Overleg gebruiker:Netraam

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Es mejor ser loado de los pocos sabios que burlado de los muchos necios.
Miguel de Cervantes
Welkom op mijn overlegpagina
Overleg
Lopend overleg
nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal
fr-4 Cet utilisateur parle français à un niveau comparable à la langue maternelle
en-4 This user speaks English at a near-native level
es-3 Este usuario puede contribuir con un nivel avanzado de español
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse

Welkom op mijn overlegpagina, voel je welkom hier iets te zeggen of te vragen. Ik schrijf altijd wat terug en zal proberen dit zo snel mogelijk te doen. Maar: als een discussie eenmaal gesloten is, zal ik em vrij snel verplaatsen naar mijn archief. Daar vind je dus ook oude discussies terug. Dit verklaart ook waarom je deze pagina (nagenoeg) leeg aantreft.

En verder: net als iedereen beantwoord ik vragen waar ik ze vind. Is dat hier, dan antwoord ik hier, is dat op een andere (overleg)pagina, dan beantwoord ik het daar.


Klik hier om een nieuw onderwerp toe te voegen

Jesús Soto[bewerken]

Hallo Netraam, je naam vond ik hier. Heb je misschien zin om mijn artikel over Jesús Soto in het Spaans te vertalen? De pagina es:Jesus Soto is nu een dp naar een andere Soto, uit Venezuela. De bescheiden Spaanse Soto is erg ondergewaardeerd en op Lanzarote gaan alle credits voor zijn werk naar de veel bekendere César Manrique. Kattiel (overleg) 25 mrt 2018 10:54 (CEST)

Hoi Kattiel, ik ben niet zo heel actief meer. Ik heb je artikel bekeken en als ik tijd en zin heb zal ik een Spaanstalig artikel aanmaken, maar ik beloof niets. - netraaM • 20 mei 2018 22:22 (CEST)
OK, fair deal. Glimlach Kattiel (overleg) 21 mei 2018 08:45 (CEST)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)