Overleg gebruiker:Nietanoniem

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Als je hier een vraag/opmerking plaatst, graag onderaan met een eigen kopje, en afsluiten met vier tildes.
Als het gaat over een artikel of zelfs over een specifieke wijziging, dan ook graag een link daarnaartoe.
Vragen hier gesteld zullen ook hier beantwoord worden. Mocht ik een vraag op jouw overlegpagina gesteld hebben, beantwoord die dan alstublieft daar. Als je de vraag toch hier stelt, zal ik die verplaatsen naar jouw overlegpagina en daar ook antwoord geven.

Oude berichten zijn terug te vinden in de archiefpagina('s):

En ik heb ook een collectie Overleg gebruiker:Nietanoniem/Handigheidjes.

Peiling[brontekst bewerken]

Dag Nietanoniem, misschien ligt het aan mij hoor, maar kan het zijn dat je met "Een sjabloon moet in mijn optiek iets zeggen over het artikel" de functie van een categorie bedoelt? Mvg, Encycloon (overleg) 20 jun 2021 20:44 (CEST)

Hoi Encycloon - dat ligt zeker niet aan jou :) Druk weekend geweest, laat ik het daar maar op houden. Nietanoniem (overleg) 20 jun 2021 21:28 (CEST)
Geen probleem - en een rustige koele week gewenst dan. :) Mvg, Encycloon (overleg) 20 jun 2021 21:33 (CEST)

Melding links naar doorverwijspagina's[brontekst bewerken]

Beste Nietanoniem, bedankt voor uw recente bewerkingen. Een bot heeft geconstateerd dat u hierbij een of meerdere links naar doorverwijspagina's toegevoegd heeft. Meestal gebeurt dit onbedoeld. Het gaat om de volgende artikelen:

Het streven is om dergelijke links tot een minimum te beperken: zie Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's. Uw hulp is welkom bij het oplossen van deze en andere links.

Om deze berichten voortaan niet meer te ontvangen, kunt u {{bots|deny=dpmelderbot}} op uw overlegpagina plaatsen. Dpmelderbot (overleg) 29 jun 2021 19:09 (CEST)