Overleg gebruiker:Michael 1988

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Goedemiddag! Het is vandaag zondag, 26 januari 2020.
Van harte welkom op mijn overlegpagina.
Als je dingen wilt vragen, van mij wilt weten of overleg met mij wilt plegen kan dat hier.
Vragen die hier gesteld worden worden ook hier beantwoord.
Echter als er een vraag of opmerking op een andere overlegpagina door mij is gesteld ook gelieve dan daar antwoord geven op die vraag of opmerking! Die vragen of opmerkingen worden hier niet beantwoord, maar verwijdert.
Klik hier voor je vraag of constructieve opmerking.
Wil je het liever privé houden? Een e-mail sturen kan ook via deze e-mail.
Onderteken a.u.b. met 4 tildes (~~~~) en vermeld er ook bij waarover het gaat. Anders weet ik niet waarover het gaat en wie er iets heeft geschreven.
Als er niet wordt ondertekend met 4 tildes en/of geen vermelding staat waar het over gaat, reageer ik er niet op!
Alle afgehandelde zaken of discussies/overleg van meer dan 2 weken oud, die hier niet meer staan, zijn verplaatst naar het archief.

Mocht het daar niet in staan, dan staat het misschien in de prullenbak. Hierin staan zaken in waar ik het niet noodzakelijk vind om nog commentaar op te leveren.


Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

SRWT/OTW[bewerken]

Gelukkig waren de meeste gebruikte afkortingen de 'TEC', die rechtstreeks aan de nieuwe naam gekoppeld kon worden. (De afkorting TEC, is voor 'T'ransport 'E'n 'C'ommun, maar dat wordt in d openingszin wel verdduidelijkt) Ik heb in een paar gevallen toch de oude naam gebruikt in een historische context. De buurtspoorwegen werden opgesplitst in de Société Régionale Wallonne du Transport en de Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn, niet naar Opérateur du Transport de Wallonie.Smiley.toerist (overleg) 31 dec 2018 19:06 (CET)