Overleg gebruiker:Oogstweg/blockmsg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen. Er is een blokkade opgelegd conform de richtlijnen om bijdragen met de betreffende accounts en/of ip-adressen tegen te gaan.

Sokpop

I.v.m. doorgaan anoniem met uiterst ongewenste bewerkingen die een betrouwbare opbouw van de encyclopedie schaden op diverse wijzen en tevens het willens en wetens in diskrediet pogen te brengen van een andere gebruiker hierbij is na uitgevoerd checkuseronderzoek het gebruikte IP-adres alsmede de bijbehorende account geblokkeerd. Met de account zijn langdurig auteursrechtenschendende, onjuiste of triviale of onverifieerbare zaken toegevoegd aan lemmata, is met anderen ruziegemaakt vooral rondom het lemma Ronde Huis maar ook in vele andere bijdragen. Nu worden deze uiterst ongewenste bijdragen anoniem via het nu vastgesteld bijbehorend IP-adres hervat en wordt tevens een andere gebruiker op de encyclopedie doelbewust in diskrediet gebracht door twee wp:punt-acties door door deze gestarte artikelen van bevreemdend overlegcommentaar te voorzien hier en hier. Ook wordt er anoniem een beschadigende opmerking op diens overlegpagina geplaatst. Dit allemaal tesamen brengt doorgaande schade toe aan een betrouwbare opbouw van de encyclopedie alsmede aan de encyclopedie als samenwerkingsproject. Om deze redenen zijn de bewerkingsrechten hier voor onbepaalde tijd opgeschort.

Gebruiker kan indien gewenst gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus enkel werken met het account en beloven af te zien van verdere hierboven geschetste ongewenste zaken en op een constructieve inhoudelijk neutrale en verifieerbare wijze bijdragen aan de encyclopedie. De aangemaakte account, Oogstweg heeft daartoe een niet meegeblokkeerde email- en overlegpaginabewerkingsmogelijkheidfunctie. Bij doorgaan met de ongewenste activiteiten met andere sokpopaccounts of ip-aansluitingen vervalt deze mogelijkheid.

Conform de ArbCom-uitspraak is de blokkering op 27 juli 2013 opgeheven.