Overleg gebruiker:Nietanoniem

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Als je hier een vraag/opmerking plaatst, graag onderaan met een eigen kopje, en afsluiten met vier tildes.
Als het gaat over een artikel of zelfs over een specifieke wijziging, dan ook graag een link daarnaartoe.
Vragen hier gesteld zullen ook hier beantwoord worden. Mocht ik een vraag op jouw overlegpagina gesteld hebben, beantwoord die dan alstublieft daar. Als je de vraag toch hier stelt, zal ik die verplaatsen naar jouw overlegpagina en daar ook antwoord geven.

Oude berichten zijn terug te vinden in de archiefpagina('s):

En ik heb ook een collectie Overleg gebruiker:Nietanoniem/Handigheidjes.

Toekomst Schrijfwedstrijd[bewerken]

Een analyse van het aantal inzendingen bij de Wikipedia Schrijfwedstrijd suggereert dat het evenement een aflopende zaak is. Zie overlegpagina van de Schrijfwedstrijd, waar iedereen die de schrijfwedstrijd een warm hart toedraagt opgeroepen wordt mee te doen aan een gedachtewisseling over de opzet ervan. Input van Wikipedianen die deelnamen aan de wedstrijd is daarbij onontbeerlijk; zie dit als een uitnodiging. Met vriendelijke groet, Sylhouet overleg 7 feb 2018 19:54 (CET)

Vuur![bewerken]

Dag, Nietanoniem. VUUR. VuuR. Wat is het nou?. Groet, ErikvanB (overleg) 25 feb 2018 00:45 (CET)

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:32 (CEST)

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:42 (CEST)

ESVO Tenten[bewerken]

Hallo Nietanoniem, bedankt voor je oplettendheid betreffende mogelijke auteursrechtenschending op ESVO Tenten. Op de hun website is inmiddels een CC-BY-SA/GFDL licentie geplaatst, waarmee de nuweg zou kunnen vervallen en de normale wiu termijn voortgezet kan worden. Omdat jij dat sjabloon geplaatst heb, verwijder ik die liever niet zelf. MVG, Rode raaf (overleg) 1 aug 2018 13:26 (CEST)

Hoi Rode raaf. Ik heb 'nuweg' verwijderd. Maar voel je vrij om dat een volgende keer zelf te doen. Het sjabloon was niet meer van toepassing en dan mag het (in mijn optiek) gewoon door eenieder worden verwijderd. Nietanoniem (overleg) 1 aug 2018 13:31 (CEST) ps-bij zulke overduidelijke reclameteksten gooi ik meestal een paar zinnen door Google heen. Dan rolt er vaak een copyvio uit.
Bedankt. Dat doe ik meestal ook wel, maar het leek alsof auteur de inhoud vanaf zijn OP in het klad had uitgewerkt, waardoor ik totaal niet gedacht heb aan die mogelijkheid. Glimlach MVG, Rode raaf (overleg) 1 aug 2018 13:33 (CEST)

vraag over esvo tenten[bewerken]

Beste / Geachte Nietanoniem,

U had vorige week opmerkingen over 'ESVO Tenten'. Een en ander is later aangepast.

Kan het artikel nu wel door de beugel? Laat u dan uw verwijderingsverzoek vallen?


Hoor graag van u.

Dankend voor alle moeite,

m. vr. groet,

Wim de Koning – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 213.10.17.165 (overleg · bijdragen) 7 aug 2018 13:05 (CEST)

Inmiddels is door de nominator het sjabloon er al vanaf gehaald. Dat was ik trouwens niet. Ik had alleen opmerkingen over het artikel, maar ik heb er ook wat aan aangepast/verbeterd. Nietanoniem (overleg) 7 aug 2018 14:24 (CEST)


EaseUS[bewerken]

"De filters letten op het voorkomen van bepaalde woorden." Dit vindt ik niet erg duidelijk. "lekker veel links naar de bedrijfswebsite" mijn excuses, ik dacht dat de beste bron om te weten wanneer een bedrijf was opgericht het bedrijf zelf was, blijkbaar niet. "Je hebt ook niet het recht een pagina te eisen" deze werd opgeëist elders op uw website, daarom was ik zo vrij informatie te verstrekken. Als dit niet in uw gewenste formaat is dan pas ik dat graag aan. Maar mag ik aub met respect behandeld worden? Dank u.

Ik ben van mening dat eenieder het recht heeft zichzelf te vertegenwoordigen in publieke fora, daar hoort uw website bij en ik zou daarom graag een pagina conform uw richtlijnen maken aangezien wij elders op uw website genoemd worden. Ook wijs ik u er graag op dat op de wikipedia pagina data recovery software letterlijk elk ander bedrijf en product een pagina heeft.

Dat Wikipedia geen bedrijvenregister is ben ik met u eens, maar als u dan wel een pagina maakt waarin u ons en onze concurrenten noemt, vervolgens de concurrenten een podium geeft zichzelf te vertegenwoordigen en ons niet vind ik dit een beetje bedrijfje pesten.

Graag werk ik samen naar een oplossing welke deze ook mocht wezen. ([[1]]) – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door PauldeRaadr (overleg · bijdragen)

Aan PauldeRaadr
Even wat duidelijker proberen uit te leggen. Als in een artikel staat: De acteur gaf na de filmopnamen aan dat hij regisseur X een grote -scheldwoord- vond ziet het filter wel het scheldwoord. Het filter snapt niet dat hier de mening van een persoon wordt gegeven. De verschillende filters die op wikipedia zijn geinstalleerd, signaleren dus alleen dat een bepaald woord is gebruikt. Het filter kan niet zien of het gebruikt wordt als scheldwoord (of mening, of aanprijzing).
Je eiste in je beklag over het filter een pagina over jouw bedrijf. Zo kwam het althans op mij over.
Op publieke fora mag je doen wat je wil, met inachtneming van de regels die gelden op dat forum. Wikipedia is geen forum. Wikipedia is, of tracht dat te zijn, een encyclopedie. Wikipedia is niet bedoeld om jezelf te vertegenwoordigen. Daarvoor heb je een eigen website, een facebook-bedrijfsprofiel en dergelijke. Misschien handig om je eerst eens in te lezen in wat wikipedia is.
Concurrenten krijgen geen podium. Er is iemand geweest die een artikel heeft geschreven over je concurrenten.
Als je vindt dat je gepest wordt... dat is jouw indruk. Als jij een artikel maakt wat meer lijkt op reclame dan op een encyclopedisch artikel, dan wordt het verwijderd.
Nietanoniem (overleg) 13 aug 2018 16:06 (CEST)

Suffolk Cemetery[bewerken]

Hallo Nietanoniem, u hebt op de pagina Suffolk Cemetery de ontwerper ervan teruggedraaid. Nochtans is de hoofdontwerper William Cowlishaw. Dit kunt u terugvinden op de site van de CWGC. Ga naar deze site en wijs met de cursor op Learn about our activities, ga naar Our architects en klik aan, dan krijg je een lijst met de architecten, ga naar de balk met Learn more about William Cowlishaw en dan krijg je een pagina met gegevens over hem, klik onder de foto op Full list... en dan kun je een lijst downloaden met alle begraafplaatsen die hij heeft ontworpen als hoofdarchitect. JR Truelove was daarbij zijn assistent. Wernervc (overleg) 3 sep 2018 18:12 (CEST)

Hoi Wernervc. Bij de eerste referentie staat zonder dat je hoeft door te klikken dat Truelove de architect is. Als je de pdf van Truelove doorleest, zie je inderdaad Suffolk niet voorkomen. Ik heb voor de duidelijkheid een directe link naar de pdf met de lijst van begraafplaatsen van Cowlishaw toegevoegd als referentie. Nietanoniem (overleg) 4 sep 2018 07:55 (CEST)
OK Nietanoniem, bedankt. Goed opgelost. Wernervc (overleg) 4 sep 2018 10:54 (CEST)
Suffolk Cemetery. Bij de meeste Britse militaire begraafplaatsen zijn er twee architecten aangesteld. Ik vermeldt altijd de hoofdarchitect, soms met de assistent erbij. Zo zie je ook dat William Cowlishaw soms als assistent werkt. Groetjes Wernervc (overleg) 4 sep 2018 10:58 (CEST)

Mexicano[bewerken]

website www.mexicano.nl aangepast, er zit géén paard meer in Mexicano, declaraties aangepast. en dus wederom de Wiki pagina verbeterd. Ik heb er bij gemeld dat sinds juni 2018 de receptuur een upgrade heeft gehad en paard is vervangen.

Wij zijn rechtmatige eigenaar van dit merkproduct zoals gemeld. Als je als moderator nou eens niet meteen alles weer zouden veranderen op Wiki. Maar eerst de dialoog aangaan met mij.

dank – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door MickaelTimmermans (overleg · bijdragen)

Aanvullende opmerking: de website is nu inderdaad aangepast zodat met bronvermelding vermeld kan worden dat er geen paardenvlees in zit. Mvg, Encycloon (overleg) 17 sep 2018 22:50 (CEST)