Overleg gebruiker:PJ Geest

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Kennis[brontekst bewerken]

Bedankt voor het geheel doorlopen en verbeteren van het artikel Kennis. - Mdd 30 nov 2007 21:47 (CET)

Noorwegen[brontekst bewerken]

Moi PJ The Ghost, het lemma Noorwegen en de Europese Unie heb ik op de verwijderlijst geplaatst. In mijn ogen is het geen encyclopedie lemma, maar een betoog. Peter boelens 25 feb 2008 17:52 (CET)

Hoezo een betoog? Een betoog voor of tegen wat? Er worden zowel positieve als negatieve elementen vermeld voor een toetreding. PJ The Ghost 25 feb 2008 18:41 (CET)

Potlood[brontekst bewerken]

He, PJ The Ghost. Waarom denk je dat een timmermanspotlood met een mesje moet worden geslepen? Het KAN, maar men doet het regelmatig met de steekbeitel, de blokschaaf, een stanleymes, een rasp enz. Gebruiker:Martink 5 maart 2008 15:53

Weert (stad)[brontekst bewerken]

Halloo PJ The Ghost. Ik zie dat je twee vreemde bewerking van een anoniem op dit artikel ongedaan gemaakt hebt. Deze bewerkingen waren echter niet "gemarkeerde als gecontroleerd". An sich geen rampt, maar zou je in het vervolg dit wel willen doen? Dat scheelt namelijk tijd in Wikipedia:Controlelijst vandalismebestrijding. Groet, Rudolphous 17 mei 2008 23:01 (CEST)

Geen probleem. PJ The Ghost 18 mei 2008 12:50 (CEST)

Wind[brontekst bewerken]

Hallo PJ The Ghost. Ook volgens bv. de site: wetenschap.infonu.nl/weer/1498-wind-even-uitgelegd.html van InfoNu is de formule met factor 1/2 juist. Groet, Johi

Inderdaad, die formule is correct. Ondertussen heb ik deze paragraaf ook uitgebreid met de formule van de kinetische energie. --PJ Geest 17 okt 2009 13:26 (CEST)

Europese Unie[brontekst bewerken]

Beste PJ. Mag ik vragen waarom je de plaatjes en de verwijzingen uit het artikel uitbreiding van de EU gehaald hebt? Mijns inziens is daar namelijk geen aanleiding toe. Mig de Jong 9 feb 2009 13:31 (CET)

Heb je mijn vraag gezien? Mig de Jong 9 feb 2009 15:50 (CET)
Omdat ik vond dat het plaatje duidelijker was. Maar als je het wilt terugdraaien geen probleem.PJ The Ghost 9 feb 2009 17:29 (CET)
Hoe bedoel je? Welk plaatje? Het sjabloon is inderdaad een goede toevoeging. Maar waarom heb je de foto's weggehaald? En waarom heb je de links naar de artikelen mbt Noorwegen en IJsland weggehaald? Mig de Jong 9 feb 2009 20:34 (CET)
De foto's van de Europese instellingen staan nu in het sjabloon zelf. Dus twee keer dezelfde foto's is niet nodig vind ik. De links naar Noorwegen en IJsland heb ik weggehaald omdat je consequent moet zijn. De links naar Kroatië en de EU, Macedonië en de EU, Turkije en de EU, Marokko en de EU,... staan er niet op. Die kun je er ook niet allemaal op zetten, dat zou onoverzichtelijk zijn. Daarom heb ik alleen de link Uitbreiding van de Europese Unie laten staan. Van daaruit kun je dan alle "land" en de Europese Unie-artikels vinden.PJ The Ghost 9 feb 2009 20:56 (CET)
Okee, duidelijk! Bedankt! Mig de Jong 9 feb 2009 21:12 (CET)


Euroscepsis[brontekst bewerken]

Bonjour!

Ik wilde je even wijzen op mijn oproep hier en je van harte uitnodigen om te komen tot een bevredigende oplossing.

Mvg,

Fontes 25 nov 2009 23:07 (CET)

Verwijderingsnominatie Lijst van toekomstige voorzitters van de raad van de EU en Europese Raad[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meerdere artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van toekomstige voorzitters van de raad van de EU en Europese Raad dat is genomineerd door RamonP. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100321 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 22 mrt 2010 01:01 (CET)

Voortgang schrijfproject Europees Parlement[brontekst bewerken]

Hallo PJ Geest, Van harte welkom bij het schrijfproject over het Europees Parlement. In de afgelopen week tijd zijn er reeds 79 nieuwe artikelen geschreven in dit project en we hebben ondertussen alle rode links van Europarlementariërs en hun partijen uit Bulgarije, Denemarken en Cyprus blauw gemaakt en een artikel gegeven.

We werken land voor land af en nu is Duitsland aan de beurt. Zie voor een overzicht de sectie Duitse politici voor de betreffende rode links.

Help mee om nu de Duitse Europarlementariërs een artikel te geven! Bedankt (alvast) voor het schrijven! :-) Romaine (overleg) 25 jan 2014 07:15 (CET)

democratisch deficit[brontekst bewerken]

Ik heb op de overlegpagina bij democratisch deficit een paar kritische noten gepost om het lemma te verbeteren. Zie aldaar. groeten, Rein1953 (overleg) 1 feb 2014 12:25 (CET)

Categorie:President van de Europese Centrale Bank[brontekst bewerken]

Hallo PJ Geest,

Als je de naam van een categorie wilt wijzigen, kun je het beste de daarvoor ingestelde procedure gebruiken. Dan wordt het voorstel voorgelegd aan de gemeenschap. Als de nominatie geaccordeerd wordt neemt de moderator van dienst na een week of twee alle benodigde acties. Nu is het niet helemaal goed gegaan: de oude categorie is bv blijven bestaan. Bij naamswijziging van artikelen is dat vaak nuttig (om de doorverwijzingen in stand te houden), maar bij categorieën dient dat geen doel. Zou je hiervoor alsnog een nominatie willen indienen (op de hierboven aangegeven manier) om het geheel netjes af te werken?

Groeten, - Skuipers (overleg) 7 jul 2014 10:50 (CEST)

Sorry, ik was vergeten dat daarvoor een procedure bestond. Bedankt om het te melden. PJ Geest (overleg) 7 jul 2014 11:39 (CEST)

Eurocontrol leden[brontekst bewerken]

Hoi PJ Geest, je hebt de ledenlijst aangepast [1]. Iets in je ledenlijst is fout. Ik tel 41 leden in plaats van 40. De lijst die er stond was correct. Mvg, Taketa (overleg) 21 jul 2014 20:25 (CEST)

Ik heb Estland verwijderd. Mvg, Taketa (overleg) 21 jul 2014 20:28 (CEST)
Ok bedankt!PJ Geest (overleg) 22 jul 2014 10:56 (CEST)

Schrijfweek Brussel[brontekst bewerken]

PJ, dank je voor je suggesties op de lijst van gewenste onderwerpen voor de schrijfweek Brussel. Ik hoop dat je ook actief meedoet aan de week. Maar ik heb ook een vraagje. Iemand met jou ervaring kunnen we echt nog gebruiken om tijdens de schrijfweek te komen helpen in de Brusselse bibs, waar we schrijfmomenten of editathons organizeren. Interesseert dit jou? Alvast het bibliotheek personeel zal je enthousiast ontvangen, en we hopen ook nieuwe schrijvers te op het juiste spoor te zetten.

Groeten uit Etterbeek, SvenDK (overleg) 16 mrt 2016 21:33 (CET)

Wikiproject België[brontekst bewerken]

Hallo PJ Geest, Ik zag op je gebruikerspagina dat je van België bent. Zoals je misschien wel weet zijn er allerlei wikiprojecten op Wikipedia die zich richten op een bepaald onderwerpengebied om daarin samen te werken met andere gebruikers. Die wikiprojecten zijn vaak erg succesvol, zoals met sport, biologie en ook bv alle Nedserlandse molens hebben zo een artikel gekregen. Omdat ik merk dat er relatief minder artikelen over België geschreven worden heb ik gisteravond het wikiproject België opgezet. Door samen te werken kunnen we hopelijk proberen dat België net zo goed beschreven wordt op nl-wiki als Nederland beschreven is, en elkaar stimuleren en helpen. Zie voor het wikiproject op Wikipedia:Wikiproject/België. Zie ook de deelnemerslijst en de bijdragen-lijst. Overleg is welkom op Overleg Wikipedia:Wikiproject/België. Hopelijk vindt je het leuk om mee te doen! Wees welkom! Groetjes - Romaine (overleg) 14 jun 2017 22:28 (CEST)

Beoordelingsnominatie Anuna De Wever[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Anuna De Wever dat is genomineerd door Captain Alberto Bertorelli. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190202 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 3 feb 2019 01:04 (CET)

Voedselverspilling[brontekst bewerken]

Beste PJ Geest, mijn welgemeende complimenten voor dit artikel! Het gaat nog niet in op de impact op het milieu, dat zou een welkome toevoeging zijn. Lijkt je dat wat om nog aan te vullen? heinGlas z3.pngnlein'' 28 feb 2019 16:58 (CET)

Bedankt voor de complimenten! In de geschreven tekst gaat het inderdaad nog niet over de impact over het milieu. Onderaan de lange afbeelding is er wel al een klein stukje, maar dus nog niet in de tekst. Ik zal eens kijken wat ik erover kan schrijven. PJ Geest (overleg) 1 mrt 2019 16:07 (CET)
Dank je! Goed ook dat je het op 3 april op de Uitgelicht-sectie hebt geplaatst, een beetje bewustwording op dat terrein kan zeker geen kwaad. Knipoog heinGlas z3.pngnlein'' 1 mrt 2019 16:38 (CET)

Sjabloon 25 mei[brontekst bewerken]

Hallo, ik ben zo vrij geweest het sjabloon van vandaag aan te passen; de zin liep niet goed. Omdat jij de laatste bewerker bent, dacht ik: laat ik je even informeren. Geen verwijt, gewoon informeren.

25 mei 2019 06:37 (CEST)

Bedankt! PJ Geest (overleg) 25 mei 2019 11:27 (CEST)

Febefin[brontekst bewerken]

Je toevoeging op de Febelfin-pagina over het gelanceerde label lijkt me wat te eenzijdig beschreven. Laten uitschijnen dat er enkel kritiek is (uit een bepaalde hoek), zonder te wijzen op het succes van het label (aantal aangevraagde labels https://www.tijd.be/markten-live/fondsen/sectornieuws/311-beleggingsproducten-krijgen-duurzaamheidslabel/10179165.html) en het positieve onthaal door quasi alle Febelfin-leden is niet ideaal. Ook het feit dat experten het label misschien niet als Triodos-donkergroen zien, maar wel een (belangrijke) stap in de goede richting is dan relevant (https://www.standaard.be/cnt/dmf20191106_04703962). Castorwega (overleg) 18 mrt 2020 22:15 (CET)

Pandemie[brontekst bewerken]

Hallo, waarom verwijder jij mijn verwijdering. Seizoensgriep is nooit een pandemie geweest,seizoensgriep is een endemie. Ijzerstop (overleg) 18 apr 2020 13:53 (CEST)

Zie Overleg:Pandemie PJ Geest (overleg) 18 apr 2020 14:24 (CEST)

Pierre Wunsch[brontekst bewerken]

Beste PJ G Ik zag je toevoeging op de pagina van Pierre Wunsch over de kritiek en stelde me vragen bij de relevantie. Is kritiek van 1 ex-politicus op een ex-medewerker van een ander politicus een afzonderlijk te behandelen thema in een pagina over de gouverneur van de NBB? Wanneer de gouverneur stelt dat bijvoorbeeld de tehcniqsche werkloosheid niet te veel kan uitgebreid worden zullen ook de vakbonden of bepaalde linkse politieke partijen daar kritiek op uiten. Groet Castorwega (overleg) 22 jun 2020 21:20 (CEST)

Waar het om gaat is dat Pierre Wunsch de wetenschap over dit erg belangrijke thema negeert, dus dit lijkt me erg relevant. PJ Geest (overleg) 22 jun 2020 21:29 (CEST)
de gouverneur doet niks anders dan de ondersteunde analyses van de studiedienst van de Natiuonale Bank uitdragen. Zie (https://www.nbb.be/doc/ts/publications/nbbreport/2019/nl/t1/verslag2019_volledig.pdf) hoofdstuk 6.3. Ik stel toch voor dit even na te lezen om dit minder persoonlijk op Wunsch te projecteren.

Castorwega (overleg) 22 jun 2020 21:40 (CEST)

Ok, bedankt voor de link! Zal ik eens doornemen. Overigens waar ik me op baseer is het Stern Rapport: Klimaatmitigatie#Kosten_en_opbrengsten en dit rapport: en:Carbon_fee_and_dividend#Regional_Economic_Models_study_2014. PJ Geest (overleg) 22 jun 2020 21:49 (CEST)