Overleg gebruiker:Nietanoniem

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Als je hier een vraag/opmerking plaatst, graag onderaan met een eigen kopje, en afsluiten met vier tildes.
Als het gaat over een artikel of zelfs over een specifieke wijziging, dan ook graag een link daarnaartoe.
Vragen hier gesteld zullen ook hier beantwoord worden. Mocht ik een vraag op jouw overlegpagina gesteld hebben, beantwoord die dan alstublieft daar. Als je de vraag toch hier stelt, zal ik die verplaatsen naar jouw overlegpagina en daar ook antwoord geven.

Oude berichten zijn terug te vinden in de archiefpagina('s):

En ik heb ook een collectie Overleg gebruiker:Nietanoniem/Handigheidjes.

Wijzigingen aan het artikel over Patricia van Haastrecht[brontekst bewerken]

Hallo Nietanoniem, Ik heb het artikel over Patricia van Haastrecht gewijzigd, zoals op mijn overlegpagina stond. Dit artikel is tevens het allereerste artikel dat ik aangemaakt heb, vandaar de fouten die erin stonden. Ik moet het schrijven van artikelen nog onder de knie krijgen. Mag het sjabloon dat bij het artikel staat verwijderd worden? Patricia van Haastrecht MaaikeLover (overleg) 15 feb 2019 12:16 (CET) Hallo MaaikeLover, ik het het sjabloon niet geplaatst op het artikel. Ik heb enkel commentaar gegeven op jouw pagina en de beoordelingspagina. Daar, of bij de persoon die het sjabloon wel heeft geplaatst, kun je vragen of het er af kan. Het is trouwens niet zo dat als het sjabloon er na twee nog staat, het artikel verwijderd wordt. Na twee weken kijkt een moderator of het artikel inmiddels dusdanig verbeterd is dat het sjabloon eraf kan. Nietanoniem (overleg) 18 feb 2019 11:28 (CET)

We hebben je inbreng over communicatie op Wikipedia nodig.[brontekst bewerken]

Hallo!

Mijn naam is Trizek. Ik werk bij de Wikimedia Foundation, de organisatie die Wikipedia host.

Momenteel vragen we mensen hoe zij op de wiki's communiceren. Ons doel is om de communicatiemiddelen te verbeteren.

Je hebt een overlegpagina op Wikipedia gebruikt om een discussie te beginnen of een bericht achter te laten. We zouden graag willen weten hoe je dit hebt ervaren.

Zou je de overlegpagina willen bezoeken? Daar worden vijf vragen gesteld. Zou je deze vragen zo goed mogelijk willen beantwoorden? We willen weten wat er goed en minder goed is aan de huidige systemen. We willen graag je mening weten over wat we zouden moeten verbeteren of juist zo laten.

We hebben je mening hard nodig en waarderen deze zeer.

Hartelijk dank voor je hulp! Trizek (WMF) 1 apr 2019 14:55 (CEST)

Binnenkort niet meer zo vaak op Wiki?[brontekst bewerken]

Ik las in één van je berichtjes (aan een ander) dat je binnenkort hier niet meer zo vaak zult zijn... Mag ik vragen waarom? Privé-omstandigheden of werkt de onderlinge sfeer je hier een beetje op de zenuwen? Dat laatste is helaas de laatste tijd wel vaker het geval, zodoende deze vraag. Ander vraagje; Ik zag dat je een lijst van top 5-jes hebt, vind je 't erg als ik dat idee van je "jat"? Ik vond het wel goed gevonden. Equinoxe part5 (Overleg) 28 mei 2019 19:37 (CEST)

Niet binnenkort, maar ik was hier al minder vaak. Gewoon druk en andere hobbies kosten ook tijd. Dus als ik tussen wat klusjes door wat minuten over heb dan wil ik nog wel eens mijn volglijst checken of de recente wijzigingen. Ook wel leuk om verzoeken om een bron uit te zoeken. De onderlinge sfeer zou beter kunnen, maar als je bepaalde artikelen en pagina's een beetje mijdt, dan heb je daar ook geen last van.
De top 5 was volgens mij oorspronkelijk van Heinonline, maar jat maar lekker weg :) Nietanoniem (overleg) 29 mei 2019 09:40 (CEST)
'T zal wel wat lastig worden om "de kroeg" te mijden lijkt me... Ik bekijk Heinonline's GP dan ook maar even. dank voor 't antwoord! Equinoxe part5 (Overleg) 30 mei 2019 17:32 (CEST)
Nee hoor, gewoon niet naar kijken :) dan liever naar een echte kroeg. Nietanoniem (overleg) 3 jun 2019 07:26 (CEST)
Ach, zolang ik niet persoonlijk het onderwerp van discussie ben kan ik mij goed over de gezette toon heenzetten, hoor. Equinoxe part5 (Overleg) 3 jun 2019 10:40 (CEST)

Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 7 sep 2019 03:00 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 20 sep 2019 21:07 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 4 okt 2019 18:58 (CEST)