Overleg gebruiker:Nijkerk24

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Nijkerk24, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.985.034 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

--Nuvola apps bug.pngalgont overleg 9 jun 2008 21:11 (CEST)

Verwijderingsnominatie Orgel grote kerk nijkerk[bewerken]

Beste Nijkerk24, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Orgel grote kerk nijkerk. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080609 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 10 jun 2008 02:26 (CEST)

Naamgeving afbeeldingen[bewerken]

Beste Nijkerk24,

Onlangs heb je de afbeelding Afbeelding:IMGP1233Y.jpg geüpload. Dank daarvoor, maar tegelijk een verzoek om de afbeelding nog eens te uploaden met dan een andere naam. Zoals te lezen in het beleid voor gebruik van media, moet uit de naam van een afbeelding blijken wat erop te zien is. Deze foto zou je dus bijvoorbeeld "Orgel grote kerk Nijkerk.JPG" kunnen noemen. Ook is het verstandig een omschrijving bij te voegen; je kunt zoiets schrijven als "Zelfgemaakte foto, 10 december 2019: Orgel grote kerk Nijkerk". Sowieso dien je altijd het volledige informatiesjabloon te gebruiken en in te vullen, bijvoorbeeld:

{{Information
|Description= Zelfgemaakte foto van Orgel grote kerk Nijkerk
|Source= Eigen foto
|Date= 10 december 2019
|Author= Nijkerk24
|Permission= Ja
|other_versions=
}}

Zodra je de afbeelding opnieuw hebt geüpload, kun je bovenaan de oude afbeelding op "bewerk" drukken en daar deze tekst plaatsen:

{{afbnuweg|Vervangen door afbeelding met correcte naam}}

De afbeelding zal dan snel worden verwijderd. Denk er wel aan dat je de afbeelding ook vervangt in de artikelen waarin 'ie voorkomt. Alvast bedankt!

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 16 sep 2008 22:41 (CEST)


Warning icon.png Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 2 okt 2008 12:23 (CEST) - puberaal vandalisme op Kuje Lhakhang