Overleg gebruiker:Michiel1972/Archief/mrt 2013

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Deze archiefpagina bevat overleg van maart 2013.

Metzelaar en Alphen[bewerken]

Moi Michiel, ik zag deze edit van je. Kom jij wel eens daar in de buurt? Volgens het NAI staat het gebouw er nog steeds, Wilhelminalaan 26, fotootje? Peter b (overleg) 1 mrt 2013 13:56 (CET)

Chat about Bot Policy and Bots on Dutch WP[bewerken]

Hello. My name is Randall Livingstone, and I am an en.wikipedian and have spent the last two years researching bots on WP/WM projects (primarily en.wikipedia). I'm wondering if you might be available to chat with me (IRC or IM, Skype, Gchat, email, phone...whatever works best for you) about your experiences and knowledge of the Bot Policy and the bot community on Dutch WP. I'd greatly appreciate your time and expertise, as it looks like you were involved in the formation of these policies and guidelines.

You can learn more about me and download my dissertation here, and please let me know if you have any questions. Feel free to leave a response here, on my en.wp Talk page, or email me here if you have some time to chat, and thank you in advance for your consideration.

This research has been approved by the Institutional Review Boards at both the University of Oregon and Endicott College. (Feel free to request a copy of those protocols).

I look forward to hearing from you. Thank you for your consideration. 66.30.255.181 14 mrt 2013 14:22 (CET)

Portaal Molens[bewerken]

Hoi Michiel, leuk dat je ook een uitgelicht had gemaakt voor over een week. Ben jij er geweest ofzo? Wat ik jammer vind is dat er geen artikel tegenover staat, normaal licht je mijn inziens een artikel uit, waar verder gekeken kan worden. Misschien nog een uitdaging voor je? Puur voor mijn begrip, is er nog een reden dat je voor week 13 hebt gekozen? En als je nog een voorstel hebt voor een bijpassende 'in beeld' houd ik me aanbevolen uiteraard. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 17 mrt 2013 23:14 (CET)

Beoordelingsnominatie "Kunst van heden"[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om "Kunst van heden" dat is genomineerd door Handige Harrie. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130329 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 30 mrt 2013 01:06 (CET)

Beoordelingsnominatie 'The Movement'[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om 'The Movement' dat is genomineerd door Handige Harrie. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130330 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 31 mrt 2013 01:06 (CET)

Bewerken kaartje bij Provinciale weg 201[bewerken]

Hoi Michiel, ik zie dat jij de maker bent van het kaartje bij dit artikel. Over een paar dagen wordt een deel avn de omlegging om Aalsmeer en Uithoorn heen in gebruik genomen. Ik zou graag een geactualiseerd kaartje in het artikel toevoegen. Hoe doe ik dat, in Open Street Map inzoomen tot het gewenste niveau, en dan in enig beeldbewerkingsprogramma net zo lang prutsen tot het juist stuk groen is? Of misschien dat je dat liever zelf zou doen? In dat geval: Open Street Map is helemaal bijgewerkt. (Als je je mocht afvragen wat er gebeurt als een oplegger aan het eind van die weg komt en vervolgens door de dorpskern van Uithoorn heen de bestaande route naar Mijdrecht wil bereiken: ja, daar ben ik ook heel benieuwd naar...) Maandag gaat het nieuwe stuk weg open, direct daarna werk ik de tekst van het artikel bij Ik hoor graag even van je. Groet, MartinD (overleg) 19 apr 2013 15:32 (CEST)