Overleg gebruiker:Mwpnl

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:MwpnlBot)

logo wikimediaIk ben lid van de Vereniging Wikimedia Nederland . Help jij ook mee om Wikipedia en haar zusterprojecten vooruit te helpen als bron van vrije kennis? – word lid!


Overlegpagina MarkW, Goedenacht!
Je kunt deze overlegpagina gebruiken om met mij in contact te komen. Vragen die je op deze pagina stelt zal ik ook op deze pagina beantwoorden. Andersom verwacht ik van vragen die ik op andere overlegpagina's stel ook op die pagina een antwoord. Onderteken je berichten op deze pagina alsjeblieft met vier tildes (~~~~).


De pronen eisen inspraak. En omdat ze met zoveel zijn terwijl hun kennis beperkt is, wordt het een janboel in Rommeldam.




Hi Mark. Ben een beginnend Wiki media gebruiker van 69. Probeer een wikipedia op te zetten voor onze Heemkundekring (SchijndelWiki). Lukt me niet om de slabloon:Infobox generiek goed op te zetten. Er is kennelijk iets verborgen o.i.d. Kun jij me helpen?– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Cbogmans (overleg · bijdragen) 11 jan 2020 11:27 (CET)[reageer]

Beste Cbogmans, Mwpnl is al een paar jaar niet meer op Wikipedia actief, dus ik heb uw vraag gekopieerd naar de Helpdesk, waar u zonder twijfel een inhoudelijke reactie zult krijgen. Met vriendelijke groet, Wutsje 11 jan 2020 20:37 (CET)[reageer]