Overleg gebruiker:MjrttNrv

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Uw gebruikerspagina
Beste MjrttNrv, welkom op Wikipedia!
U heeft onlangs een gebruikerspagina aangemaakt. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om hier informatie op te zetten die niets met Wikipedia te maken heeft, zoals reclame/(zelf)promotie/werving, een persoonlijke tekst of betoog, een tekstdump van elders, niet-vrijgegeven inhoud waarop auteursrecht rust, privacyschending van niet-encyclopedische personen, geklieder, willekeurige leestekens of een curriculum vitae. Daarom is deze gebruikerspagina verwijderd, of wordt hij binnenkort verwijderd. Uw gebruikerspagina is bedoeld om te zijner tijd iets over uw bijdragen aan de encyclopedie te vertellen. U kunt op deze pagina lezen wat wél de bedoeling is. Alvast bedankt voor uw begrip.

Beste MjrttNrv,

Ik zag dat je net een wijziging hebt gemaakt in de titel van Gebruiker:MjrttNrv. Die heb ik meteen laten verwijderen. Ik zag ook dat je ondertussen je fout hebt ingezien en dat je e.e.a. hebt aangepakt. Buttonfreak 17 mei 2006 15:53 (CEST)

Ps geen bijdragen van overleg verwijderen. Buttonfreak 17 mei 2006 15:57 (CEST)[reageer]

Waarom niet?

Als men een bijdrage doet op de overlegpagina is het goed om te zien of iemand al eens eerder commentaar/opmerkingen heeft geplaatst. Je kan overigens je bijdrage in overpaginas's tekenen met vier tildes (~). Je kan inspringen met de :. Buttonfreak 17 mei 2006 16:01 (CEST)[reageer]
Ps geen bijdragen van overleg verwijderen. Buttonfreak 18 mei 2006 18:09 (CEST)[reageer]