Overleg gebruiker:Molen17

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

welkom op molen17 als u een vraag heeft of wil overleggen kan dat. wel handtekening neer zetten anders reageer ik niet. (engels overleg pagina)

Archief[bewerken]

Beoordeling van het artikel Regionaal Expertisecentrum Noord Nederland[bewerken]

Hallo Molen17, ik heb je artikel Regionaal Expertisecentrum Noord Nederland ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken je bericht met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! Dqfn13 (overleg) 2 jan 2013 20:03 (CET)

SBO De Súdwester[bewerken]

Hallo Molen17, ik heb je artikel SBO De Súdwester ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Reden: Niet-encyclopedisch en vol taal- en stijlfouten. Fred (overleg) 3 jan 2013 12:15 (CET)

Verwijdernominaties[bewerken]

Hallo Molen17, ik zag dat je een artikel voor verwijdering had voorgedragen (mp3 cd). Je gebruikte daarvoor de sjabloon {{nuweg}}, maar zette het vervolgens als 'NE' op de lijst met te beoordelen pagina's. De sjabloon {{nuweg}} is echter alleen bedoeld voor artikelen die meteen verwijderd kunnen worden omdat ze voldoen aan de criteria voor directe verwijdering van een pagina (zie Wikipedia:Richtlijnen_voor_moderatoren#Een_pagina_direct_verwijderen). Voor 'gewone' verwijdernominaties (die op de 'gewone' lijst belanden en twee weken kunnen blijven staan ter beoordeling) zijn er sjablonen als {{weg}}, {{wiu}} en {{ne}}. Die laatste was waarschijnlijk het beste geweest voor deze nominatie. Vriendelijke groet, Paul B (overleg) 9 mrt 2013 15:45 (CET)

    • hoi paul B, hoeft bij {{nuweg}} niet op de lijst met te beoordelen pagina's ik hoor het graag van u want dan heb ik het vaker fout gedaan vriendelijke groeten Molen17 (overleg) 9 mrt 2013 15:50 (CET)
      • Inderdaad, {{nuweg}} hoeft niet op de lijst gezet te worden (het kan wel op de lijst met direct te verwijderen pagina's, WP:NUWEG, al is dat niet verplicht). Zo'n artikel moet dan wel aan de vrij strenge voorwaarden voor directe verwijdering voldoen. Paul B (overleg) 9 mrt 2013 15:56 (CET)

wikidata en sw:wp[bewerken]

Hoi Molen17,

ik kon het niet verstaan waarom je de interwiki links van de artikelen sw:Emmen, Drenthe en sw:Friesland verwijderd hebt. Misschien kunt je het voor mij verklaren. Bedankt, en groetjes, --Baba Tabita (overleg) 11 mrt 2013 12:51 (CET)

  • hoi Baba Tabita ik zag het dat is een fout die ik heb gemaakt ze kunnen niet in de WikiData[1] heb het zo net geprobeerde excuses voor het ongemak Molen17 (overleg) 11 mrt 2013 13:03 (CET)

Vvn[bewerken]

Beste Molen17,

Zo te zien ben je niet op de hoogte van het sjabloon {{vvn}}. Scheelt veel werk en geeft direct een correct gebruik van hoofdletters e.d. Groeten en succes, Kattenkruid (overleg) 12 mrt 2013 22:48 (CET)

hoi Kattenkruid
dat wist ik inderdaad niet maar nu gelukkig wel bedankt voor de tip dat scheelt inderdaad een hoop werk :) vriendelijke groeten Molen17 (overleg) 13 mrt 2013 09:29 (CET)

Beoordelingsnominatie Lijst van bedrijven gevestigd in New York City[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van bedrijven gevestigd in New York City dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140411 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 12 apr 2014 02:01 (CEST)