Overleg gebruiker:Oesermaatra0069

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Namen in hierogliefen[brontekst bewerken]

Is er een verklaring voor dat de Engeltalige Wikipedia een andere Hierogliefennaam weergeeft dan de Nederelandstalige Wikipedia? Ik snap er werkelijk niks van.  JaniceSCM · Overleg  27 okt 2015 21:09 (CET)[reageer]

Hoi Janice, zou je iets specifieker kunnen zijn, om welke god gaat het? Het kan natuurlijk zijn dat in de ene bron andere hiërogliefen worden gebruikt dan in een andere bron. Ik gebruik vooral de Duitse en de Engelse wikipedia. Je kan met hiero's op verschillende wijze hetzelfde woord schrijven. En ik heb verder gewerkt aan je lijstje, de C, D, G en H. Maar de H is nog niet volledig. Ik ga een andere keer weer verder. Oesermaatra0069 27 okt 2015 21:13 (CET)[reageer]
Op de Nederlandse Wikipedia hoort
O7D2
r
C9
bij Hathor, op de Engelse is het
O10
.  JaniceSCM · Overleg  28 okt 2015 09:20 (CET)[reageer]
Dat zag ik ook, dat begrijp ik eerlijk gezegd ook niet. Wat bij Nederlandse wikipedia staat zijn niet de hiero's voor Hathor maar Nephthys. De tweede klopt en hoort eigenlijk bij Hathor te staan. Hor = de valk. Hat of een Hoet is een soort van huis, tempel of een domein dat is het vierkantje. Je mag het ook zelf veranderen. Het klopt idd niet. Goed dat je het hebt opgemerkt. --Oesermaatra0069 28 okt 2015 10:45 (CET)[reageer]
Bedankt voor je bijdrage!

Dankjewel voor jouw bijdrage aan het gendergap project. Samen werken we er op Wikipedia, maar ook op Wikimedia Commons en Wikidata, aan om vrouwen en vrouwgerelateerde onderwerpen een groter aandeel te laten krijgen.

Te schrijven artikelen en resultaten
Sinds begin 2015 zijn er door de mensen die bijdragen al 366 nieuwe artikelen geregistreerd op de resultatenlijst. Daarnaast zijn er 29 artikelen aangevuld en met behulp van Wikidata is een lijst met zelfportretten van vrouwen gerealiseerd. Help jij ons mee om in 2016 de resultatenlijst op minimaal 500 artikelen te krijgen?

Doe mee - schrijf mee
De resultaten zijn een prachtig begin en we zijn erg gemotiveerd om de resultatenlijst nog langer te maken. De projectpagina op Wikipedia geeft je tips en links ter inspiratie. Daarnaast is er een actieve facebookgroep, waar altijd wel iemand online is om mee te overleggen.

Doe mee - deel je ideeën met ons
Wij zijn heel benieuwd naar jouw suggesties om de gendergap verder aan te pakken. Stuur je ideeën in! Ook horen we graag jouw verhaal. Waarom schrijf je op Wikipedia, aan welke onderwerpen, heb je iets meegemaakt dat je wilt delen? Jouw feedback wordt vertrouwelijk behandeld door de gendergap werkgroep en zal puur ten behoeve van evaluatie van ons project worden gebruikt. Mail jouw reactie naar Denise Jansen via jansen<at>wikimedia.nl.

Doe mee - aan een schrijfsessie in het land
We organiseren eens per maand een bijeenkomst op locatie (Gendergap WikiZaterdag), dan werken we samen verder. Dat is vooral heel gezellig en handig, overleg gaat dan nog makkelijker. Wanneer en waar deze dagen gepland zijn, kun je zien in de agenda.

Nogmaals dank en op naar de 500 artikelen!

Hartelijke groet, de Gendergap werkgroep.

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van gevallen vorstenhuizen dat is genomineerd door Peter b. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160508 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 9 mei 2016 02:04 (CEST)[reageer]

De Wikimedia Foundation zoekt een Directeur Enquête-oproep voor de Vrijwilligersgemeenschap[brontekst bewerken]

De Raad van Bestuur van de Wikimedia Foundation heeft een commissie ingesteld die verantwoordelijk is voor het vinden van een nieuwe directeur. Een van de eerste taken van de commissie is het opstellen van een functieomschrijving voor de directeur, waarvoor we de Wikimedia-gemeenschap graag om input willen vragen. We zouden het op prijs stellen als je de tijd kunt nemen om deze enquête in te vullen. Het helpt ons inzicht te krijgen in wat de vrijwilligersgemeenschap en de betaalde medewerkers verwachten van de directeur van de Wikimedia Foundation.

Bij voorbaat dank,

De commissie verantwoordelijk voor de zoektocht naar een nieuwe directeur voor de Wikimedia Foundation via MediaWiki message delivery (overleg) 1 jun 2016 23:52 (CEST)[reageer]

Hallo Oesermaatra0069,

Je hebt deze categorie onlangs hernoemd. Mogelijk weet je niet dat voor hernoeming van categorieën, anders als bij artikelen, een speciale procedure bestaat.

Zou je in de toekomst, als je een categorie zou willen hernoemen, deze nominatieprocedure willen gebruiken? De moderator van dienst voert - als de nominatie geaccordeerd wordt - alle benodigde handelingen uit, inclusief het verplaatsen van de subcategorieën en artikelen en het verwijderen van de oude categorie (bij categorieën kennen we geen doorverwijzing, anders als bij artikelen). Als het - zoals in dit geval - gaat om een grammaticale correctie of een spelfoutcorrectie kan deze variant op de procedure gevolgd worden.

Ik heb de door jou hernoemde categorie genomineerd voor verwijdering - scroll naar beneden naar de dag van vandaag - en van een sjabloon voorzien.

Met vriendelijke groet, - Skuipers (overleg) 2 okt 2016 10:25 (CEST)[reageer]

Beste Skuipers,
Ik was mij daarvan niet bewust. Ik zal dat goed onthouden. Dank voor je (vriendelijke) bericht.
Groet. Oesermaatra0069 2 okt 2016 11:41 (CEST)[reageer]
Ik zag dat je de categorie zelf had aangemaakt en vervolgens had hernoemd. In dat geval mag je op de oude naam {{Nuweg}} zetten, zoals ik nu gedaan heb, mits je alle inhoud in de nieuwe categorie zet. Wikiwerner (overleg) 29 okt 2016 16:39 (CEST)[reageer]
Ook dat zal ik onthouden. Al vind ik dat sjabloon {{Nuweg}} wel erg eng om te gebruiken.Oesermaatra0069 3 nov 2016 00:00 (CET)[reageer]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[brontekst bewerken]

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[brontekst bewerken]

Beoordelingsnominatie van o.a. Chapelle Blanche[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Chapelle Blanche door ErikvanB, Bernardino Drovetti door ErikvanB, Imentet door ErikvanB, Serdab door ErikvanB, Saff-tombe door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170918 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 19 sep 2017 02:03 (CEST)[reageer]

We nodigen je uit voor donderdag 8 maart[brontekst bewerken]

Op 40 plekken wereldwijd!

Je bent van harte uitgenodigd om op 8 maart deel te nemen aan een uniek evenement op de residentie van de Zweedse Ambassade aan de Lange Voorhout 28 in Den Haag. We zullen daar een middag werken aan Wikipedia-artikelen over toonaangevende vrouwen in wetenschap, bedrijfsleven, cultuur en politiek.

Waarom organiseren we dit evenement?
Dit evenement is onderdeel van een internationale #Wikigap actie waaraan 40 (!) Zweedse ambassades deelnemen. De Zweedse regering is de eerste regering in de wereld die een feministisch buitenlandbeleid heeft afgekondigd, waarbij gelijke vertegenwoordiging voor mannen en vrouwen een van de fundamenten is. De gendergap werkgroep werkt al enkele jaren hard aan het verkleinen van de #Wikigap binnen Wikimedia projecten.

Sluit je ook aan?
Jij kunt hier ook bij zijn! Deelnemen aan dit evenement is zowel online als offline (beperkt aantal plaatsen) mogelijk. Een groot gedeelte van de bijeenkomst in Den Haag zal in het Engels zijn. Registreren is een vereiste en kan via dit formulier. Registreer je nu en wellicht ontmoeten we je op 8 maart!

Hartelijke groet,
de gendergap werkgroep
19 feb 2018 15:50 (CET)

P.S. Je ontvangt dit bericht omdat je in het verleden hebt deelgenomen aan schrijfweken over Zweden en/of je hebt aangegeven dat je bijdraagt aan het gendergap project.

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[brontekst bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)[reageer]

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[brontekst bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:32 (CEST)[reageer]

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[brontekst bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:42 (CEST)[reageer]

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[brontekst bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)[reageer]

Schrijfmiddag 8 november Caribbean dishes go Wikipedia[brontekst bewerken]

Beste Oesermaatra0069,

Omdat je hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in het Wiki Goes Caribbean project, wil ik je graag wijzen op het volgende:

Volgende week vrijdag, 8 november, is er een speciale Wikipedia schrijfdag in het kader van het project Wiki goes Caribbean. Deze schrijfdag staat in het teken van eten en drinken. We beginnen met een gezamenlijke lunch, waarna we samen aan de slag gaan met het aanvullen van de informatie over (Nederlands) Caribische eetcultuur en recepten op Wikipedia. Zie voor meer informatie de projectpagina.

Locatie: Ontmoetingscentrum Wayaca, Paviljoensgracht 33 in Den Haag.
Tijd: 11.30 tot 14.30 uur, .

Lijkt het je leuk om aan te sluiten? Schrijf je in via de projectpagina, of laat mij via mail weten dat je erbij bent. Op de projectpagina staat ook een lijst met gewenste artikelen waaraan gewerkt kan worden, voel je vrij om die aan te vullen of er alvast mee aan de slag te gaan.

Graag tot ziens op 8 november!

Hartelijke groet,

MichellevL (WMNL) (overleg) 1 nov 2019 11:26 (CET)[reageer]

Wiki Goes Caribbean: Schrijfmiddag 16 nov & 14 dec (in Utrecht)[brontekst bewerken]

Beste Oesermaatra0069,

Omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van ontwikkelingen rondom het Wiki Goes Caribbean project, stuur ik je dit bericht.

Per 1 november ben ik contactpersoon voor het WGC-project, en je kunt mij voortaan dus hierover benaderen. In 2019 staan er nog twee WGC-zaterdagen op de planning waarvoor jullie van harte uitgenodigd zijn:

Op 16 november a.s. is het thema van de schrijfmiddag 'kaarten, documenten en akten'. De middag vindt plaats in het Nationaal Archief en duurt van 13.00 tot 17.00.

Op 14 december is de locatie van de schrijfmiddag met als thema 'feest' verplaatst naar het kantoor van WMNL op Mariaplaats 3 in Utrecht, i.v.m. de kerstborrel die daar vanaf 16.00 zal plaatsvindt.

Als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan vooral contact met mij op. Schrijfinspiratie voor gewenste artikelen vind je op de projectpagina.

Hartelijke groet,

MichellevL (WMNL) (overleg) 8 nov 2019 12:46 (CET)[reageer]

Schrijfbijeenkomst WGC thema WOII 22 februari 2020 Nationaal Archief[brontekst bewerken]

Beste Oesermaatra0069,

Omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van ontwikkelingen rondom het Wiki Goes Caribbean project, stuur ik je dit bericht.

WGC schrijfmiddag WO II – 22 februari 2020, Nationaal Archief[brontekst bewerken]

Op zaterdag 22 februari a.s. is de eerste schrijfmiddag bij het Nationaal Archief van dit jaar, waarvoor ik je hierbij graag wil uitnodigen.

Het thema van de middag is Tweede Wereldoorlog. De oorlog in het Caribisch gebied is nog onderbelicht terrein, dus daar willen we deze middag aandacht aan besteden. We starten om 12.30 met een rondleiding door de nieuwe tentoonstelling ‘De oorlog die bleef’ die net die week geopend wordt in het Nationaal Archief. Om 16.30 is de middag afgelopen.

Meer informatie en voorbeelden van gewenste artikelen vind je op [[Wikipedia:Wikiproject/Wiki goes Caribbean/22feb2020NA |de pagina van de bijeenkomst op Wikipedia]]. Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op de website van Wikimedia Nederland.

Nieuwe data schrijfbijeenkomsten Wiki Goes Caribbean[brontekst bewerken]

Ook dit jaar zijn er weer schrijfbijeenkomsten in het kader van Wiki Goes Caribbean. De bijeenkomsten in het Nationaal Archief vinden in tegenstelling tot vorig jaar een keer in de twee maanden plaats, en de data hiervoor vind je op de projectpagina. Ook worden er in samenwerking met erfgoedinstellingen en andere partners bijeenkomsten op andere locaties georganiseerd. Als de data hiervan bekend zijn, kun je ze ook terugvinden op de projectpagina.

Projectpagina: gewenste artikelen[brontekst bewerken]

De projectpagina Wiki Goes Caribbean is de komende tijd onder constructie. Er is een nieuwe sectie voor bronnen en beeldmateriaal waar de komende tijd relevantie collecties worden toegevoegd. Als je zelf onderwerpen weet voor een artikel of bronmateriaal weet, voeg ze vooral toe!

Contact[brontekst bewerken]

Vanaf 23 februari tot begin juni ben ik met zwangerschapsverlof. Voor vragen of opmerkingen over Wiki Goes Caribbean kun je contact opnemen met Sandra Fauconnier (projecten-at-wikimedia.nl).

Wil je geen updates meer ontvangen over Wiki Goes Caribbean? Verwijder dan je naam op de projectpagina, dan sturen we je niks meer toe.

Graag tot ziens op 22 februari in het Nationaal Archief!

Hartelijke groet, MichellevL (WMNL) (overleg) 11 feb 2020 15:05 (CET)[reageer]

Save the date: 12 juni Caribbean Dishes go Wikipedia[brontekst bewerken]

Beste Oesermaatra0069,

Op 12 juni organiseren we een speciale activiteit in het kader van Wiki Goes Caribbean: Caribbean Dishes go Wikipedia. Tijdens deze speciale dag in ontmoetingscentrum Wayaca in Den Haag werken leden van Wayaca samen met Wikipedianen om de informatie over Antilliaanse gerechten en eetcultuur aan te vullen. De dag begint met een gezamenlijke lunch, waarna we samen aan de slag gaan met Wikipedia.

Wil je deelnemen? Schrijf je dan alvast in via het inschrijfformulier op de website van WMNL.

Kijk om alvast een indruk te krijgen van de gerechten die je kunt omschrijven ook op de projectpagina. Als je vragen hebt over de dag, kun je contact opnemen met Sandra Fauconnier via projecten-at-wikimedia.nl.

Graag tot dan! MichellevL (WMNL) (overleg) 20 feb 2020 15:00 (CET)[reageer]

Uitnodiging voor schrijfbijeenkomst Wiki goes Caribbean, zaterdag 20 juni om 14.00 Nederlandse tijd[brontekst bewerken]

Schrijf je mee over flora en fauna op 20 juni?

Beste Oesermaatra0069, hopelijk gaat alles goed met je. Hierbij een uitnodiging in het kader van het Wiki goes Caribbean project.

Op zaterdag 20 juni 2020 is een nieuwe, online bijeenkomst Wiki goes Caribbean gepland door het Nationaal Archief (Den Haag) en Wikimedia Nederland. Hiervoor nodigen we je van harte uit. Thema van deze schrijfmiddag is deze keer Flora & fauna, maar je kan natuurlijk - zoals altijd - ook gewoon werken aan het schrijven en verbeteren van artikelen naar keuze. Er is begeleiding aanwezig.

We maken gebruik van de online vergadersoftware Zoom. Hiervoor heb je geen account nodig. Inschrijven voor deze bijeenkomst is verplicht; kort voor de start van de bijeenkomst sturen we je de link naar de vergaderruimte toe.
INSCHRIJVEN kan via dit inschrijfformulier. Misschien tot ziens op 20 juni?

Hartelijke groet, Sandra Fauconnier (WMNL) (overleg) 12 jun 2020 17:50 (CEST)[reageer]

Online bijeenkomst Wiki goes Caribbean zaterdag 24 oktober[brontekst bewerken]

Beste Oesermaatra0069,

Omdat je hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in het Wiki Goes Caribbean project, wil ik je graag wijzen op het volgende:

Op zaterdag 24 oktober vindt er weer een online bijeenkomst van het Wiki goes Caribbean project plaats. Het thema van deze middag is dit keer ‘Kunst en literatuur’. De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.00 uur (CET) en we maken gebruik van Zoom. Wim Rutgers, buitengewoon hoogleraar in Caribische letterkunde, analyseert hoe de informatie over Nederlands Caribische literatuur op de Nederlandstalige Wikipedia verbetert kan worden. Daarna is er een korte workshop over het toevoegen van afbeeldingen aan een artikel op Wikipedia. Wikipedianen die zelf aan de slag willen, kunnen hiervoor terecht in een aparte online werkruimte.

Wil je aansluiten, schrijf je dan in via het formulier op de evenementpagina zodat we je voorafgaand aan de online bijeenkomst een uitnodiging kunnen sturen met daarin een link naar de Zoom-omgeving.

Op de WGC projectpagina vind je een uitgebreid overzicht van onderwerpen waar je direct mee aan de slag kunt deze middag (of op enig ander tijdstip). Natuurlijk kan je ook werken aan andere onderwerpen over Suriname en het Caribisch gebied waarin je geïnteresseerd bent. Heb je nog suggesties voor artikelen die nog ontbreken? Vul ze gerust aan!

Wil je deze berichten niet meer ontvangen? Verwijder dan je gebruikersnaam van de lijst 'op de hoogte blijven' op de Wiki goes Caribbean projectpagina.

Graag tot ziens op 24 oktober! MichellevL (WMNL) (overleg) 23 sep 2020 11:36 (CEST)[reageer]

Online bijeenkomst Wiki goes Caribbean zaterdag 18 december[brontekst bewerken]

Muurschildering in Willemstad - Ras Elijah Kurá Hulanda 1 - detail

Beste Oesermaatra0069,

Omdat je hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in het Wiki Goes Caribbean project, wil ik je graag wijzen op het volgende:

Met het 'Wiki goes Caribbean'-project proberen we de informatie over Suriname en het Caribisch gebied op Wikipedia en de beeldbank Wikimedia Commons uit te breiden, te vergroten, te verbeteren en te actualiseren. Samen met het Nationaal Archief (Den Haag) organiseren we op zaterdag 18 december 2021 een online schrijfmiddag.

Op zaterdag 18 december is er een WGC online bijeenkomst, in het teken van Kòrsou | Curaçao, naar aanleiding van de gelijknamige online tentoonstelling van het Nationaal Archief waarin archiefstukken van de koloniale machthebbers worden gecombineerd met verschillende visies op het eiland van de bewoners van toen en nu. Tijdens deze online bijeenkomst nemen we verschillende aan het eiland gerelateerde Wikipedia-artikelen onder de loep, bekijken of en hoe deze verschillende visies erin worden gerepresenteerd en waar we nog informatie kunnen aanvullen of bijwerken. We beginnen om 15.00 (10.00 op Aruba, Bonaire en Curacao, 11.00 uur in Suriname) en eindigen om 17.00 (14.00 op Aruba, Bonaire en Curaçao, 15.00 uur in Suriname). Als je wilt deelnemen, schrijf je dan in via deze link voor vrijdag 17 december 17.00, zodat we je tijdig de Zoom-link naar de bijeenkomst kunnen sturen.

Meer informatie en inspiratie voor artikelen om aan te werken vind je op de projectpagina.

Natuurlijk kan je ook werken aan andere onderwerpen over Suriname en het Caribisch gebied waarin je geïnteresseerd bent. Heb je nog suggesties voor artikelen die nog ontbreken? Vul ze gerust aan!

Wil je deze berichten niet meer ontvangen? Verwijder dan je gebruikersnaam van de lijst 'op de hoogte blijven' op de Wiki goes Caribbean projectpagina.

Graag tot ziens op 18 december! MichellevL (WMNL) (overleg) 1 dec 2021 14:35 (CET)[reageer]

Beste MichellevL,
Hartelijk dank voor de uitnodiging, helaas heb ik die te laat opgemerkt.
Ik ben al een tijdje niet meer actief op wikipedia. Ik heb daarom mijn naam verwijderd in de lijst van de projectpagina. Er zijn genoeg onderwerpen waar ik mee bezig ben, waaronder mijn website over het Oude Egypte (heel ander onderwerp) op https://www.antef.nl.
Heel veel succes met de projecten.
Oesermaatra0069 (overleg) 13 feb 2022 14:03 (CET)[reageer]

Wikiproject Gendergap: update 2024[brontekst bewerken]

Hallo, Gendergapper!

Ik stuur je dit berichtje omdat je ingeschreven staat als deelnemer van het Gendergap-nl Wikiproject, om je te informeren over enkele updates over het project.

Zo hebben we de projectpagina WP:GAP opnieuw ingericht, onder andere met een Hot List met 10 rode links naar onderwerpen die nog beschreven kunnen worden! Handig voor als je zelf even geen inspiratie hebt, en als je een rode link blauw hebt gemaakt mag je het onderwerp verplaatsen naar de resultatenlijst en zelf een nieuw 'rood' onderwerp aandragen!

Ook zijn de WikiZaterdagen op het WMNL kantoor in Utrecht weer in ere hersteld: iedere tweede zaterdag van de maand ben je van harte welkom om te overleggen en samen te werken aan je bijdragen aan de projecten.

Als laatste wil ik je graag nog wijzen op de mailinglijst van de Nederlandse Gendergap werkgroep. De mailinglijst is er voor de uitwisseling van kennis en vragen over het Gender Gap op de Wikimedia projecten in brede (en internationale) zin.
Wil je je hiervoor aanmelden, dan kan dat op deze pagina.

Met vriendelijke groet namens de Gendergap werkgroep,
Ciell 17 mrt 2024 17:34 (CET)[reageer]