Gebruiker:Paul B

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Paul B
Geboren in 1979, natuurkunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam, afgestudeerd op een onderwerp uit de hoge-energiefysica, daarna gepromoveerd in de theoretische natuurkunde in Leiden, op wiskundige aspecten van modellen voor niet-newtonse vloeistofstromingen. Nu werkzaam als wetenschappelijk programmeur op een meer scheikundig gebied. Interesses liggen op het gebied van natuurkunde, wiskunde, informatica en scheikunde (uiteraard) maar ook op de regionale geschiedenis van Holland en West-Friesland en technische onderwerpen, met name de spoorwegen.
Citaat van de ‘maand’
mei 2015
De voormalige Centrale Helpman in Groningen. Foto: Wutsje.
2e. bijna elk object moet ontworpen worden als een groeiend wezen, met een kern van waaruit de uitbreiding natuurlijk en vanzelfsprekend kan plaats vinden;
A.H. van Rood over industriële architectuur, in het Bouwkundig Weekblad, 1932.
nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
en:User:Pbech // commons:User:Pbech
ook: Gebruiker:PaulB1 (IRC-nick)
http://xkcd.com/386/
Verzoek
Mocht ik om wat voor reden dan ook 'plotseling' niet meer bijdragen, gelieve mijn gebruikersnaam dan niet te plaatsen op een pagina voor 'vermiste Wikipedianen' of soortgelijke lijsten.
Varia
Funshoppen voor puristen: [1]. "Om taalgebruikers te helpen het Nederlands veerkrachtig te houden" zijn er duizenden fantasiewoorden bedacht, de een nog houteriger en knulliger dan de ander. Als het niet zo treurig was, had men erom kunnen lachen.