Overleg gebruiker:Nietanoniem

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Als je hier een vraag/opmerking plaatst, graag onderaan met een eigen kopje, en afsluiten met vier tildes.
Als het gaat over een artikel of zelfs over een specifieke wijziging, dan ook graag een link daarnaartoe.
Vragen hier gesteld zullen ook hier beantwoord worden. Mocht ik een vraag op jouw overlegpagina gesteld hebben, beantwoord die dan alstublieft daar. Als je de vraag toch hier stelt, zal ik die verplaatsen naar jouw overlegpagina en daar ook antwoord geven.

Oude berichten zijn terug te vinden in de archiefpagina('s):

En ik heb ook een collectie Overleg gebruiker:Nietanoniem/Handigheidjes.

Wijzigingen aan het artikel over Patricia van Haastrecht[brontekst bewerken]

Hallo Nietanoniem, Ik heb het artikel over Patricia van Haastrecht gewijzigd, zoals op mijn overlegpagina stond. Dit artikel is tevens het allereerste artikel dat ik aangemaakt heb, vandaar de fouten die erin stonden. Ik moet het schrijven van artikelen nog onder de knie krijgen. Mag het sjabloon dat bij het artikel staat verwijderd worden? Patricia van Haastrecht MaaikeLover (overleg) 15 feb 2019 12:16 (CET) Hallo MaaikeLover, ik het het sjabloon niet geplaatst op het artikel. Ik heb enkel commentaar gegeven op jouw pagina en de beoordelingspagina. Daar, of bij de persoon die het sjabloon wel heeft geplaatst, kun je vragen of het er af kan. Het is trouwens niet zo dat als het sjabloon er na twee nog staat, het artikel verwijderd wordt. Na twee weken kijkt een moderator of het artikel inmiddels dusdanig verbeterd is dat het sjabloon eraf kan. Nietanoniem (overleg) 18 feb 2019 11:28 (CET)

We hebben je inbreng over communicatie op Wikipedia nodig.[brontekst bewerken]

Hallo!

Mijn naam is Trizek. Ik werk bij de Wikimedia Foundation, de organisatie die Wikipedia host.

Momenteel vragen we mensen hoe zij op de wiki's communiceren. Ons doel is om de communicatiemiddelen te verbeteren.

Je hebt een overlegpagina op Wikipedia gebruikt om een discussie te beginnen of een bericht achter te laten. We zouden graag willen weten hoe je dit hebt ervaren.

Zou je de overlegpagina willen bezoeken? Daar worden vijf vragen gesteld. Zou je deze vragen zo goed mogelijk willen beantwoorden? We willen weten wat er goed en minder goed is aan de huidige systemen. We willen graag je mening weten over wat we zouden moeten verbeteren of juist zo laten.

We hebben je mening hard nodig en waarderen deze zeer.

Hartelijk dank voor je hulp! Trizek (WMF) 1 apr 2019 14:55 (CEST)

Binnenkort niet meer zo vaak op Wiki?[brontekst bewerken]

Ik las in één van je berichtjes (aan een ander) dat je binnenkort hier niet meer zo vaak zult zijn... Mag ik vragen waarom? Privé-omstandigheden of werkt de onderlinge sfeer je hier een beetje op de zenuwen? Dat laatste is helaas de laatste tijd wel vaker het geval, zodoende deze vraag. Ander vraagje; Ik zag dat je een lijst van top 5-jes hebt, vind je 't erg als ik dat idee van je "jat"? Ik vond het wel goed gevonden. Equinoxe part5 (Overleg) 28 mei 2019 19:37 (CEST)

Niet binnenkort, maar ik was hier al minder vaak. Gewoon druk en andere hobbies kosten ook tijd. Dus als ik tussen wat klusjes door wat minuten over heb dan wil ik nog wel eens mijn volglijst checken of de recente wijzigingen. Ook wel leuk om verzoeken om een bron uit te zoeken. De onderlinge sfeer zou beter kunnen, maar als je bepaalde artikelen en pagina's een beetje mijdt, dan heb je daar ook geen last van.
De top 5 was volgens mij oorspronkelijk van Heinonline, maar jat maar lekker weg :) Nietanoniem (overleg) 29 mei 2019 09:40 (CEST)
'T zal wel wat lastig worden om "de kroeg" te mijden lijkt me... Ik bekijk Heinonline's GP dan ook maar even. dank voor 't antwoord! Equinoxe part5 (Overleg) 30 mei 2019 17:32 (CEST)
Nee hoor, gewoon niet naar kijken :) dan liever naar een echte kroeg. Nietanoniem (overleg) 3 jun 2019 07:26 (CEST)
Ach, zolang ik niet persoonlijk het onderwerp van discussie ben kan ik mij goed over de gezette toon heenzetten, hoor. Equinoxe part5 (Overleg) 3 jun 2019 10:40 (CEST)

Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 7 sep 2019 03:00 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 20 sep 2019 21:07 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 4 okt 2019 18:58 (CEST)

Iron Maiden[brontekst bewerken]

Ik zag dat je een wijziging aanbracht in het artikel betreffende de line-up van het Wheel pop festival in Kortrijk, waar Iron Maiden zijn eerste concert buiten de UK gaf. Volgens een foto van de concert affiche (hier te zien: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.447030942481060&type=3) gaat het wel degelijk om Judas Priest, en niet Nazareth. Hopelijk is het hiermee duidelijk Tooljunior (overleg) 15 mei 2020 18:51 (CEST)

@ Gebruiker:Tooljunior - op twee andere websites vind ik toch echt andere informatie, zie Classicrockmag.nl en setlist.fm (waar Nazareth wel, en Judas Priest niet vermeld wordt). Allebei bronnen van 'ooggetuigen' en in tegenspraak met de foto zie jij hebt gevonden. Misschien is Judas Priest vervangen door Nazareth? Nietanoniem (overleg) 15 mei 2020 19:51 (CEST)
Op de Engelse wiki kwam ik nog de volgende pagina tegen over tour-informatie van Judas Priest: British Steel Tour. Ook hier mist 5 april 1980. Ik denk dat het het meest accuraat is om Nazareth aan te houden. Nietanoniem (overleg) 15 mei 2020 19:57 (CEST)
@ Gebruiker:Tooljunior Ik vond ook deze info nog op setlist.fm - Judas Priest zegde 3 dagen voor het optreden af en werd vervangen door Nazareth, zie hier. Nietanoniem (overleg) 15 mei 2020 20:15 (CEST)

@Nietanoniem ah ok, ik had geen idee dat Judas Priest annuleerde. Bedankt voor de info! Tooljunior (overleg) 16 mei 2020 17:10 (CEST)

Ik besta weer…[brontekst bewerken]

Geen idee of je je mij nog kunt herinneren maar ik wilde je even laten weten dat ik, Equinoxepart5, voorheen (door omstandigheden) Oxygene7-13, weer terug ben op Wiki. Ik heb te kampen met de nodige beperkingen (computertechnisch, niet lichamelijk of mentaal) waardoor ik niet weet hoe lang dit goed gaat… Dit berichtje kopieer en plak ik op diverse profielen waar ik eerder veel contact mee heb gehad of op een andere manier een warm hart toedraag. Ik hoop op een goede verdere samenwerking en ik ben blij dat ik weer terug ben! Groeten: Equinoxe part5 (Overleg) 3 sep 2020 18:54 (CEST)

Hoi Equinoxepart5s. Leuk dat je terug bent. Nietanoniem (overleg) 4 sep 2020 10:37 (CEST)