Overleg gebruiker:Mw007

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Archief

Schrijf a.u.b. hieronder uw bericht.

Jubileumster 10 jaar[bewerken]

Proficiat, 10 jaar op wikipedia (7 februari 2007 - 2017)

Proficiat met jouw 10-jarige activiteit op nlwiki! KroySquare.jpgDirkVE overleg 16 mei 2017 11:15 (CEST)

Hartstikke bedankt!!! MW007 (overleg) 16 mei 2017 21:24 (CEST)

Friendzone[bewerken]

Hallo Mw007, ik zag dat u een artikel hebt geschreven over Friendzone. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Dit betreft een bronloos subjectief stukje tekst over iets met een bronloze uitvinder ervan waarvan de relevantie totaal onhelder is tevens. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en wegingscriteria of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 7 jun 2017 17:35 (CEST)

Lijst van attracties in Disneyland Park (Parijs)[bewerken]

Staat deze in een ander gedeelte van het park dan? Normaal wacht ik eerst het antwoord af van de desbetreffende persoon maar ik zag op de OP dat deze gebruiker nog nooit iemand een antwoord heeft gegeven op zijn/haar eigen OP, zodoende. OXYGENE 7-13 (OVERLEG) 19 jul 2017 18:59 (CEST)

Ik zag net je antwoord op m'n OP, ik zal daar verder gaan met de 'discussie'. OXYGENE 7-13 (OVERLEG) 19 jul 2017 19:01 (CEST)

This is Holland[bewerken]

Hallo Mw007,

Het spijt me dat ik je moet melden dat ik zojuist This is Holland ter beoordeling aan de gemeenschap heb voor moeten leggen. De attractie is nog niet eens actief, er wordt momenteel alleen maar reclame voor gemaakt. Dqfn13 (overleg) 24 jul 2017 21:27 (CEST)

Hallo Dqfn13, Ik ben het er niet mee eens, en zal de discussie verder vervolgen op de beoordelingenlijst. Fijne avond, MW007 (overleg) 24 jul 2017 21:31 (CEST)
Ik snap dat je het er niet mee eens bent. Jij ook een fijne avond. Dqfn13 (overleg) 24 jul 2017 21:43 (CEST)
Is weer teruggeplaatst, maar heeft nog wel bezwaren zie TBP 20171018 - Agora (overleg) 18 okt 2017 17:54 (CEST)

Trackless Darkride[bewerken]

Sorry, dat wist ik niet, ik wist niet dat ik geen foto's van de Efteling mocht gebruiken voor Wikipedia. Ik was veel te enthousiast geweest daarmee.

  1. Geen probleem, echter worden er geregeld foto's van de Efteling website geplukt en op Wikipedia geplaatst. Dit mag echter niet, omdat je hiermee het auteursrecht schendt en dat is strafbaar. Als de foto's jouw eigendom zijn, mogen ze geupload worden.MW007 (overleg) 30 aug 2017 17:40 (CEST)

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:32 (CEST)

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:42 (CEST)

Niet aanwezig of afwezig[bewerken]

Hey, ik zie regelmatig op mijn volglijst dat je in infoboxen "niet aanwezig" vervangt door "afwezig". Persoonlijk verkies ik "niet aanwezig" omdat dat gewoon zegt dat iets er niet is, terwijl "afwezig" een negatievere bijklank heeft. Mag ik vragen waarom jij het geen BTNI vindt om dit te vervangen? (gewoon om te weten :-) ) Mvg, Rickie97 (overleg) 24 jun 2018 15:33 (CEST)

Hoi,
Ik vind afwezig meer passend omdat het eigenlijk een synoniem van niet aanwezig is. Daarbij is het het tegenovergestelde van aanwezig. Er zit niet zozeer een hele filosofische gedachte achter.
Fijne avond, MW007 (overleg) 27 jun 2018 19:09 (CEST)
Nu ik je toch spreek. Ik ben er geen voorstander van om 'in testing' in infoboxen te plaatsen. Ik vind Wikipedia niet te taak om continue statusupdates te geven. Daarbij is de testfase ook een onderdeel van de bouwfase. MW007 (overleg) 27 jun 2018 19:13 (CEST)
Ik was dit overleg uit het oog verloren, mijn excuses. Ik begrijp je opmerking over de testfase; echter vond ik dat "in aanbouw" doet uitschijnen dat de bouw nog niet compleet is. De formulering "in testing" heb ik ook even over nagedacht maar ik vond niet meteen een betere manier om het te verwoorden dan "wordt getest". Misschien is in het vervolg "gereed" of zoiets een betere optie? Ik dacht eigenlijk dat je terugdraaide in de veronderstelling dat de anonieme bewerking foutief was, vandaar dat ik je corrigeerde. Mvg, Rickie97 (overleg) 24 jul 2018 17:58 (CEST)
Ik weet niet meer wanneer en waar, maar ik weet nog dat hier pak hem beet 6 á 7 jaar geleden een discussie over was. Het woord gereed mag niet meer gebruikt worden in pretparkgerelateerde infoboxen. Toch blijf ik tegen het gebruik/vermelden van de testfase. Het is vind ik niet onze taak om elke fase in het gehele bouwproces te benoemen. De huidige statussen die wij gebruiken vind ik meer als voldoende: planning, in aanbouw, geopend, gesloten en afgebroken. MW007 (overleg) 27 jul 2018 19:51 (CEST)

Fēnix[bewerken]

Hallo Mw007. Naar aanleiding van deze wijziging en opmerking. Je hebt gelijk: als de bronnen elkaar tegenspreken, dan is (voorlopig) verwijderen het beste. Hopelijk komt er ooit duidelijkheid. Met vriendelijke groet, JanCK Sinnbild Radfahrer, StVO 1992.svg (overleg) 17 jul 2018 19:58 (CEST)

Er werd in het begin altijd 17 miljoen gecommuniceerd en plots duikt het bedrag 13 miljoen op. Dus inderdaad afwachten totdat er meer duidelijkheid is. MW007 (overleg) 19 jul 2018 17:20 (CEST)

Beoordelingsnominatie Integrale Visie Alexanderknoop[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Integrale Visie Alexanderknoop dat is genomineerd door Mw007. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180812 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 13 aug 2018 02:02 (CEST)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

Weissenbruch[bewerken]

Mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie, zie d:Wikidata:WikiProject sum of all paintings/Creator/Johan Hendrik Weissenbruch. Multichill (overleg) 8 dec 2018 15:03 (CET)

Dank u. Ik wist niet eens van het bestaan hiervan. MW007 (overleg) 8 dec 2018 20:12 (CET)

Beoordelingsnominatie Toos-Express[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Toos-Express dat is genomineerd door TaalBarbaar.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190326#Toos-Express en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 26 mrt 2019 23:56 (CET)

We hebben je inbreng over communicatie op Wikipedia nodig.[bewerken]

Hallo!

Mijn naam is Trizek. Ik werk bij de Wikimedia Foundation, de organisatie die Wikipedia host.

Momenteel vragen we mensen hoe zij op de wiki's communiceren. Ons doel is om de communicatiemiddelen te verbeteren.

Je hebt een overlegpagina op Wikipedia gebruikt om een discussie te beginnen of een bericht achter te laten. We zouden graag willen weten hoe je dit hebt ervaren.

Zou je de overlegpagina willen bezoeken? Daar worden vijf vragen gesteld. Zou je deze vragen zo goed mogelijk willen beantwoorden? We willen weten wat er goed en minder goed is aan de huidige systemen. We willen graag je mening weten over wat we zouden moeten verbeteren of juist zo laten.

We hebben je mening hard nodig en waarderen deze zeer.

Hartelijk dank voor je hulp! Trizek (WMF) 1 apr 2019 14:55 (CEST)