overleg gebruiker:Meikitsu

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Laat gerust een boodschap achter!

(Overigens gebruik ik deze pagina af en toe als "zandbak" dus sta niet raar te kijken als er hele vreemde dingen in de "geschiedenis" staan...)

Beste Meikitsu,

Waarom heb jij de zin: "Opvallend is wel dat er nu in de 21ste eeuw nauwelijks (of geen) meldingen zijn van Ufo's in de vorm van duidelijk foto's. We moeten het blijven doen met vage jaren 50 beelden. Merkwaardig in een tijd dat vrijwel iedereen rondloopt met een digitale camera in zijn telefoontje." heb verwijderd van de pagina Unidentified Flying Object. Het is toch waar of niet?Japiot 24 jun 2007 22:24 (CEST)[reageer]

Ik heb die zin verwijderd omdat hij eerdere informatie tegenspreekt. In de laatste alinea van "Verschijningsvormen" staat:
In landen als Mexico, Brazilië, Chili en Argentinië is de laatste jaren sprake van een onregelmatige ufo-golf. Het gaat hier voornamelijk om formaties van lichtbollen ("orbs" genoemd) die geruisloos door de lucht dobberen. Meestal op klaarlichte dag en boven dichtbevolkt gebied. Veel van deze manifestaties zijn op video of digitaal vastgelegd of gefotografeerd met camera's in mobiele telefoons. In hoeverre hier ook daadwerkelijk sprake is van ufo's, danwel van ballonnen is vooralsnog niet te achterhalen.
Daar staat (dus) dat er wel beelden beschikbaar zijn van recente verschijningen. Ik ben het met je eens dat de beelden die je - of liever gezegd, ik - normaal tegenkom(t) oud en onduidelijk zijn, maar het is (blijkbaar) niet waar dat er geen nieuw materiaal beschikbaar is.
Daarbij ben ik het met je eens dat het vreemd is dat je niet veel materiaal tegenkomt dat met mobiele telefoons of hoe dan ook is gefilmd, maar ik denk eerlijk gezegd dat de lezer zelf die conclusie kan trekken. Door de gebruikte formulering lijkt het voor mij alsof met het artikel wordt geprobeerd de lezer te overtuigen van het bestaan van UFO's, terwijl de bedoeling van Wikipedia juist is om informatie zo neutraal mogelijk te presenteren.
Ik hoop dat je je kunt vinden in m'n verklaring, zo niet, hoor ik het graag!
Meikitsu 28 jun 2007 22:53 (CEST)[reageer]

Hi, see on new photo ORIENT EXPRESS on polish wilipedia or new category on commons Category:Orient Express Greetings Luca [TALK]