Overleg gebruiker:Mikemorrell49

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Coachingsprogramma

Mikemorrell49 volgt het coachingsprogramma. De coach is Tulp8.

Verwijder dit sjabloon alstublieft niet zonder eerst Tulp8 op de hoogte te stellen.

Welkom op Wikipedia, Mikemorrell49! Om te beginnen

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook u hieraan wilt bijdragen.

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.972.855 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat u aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat u in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.png

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doet u dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: uw bericht wordt automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide. Versturen doet u met de knop "Wijzigingen publiceren".


De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Eigen verklaring: ik ben vrijwilliger voor BredaPhoto en ik heb daardoor een mogelijk 'conflict of interest' m.b.t. de relevantie en inhoud van dit artikel. Bij de redactie, zoek ik zoek samenwerking met andere Wikipedia vrijwilligers die geenzins betrokken zijn bij BredaPhoto. Ik waak ervoor dat uitspraak over BredaPhoto kan worden geverifieerd bij onafhankelijk, betrouwbare bronnen.Mikemorrell49 (overleg) 11 nov 2017 13:37 (CET)

E-mail[bewerken]

Beste Mike, zondag heb ik je via het formulier van Wikipedia een e-mail gestuurd. Heb je dat gezien? Otto (overleg) 5 dec 2017 22:37 (CET)

Beste Otto, ja ik heb je bericht ontvangen. Ik snap alleen niet wat je bedoelt. Mijn doorhalingen van zinnen uit mijn reactie aan jou zijn nog zichtbaar op Overleg:De Groenen (Nederland) onder "COI" En al zou die door iemand anders ongedaan maken, ga ik geen energie stoppen in wel/niet doorhalen. Ik heb - terecht - mijn excuses aan jou gemaakt. De doorhalingen waren alleen bedoeld om die verontschuldigingen extra te benadrukken. Ik snap dat het onderwerp NPOV in relatie tot de pagina over De Groenen voor jou belangrijk is. Ik snap ook dat je sommige reacties (zoals die van mij) geheel onterecht en niet onderbouwd vindt. Maar ik hoop dat je begrip voor heb dat ik geen tijd/energie wil steken in deze specifieke discussie. Dat heeft niets met jou persoonlijk of met de pagina te maken. Ik heb alleen andere prioriteiten voor mijn (beperkte) tijdsbesteding aan WP. MvG Mike Morrell (49) (overleg) 6 dec 2017 17:56 (CET)
Beste Mike, op de pagina Wikipedia:Overleg_gewenst staat je commentaar nog zonder de doorhalingen. Ik heb het dus over een andere pagina. Mijn verzoek was om de doorhaling daar ook uit te voeren. Otto (overleg) 6 dec 2017 23:24 (CET)
Beste Otto, ik heb geen idee waarom mijn reactie op 2 verschillende pagina's staat. Ik heb mijn reactie op Wikipedia:Overleg_gewenst vervangen door een link naar dezelfde reactie op Overleg:De Groenen (Nederland). Mike Morrell (49) (overleg) 7 dec 2017 01:29 (CET)