Overleg gebruiker:Michiel1972/Archief/mrt 2014

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Deze archiefpagina bevat overleg van maart 2014.

Wiki Loves Earth[bewerken]

Dag Michiel,

Zoals je misschien al hebt gezien gaat Wikimedia Nederland een nieuw groot en langlopend project starten: Wiki Loves Earth. Dit project is een vervolg op het uiterst succesvolle Wiki Loves Monuments, dat van 2010 t/m 2013 heeft gelopen, en dat tot resultaat had dat van een groot gedeelte van alle Nederlandse monumenten nu een afbeelding op Wikipedia te vinden is.

Zoiets is ook de bedoeling van Wiki Loves Earth, maar dan voor Nederlandse natuurgebieden.

In het eerste jaar zal de nadruk liggen op een beperkt aantal gebieden. Er is al een foto-wedstrijd gepland, analoog aan Wiki Loves Monuments. Maar de ambities reiken in dit project verder. De natuur: de gebieden, met alles wat er in leeft en groeit, zowel in het heden als in het verleden en de toekomst, is object van activiteit. Daarbij gaat het niet alleen om foto's en andere afbeeldingen, maar ook om geluid en natuurlijk vooral ook om kwalitatief hoogwaardige tekst.

Toen we erover zaten te praten welke mede-Wikipedianen we konden benaderen, was jij één van de eersten die in mijn gedachten kwam. Daarom wil ik je, mede namens Denise Jansen en Sindy Meijer, bureaumedewerkers van Wikimedia Nederland, graag uitnodigen om deel te nemen aan dit nieuwe en ambitieuze project. We hebben op dit moment behoefte aan allerlei soorten ondersteuning om het project tot een succes te gaan maken. Op de projectpagina vind je enkele “vacatures”, maar ook andere soorten hulp en meedenken is in dit stadium meer dan welkom.

De kick-off meeting vindt plaats op 11 maart in Utrecht. Ik zou het bijzonder waarderen als je daar bij zou kunnen zijn. Als de afstand een probleem is: we kunnen ook met een Skype-verbinding werken.

Als je andere Wikipedianen kent, die mogelijk geïnteresseerd zijn in dit project, en die ik nog niet heb benaderd (op hun overleg-pagina), mail me dan even.

Met vriendelijke groet, Dick Bos (overleg) 1 mrt 2014 10:52 (CET)

File:Map canton code 65 27.svg[bewerken]

Michiel, op deze kaart is enkel het noordelijke gebied van het kanton ingekleurd. Kun je de rest nog inkleuren? Sonuwe () 19 mrt 2014 23:42 (CET)

File:Map canton code 65 20.svg[bewerken]

Michiel, op deze kaart is enkel het zuidelijke gebied ingekleurd. Kun je de rest nog inkleuren? Sonuwe () 19 mrt 2014 23:43 (CET)

Wiki Loves Earth[bewerken]

31 maart 2014: tweede bijeenkomst Wiki Loves Earth[bewerken]

Dag Michiel,

op 31 maart a.s. is de volgende bijeenkomst van Wiki Loves Earth. De bijeenkomst wordt gehouden op het kantoor van Wikimedia-Nederland (Mariaplaats 3, Utrecht; vlakbij het Centraal Station), van 19:30 tot 21:30 uur.

Zodra de agenda bekend is zal dit worden bekendgemaakt op de projectpagina.

We zouden het bijzonder waarderen als je in persoon of via Skype aan deze bijeenkomst zou kunnen deelnemen. Een berichtje wordt gewaardeerd. Hartelijke groet (jij bent ijverig met het opruimen van je archief!), Dick Bos (overleg) 25 mrt 2014 11:22 (CET)

Dag Dick, helaas ben ik (te) druk met vele andere zaken. Zou graag tijd en energie hierin willen stoppen maar dat past niet meer (kind, klushuis, baan). Waar zijn die dagen dat ik 100en foto's van monumenten maakte..zucht. Kortom, mijn activiteit op wikipedia staat op een laag pitje, op wikidata ben ik iets meer actief (tijdens kantooruren:) Michiel1972 26 mrt 2014 09:22 (CET)
Kleine aanvulling hier, het archiveren heeft Michiel netjes aan de bot overgedragen die gewoon gestaag doorgaat. Ik wil Michiel wel suggereren om de tijdsspanne misschien wat langer te zetten gezien zijn verminderde activiteit. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 26 mrt 2014 12:38 (CET)
Michiel, bedankt voor je bericht. Geniet van je spruit(en), maak je niet te druk over je werk en je huis en tot gauw, Dick Bos (overleg) 27 mrt 2014 20:24 (CET)

File:Map canton code 65 27.svg[bewerken]

Michiel, op deze kaart is enkel het noordelijke gebied van het kanton ingekleurd. Kun je de rest nog inkleuren? Sonuwe () 19 mrt 2014 23:42 (CET)

Uitgevoerd Uitgevoerd - Romaine 2 apr 2014 02:28 (CEST)

File:Map canton code 65 20.svg[bewerken]

Michiel, op deze kaart is enkel het zuidelijke gebied ingekleurd. Kun je de rest nog inkleuren? Sonuwe () 19 mrt 2014 23:43 (CET)

Uitgevoerd Uitgevoerd - Romaine 2 apr 2014 02:25 (CEST)